Bästa färgen att inreda med!

Jag ääääälskar när dagarna börjar bli lite ljusare och längre…. Jag var i Malmö förra veckan på jobbresa och vårkänslorna kom som på beställning!
Och en av mina favoritfärger är grönt – kanske för att jag älskar naturen och våren…. och enligt alla forskningar på den mänskliga hjärnan så blir vi lugna och harmoniska av den gröna färgen.
Att inreda med grönt hemma livar upp en en lång, mörk och grå vinter…. Så är du osäker på vilken färg du ska inreda med – använd grönt! Passar perfekt till svart och vitt, tillsammans med pasteller liksom med andra starkare accentfärger.
För att inte tala om hur bra den går med metaller som koppar, mässing och stål.

 1. Hej SB och Carola! Eller hur! Kul att ni också gillar grönt!
  :-) Kram på er och ha en grön – skön vår!

 2. Hej Susanne! Åh tack för fina ord – och tack för att du ger mig inspiration tillbaka – självklart ska jag luska fram lite inspirerande bilder till sommarens altan! Håll utkik under nästa vecka!

 3. Carola skriver:

  Jag håller med dig! Grönt ‘r skönt!! jag ska ha palmkuddar i min soffa i vår :) Kram

 4. SB skriver:

  Jag håller med om att grönt är en sån bra färg! Har ett grönt sovrum och tröttnar aldrig. Gillar faktiskt alla variationer av grönt. Men emerald green verkar ju mest populärt nu. Dessutom ska man inte underskatta gröna växter i ett rum.

 5. Susanne skriver:

  Du hittar alltid så fantastiskt fina, vackra och inspirerande bilder. Får man önska? Skulle så gärna vilja få lite inspiration till sommarens altan med lite strand/surf-influerad inredning, du vet, blek turkos, ljusbeige, sandfärgat, vasstak, vita tunna gardiner, avskavda trämöbler och surfbrädor… något tips om var jag kan hitta bilder och inspiration?
  Tack för en toppenblogg!

Comments are closed.

LOADING..