Bilder från mitt kök

Ni som har hängt med mig när jag bloggade på Aftonbladet har säkert sett dessa köksbilder förut.

Mitt kök har verkligen bytt skepnad genom åren…. och kommer göra det snart igen då vi fått en jättevacker svart gasspis med mässingdetaljer av en släkting.

Och vet ni, jag har länge drömt om ett stort träbord i köket…. och i förrgår vann jag en budgivning på Lauritz. Yihaaaa!

Så här ser mitt kök ut nu….

Och så här ser bordet ut som jag vunnit (3 m långt!!)….. nu är det bara lite svarta pinnstolar, snygga lampor och en tavla på de vilda hästarna från Sable Island från Dutescoart.com som saknas! (Men det kommer jag aldrig ha råd med så jag drömmer vidare -eller åker och fotar några vackra hästar själv!)

  1. Sök på wild horses på society6.com så kan du nog hitta något liknande i en bättre prisklass :)

  2. TACK Vera och Åsa… ja nu sitter jag här vid mitt nya köksbord och njuter! (När jag hämtade detta bord på Lauritz i Norrköping såg jag att det kommer ut fler sådana här på auktion… så den som är sugen vet att det finns fler bord på G ;-)

  3. Vera skriver:

    Tack för alla supertips och grattis till snygga bordet !
    //Vera

  4. Åsa skriver:

    Grattis Helena. Superhäftigt bord ju! Jag önskar vårt var en meter till på längden men men… ❤️

Comments are closed.

LOADING..