Mitt förråd – något som gudarna glömt!

Ja så är det faktiskt.

Vi flyttade en 9,9 kvm stuga på tomten, tanken var att det skulle bli ett fräscht tonårsrum/ gäststuga. Vi flyttade den, jag började måla vitt inuti….. och där dog projektet. Fönster, dörr, isolering och panel kom alltså aldrig upp.

Sedan dess har det blivit en samlingsplats av SKRÄP.

Nu har den stått så i några år, tills min granne kom förbi en kväll och sa att jag borde göra om den till ett mysigt krypin , typ som ett lusthus, eller en liten uteplats under tak…. fast med dubbeldörrar som man kan slå upp.

– JAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Mina tankar har gått från att vara gäststuga, konstnärsateljé, arbetsrum till växthus med gamla fönster. Men äntligen en idé som känns klockren utan att behöva lägga ner alldeles för mycket pengar och jobb på den! Googlade runt och hittade dessa inspirerande bilder…

Foto: House to Home

Foto via Fromclovercottage.blogspot.se

Foto: Ikea

Och så här skulle jag vilja inreda den…..

Svart kökssoffa Oliver Furniture, bord Möbelhuset, palmer från Ikea, solspegel från Myhabitation.se, ljusslinga Lagerhaus. Kuddar från Villanio.se och Hjertenhjerten.se.

Och eftersom familjens båt har gått sönder så blir vi på hemmaplan…..Så då vet ni vad jag gör i sommar!

 

LOADING..