Anthony Williams stil

Selleridrinkar och blåbär

Hej!

Tack för alla fina kommentarer igår. Jag löd era råd och vilade hela dagen. Vet knappt var dagen tog vägen.

Idag orkade jag ut och köpte probiotika.

Ni som har läst här vet att jag prisat Anthony William och hans böcker. (Sedan jag länkade sist har han släppt en bok om sköldkörteln också.)

En väninna har följt hans böcker religiöst. Hon har gjort tungmetallsavgiftningen på medlemmar i hennes familj som lidit av ADHD och det har blivit enormt mycket bättre.

Min gallsmärta försvann helt efter just selleri, groddar och blåbärssmoothies. Det tog några månader så var den molande värken borta.

Peppad av hennes nya livsstil, vi hittade Medial Läkning vid ungefär samma tid, tog jag och gjorde rejäla blåbärssmoothies med sellerijuice för att rena systemet.

Från att ha mått illa på allt i flera veckor så kändes det toppen.

Jag har ingen slowjuicer så jag köpte pressad från Kallpressen i min Ica-butik. Allra bäst är det om man startar dagen med juicen från en hel selleri. Och sedan äter fruktfrukost.

Jag började med frukfrukostarna för en eller två veckor sedan. Ska lägga till sellerijuicen från och med nu. Jag har hört så enormt mycket gott om effekten av sellerijuice.

Note to self: Varför krävs det alltid en liten krasch för att man ska agera?

Idag är det mer smoothies på schemat, mer vila och reflektion. Idag är jag särskilt glad över mitt bloggjobb och att jag kan sitta i pyjamas och skapa en ny Masterclass.

Tack igen för era smarta tips och omtänksamma kommentarer. Hoppas ni har fått goda besked från Skatteverket också :-)

Kramar

Helena

PS Happy Astrology Day till er alla- den infaller idag då det astrologiska året tar sin början!

 1. 20 000 kr tillbaka – du förstår för en nyföretagare som lever på vatten och bröd!! Tack för upplysningen, gick in och kollade igår! Hälsan, livsstil – mycket inspirerande!!

 2. Sellerijuice är väldigt bra men däremot så påverkar selleri huden och gör den känsligare mot UV-ljus så man ska undvika att dricka sellerijuice under sommaren när man är mycket i solen.

 3. Hej
  Jag har också läst väldigt mycket om just hur smoothies med bär och frukt kan förbättra din hälsa avsevärt. Våra kroppar är ju som sagt inte gjorda för den tunga mat vi ofta äter. Jag själv har också börjat göra mer smoothies och ska prova sellerijuicen. Skriver själv lite om yoga, meditation och livsstil samt hur vi faktiskt kan välja våra egna liv.Tack, för en fin blogg.
  Stor Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Stämningen känns uppgiven…

Två dagar innan fullmåne. Klassiskt.

Kära läsare,

Jag gick och la mig i hyfsat tillstånd men vaknade mitt i natten med oro i hela kroppen och en feberfrossa som jag inte önskar någon.

Fullmåneoro två dagar innan brukar vara klassiskt men nu blev jag sjuk också.

Det är bara två veckor sedan jag hade maginfluensa och jag mår fortfarande illa. Och så en härlig influensa på detta också.

Jag kan knappt tro att det är sant.

Det går inte att göra någonting. Eller jo, halvsova framför tv:n, le lite över skatteåterbäringen, kolla på tv-shop (hårborttagningsmaskin) och sedan följa ”skippa ekorrhjulet” på Malous Efter Tio.

Fy fasicken var trött jag är på att vara sjuk på vårarna.

Jag gjorde en megasmoothie på blåbär och sellerijuice och det kändes väldigt bra i kroppen. Sen sov jag. Tittade på datorn men orkade inte upp för att skriva förrän nu.

En himla seg maginfluensa i år. De vuxna som har haft den mår illa i flera veckor efter att den ägde rum.

Vad är detta för hemska bakterier egentligen?

Som om det inte vore nog så har en trogen och kär hund i vår familj rest iväg till hundhimlen i förmiddags. Farväl vackre Hassel!

Detta var ingen bra dag.

Jag återgår till ryggläge och ber för att detta lättar snart.

Kramar till er,

Helena

 1. Krya på dig!
  Den här retrograden har inte varit nådig. Har varit sjukskriven större delen av 2019, där svaren inte verkar hittas. (Har aldrig varit sjukskriven tidigare i den nivån ”Hur söker man sjukpenning gah”).
  Åter i arbete på nytt igår och det roade mig mycket när jag både tänkte och hörde mig till en kollega säga ”Det känns som att jag under sjukperioden har hamnat rätt i livet igen.” Aka. Energiflödena hittar rätt igen och rensningar gräver sig djupt för att nå det.

  Om det är återkommande problem som inte verkar ge med sig, kan jag med fördel rekommendera homeopathuset. Inskick och analys av hårprover kan ge intressanta upplysningar!

 2. Samma här, sjuk hela våren till och från. Måste jobba fastän om jag är sjuk, så det är svårt att återhämta sig. 😰

 3. Önskar dig krafter och att du bllir frisk! ” 2 mer eller mindre osovna nätter här, så är det bara alltid. Peace åt Hassel.

 4. Krya på dig 💕O försök njuta av solen så där blir fyllt p med D vitaminer … Här blev det en förkylning efter influensan 😡Så energien har varit låg den senaste tiden … Hoppas att ☀️☀️Hjälper på det …
  Styrke kramar från Skåne 💕💕

 5. Krya på! Kom sedan ihåg att efter maginfluensa behövs rejäl påfyllning i kroppen av högkvalitativ probiotika. Att vi blir lättare sjuka i feb-april beror på att våra d-vitamindepåer är tömda (om man inte varit på solsemester under vintern) och därmed är immunförsvaret nedsatt. Fyll alltså på med D-vitamin också. Ta hand om dig!💚

 6. Stackars dig ! att allt ska hända på samma gång.
  Jag känner igen känslan sorgen efter hunden och alla sjukdomar som gör en urlakad ,och då tänker man på allt som man vill göra.
  Men kroppen kör sitt eget race.
  Jag har vuxna barn ,en med op diskbråck och
  jag väntar på op för gallsten som är som att ha magsjuka med smärta och kön är lång för op,lever på flytande föda .
  Allt ska hända på samma gång.
  Snart vänder det ,det vill jag tro.Har som målbild att jag snart kan promenera i skogen🌲🚶‍♀️🌲🚶‍♀️
  Imorgon går vi mot vår på riktigt🌼.
  Krya på dig🌷🌷🌷🌷🌷🌷

 7. Krya på dig. Hoppas det går snabbt. Är ”aldrig” sjuk men helt mörbultad av 3 veckors förkylning. Känner av månen, tror den får stor inverkan på många denna vecka.

  M

 8. Känner med dig. Fick maginfluensa för en vecka sedan. Jag och min man. Vi är precis som du fortfarande under isen. Efter vad du skrev, så förstår jag att det tar tid att bli frisk. Följden av influensan är ytterligare en ny virusinvation. Krya på dig. 💞

 9. Krya på dig! Mycket händer mentalt dock. Precis insett hur seriöst åtagandet är som egenföretagare 100 %. Uppdragen, kundrelationen. Man får ej glömma bort professionaliteten! Alla egenföretagare säger att de är ”säkra på att jag kommer lyckas”. De som varit anställda i hela sina liv frågar ”hur går det”, ”får du in pengar”, bla bla bla. Som natt och dag, inställningen, mentaliteten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Worm Moon/Supermoon den 21 mars 2019

Årets sista fullmåne= Mask Måne :-)

God morgon kära läsare!

Den här veckan ska vi äntligen få träda in i det nya astrologiska året. Solen flyttar in i det första stjärntecknet samtidigt som vi firar vårdagjämningen.

De vise kallade det astrologiska årets sista fullmåne, som infaller i mars, för en Worm Moon. Det är vid denna tid som jorden återigen börjar bli bördig och maskarna börjar jobba :-)

Jag har inte lagt så stor vikt vid alla dessa äldre namn på årets fullmånar. Men det kanske vore idé att starta med det?

Torsdagens fullmåne/Worm Moon äger rum på torsdagen och är även en så kallad Supermåne. Det innebär att den framträder tydligare och starkare i sitt sken då månen befinner sig nära jorden.

Många namn på denna veckans fullmåne alltså!

Två fullmånar i Vågens tecken

Fullmånen äger rum i Vågens tecken och redan om en dryg månad får vi ytterligare en fullmåne i Vågens tecken. Den äger rum på Långfredagen och är en betydligt mer prövande historia en den vackra fullmånen som väntar oss nu på fredagen.

(Fullmånen den 21 mars äger rum på grad 0 i Vågens tecken.

Fullmånen den 19 april äger rum på den avslutande graden 29 i Vågens tecken.)

Jag har nu nedräkning till den 28 mars (Merkurius framåt igen). Jag har sonderat terrängen, RE-flekterar som en vansinnig och börjar nu känna mig klar för nya steg framåt.

Drömmer ni om det förgångna?

Med Merkurius retro i Fiskarnas tecken så kan nattliga drömmar ha varit fulla av situationer och personer från det förgångna. I mitt fall stämmer det till fullo. Jag börjar bli rätt mätt på att tjata om allt och alla nu, ha ha!

Hur känner ni det?

Jag önskar er en fortsatt fin dag!

Kramar

Helena

 1. Den värsta Merkurius retrograden!! Strul strul och åter strul!!! Längtar till den 28 e.
  Kram 💕

 2. Fått allergichock o fått åka ambulans till sjukhuset. Blommande upp igen igår, tog mer medicin. Saker har gått sönder o jag är mer fumlig än annars, känns det som. Drömt om flera olika ex, missförstånd i kommunikationen, fördröjda svar som ibland uteblivit helt.(Kanske får svar efter ex?).
  Mkt teknik o mjukvara som inte står pall men det känner jag att jag kan hantera, då jag vet vad det beror på🙏 kan nästan vara fascinerande att observera spektaklet.

 3. Jag längtar till Merkurius vänder!

  Anställningsintervju som var förnedrande inte för mig men för många andra som deltog på samma. Det var inte enskild intervju utan inför alla sökanden. Bitit av en tand, inbrott i mitt förråd, diskbråck som gör att jag knappt kan gå o inte jobba, min hund är skadad segt Internet, segt att få svar, meddelanden som gått fel osv osv. Det är många dagar kvar innan det vänder. Det är bara och bita ihop!

  Trevlig vecka!

 4. Har också drömt många drömmar om det förgångna och känt en enorm saknad efter mitt ex. Jag hörde av mig o vi har sen träffats och haft ihop det (en fisk) och haft det superhärligt ca en månad, men när jag ville ha lite besked om vad han känner, då jag var/är 100 på att jag känner att vi hör ihop, så backade han o fick lite panik o sa att han inte bearbetat mkt av det förra som tog slut i höstas o har mkt press i sitt jobb. Jag känner mig hjärtkrossad. Känns verkligen som att vi två SKA vara med varandra men han har alltid fått panik o backat så fort saker blir för allvarliga och när man ska snacka känslor :(. Men när det är vi så är allt magisk. Helt magisk kemi mellan oss!! :( vi har varit ifrån varandra 1,5 år och han hade en relation ca 1 år då med en annan men som lämnade honom. Nu när vi har kvar detta, som vi då förr hade i hela 5 år, känner jag bara att men hallå, kan inte vi två bara vara med varandra!! Vi har ngt så unikt mellan oss!!! Har varit helt förstörd i en vecka nu av att han backat ifrån mig helt nu. Behöver utrymme att tänka o va lite för sig själv. Förstår med. Men så tröttsamt att jag aldrig får finnas där för honom. Han sluter sig så mkt och har fasader uppe inför andra att han är så självständig osv. Men eg ser jag att han är väldigt skör o sårbar. Nåja. Letar efter tecken varje dag. På att det kommer bli vi till slut. Men man blir lite knäpp till slut av det och oroliga nätter med snurriga drömmar. Suck. Tack för en fin blogg. Har hittat till dig nyligen. Önskade du uppdaterade oftare :)

  1. Fiskar gillar ju att vara i underläge, dvs jaga. Vet själv hur det är. Om någon är ”på” då är det lätt att jag drar mig undan.
   Jätteknepigt beetende och jobbigt för alla.. Fiskar behöver få tänka, drömma och längta.
   Lycka till med din Fisk. Kräfta och fisk är ju två vattentecken och ni bör passa bra ihop. :)

   1. Till fisken: tack för din kommentar! Fint att du skrev.
    Ja, har förstått detta och tog upp det med min äldre syster precis nu med som också är fisk. Hon känner sådär också! Och har varit helt leds på sin parter, och allt han försöker göra är att visa fin kärlek o hon bara stöter bort honom och säger själv att hon får lite panik o vill inte ha honom nära, men att hon vet typ inte riktigt ens varför. Hon bara känner sig pressad. Men börjar själv bli ledsen över det för det kanske sabbar hela relationen o de har två småbarn som de har det jobbigt med. Jag försöker säga att man inte bara kan stöta bort folk sådär jäkla hårt, det är faktiskt egoistiskt och kan sabba ngt som man verkligen kommer få ångra sen. Men hon känner bara att det låser sig och att hon inte kan anstränga sig ”bara för att”, ungefär. som att de inte känns genuint då säger hon. Men ibland måste man ju ändå, så kanske det sen kommer mer o mer naturligt. tänker jag!

    Ja detta är frustrerande med fiskar, hehe!! :( den här jojjon. Det känns ibland som att behöva spela ett spel nästan för att det så funka att ha o göra med en fisk man dejtar/träffar/har kontakt med nära/intimt. Känns lite som att det alltid är jag som måste anpassa mig och förhålla mig, samt va den som tar initiativ, för annars skulle det inte hända någonting. Man vet inte alls var man har personen o NÄR man liksom kommer få nån slags bekräftelse. Hur långt det dröjer till nästa gång liksom. Det känns frustrerande o ledsamt. Man suktar ständigt efter ngt och kan känna stor tomhet mellan varven.
    Känns ohållbart på det sättet. Känns inte lätt i hjärtat liksom.
    Och jag anpassar gärna mig, ibland för mkt, så man önskade att de kom mer initiativ ifrån fisken och att de släppte garden mer o vågade släppa in en. :(
    Jag vill liksom så gärna visa att ”jag är inte farlig. Jag vill dig bara bara väl! Det kommer bli jättebra om jag får komma in. Här finns värme, trygghet, lojalitet o kärlek. Jag vill så göra få visa dig var enorm och fin kärlek är!”. Men det känns inte som att det liksom lockar alls. Fattar liksom inte varför. Jag erbjuder det och dessutom är väldigt fin, vacker, sexig, kul och smart. Jag vet att jag har allt. Men ändå sviktar självkänsla när man blir intensiv med en fisk :(

    Men ja, nu ger jag honom utrymme men det känns tungt varje dag. Det känns som han själv inte ens vet hur han vill bli älskad o har tidigare bara dragits till emotionellt frånvarande typer, då han själv ofta kan uppfattas så. Jag tror att han känner att det Känns som en (falsk) trygghet. För de är inga typ som gräver sig på djupet o blir ‘intensiva’. Och inga av dom relationerna har ju fungerat för han. Jag är den som alltid stått kvar i ca 6 år nu. Som alltid ger bekräftelse o kärlek. Som står kvar när det stormar och är lojal och inte flyr fältet. Jag önskade att han uppskattade det i sitt hjärta o mina handlingar o närhet. Det känns så synd att han inte uppfattar allt jag gör som en fin trygg kärlek. :( Det verkar liksom inte ergistreras som det i honom. Han vill ha något otillgängligt typ. Jag ger mitt bästa jag men det känns som det inte duger. Som att jag varit mer intressant om jag var mer svår o otillgänglig och inte lika kommunikativ eller nära fysisk. suck. Jag tycker det känns som högstadiebeteende. Vi är 30 vs 32 nu och jag längtar efter familj m.m. :( Det där känns som det inte går att bygga ngt tryggt med kanske, men hoppas en fisk kan förändras mer där o inse saker.. Men jag ser att han iaf skulle bli en fantastisk pappa då han är bra med barn, är lugn och sansad, han är också en god kompis till alla vänner och är mkt omtyckt bland precis alla, han är jättebra med hundar, och är duktig på jobb och är liksom ambitiös o seriös så. Det gillar jag. Men när man kommer nära märker man en sårbarhet och rädsla, men han vill låtsas vara stark, men stöter bort en =(

    Om nån mer här inne känner igen detta ang FISKAR så får ni gärna skriva ngt. Känns intressant! :)

    1. Jag förstår din starka kärlek men råder dig att coola ner lite. Snart är retrograden slut, du har låst fast dig vad det verkar. Ägna lite energi åt annat så kommer du se vad mkt härligt som kan ske.

 5. Jag har känt av retron enormt. Några ex har hört av sig och det har varit en allmän tung och känsloladdad tid. Det får vara nog nu. Jag hoppas det snart lättar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..