11 saker du kan göra med gamla dörrar!

Tänk om dörrar kunde tala!

Det är något magiskt med gamla fönster och dörrar! Det är som porten till en svunnen tid…. och vill man få karaktär till ett rum kan man definitivt addera en gammal dörr!

Här är 11 vackra tips vad du kan göra med gamla dörrar!

Så nu vet ni! Kasta aldrig gamla dörrar!

  1. Det är inte bara vilka profiler som erbjuds man måste ta hänsyn till när man bestämmer vilken levarantör man ska välja. Det är också viktigt hur långt denne finns på marknaden, om de maskiner som används är moderna, om de glas, fönsterbeslag, armering som levarantören använder sig av kommer från välrenommerade företag samt om varor brukar levereras i tid. Om ni tänker först importera och sen sälja fönster i Sverige som grosshandlare så rekommenderar jag Venska från Polen. Företaget exporterar Drutexfönstren som är av hög klass.

  2. Tack Clara :)

  3. clara skriver:

    vad fint, bra tips :)

Comments are closed.

LOADING..