Vackra nyheter från HM!

Nyheter i inredningsbranschen svänger långt ifrån så snabbt som i modebranschen. Och det är ganska skönt tycker jag!

Smaken både på kläder och inredning brukar ju ofta ändras rejält när man blir äldre. En del uppskattar konst allt mer, en del för antikviteter och en del blir sucker för Svenskt Tenn.

Ju äldre jag blir desto mindre saker vill jag ha här hemma, det är en befriande känsla! Och så vill jag ha mer växter…. låter som jag tankar hem rejält med vuxenpoäng här! Kanske rent av pensionärspoäng…..Ha ha!

Här är senaste nyheterna från H&M, ganska inspirerande måste jag säga! Till hösten ser vi återigen mycket grått, svart och petrol, koppar och mässing, liksom marmor och grovt linne som håller sig kvar. Vi ser också en stark trend av blommor och växter. Så lite back to nature med andra ord!

Är du en sucker för grönt? Här har du inspiration på vackra gröna accenter.

En rosa soffa eller somrigt rosa accenter? Här hittar du 50 shades of pink!

Eller gillar du gult? Här är lite kul idéer som verkligen får rummet att lysa upp!

I morgon blir det lite praktiska DIY-tips på bloggen!

Kram vänner!

LOADING..