Mitt nya vardagsrum!

Jag har vaggat fram och tillbaka som professor Baltazar en tid nu.

Jag och min man har bott i vårt hus i 12 år. Det är en soutterängvilla på 112 kvm, en gammal sommarstuga som är ombyggd till åretruntstandard. Vi har renoverat och fixat år ut och år in. Jag har bytt stil hemma i omgångar…. och alltid bannat planlösningen att vi har ett sovrum för lite (lätt att åtgärda kan man ju då tänka).
Köket på övervåningen har alltid känts jättesvårt att möblera, liksom vardagsrummet.. och det har alltid blivit tråkiga nödlösningar som gjort av vi hela tiden tappat lusten att göra klart.
Och nu kan man ju tänka att jag som jobbat med inredning i herrans många år – att mitt hem är rena rama uppvisningshuset…
nä så är det ju inte.
Tvärtom.
Mitt hem har fungerat som fotostudio, det har byggts upp tillfälliga lösningar, spikats och borrats onödiga hål…. och min stackars man har suckat mer än en gång åt alla mina kreativa påhitt.
Ja… och det där med skomakarens barn, den har ni ju hört förut.

Nu har jag kommit på en helomvändande grej… jag har sugit på denna karamell ett tag nu, skissat lite planlösning och så…. jag ska byta plats på vardagsrummet och köket.
PUH.
Det kommer varken bli billigt eller helt enkelt. Och vardagsrummet har jag googlat lite inspiration till. Smutsiga pasteller, lite mässingsdetaljer och lite palmer…. så får det bli!

 

  1. Vart fann du stenunderlägget på dukatbord.se ?

  2. Vad kul! Spännande att få följa!

Comments are closed.

LOADING..