9 smarta tips – snygg förvaring i badrummet

Badrum är oftast det rum som snabbast blir rörigt (kanske hallen när jag tänker efter).

Tvättkorgarna blir snabbt överfulla, veckans smink ligger utbrett över alla ytor, hårprodukterna verkar ha egna fötter och hamna på alla platser i huset, katterna leker gärna med alla gummisnoddar och smyckena ligger utspridda efter varje morgons velande.

Här kommer 9 badrumstips hur man lätt skapar ordning i kaoset.

1. Det finns inget bättre än korgar! Här kan man gömma undan neccessärer, smink, dusch och hudvårdsprodukter, borstar, kammar, tops…. you name it. Det blir så mycket snyggare när man slipper se alla miljoner plastflaskor i badrummet. Dessa vita kommer från Inreda.com.

2. Korgar flätade i grafiska etnoinspirerade mönster är hur populärt som helst just nu. Denna kommer från Affari, men liknande finns hos bland annat Åhléns och Afro Art.

3. Har du dåligt med hyllor eller bänkar i badrummet? En vägghylla är perfekt att hänga på en krok, bra att förvara små askar och nagellack på. Denna vägghylla kommer från H&M och de små askarna lagom stora för smycken, från Iittala.

4. Förvara tidningar i snygga förvaringskorgar i badrummet. Eller varför inte alla omatchade strumpor? Förvaringskorgar från Affari.

5. Det allra snyggaste sättet att förvara toarullar på är i en stor bambukorg. Denna kommer från Tine K.

6. Ett vinställ eller tidningsförvaring är perfekt att rulla ihop handdukarna i. Bilder lånade från Better Homes and Garden och Sundance.

7. Det finns en mängd olika stegar, från dubbelstege, repstege till stegar med förvaringshyllor på. Här kan man hänga förvaringskorgar, blomlådor (till förvaring), morgondagens kläder eller bara hänga handdukar eller tidningar på. Dubbelstegen här ovan är från Jbhome.se. Bilden med repstege är lånad från Wowbathroomideas.net.

8. Att visa upp sina smycken är dekorativt i ett badrum. En smyckesställning och ett smyckesskrin med flera lådor är ett enkelt sätt att organisera juvelerna i. Smyckesställning från Housedoctor och skrin från Zara Home.

9. Vackra askar och korgar i blänkande metall tillför en exklusiv känsla till badrummet. Korg och stor ask från H&M, liten sexkantig ask från Åhléns.

  1. Tack snälla du Vivianne :-)
    Jag håller med, bilder gör all skillnad!

  2. Många bra och snygga tips, tack. Att lägga ut snygga bilder gör verkligen all skillnad.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Comments are closed.

LOADING..