Tjuvkika på höstens trender!

Oj, oj, oj……… sååååå mycket snyggt att man knappt fattar att det är sant! Höstens pressvisningar har gått av stapeln i Stockholm denna vecka. Med sedvanligt skoskav och lätt förvirrad av all inspiration sitter jag här och ska sammanfatta allt. Och vad är nytt då? Njaaaaa, egentligen inte så mycket. Vi ser de vanliga höstfärgerna lavendel, mörklila, petrol, orange, rött tillsammans med koppar och mässing som vi sett ett tag nu. Men, det börjar bli mer klass på inredningen, det känns inte kitschigt och fjantigt längre, utan fler varumärken andas design och en trendmetvetenhet som vi inte sett förut.

Det roligaste av allt tycker jag är att Åhléns, Rusta och Ellos verkligen överraskar. Varumärken som förr om åren inte levererat speciellt rolig inredning… ligger nu i topp tillsammans med övriga designmärken. Nu kan även gemene man ha råd att inreda trendigt och med en lyxig touch.

Så välkommen att följa med bland höstens nyheter, here we go……

höstens trender
Slide28
Slide26
Slide25
Slide24
Slide23
Slide20
Slide21
Slide22
Slide14
Slide19
Slide18
Slide17
Slide16
Slide15
Slide10
Slide11
Slide13
Slide12
Slide06
Slide07
Slide08
Slide09
Slide01
Slide02
Slide03
Slide04

 

LOADING..