6 snygga tips! Så förvarar du toarullarna med stil!

Det här blir nog något av mina konstigaste inlägg här på bloggen. Men när jag satt och surfade på betongprojekt ramlade jag över denna URSNYGGA förvaring i betong. Och vad ska man förvara i den då?…… jo toalettrullar.

Och då slog det mig…. finns det något FULARE än toalettpappersförvaring? Jag ser framför mig alla dessa hemska hängare i plast, eller kromade pinnar man ska stapla toarullar på. Jag har aldrig sett någon snygg toarullsförvaring, förrän nu.

Den här i betong är designad av Bertrand Jayr för Lyon Beton. Såååå snygg!!!

Den här grafiska ramen blir ett snyggt inslag i badrummet. Bild lånad från Diyndeco.com. Eller den lilla ”snurran” – i brist på plats, bild från Houzz.com.

Toalettrullar som en väggavskiljare är inte helt fel. Bild lånad från Pinterest.

Eller helt vanliga toalettrullshållare som blir dekorativa på väggen när de sätts ihop flera stycken tillsammans. Bild från Pinterest.

Ja det här var ju lite kul…. omslag till toalettrullarna…. nån måste haft riktigt tråkigt som kommit på denna idé. Men helt klart effektfullt! Bild från Pinterest.

LOADING..