Den ultimata inredningen

”Vaddå” tänker ni nu när ni ser denna bild.

Men den här bilden har fem av mina drömmar….
1. Rummet…. jag verkligen – verkligen drömmer om ett växthus/ orangeri/ uterum. Helst med stora, udda fönster. Här ska jag kunna odla, måla tavlor, mysa och koppla av.
2. Jag älskar avskalade inredningar….. förmodligen för att det är helt ouppnåeligt i min värld. Jag verkar vara doomed att ha massor av saker överallt trots att jag rensar heeeela tiden.
3.
Jag har en brinnande passion i mig och det är att få ta upp mitt målande igen. Jag fattar inte hur jag kunde släppa det…. men nu känner jag snart att jag blir sjuk om jag inte får ställa mig vid ett staffli och måla igen. Kolla in tavlan på väggen, inget speciellt men så effektfullt!

                                                                                                      Foto: Elle decor

4. Färgskalorna. Lugnt, harmoniskt och med massor av gröna växter. Återigen – where did my green fingers go?
Förr var jag helt manisk i min trädgård och kunde massor om växter. Vart tog allt det vägen? Nu har jag några ynkliga orkidéblad med pinnar och mormors gamla penningplanta… och två palmliknande saker som står i duschen ( en sista åtgärd för att se om de överlever).
Nä, jag måste omge mig med mer växter!

5. Soffan….. alltså jag har soffångest. Jag har haft vita soffor de senaste 10-15 åren… jag fastnar alltid för dem trots att jag INTE bör ha det – min familj är på tok för oförsiktiga. Men jag längtar efter en stor soffa (en grå med lite skrynkligt linneöverdrag), där åtminstone två personer kan ligga skavfötters utan att det blir trångt på en gång.

Så denna bild har allt jag längtar efter!

LOADING..