Så får du sommarens vackraste altan!

Fick en förfrågan häromveckan att visa lite inspiration för trädgård och altan, gärna med surf och strandtema.
Jag älskar utmaningar – så under veckan har jag googlat och letat fina inspirerande bilder och DIY-tips på olika saker man kan göra. Och visst börjar man TOKLÄNGTA efter sommaren när man ser alla dessa bilder!?

1-2. Jonathanadler.com 3. Zazzle.se 4. H&M 5. Zazzle.se 6. H&M 7. Zarahome.se 8. Jonathanadler.com 9. H&M
10-11. Oscar & Clothilde 12. Oups…. den försvann visst! 13. H&M 14. Zarahome.se

Plädar med tropiska motiv och söta fransar kan bli ett dekorativt inslag, inte bara på utemöblerna, utan på husväggen bland palmer, lyktor och utemöbler. Massor av roliga motiv finns hos Zazzle.se.

PS… Vad vill du läsa här på bloggen? Jag älskar att höra era åsikter och önskningar :-)

 1. Maja skriver:

  Men gud, jag längtar så mycket till sommaren. Vi har så mycket deppiga säsonger här i Sverige. Dina bilder ger mig ork.

  Förresten, ni som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Kähler kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

 2. Riktigt fina bilder. Blir själv sugen på att inreda altanen. Det är så mysigt att sitta ute sent på kvällen en sommarnatt. Längtat redan.

 3. Maria skriver:

  Hej!
  Jag älskar Newportstilen och i butiken som finns på NK och i Bromma-blocks vill jag ha allting. Problemet är att det är så väldigt dyrt. Jag skulle önska tips på var jag kan hitta stilen till ett lite billigare pris. Gärna bilder på fina inredningsdetaljer i Newportstilen samt info var de finns att köpa. Tack för en trevlig blogg som jag besöker varje dag. Jag skulle också önska att du lade ut något varje dag. Hälsningar Maria❤️

  1. Ledsen för sent svar, jag har varit begravd i jobb på sistone. Det finns ju lite olika Newportstilar, den mer sobra med vitt, brunt, palmblad, rottingstolar och några enstaka marina inslag. Sedan finns den mer skandinaviska skärgårdsstilen, i mycket vitt och lite blått, sedan finns den mer amerikanska i blått, vitt och rött med stjärnor och ränder. Vilken gillar du mest? Tills jag hunnit med ett inspirerande blogginlägg, här kommer några ställen som säljer billigare Newport: Jotex, Ellos, Zara Home (vissa detaljer)och sist men inte minst Strömma Outlet på Värmdö – min favvobutik!! Superbra priser och jättefin inredning!

 4. Anna skriver:

  Hej!
  Jag och min nyblivna sambo ska flytta till ett hus vi ska hyra (mycket flyttande). Jag älskar min vita inredning med mycket orkidéer, ljusstakar mm och han vill ha svarta möbler och minimalistiskt. Kan du inte skriva om hur man ska kunna kombinera svarta och vita möbler? Vi vill att det nya hemmet ska kännas som vårt och inte som att han flyttat in hos mig som nu.

  1. Härlig utmaning!Jag ska kika på lite inspiration till er, återkommer :-)

 5. Å tack snälla för inspiration och fina tips! Nu längtar jag bara efter sol och värme så det blir dags att fixa på altanen. Tusen tack!

Comments are closed.

LOADING..