Vågar du inreda med palmblad, zebraränder och starka färger?

Sverige är verkligen helt lamslaget av den grå, svarta, pertrolblå och bruna trenden som härjat de senaste åren i inredningsvärlden. Vi har gått från vitt och lantligt till industriellt och mörkt.

När kommer färgchocken slå till här uppe i norden? Jag tror att det är dags snart. För man blir faktiskt GLAD av att komma in i ett hem med färger i, om det bara så är lite accentfärger på kuddar, en försiktig fondvägg eller en konstnärlig tavla.

Färgchocken som drabbat hela Europa med palmblad, färgsprakande papegojor och fantasifulla medelhavsblommor… den bara väntar på att få rulla in på en stor turkos våg in i våra trendkänsliga hem.

Först ut är en av mina favoriter, Matthew Williamson för Osborne & Little.

Tack min bästa tyg-guru Jonas Södergren på Walles och Walles för dagens inspiration!

 

 

  1. Katrin skriver:

    Jag älskar färg! Hade starka färger i min gamla lägenhet men just nu är det mer neutralt i vårt hus. Men det blir det snart ändring på- vi planerar för fullt vårt nya gröna kök och jag ska snart klä om soffan.

  2. Sofia skriver:

    Påfågelsfjädrarna av Matthew Williamson, wow, de färgerna är ju så läckra! Själv gillar jag när mönstren är på tyg, lättare att byta ut!

Comments are closed.

LOADING..