Hemma hos Ashton Kutcher!

Visst trodde man att Ashton Kutcher och Demi Moore var ”a match made in heaven”!?

Men som alla par i Hollywood så verkar frestelsen och begären vara på tok för stora för att hålla sig till en partner. Och precis lika ofta som de byter partner så byter de hus…. stora, vräkiga kåkar med galet hänförande utsikter. Man undrar ju…. hinner de ens bo i sina hus? Njuter de av sina vräkiga kök på 100 kvm, 11 sovrum, 8 badrum, pooler, tennisbanor, bowlingbanor osv?

För några år sedan köpte Ashton Kutcher detta galet maffiga hus rakt framför näsan på Justin Bieber.

ashton kutcher

Se videon för fler bilder från huset…

Men nu när han väntar barn med Mila Kunis har de nu köpt sig detta hus i Beverly Hills. Det är säkert helt galet snyggt också, men det verkar inte ha någon storslagen vy. Men vad gör väl det? De har säkert planer på att köpa ett semesterhus på Hawaii, eller nåt annat flashigt, supervackert och helt underbart ställe…

Och nej… jag är inte bitter, tror inte dessa stjärnor är ett uns lyckligare än vad jag är med mitt lilla hus i skogen och Albin 25-båt från 70-talet!

 

Följ Härligt hemma för massor av inspiration och nyheter: ■ FacebookInstagramPinterest

  1. För att inte tala om Kurragömma lek med Nannyn

  2. Visst vill man ju ha större då man skaffar barn men tänk när ungen lär sig gå å går vilse i husets alla rum, det lär bli ett evigt springande på barnskötarna om dom inte har gps på ungen å kan lokalisera var den befinner sig.

  3. Magnus skriver:

    Fin interiör men huset är trist och ordinärt designat. Det är också alldeles för nära till grannarna. Ni som har Facebook, sök upp sidan Trust Me, I’m a ”Designer” och se kul designade föremål men också ett och annat otroligt häftigt designat hus. Ledsen Kutcher men du bor i ett tråkigt Svennebanan hus :)

    1. Hahaha ja visst gör han de Magnus, du kan väl också ta 10 kliv från din säng för 200.000 för att skita 5 dagars gammal champagne för 10.000 samtidigt som du måste gå i 2 minuter för att hamna i köket, där du efter vatten i magen också behöver vatten för att svalka dig, då efter ytterligare ett par hundra kliv får du äntligen kasta dig i en 30° pool som aldrig blir kallare, eller ner i ditt garage som är större än ditt Svensson hus, hans dusch är garanterat större än ditt kök och deras förmögenhet kan i 20 dollars sedlar spräcka både ditt o din närmsta grannes hus utan några problem samtidigt som han hyrde en helikopter med Obama svingandes naken där under med en iPad gjord av diamant o sabeltandad tiger från urgamla tider och kolla på sin balkong söm den, likt som toaletten på en av deras villor är större än ditt vardagsrum, svartsjuka dåre.

Comments are closed.

LOADING..