Varsågoda! Före – och efterbild från mitt kylskåp!

Okej.

Nu får jag skämmas. Jag tar på mig den berömda skämskudden och öppnar kylskåpet för svenska folket…

Puh!

Det är lördag 06.30… Lisa Syrén pratar på radion och jag inväntar som vanligt Ring så spelar vi. Kaffet puttrar och jag kavlar upp ärmarna… och river ut ALLT ur kylskåpet. Dottern kommer sömndrucken ut i köket och undrar vad som står på.

”Bara mamma som fått lite rensa-i-röran-lust.. gå och lägg dig igen” ropar jag inifrån kylskåpet, typ.

Så varsågod, en förebild – och efterbild!

Och jag kan ju villigt erkänna att jag blev tvungen att kasta åtminstone 1/3 av innehållet.

Det var förvånansvärt mycket saker med utgågna datum. Senap trodde jag var typ en evighetsprodukt, liksom inlagda saker som rödbetor. Hittade 6 halvfulla rödbetsburkar längst upp och läääängst in bakom allt i kylskåpet!

Jag tog tillvara på några av de tipsen jag skrev om på bloggen häromdagen, 15 smarta tips för kylskåpet. Missade du inlägget? Läs det HÄR.

Nu är det en fröjd att öppna kylskåpet. Det luktar gott, är ljust och fräscht och bästa av allt…. det är lätt att hitta det man söker!

  1. Åsa skriver:

    Snyggt! Vart har du hittat de vita plastlådorna?

    1. Åh, tyvärr i en ”billighets-butik” som heter Brisak på Värmdö. Men kolla om det finns något hos Förvara.se.

Comments are closed.

LOADING..