Årets heta möbel!

Överallt syns den. Den lilla vagnen på hjul.

Drinkvagnen… eller serveringsvagnen som den användes till från början…. har återigen fått ett uppsving. Och vem skulle INTE vilja ha den lilla praktiska vagnen på hjul? (Visst finns den väl också hos tandläkaren och inne i operationssalarna?…inbillar jag mig i alla fall!).

Men idag används den återigen som en möbel i hemmen, mest som extra förvaring i köket, sidobord i vardagsrummet, i badrummet, som sängbord, blombord, i garaget, i växthuset eller som pysselförvaring i barnrummet.

Här är mina 17 favoriter!

ett
Slide2
Slide1
Skärmavbild 2015-01-15 kl. 21.32.50
Foto: Ikea
Slide7
Skärmavbild 2015-01-15 kl. 21.34.34
 Foto: Ikea
Skärmavbild 2015-01-15 kl. 21.16.47
Slide3

 1. Linda skriver:

  Vart kan man handla Madam Stoltz? Har googlat en massa men blev inte klokare..

  1. Hej Linda! Ledsen för sent svar! Jag vet, det kan vara svårt att hitta återförsäljare när man har hittat en favoritpryl! Ett tips är att spara ner bilden på datorn och sedan bildgoogla produkten. Då ser man vilka webbutiker som lagt upp produkten. Nu i början av en säsong kan det vara svårt innan alla lagt upp sina inköp, då kan du vända dig direkt till Madam Stoltz svenska kontaktperson: maria@madamstoltz.dk Lycka till!

 2. Har också lagt märke till det. Bra tips! Fast än min inte skulle användas till något mer glamoröst än matplats till katterna ;) (För att hålla undan större håriga tjuvar)
  Hälsn Nathalie
  http://pastellic.se/

  1. Det var ju ingen dum idé Nathalie! ;)

Comments are closed.

LOADING..