Välkommen hem till Jennifer Aniston!

Jennifer Anistons hem i Bel Air har visats frikostigt i tidningen Architectural Digest. Bilderna från hemmet har cirkulerat jorden runt och ett varv tillbaka, både på bloggar och diverse kändisajter.

Huset var i ett dåligt skick med en pågående renovering, men Jennifer blev ändå upp över öronen förälskad så fort hon satte foten i det, och det tog sju månader för Jennifer att övertala ägarna att sälja huset till henne. Hon berättar i intervjun för tidningen ”I never doubted the house would be mine one day!”

Efter splitten med Brad Pitt, 2006, köpte hon huset som hon genast kallade ”Ohana”  som betyder “utökad familj” Huset byggdes av arkitekten Harold W. Levitt 1970, och Jennifers inredare och designeStephen Shadley påbörjade en omfattande renovering på 2 1/2 år för att få en vacker och avkopplande tillflyktsort till Jennifer. Som han berättar för Architectural Digest: “I’ll be lucky if I ever do anything with this kind of team and freedom again, it was a project without a problem.”

Och Jennifer själv säger så här om huset: “I am so proud of this house. And I want to celebrate the people who made it: the master craftsmen who poured so much of themselves into its creation.” 

Jennifers hem är väldigt maskulint inrett, men snyggt som attan är det i alla fall…..

jennifer aniston

 

Skärmavbild 2014-07-01 kl. 00.26.29
Skärmavbild 2014-07-01 kl. 00.26.44
Skärmavbild 2014-07-01 kl. 00.27.04

Här kan du se hela reportaget i tidningen Architectural Digest.

2011 låg detta hem till salu hos mäklaren Jade Mills Estate för 42 miljoner dollar (hon fick ”bara” 38 miljoner).

Till brittiska People magazine sa Jennifer så här om försäljningen av huset:

“I couldn’t sleep and I sort of had one of those moments where I went, I really need to simplify… and clear out the clutter. And along with that thought came, ‘I should sell my house.’ … I had the realization that this is just too much for me. I’m not this person.”

Och när Jennifer träffade sin blivande man Justin Theroux, hyrde de först ett mysigt hus i Hollywood Hills. Här är sovrummet, gulligt som bara den! 

Jennifer-Aniston-master-bedroom

Se alla bilder från deras charmiga ”lilla” hus här.

Och nu har de flyttat ihop i detta hus… som visades av tidningen Daily Mail, se alla bilder här.

jennifer aniston home

Och så här såg hemmet ut innan de påbörjade renoveringen, ugh! Vilken total förvandling de gjort!!!!

Vill du kika in hos fler kändisar? Klicka in på länkarna här nedan….

Hemma hos hotta hunken George Clooney.

Elvis Presleys hem och kärleksnästen…

Obamas sommarhus på Jamaica.

Hemma hos ståuppkomikern och inredningsnörden Ellen DeGeneres

Hemma hos Oprah Winfrey.

Enda glimten hemma hos Brad Pitt.

Så bodde Marilyn Monroe…

Hemma hos snyggot Ashton Kutcher…..

Drömlikt hemma hos Ralph Lauren.

 

  1. Mimmi skriver:

    Duh, nästan allt i denna artikel är ju fel!!! Artikeln i Architectural Digest
    publiserades för mer än 4 år sedan (Mars 2010) och visar hennes gamla hus hon sålde i Beverly Hills när hon och Justin Theroux flyttade till New York. Då köpte hon två lägenheter i West Village i NYC som hon kombinerade till en stor våning (har själv bott på Manhattan i 10
    år så jag vet precis var det är). Sen när dom bestämde sig för att flytta tillbaka till LA köpte hon ett hus i Bel Air som dom också renoverade. Medan det renoverades, hyrde dom ett hus i Beverly Hills (som Daily Mail skrev om). Läser du inte artiklarna du refererar till och ser till att allt i din artikel är korrekt?! Det är inte första gången jag har märkt att det är uppenbarliga fel i artiklarna du skriver och bilder du hänvisar till (som andra läsare även har kommenterat om tidigare).

    1. Jo då Mimmi, jag har kollat upp info, och läst artiklarna jag refererar till, MEN jag har inte skrivit om ALLA hennes hus och lägenheter som hon hyrt och köpt genom åren. Därav, för den som sitter på ALL info, kan det kanske te sig förvirrande att jag utelämnar fakta, men för gemene man så blir de lite mer allmän info om Jennifer och hennes hus. Och jag har också full koll på att artikeln från Architectural Digest är från mars 2010 :-)

Comments are closed.

LOADING..