Horoskop 30 mars- 5 april, 2020

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 14, 2020

Beauty, Smile, Happy, Woman, Young, Portrait, Female

Väduren 21/3- 20/4

Din styrare, Mars, flyttar in i Vattumannens tecken. Nya idéer kring hur du samarbetar och interagera med andra kommer påverka dig mycket ända in i maj. Kanske känner du en känsla av framåt och stopp på tisdagen. Pausa lite och fundera en vända till, agera sedan. Helgen ger dig en fin möjlighet att brainstorma med din kärlekspartner. Vilka framtidsplaner har ni? På söndagen äger ett förändringarnas planetmöte rum i din karriräzon. Är du redo att släppa en del av hur ditt arbete ser ut, för att börja på nya kula? Kanske byta karriärbana helt? Det väntar dig expansionsmöjligheter och ett nytt äventyr inom arbete och ekonomi. Börja studera för att byta bana? Kanske får du en chans som kommer från utlandet, eller finns i utlandet? Även om du inte kan åka just nu så kan idén och möjligheten slå rot inför framtiden.

Oxen 21/4-21/5

Nu blir det full fart i din karriär! Dina livsambitioner får mycket utrymme under kommande veckor. Vad har du för mål? Vilka framtidsplaner behöver du få grepp om? Du kan få en chans till mer ansvar inom ditt arbete, kanske genom ett nytt jobb eller ny tjänst. På fredagen flyttar Venus in i ditt andra hus. Ett bekvämt liv med goda ekonomiska möjligheter motiverar dina val i kärlekslivet framöver.

Tvillingarna 22/5-21/6

Utlandet, högre studier, reseplaner och nya livsinsikter. Du kommer få en stor dos energi till just den del av ditt horoskop som styr nya livsvyer baserat på dessa områden. Snabbt kan du få besked om resor, inresetillstånd, visum och ta del av ny kunskap. Spännande! En stor förändring i ditt kärleksliv väntar till helgen. Det känns optimistiskt men du kanske måste väga släppa något för att kunna vinna något. Eller någon…

Kräftan 22/6-23/7

Öppna dig för nya, alternativa sätt att överbrygga svårigheter, antingen de handlar om fysisk/psykisk smärta eller sjukdom eller rädslor och fobier. Delad ekonomi bör också få samma behandling. Genom att ge upp något som du tidigare har klamrat dig fast vid, och våga testa en ny väg så kan du transformera ditt liv. Självkärlek eller en hemlig kärleksaffär kan ta fart från och med fredagen. Ett stort, positivt steg i en relation till en kärlekspartner eller dina närmaste, väntar till helgen.

Lejonet 24/7-23/8

Fart och äventyr! Med Mars i ditt sjunde hus för seriös kärlek och samarbetspartners kan en ny, väldigt annorlunda person träda in i ditt liv. Han/hon kan vara väldigt intresserad av teknik, forskning eller att leva ett lev på sina egna villkor. Ett udda ”geni” som kanske inte alla förstår sig på. Likaså kan du snabbt inleda ett samarbete med en likasinnad inom arbete. Lördagen är vansinnigt inspirerande. Till helgen: Möjligheter till nya inkomster, möjligen från utlandet, ger dig en drömchans och mer ansvar och uppgifter på jobbet. Alternativt, du kan få en möjlighet att flytta till ett större och finare boende, snabbare än du trodde var möjligt. Du kan också få nyheter om att din familj växer, genom graviditet eller nya partners till någon av dina familjemedlemmar.

Jungfrun 24/8-23/9

Arbete, plikter, ansvar, petnoga uppgifter och rutiner. Jo, jo, med Mars i ditt sjätte hus för dagligt jobb och hälsorutiner så får du verkligen leva upp till att hålla läget under kontroll. Under kommande veckor kan du få mycket mer att göra. Du kan behöva lära dig något nytt i samma veva. Ett nytt arbetssystem eller hur du ska använda dig av ny teknik. Eller samarbeta i team med andra. Helgen ser festligare ut. Som en kärlekshistoria som blommar ut, en graviditet eller födsel eller chansen att se hur långt dina kunskaper om en hobby kan ta dig. Funkar en hobby som jobb? Kan du skapa inkomster på den?

Vågen 24/9-23/10

Okej, du kan behöva tänka om eller prioritera på ett nytt sätt gällande vänner och socialt liv. Men det behöver inte bli dåligt, bara annorlunda. Ta till dig nya sätt att umgås (hej Skype-middagar!) och forsätt att utöka din bekantskapskrets, online. Med Venus i ditt internationella hus från och med fredagen så kanske du inleder en flirt med någon i utlandet, via en chatt eller sociala medier, under kommande veckor. Du når ett spännande och mycket lovande genombrott gällande ditt hem, din familj och ditt känslomässiga tillstånd, till helgen. Låt vissa saker ”dö” och välkomna det nya så lovar dig livet mycket nytt och fint.

Skorpionen 24/10-22/11

Mars flyttar in i ditt hus för familj och boende på måndagen. Under de kommande veckorna så kan du snabbt ta ett beslut som rör inredning, renovering, uthyrning eller försäljning av bostad eller flytt. Din styrare, Pluto, möter turplaneten, Jupiter, på söndagen. Något personligen mycket viktigt, ett önskemål eller en dröm, väntar dig. Nu kan det bli som du önskat! Om du arbetar inom kommunikation eller undervisning, eller drömt om att få göra det, kan goda nyheter om exempelvis ledig studieplats eller antaget bokmanus/talaruppdrag vara det som glädjer dig.

Skytten 23/11-22/12

Din kommunikativa zon får massor av energi. Det är verkligen full fart med mail, samtal och sms/chattar. En kärleksflirt kan vara anledningen. Eller att du använder tiden till att satsa på din kreativ ådra eller ett intresse som ditt hjärta bankar lite extra för. Söndagens mycket ovanliga möte mellan din styrare och Pluto ger dig en expansionsmöjlighet inom ekonomi. Du känner av det starkare och starkare för varje dag den här veckan. Det råder en känsla av förändringens vindar och optimism! Kanske bestämmer du dig för att släppa något för att satsa vidare på det du vet fungerar för ditt arbete och din inkomst.

Stenbocken 23/12-20/1

Dina kunskaper och tillgångar får ett nytt sätt att utvecklas under kommande veckor. Du kommer få ta till dig mycket nytt och har allt att vinna på att samarbeta tätare med likasinnade inom din bransch. Sug åt dig av allt det nya! Och, wow, en ny kärleksflirt på jobbet kan dyka upp i april! Med ett otroligt planetmöte på söndagen, i ditt eget tecken, så väntar en stor, härlig känsla av optimism och nya möjligheter i ditt liv. Njut av allt det nya som vill komma in i ditt liv nu!

Vattumannen 21/1-18/2

Händelsernas planet, Mars, flyttar in i ditt eget tecken på måndagen. Du kan märka av att du blir enormt fylld av energi och motivation för att se till att uppnå dina mål. Mod kommer inte heller att saknas. Du är redo att våga för att vinna! En flirtig härlig känsla av äventyr kan dyka upp i april. När du älskar det du gör och mår bra i livet, märks det och du kan få flirtiga blickar lite överallt… På lördagen kan du få en vision av hur du ska nå ett ekonomiskt mål. Praktisera lagen om attraktion och ägna tid att fokusera på det du önskar dig.  Då kan din önskan gå i uppfyllelse snabbare än du tror. Söndagen bjuder på ett planetmöte som kan hjälpa dig att släppa det förgångna en gång för alla och gå vidare. En ypperlig tid för att ägna dig åt lite healingarbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Hur du umgås med andra och är en del i ett sammanhang i en grupp eller föreningsliv kommer bli ett aktivt område i ditt liv under kommande veckor. Kanske behöver du rusta dig lite för att bli bekväm i att leva livet genom teknik och genom att ”tänka nytt”. Sätt dig inte på bakhasorna utan våga testa lite, du kan vinna mycket. Du kan särskilt märka av detta under helgen. Känslan i hemmet och med dina familjemedlemmar kommer kännas varmare och mer harmonisk från och med fredagen. Du mår bra av att känna dig trygg och lugn hemma. Ditt kärleksliv präglas också av att vara hemma och mysa, alternativt för singlar, att möta en kärlek via en middagsdate hemma hos vänner eller familj.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Horoskop vecka 14, 2020

Planethändelser 30 mars- 5 april. Inlägget innehåller reklam för min kurs.

Edit, Repair, Concealer, Nails, Painting, Manicure

***SISTA CHANSEN IDAG! Ikväll stänger kursanmälan till Digital She Boss. Tre kursversioner. Tre prisklasser. Tre sätt att ta lära sig hur man skapar webbkurs.***

ALLA MINA KURSER.

Det är knepiga tider. Vi prövas alla på något sätt, känns det som. Men nu, mer än någonsin gäller det att fokusera på det positiva i livet och allt det vi har att vara tacksamma för.

Astrologiskt, vad väntar i veckan som kommer?

På måndagen den 30 mars flyttar Mars in i Vattumannens tecken. Fart och fläkt gällande Vattumannens ämnen: dags att uppgradera eller köpa ny teknik, testa onlinemöten som alternativ till vanligt kontorsjobb eller kanske inleda en satsning tillsammans med en väninna eller bekant. Att nätverka och skapa band och kontakter genom internet och teknikens gynnas verkligen.

Just nu är anmälan till ”Digital She Boss- lär dig skapa och sälja webbkurs” öppen.

Kursanmälan stänger dock ikväll, lördag.

Jag har märkt ett markant ökat intresse för att flytta över sin verksamhet online. Coacher, konsulter, föredragshållare, healers, yogalärare och spirituella vägledare söker efter nya vägar. Varmt välkommen om du också har tänkt på detta lite extra på sistone. Jag har särskilt valt denna vecka som startvecka, för att dra nytta av de fullkomligt otroliga planetaspekterna som pågår just nu och som gynnar långsiktig struktur, undervisning och onlinevärlden.

Det är i svåra tider som världen mer än någonsin behöver den kunskap och gåva som man har att dela med sig av.

Kursen finns i tre versioner för att passa alla plånböcker och behov av stöd och hjälp från mig. Du hittar mer information HÄR. Priser som anges är exklusive moms.

Sista chansen att anmäla sig idag, lördag, alltså!

På tisdagen den 31 mars möts Mars och Saturnus i en konjunktion på grad 1 i Vattumannens tecken. Det är framåt och bakåt på samma gång. På tisdagen kan det därför vara bra att bara stå still och betrakta vad som sker. Tiden kommer för att agera, men den är inte på tisdagen. Var också noga med att dubbelkolla fakta innan du gör antaganden som kanske inte stämmer.

På fredagen den 3 april flyttar Venus in i Tvillingarnas tecken. Jag gissar att kärlekssms och onlinedate via appar och Skype-middagar ökar. Tvillingarnas domän är kommunikation. Särskilt om kärlek när Venus besöker tecknet. Venus styr också företagspartners och våra närmaste. Det sociala livet tycks bli mer fartfyllt och gladare. Kanske delar vi med oss av mer information och idéer som vi snappat upp framför datorn i karantäntider. Satsa på lite tankeverkstad med en kärlekspartner eller företagspartner- hur kan relationen stärkas och bli bättre?

Merkurius, Tvillingarnas styrare, befinner sig i en konjunktion med Neptunus på lördagen den 4 april . Denna vackra, magiska, inspirerande energi ger oss en härlig helg. De kreativa konsterna får en chans att blomstra ut- möjligen via påhittighet och användandet av internet- foto, konst, film och skapande gynnas!

Så kommer vi till söndagen den 5 april. En dag då ett ovanligt planetmöte äger rum: Jupiter och Pluto kommer befinna sig i konjunktion i Stenbocken (grad 25). Detta sker endast vart 13:e år. Nu väntar ekonomiska möjligheter och expansion. Pluto styr över skulder och bidrag och ersättningar från myndigheter och försäkringsbolag. Får vi se ett ekonomiskt trygghetspaket som världen att hoppa högt av glädje? Nyheter om viruset som antyder botemedel eller bättring?

En känsla av optimism kring pengar, lån och skulder och intäkter väntar. Låt oss hoppas på det allra, allra bästa!

Dessa två tungviktare på stjärnhimlen kommer att mötas vid två ytterligare tillfällen under 2020. Det är en energi som hänger med oss under hela året, på det sättet.

Jag önskar dig en positiv och givande vecka!

Kramar

Helena

  1. Tack så mycket! Hoppas på ett bra vaccin mot viruset kommer!!>3

  2. Kamila skriver:

    Tack Helena ❤️
    Öppnade min morgontidning och där står ”Bit ihop och hoppas något gott kommer ur det hela”.🙏🍀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Fredagstarot 27 mars 2020

Tarot för dagen- välj ditt kort och få ett budskap

Craft, Tarot, Divination, Wheel Of Fortune, Esoteric

fre 27 mars 2020

 

Scrolla ned för rättvända kort och ditt budskap

 

 

 

fred 27 mars 2020

Från vänster:

Magikern:

Du är magisk idag! Du har allt du behöver för att lyckas med det du företar dig. Din förmåga att manifestera, som en riktig magiker, är stark. Idag ska du agera avseende en idé eller ett förslag som nyligen har kommit till dig. Magikern säger att du har alla kvaliteter av mod, kunskap och styrka för att lyckas. Påminn dig om exakt VAD det är du vill ha och vad du har för drivkraft för att åstadkomma det. Ju starkare anledning du har för att arbeta mot ditt mål, desto bättre och snabbare kommer det att gå. VAD är din största motivation för att lyckas?

7 i Svärd:

Detta är ett kort som antyder bedrägeri. Det kan vara du som försöker smita undan något på orätta grunder. Du hoppas på att du inte ska bli upptäckt och kanske lyckas du. Men om du blir påkommen kommer effekten inte att bli så roligt. Det är också möjligt att du är den som blir lurad av någon annan. Idag kan du bli medveten om lögner och tvivelaktigt beteende. En tredje variant av kortet är att du kan försöka ge dig själv fördelar genom att ”ta genvägar” på ett respektfullt sätt. Om något du har önskat, hemma, på jobbet eller i en relation, inte blivit som du har velat, kanske du kan sluta en pakt av kompromisser. Ring din partner eller din chef och se om ni kan nå en medellösning. Du kanske inte kan få igenom din önskan till 100% men nära nog ändå.

Knekt i Mynt:

Kortet säger att du arbetar metodiskt och ansvarsfullt för att nå dina drömmar. Du behöver inte jobba hårt, bara följa din plan för hur du ska nå ditt resultat. Lite varje dag, om och om igen… Fortsätt jobba, du kommer nå ditt mål. Idag kan du få nyheter om ett arbetsprojekt som kräver denna ansvarsfulla inställning. Genom att göra en detaljerad plan och inte svika från dina plikter kommer du ta dig igenom uppdraget, även om det du ska göra först kanske känns lite trist. Du kan även få ett meddelande som berör pengar idag. Knektarnas energi är ofta snabb så kanske får du ett hastigt erbjudande eller besked om en lön, bonus, extrainkomst eller ägande.

  1. Emma E skriver:

    Tack så mycket! Även denna gång drogs jag till två kort som stämd bra in med dagen. Älskar just den här idén med tarotkorten på din blogg, uppskattas! 🤗 kram! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..