Vackert hemma med Iittala!

Ingen har väl vid det här laget missat Iittalas kollektion för hemmet….. Iittala har ju flera riktiga designklassiker bakom sig inom glas och porslin och den nya hemkollektionen tror jag bara är början på en helt ny och framgångsrik mark för Iittala.

Stylisten och inredningsarkitekten Jeanette Gostomski har inrett och stylat en lägenhet på Södermalm i Stockholm där Iittala presenterade sin nya kollektion. Jag gillar den lilla fotoväggen här nedan med en blandning av porträtt, skisser och produktfoton. Och deras nya förvaringsboxar vet jag inte hur jag ska kunna leva utan… lika snygga för vantarna i hallen, som fjärrkontroller i vardagsrummet eller perfekt för dotterns alla pysselsaker i flickrummet!

Men snyggaste designen i år får ändå glaslampan ”Leimu” med betongfot, design Magnus Pettersen!

Skärmavbild 2013-10-20 kl. 11.38.54
iittala
iittala
iittala
iittala
iittala
iittala
 Ha en skön söndag vänner!

 

LOADING..