ANNONS

Påsarna och bebishuvud

/

Skulle somna tidigt. Som vanligt. Gick som vanligt inte bra. Men jag kanske kan vinna nåt rekord i antal prylar i påsarna under ögonen snart? Typ en påse clementiner? Usch vad obehagligt det blev. Lite som när en person kommenterade hur mysigt det är att hålla om bebisens huvud som Lisa gjorde med Nou på en Instastory och jag svarade ”å ja ett bebishuvud i handen” och sedan ba: eh det lät mindre mysigt än jag tänkte…

Ja ja. Iaf ska jag sova nu. Och Nou ligger bredvid…fast i egen säng! Så kallt här… men erkänner, lite skönt att kunna sträcka ut armar och ben. Har sovit med armarna upp i ett halvår. Vaknat och inte vetat var armen varit. Lyckats bända ner den till detta:

Mmm raka armar längs med kroppen. Så skönt!

Okej. God natt!

Tack att ni läser o kommenterar! Blir glad varje gång!!

5
114

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00