Vackra fönster gör mig knäsvag!

Jag går igång på fönster…även när jag sover!

I natt drömde min man om sex. Själv drömde jag att jag köpte en vacker vas… och jag var såååå lycklig.

I drömmen gick jag runt i en vacker gammal butik med stenväggar och välvda fönster…… jag vaknade med en enorm lycka i hela kroppen. Jag älskar inte bara inredning men vacker arkitektur. Ahhhhh…. vackra fönster gör mig knäsvag!

Så här kommer några alldeles underbara fönster…..

121315783682510842_gfrObc76_f

Det här hemmet från Architectural Digest is to die for! Aaaah så vackert inramat med de välvda fönstren!

www.mojansami.com
www.mojansami.co
cocozy

Väldigt osvenskt men vem skulle tacka nej till dessa fönster…..bild lånad från Cocozy.

w.702hollywood.com

Här behövs inga tavlor. Dagens moderna, arkitektritade hus tänker allt mer på stora fönster och mycket ljusinsläpp.

Och man blir ju faktiskt lite lyckligare med mer dagsljus! Bild lånad från 702Hollywood

www.sarahgordonhome.co.uk

Älskar när man inreder med naturmaterial och mixar stilar. Spana in lampan med träfot, den trendiga stolen, den feminina stoppade soffan, de råa stenväggarna, industrilampan. Och trots mixen känns hemmet otroligt behagligt… mycket tack vare de vackra fönstren som ramar in! Bild lånad från Sarah Gordon home.

Skön måndag vänner!

  1. Vilka fina fönster. Grym inspiration för dagens fönsterarbeten och fönsterförsäljning! Tack så mycket

  2. Robert skriver:

    När man ser så vackra fönster så inser man att pvc fönster är inget bra alternativ. Och hittar man såna som på http://www.primafonster.se så är det jätte dyra.

Comments are closed.

LOADING..