Ögongodis från den stora inredningsmässan Formex!

Formex har återigen gått av stapeln och mässan invaderas av stylister, journalister och köpsugna butiksägare.

Och det är på den här mässan alla journalister och stylister får mycket av sin inspiration till alla reportage ni ser i inredningstidningar.

Personligen är det inte alla prylar som är inspirerande och kul…. Inredningsbranschen svänger ju långsamt mellan trenderna och mycket känns ”same same” från ett år till ett annat. I höst ser vi återigen mycket trä, ljust och mörkt, mässing, grått, grått och åter grått och blått, brunt och smaragdgrönt. Lite tegelrött smyger sig in här och var liksom massor av gröna blad och växter. Vi ser även de grafiska uttrycken både formmässigt men även i text och print…precis som åren innan! Och för att inte tala om alla de färgade glasen, försvann det transparenta helt denna säsong?

Det jag tycker är mest spännande på Formex är att se alla installationer och på vilket sätt de stylat och kombinerat olika produkter.

Så var så goda…..här kommer ett litet axplock från Formex.

 

 

LOADING..