Horoskop 24-30 september, 2018

Veckohoroskop vecka 39, 2018. Inlägget innehåller reklamlänk till min astroprodukt.

Pepp- och inspirationspaketet för oktober- 7 dagar kvar innan beställningen stänger den 30 september. Välkomna!

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

De senaste halvåret har du jobbat hårt för ett personligt viktigt mål. Vid fullmånen på tisdagen börjar du se resultaten av dina ansträngning och plötsligt kan du få enormt mycket att göra! Idéer som du har förespråkat kan falla i god jord och du kan få en stund i rampljuset, eller åtminstone en välförjänt klapp på axeln för allt jobb. Ett kontrakt eller formellt beslut om ett samarbete kan bli aktuellt. Om du möter någon form av motstånd från en chef eller förälder, kring tisdagen, så stå på dig i det du anser vara rätt. Det viktigaste är att du står upp för dina ideal, även om du kanske inte vinner just den här fighten.

Oxen 21/4-21/5

Du är i organisationstagen. Se tiden som en utrensningstid, både på ett inre såväl som ett yttre, praktiskt plan. In med smartare rutiner för arbete och hälsa! Fullmånen på tisdagen ger dig en chans att syna det förgångna med lupp. Dags att släppa det som varit! Det ska inte få hindra dig i det som ligger framför dig.  Fokusera på att samla ihop krafterna och ladda för en nystart. Arbetet kan känns lite monotont kring tisdagen men kämpa på genom att dela in dagarna i mindre delmål. Du fixar detta!

Tvillingarna 22/5-21/6

Vid fullmånen på tisdagen kan ett samarbetsprojekt eller teknikrelaterad uppdrag du arbetat med det senaste halvåret nå en make it, or break it-punkt. Om du inte uppnått det resultat du önskat dig kan det vara dags att släppa initiativet och gå vidare i en ny riktning. Du kan känna dig trängd eller stressad i en relation på tisdagen och onsdagen. Dags att dra i handbromsen eller se till att få svar från en flirt eller kärlek? Gör en chansning och våga satsa på en dröm, såsom en hobby eller skapande projekt, på torsdagen. Du har mod och energi för att få fart på det du drömmer om! Det kommer kännas som du startar om motorerna.

Kräftan 22/6-23/7

Du kan få en underbar bekräftelse på att det arbete du utför verkligen är uppskattat. En promotion, ett drömerbjudande eller publicitet om dig och det du kan och gör kan ge dig massor att göra den här veckan. Du är känslig och inkännande på torsdagen och det leder dig rätt i jobbet. När du ger kraft och pepp, studsar det tillbaka till dig. Var inte rädd för konkurrens inom ditt område. Det finns plats för alla.

Lejonet 24/7-23/8

Dina drömmar och visioner är galet stora. Du älskar jakten på dina byten=drömmar och nu får du verkligen upp farten när du spurtar mot dina mål. Nätverka och använd dig av sociala mediers alla möjligheter till marknadsföring. Det här är rent vackert att skåda för nu känner du inga begränsningar, bara tillit till att du kan åstadkomma allt du vill. Och du har rätt! Kurser, studier eller informationsprodukter kan vara en viktig del i det du fokuserar på. Fortsätt att tänka stort och, framförallt, internationellt! Torsdagens vackra energier gör dig helt oemotståndlig. En perfekt dag för att förhandla, hålla en presentation eller göra ett viruellt framträdande såsom ett webinarie eller Facebooklive-sändning.

Jungfrun 24/8-23/9

Wow, är det där ljudet av ka-ching? En bonus eller vinsten av en smart placering kan sättas in på ditt konto vid dagarna kring fullmånen på tisdagen. Stora pengar, såsom lån eller arv och gåvor, är, alternativt, ett tema som ger dig att göra under veckan. Var inte blyg med att visa upp din talang och våga be om betalt för att dela med dig av dina kunskaper. På torsdagen kan du särskilt känna dig manad att ta ett steg till på jobbet. På köpet kan du får mer ansvar och bättre betalt. Du har talets välsignelse i alla former av ekonomiska diskussioner nu, så kör i vind!

Vågen 24/9-23/10

Fullmånen på tisdagen präglar större delen av veckan. Alla form av diplomati kan behövas när du når en avgörande punkt i ett samarbete, en relation eller slutförhandlar om vilkoren i ett kontrakt. På tisdagen kan du delvis drabbas av en känsla av att bara vilja ge upp. Var den där satsningen du var så taggad inför, gällande ditt hem-och familjeliv, kanske inte så bra i alla fall? Upp med hakan. Snart får du tillbaka kraften igen. Redan på torsdagen faktiskt! Det är som om du laddas om med motivation och outsinlig kraft att göra om, och göra rätt. På torsdagen kör du på så att det ryker!

Skorpionen 24/10-22/11

Kan du arbeta på ett smartare sätt? Jepp, vid fullmånen på tisdagen får du en chans att lägga upp ett tidseffektivare arbetssätt än det tempo som du har haft det senaste halvåret. Om du till en början känner dig en aning överväldigad, se det som att det är ditt personliga alarm som ringer: det finns ett sätt att få läget under kontroll. Nu kanske du bestämmer dig för att anlita professionell hjälp för att endast kunna fokusera på det du är bäst på. På torsdagen, våga dela ditt innersta, din resas med och motgångar, med andra. Du har allt att vinna på att vara personligt känslosam och visa att vi alla har ett kors att bära.

Skytten 23/11-22/12

Teknologi såsom datorer, mobiltelefon, mjukvara och system regnar ner över ditt horoskop när du får möjligheter att lära dig mer om allt som stavas innovativt. Fullmånen på tisdagen kan föra med sig en stark attraktion som tar enorm fart. Om du flirtat med någon sedan i april, men tiden inte varit rätt, kan du få helt grönt ljus nu. Likaså om du tvekat kring en kreativ satsning, såsom att skriva en bok eller våga byta bana i livet. Eller skaffa barn. Nu kommer tiden då du bestämmer dig! Du gör det efter en klok utvärdering. Det som krävs är en fin balans mellan stora planer och ett tillvägagångssätt som verkar realistisk genomförbart. Om du vill sprida en annons eller göra ett uttalanden via en video, blogg eller podd, ska du använda dig av torsdagens utmärkta möjligheter. Det du gör kan få mycket uppmärksamhet och uppskattning.

Stenbocken 23/12-20/1

Förändringar i ditt hem- och familjeliv, som du arbetat för det senaste halvåret, når ett första delmål vid fullmånen på tisdagen. Dags att sätta upp en kontorsrum i hemmet, hyra ut eller renovera? Eller göra er redo för att välkomna en ny familjemedlem? Om du tillfälligt känner dig missmodig för att du tycker att du har så långt kvar tills du har nått dina ambitoners mål, ge dig då lite extra tid och omtanke. På torsdagen kommer du ha laddat batterierna och vara redo för nya tag. Be om en större delen av kakan, i jobbsammanhang, på torsdagen. Be en chef eller ett företag du förhandlar med om en ny tjänst, om precis det du vill ha i form av förmåner och lön. Du får det!

Vattumannen 21/1-18/2

Ett kommunikativt projekt som du har arbetat med det senaste halvåret ger dig resultat i samband med fullmånen på tisdagen. En kurs du läst eller ansökt till, eller information gällande köp/sälj-projekt i ditt närområde, når en punkt där du antingen hoppar av eller fortsätter framåt. Om du drabbas av tillfällig panik för hur du ska fortsätta framåt i livet så tillåt dig lite vila och lugn och ro istället för att pressa dig själv. Torsdagen bjuder på fina aspekter där du känner dig helt grundad i dig själv och det du kämpar för. Du reser dig igen! Du har en vision och du kommer inte ge dig förrän du nått dina mål. Du kan faktiskt inspirera andra samtidigt som du följer dina drömmar!

Fiskarna 19/2-20/3

Fullmånen på tisdagen signalerar allt som har att gör med förvaltande av din ekonomi: inkomster, budget och ett smartare användande av din talang och dina tillgångar! Ett viktigt initiativ som du startade i april, når en avgörande punkt. Kan du få mer över genom att bli smartare med dina pengar? Se över alla in- och ut-betalningar och få koll på vad dina pengar går till. Den här veckan kan präglas av att du hanterar allt från djupt rotade känslor till möten med banken angående skulder, lån eller testementesfrågor. Du kan känna dig i osynk med en grupp eller förening på onsdagen. Har du några andra alternativ, såsom att bryta dig fri, att titta närmare på?

 1. Hej Helena!
  Jag är född den 9 dec 1969 men tycker inte att det du skriver om skytten stämmer på mig. Hur kan det vara så?
  //Helen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop vecka 39, 2018

Veckohoroskop. Planethändelser vecka 39.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Merkuriushoroskop 22 september- 10 oktober

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Energiskt!

Vi har en fullmåne laddad av energi och kraft den här veckan. Fullmånar signalerar alltid en form av avslut eller vändpunkt av det vi startade i samband med nymånen i samma tecken, ett halvår tidigare. Nu kommer det avslutet med ett litet pang!

Hela anledningen är flera fina aspekter som pågår på stjärnhimlen vid tiden för fullmånen.

Först, tänk tillbaka på tiden den 16 april. Minns ni vad ni startade då? Det som sker vid fullmånen den 25 september härrör från de händelserna eller intitativen.

Måndagen den 24 september

Nu, om vi tar veckans händelser från början så har vi på måndagen först ett möte mellan Merkurius och Mars. Detta är högpresterande energier. Merkurius befinner sig i relationernas tecken, Vågen. Mars befinner sig i nytänkande Vattumannen som gynnar samarbeten och nätverkande. Vi är snabbtänkta och arbetar enormt effektivt när vi ger oss sjutton på det. Det är en mycket bra tid för att stänga in sig och arbeta i enskildhet. Det är INTE en bra tid för att teckna avtal eller avge viktigare typer av löften. Merkurius och Saturnus befinner sig i en kvadratur på söndagen den 23 september och detta känns av även på måndagen.

Fullmåne i Väduren

På tisdagen äger fullmånen i Vädurens tecken rum. Mars är styrare av den här fullmånen, då den är styraren av Väduren. Med Mars i en fin aspekt till fullmånen så utlovas mega-energi. Väduren och Mars förknippas med enorm kraft, tävlings- och kämparanda. Detta kommer färga den här fullmånen! En relation, i kärlek eller affärer, når en avgörande tidpunkt. En företagsidé eller satsning kan vara redo för ett nästa kliv. Det blir som vi hade önskat, hoppats och planerat för sedan i april i år.

Full fart!

Samtidigt som fullmånen äger rum, med Mars fina aspekt, så signalerar Jupiter (tur, möjligheter, chansning) och Pluto (pengar, lån, investeringar, livstransformation) till varandra. För att ytterligare höja stämningen så befinner sig också Saturnus (struktur, långsiktighet och höga ambitioner) i en fin aspekt till Uranus (nytänkande, internet, digitala produkter, samarbeten, livsdrömmar) till varandra.

Ni ser vilka fina aspekter och möjligheter som den här fullmånen kommer med!

Finns det då inget dåligt vid tiden för fullmånen?

Jo, trötthet och utmattningskänsla kan hänga över oss som ett grått regnmoln. Allt det goda som sker kan helt enkelt tära på krafterna. Vi kommer få vansinnigt mycket att göra vid tiden för den här fullmånen och när Solen samtidigt befinner sig i en kvadratur till Saturnus kan vår livsenergi och ork (Solen) dräneras (Saturnus).

Ha en plan för det du ska åstakomma i vecka 39. Ta höjd för deadlines som ska mötas och planera in för ”hålrum” av tid för det fall oväntade händelser stjäl av din tid. Vad kan du skjuta upp eller delegera just nu? Tänk över alternativen. Då klarar du allt som sker utan att bli för stressad.

För er som fann varningen för Uranus/Mars- kvadraturen i vecka 38 som en bra brasklapp så har jag även ett förhållningstips till er för vecka 39:

Saturnus förknippas med de vise, de lärde och de höga cheferna eller experterna. Vid fullmånen kan en diskussion med en chef eller ”stamäldste” i familjen ge lite mer motstånd än du hade kunnat förvänta dig. Saturnus kommer vinna den här matchen. Var beredd på att djupandas och inte göra saken värre genom att bara skrika tillbaka, av ren trötthet.

Som någon klok läsare tipsade om: Om det bli en vecka av mer arbete, se då till att lägga in än mer ledig egentid, för att orka med.

Torsdagstrigon

Solen och Mars möts i en vacker trigon på torsdagen den 27 september. Detta kommer göra oss supermotiverade och ge oss en känsla av att kunna klara vad som helst! Hur härligt låter inte detta?

Om du inte har något projekt eller jobb att ta tag i så är detta en dag som lämpar sig väl för att låta sig underhållas. Solen är ju artistens planet och med Mars får vi alla chanser att njuta av en härlig tävling eller uppvisningsbonanaza i sång, dans eller teater.

Det här blir en vecka som går till rullarna som en otroligt laddad och energisk tid.

Jag önskar er en fin vecka. Glöm inte att lägga in extra tid för vila och återhämtning!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena
  På torsdag ska jag på anställningsintervju – andraintervju – till ett jobb jag verkligen vill ha och behöver. Ekonomin är i botten och nuvarande jobb är hemskt.
  Kan jag hoppas på att de fina aspekterna från fullmånen även gäller för torsdagen?
  Undrar Lejon

 2. Hej Helena
  På torsadg ska jag på anställningsintervju – andraintervju – till ett jobb som jag verkligen vill ha och behöver. Ekonomin är i botten och nuvarande jobb är hemskt. Mycket står alltså på spel.
  Kan jag hoppas på att de fina aspekterna ger mig både tur och fokus även på torsdagen ? Frågar Lejon.

 3. Ja jag är otroligt trött!!! Somnade i soffan kl 22. I går kväll trots att jag hade sovmorgon. I onsdags fick jag världens ryggskott, mars/uranus ?
  Tack för bra horoskop.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Merkuriushoroskop 22 september- 10 oktober

Horoskop: Kommunikation, köp/sälj och snabba händelser. Så här påverkas stjärntecknen. Inlägget innehåller reklamlänk till Pepp-paketet oktober- 9 dagar kvar innan bokningen stänger!

Väduren 21/3- 20/4

Dags att koppla på charmen för att förhandla i affärer eller nå balans med din kärlekspartner! Med snabbtänkte Merkurius i ditt sjunde hus kan det bli tal om att skriva under kontrakt och skaka hand med en ny affärspartner. I kärlek kommer du uttrycka dig på ett sätt som din partner inte kan missförstå. Det bådar gott för ditt kärleksliv. Förbered dig på mer mail och sms med inbjudningar till vänner och dina närmaste. Detta är en social, utåtriktad period.

Oxen 21/4-21/5

Kavla upp ärmarna och idka tankeverkstad på hög nivå- nu kan du lägga upp en detaljerad plan för hur du ska hinna med allt på jobbet och/eller ta hand om din hälsa och träning. Om du vet med dig att du har massor av dokument och ”måsten” som ligger i en enda röra på ditt skrivbord, kommer du under kommande veckor att effektivt städa upp, få ordning och arbeta av det du ligger efter med. Alla sätt för att göra ditt liv mer tidseffektivt, är bra. En ny mjukvara, en anställd eller en assistent/barnvakt/städhjälp kan ge dig den avslastning du behöver.

Tvillingarna 22/5-21/6

Nu kommer alla känslor att bubbla upp ur dig. En kärlekspartner kommer få höra det du känner på ett rakt och tydligt sätt. Det kommer kännas så lätt för dig att säga hur du mår och vad du önskar i relationen. En ny flirt kan inledas som i chatt eller sociala medier. Om du brinner för tanken på att ta en risk i livet och satsa på att starta eget eller arbeta mer med en hobby så kan du läsa, höra och tala om just hur du kan göra detta. Dammsug nätet på information för inspiration och maila/ring/sms:s personer som kan hjälpa dig vidare.

Kräftan 22/6-23/7

Mer värme, mer lugn, mer trygghet. Tala med en kär väninnan, din mamma, eller någon som du anser vara en modersfigur, om sätt som du kan nå emotionell stabilitet. Under förtroliga samtal kan du också få smarta idéer och tips för hur du kan arbeta/agera för att förverkliga en dröm du har, Under de kommande veckorna kommer tid och samvaro med din familj och satsningen på myskänsla i ditt hem, bli högt prioriterat av dig.

Lejonet 24/7-23/8

Nu besöker kvicktänkte Merkurius, planeten känd för att kunna lukta sig till en bra deal på flera kilometers avstånd, ditt tredje hus. Har du några rabatter eller avdrag du kan få användning för nu? En ny dator, en finess till din smartphone eller en detalj till din bil kanske står på din ”behöver köpa”-lista. I sådana fall ska du använda dig av de kommande veckorna. Merkurius befinner sig dessutom i en fin aspekt till ödets knut, den norra månnoden. Kanke blir den där mjukvaran, eller kursen du satsar på, rent av banbrytande för ditt liv?

Jungfrun 24/8-23/9

Din egen styrare, Merkurius, i ditt hus för ekonomi och inkomster ger dig en chans att få ordning på frågor gällande pengar och budget. Dags att löneförhandla med chefen, meddela att du höjer arvodet på dina tjänster eller lägger upp en ny, smartare sparplan för att kunna sätta guldkant på tillvaron! Du kan inse att du spenderar massor på ”ingenting”. Bara genom att sluta med en hämtkaffe per dag eller låta bli den där skvallerblaskan som bara åker ned i varukorgen, kan du spara massor av pengar per månad. Utan att lida för mycket. :-)

Vågen 24/9-23/10

Har du något personligt att dela med världen, eller kämpa för i en förhandling eller relation? Under de kommande veckorna får du ordet och kan på ett välartikulerat och smart sätt argumentera för att få igenom dina önskemål. Om du kämpar för någon annan eller en god sak, så får du likaså extra driv i dina ord och argument.

Skorpionen 24/10-22/11

När Merkurius passerar genom ditt tolfte hus kan samtal och information om sätt att återhämta dig, läka eller släppa det förgångna, uppta mycket av din tid. Om du arbetar kreativt kan den här perioden verkligen få dina fantasier att florera. All denna inspiration kan tyckas komma från en andlig musa. Skriv ned alla dina tankar och idéer för att kunna plocka fram de du inte hinner följa upp på en gång. Information och/eller kurser i mediation eller konsten att manifestera passar dig bra under dessa veckor. Drömt om att få lagen om attraktion att fungera? Nu kan du lära dig massor!

Skytten 23/11-22/12

Samarbeten med likasinnade och teknologi/internet kan öppna nya vägar för dig att göra gott både för dig själv och andra. Med Merkurius i ditt elfte hus kan ditt sätt att satsa på din livsdröm, även bli en stor inspiration för andra. Skyttar är som informationssvampar, ni suger åt er allt, och bär ofta på mycket kunskap. Nu kan du göra slag i saken och lanserar en föreläsningsserie, skapar en onlinekurs eller blogga om dina erfarenheter och tips. Dina intäkter kan gå upp och andra få hjälp och inspiration, på samma gång!

Stenbocken 23/12-20/1

Okej, du är Stenbocken, så du HAR alltid stora mål. Med strategiske Merkurius i din zon för ambitioner och karriär är det dags att lägga upp en smart plan för vad du behöver åstadkomma varje vecka/månad och halvår, för att nå dit du vill. Se till att skapa ett system som på ett mätbart sätt visar dig att du hela tiden tar dig framåt, närmare ditt mål. När du når delmålen kommer det peppa dig och rätt som det är har du uppfyllt dina större mål!

Vattumannen 21/1-18/2

Merkurius i ditt optimistiska, internationella hus kan få dig att klicka på ”boka-resan eller kursen”-knappen snabbt! De senaste veckorna kanske har känts lite för intensiva och nu behöver du fly fältet, antingen det är rent mentalt eller genom att resa iväg. Om du inte styr din steg mot en flygplats eller tågstation kan den upplyftande atmosfär som råder i böckernas eller skolbänkarnas värld, ge dig nya intryck, kunskaper och må-bra-känsla. Du kan få en helt fantastisk, smart idé under de här veckorna. Sondera terrängen för hur du kan förverkliga idén men bind dig inte vid några större löften ännu.

Fiskarna 19/2-20/3

Upp och ut med alla dina innersta känslor, besvikelser och minnen! Ja, det här kan bli en rikigt intensiv upplevelse. Du och din partner kan nå en tid i relationen där du känner dig redo att praktisera total tillit och berätta om sådant du aldrig har vågat anförtro någon annan. Du kan också bli mer talför när det gäller vad du önskar dig i sovrummet. Dirty talk! Pengar, lån, arv, gåvor, underhåll, bidrag samt delat ägande kan likaså bli en stor del av det du och din älskling, eller annan delägare (investerare, bankman, revisor, ex-make/a, dödsbodelägare), samtalar om.

Pepp- och inspirationspaketet för oktober- 9 dagar kvar innan beställningen stänger den 30 september.

LOADING..

Skapa webbkurs gratis

Webinarier och onlinebusiness

Det här inlägget blir till er som är intresserade av att starta onlinebusiness genom att tillhandahålla kurser eller andra digitala produkter.

Jag har lyssnat till en del webinarier den senaste tiden. Jag gör det ofta för att lära mig av hur andra säger eller gör. Det är intressant för man lär sig alltid något nytt och så får man lite koll på konkurrensen ;-)

Ett webinarie handlade om att skapa webbkurser och det som lockade mig mest med det var att deltagarna utlovades att ha tjänat in sina satsade kurspengar, redan innan kursen var slut. Och kanske väldigt mycket mer än så också. Det lockade naturligtvis en hel del personer.

Att sälja in en produkt innan den är skapad är något som man ofta gör, särskilt i fackboksbranschen. Alla mina tre astrologi/självhjälpsböcker sålde jag in till bokförlag, bokklubbar m m innan böckerna var färdigskrivna.

Det kan ju såklart bli en riktigt svettig historia om man sedan inte ror det hela i land. Men med god planering och framförhållning brukar det gå alldeles utmärkt.

Jag skapar ju nu också Pepp-paketet trots att det redan går att förbeställa. Men jag tar inte betalt förrän min produkt levereras. När mina dokument skickas ut, dras betalningen. Det känns superbra och lätt.

För att sälja dokument har jag använt mig av Gumroad. Det är faktiskt samma sida som jag använde redan för fem år sedan. Pat Flynn, internetgurun från Smart Passive Income, fick mig att få upp ögonen för Gumroad igen. Jag hade egentligen tänkt lägga upp mina pepp-paket någon annanstans. Men sen när jag såg alla förbättringar de gjort, nu kan man bland annat skaffa dig egna affiliates så kunde man lägga till förbeställning, så tänkte jag: varför ändra på ett vinnande koncept?

Kika in på Gumroad om du också har något att sälja. (Obs- jag får inget betalt för att skriva detta. Det är bara mitt vittnesmål om hur jag tycker att det har fungerat). Jag använder mig av gratis-versionen så man kan starta utan att det kostar någonting. Sammantaget med Mailchimp, också gratisversionen, så funkar det toppen.

Skapa och sälj!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

 

 

  1. Hej Lena,
   Jag brukar gå in på the secrets hemsida och läsa vittnesmålen, det får mig alltid på gott humör och brukar ibland ge mig nya idéer för hur man kan manifestera snabbare. Annars är det bokhyllan som gäller, allt om lagen om attraktion, av ex Jack Canfield, gör mig inspirerad!

   Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskopen för oktobers pepp-paket är klara!

Pepp- och inspirationspaket OKTOBER. Inlägget innehåller reklamlänk till en av mina astroprodukter.

Idag la jag sista handen vid horoskoptolkningarna för pepp-paketet i oktober månad. Därav mitt sena blogginlägg idag. Jag ville bli klar med horoskopen innan jag gjorde något annat idag.

Jag förstod att dokumentet skulle bli långt men kanske inte riktigt så här långt… Det hela stannade på 29 A4 sidor.

Hepp.

Kärlek och karriär-datum för alla stjärntecknen.

Detta är så roligt!

Försäljningen pågår i en dryg vecka till. Om du ännu inte köpt ditt paket, och vill göra det, så kan du göra det HÄR.

Hoppas att ni alla har en bra dag!

Kramar

Helena

  1. Hej Malin,
   Ja, jag har ställt in det på ”skicka” på lördag den 29 september :-)

   Tack för förtroende och trevlig helg!

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Känner ni av det?

Mars kvadratur Uranus

God förmiddag!

Imorgon är det dags för Mars/Uranus-kvadraturen att nå sin kulmen. Redan nu tycker jag att man kan notera att något hänger i luften.

Jag noterade ett tips till mig själv i min egen kalender:

Acceptera att andra kommer tycka annorlunda än du.

Ja, det låter lätt, bara så där. Men när en sur kommentar, som känns rent krigsförklarande dyker upp, är det kanske inte lika lätt att tänka mindfulness och le tillbaka.

Klicka inte iväg ett mail eller ett sms innan du först har tänkt igenom hur det låter. Om jag är tveksam, läser jag mailet högt för mig själv.

För många kan det här mötet också bli en härlig upplevelse, för att man släpper loss och satsar på något som man länge har lockats av. Det kan vara en dröm, en kärleksrelation eller en materiell önskan.

Skriv gärna och berätta hur ni upplever idag och imorgon.

Ha en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

 

 1. Fantastisk onsdag! Jag var fullt medveten om mötet mellan planeterna och hör mig själv ha krigiska diskussioner, jag tänder till och är knivskarp, argumenten haglar! Sååå roligt! Flera gånger under dagen! Jag sa till en av mina kollegor att ”det är tur att det är du som har kundkontakterna idag” 😂😂😂 Själv märkte jag inget hos andra mer än att en företagskollega kom in till mitt kontor och öste ur sig.

  1. Ha, ha, vad kul att du skrev och berättade hur du upplevde det! Jag hade också ”skarpt läge” i olika diskussioner- alla var på randen till att brista. Det är skönt att ha med sig lite tips från stjärnorna hur man ska hantera dagen då :-)

   Ha nu en trevlig, lugn helg!
   Kram
   Helena

 2. Det märktes verkligen av! Jag flyttade min dator på jobbet till skrivbordet bredvid, och mina kollegor blev arga, fick ett arg mejl av chefen och det jag skrev tillbaka till mina kollegor lät inte lika diplomatiskt som jag hoppats. Dagen kändes förstörd, tills nästa dag då min chef kom och förklarade att hon inte alls var arg men känner att det framgick så i hennes mejl. En timma senare ringde ett företag jag varit på intervju hos och gav mig ett jobberbjudande jag inte kunde säga nej till! :D Verkligen en emotionell berg- och dalbana för tisdag och onsdagen.

  1. Hej!
   Oj, det var verkligen maxat på alla sätt! Men nu kan det lugna sig igen :-) Grattis vad roligt till ditt nya jobb!

   Allt gott,
   Helena

 3. Skickade iväg ett sms som blev ”nej fan känsla” direkt efteråt. Var arg och trött. Tur så förstod jungfrun att inte möta det med motstånd utan med förståelse att vi var trötta båda två. Nya ta idag.

 4. Det är fruktansvärt. Jag har i några år nu gått i en riktning karriärmässigt, vi ska rekrytera ny på min plats och nu… börjar jag fundera på att stanna men byta inriktning ”på plats”. På längre sikt kliva fram och ta mer ansvar.

  Jag börjar undra om jag är sjuk som inte kan bestämma mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Allt som glimmar är inte guld

Fokus, fokus, fokus…

Idag har jag fått hålla uppmärksamheten under strikt kontroll. Det är så lätt att falla offer för att ”det finns så mycket spännande därute som jag måste ta tag i.”

Hmmm.

Risken finns att jag hamnar i planeringen av något helt annat, än det jag redan håller på med.

Mitt schema den här veckan har inte råd med några utsvävningar annat än det jag har i form av deadlines. Jag har därför gjort några tydliga mentala noteringar till mig själv:

-Ett 98% färdigt dokument, projekt eller idé, är inte klart. Du har inte kommit så här långt för att inte nå i mål. Punkt. Bli klar!

-Det finns mycket som är kul, intressant och spännande men innebär det att allt som glittrar är rätt för MIG och mina affärsidéer. Svar nej!

-Om du håller en deadline eller att-göra-punkter, försök då inte att ”passa på” att putta in extra jobb i den vunna tiden. Var istället nöjd över det du har åstadkommit och ta en kaffe och hör klockvisarna ticka fram.

Känner ni igen er i något av detta? När man har massor att göra och då helt plötsligt ”måste” börja kika åt sidan? Resultatet blir inget vidare…

Nu kör jag strikt fokusering på VAD som ska bli gjort och NÄR det ska bli gjort. Som Carrie Green säger apropå att leva sin dröm: I will and I can. Watch me.

Ha en fortsatt underbar måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 17-23 september, 2018

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 38. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Väduren 21/3- 20/4

Luften är laddad inför onsdagens tuffa planetmöte mellan din styrare Mars och Uranus. Folk i din närhet kommer leverera små nyhetsbomber och nu kan ditt tålamod blir prövat till max. Gör inget impulsivt såsom att, tja, boka ett hotellrumsmöte för första gången med en onlinedate  eller inleda krigföring i en grupp du tillhör. Med Solen och Merkurius i ditt sjunde hus från och med helgen så väntar en tid då du kan få flera roliga händelser inbokade i din kalender och en tid då dina nära och kära är det som ger dig mest glädje.

Oxen 21/4-21/5

Veckans energier är präglade av impulsivitet och tendensen att följa lustar snarare än huvudet. På onsdagen kommer de här energierna nå sin kulmen. Hur frestad du än är, LIGG LÅGT, istället för att hoppa i galen tunna. Om du öppnar munnen för att säga ifrån kan du själv bli förvånad över att det verkar spruta eld och ilska om dina ord. Ooops. Tänk efter före. Omvärlden kommer bete sig på samma sätt så det kan hända massor av oväntat, minst sagt! Från och med helgen träder Solen och Merkurius in i ditt jobb- och hälsohus. Nu blir du analytisk och extra ansvarstagande vad gäller bägge dessa områden. Under kommande veckor väntar dig mer arbete men också mer koll på tillvaron. En att-göra-listornas tid.

Tvillingarna 22/5-21/6

På onsdagen kan du drabbas av lust att berätta sanningen. Och du tycks inte göra några större ansatser till att göra den lite vackrare än vad den är. Aj, aj. Försök att inte göra för mycket skada när du, kanske i alla välmening, bara vill vara ärlig. Tona ned det du säger bara en liten aning, okej?  Generellt kommer du tala rakt från hjärtat från och med helgen. Med kommunikative Merkurius, tillika din styrare, i ditt kärlekshus berättar du klart och tydligt vad du mår bra av i en relation. Mentalt utbyte kommer helt klart vara en av de saker som är särskilt viktigt för dig i ditt kärleksliv under kommande veckor. Flirt. glädje och mer njutning väntar dig också när Solen lyser upp samma hus. Boka en resa/konsert/teaterbiljetter, inleda en flirt, eller hitta tillbaka till din partner genom att tala ut är olika alternativ som är möjliga.

Kräftan 22/6-23/7

Den här veckan kan det känns som att du måste praktisera djupandning lite mer än vanligt. Hjärtat klappar hårt när en våg av ilska tränger genom kroppen. Anledningen? Någon som säger något som triggar dig till 150% på onsdagen. I din upprördhet kan du missa några små detaljer i det du får höra. Med ditt hus för bekanta aktiverat kan det vara en kommentar i sociala medier eller via en grupp eller organisation du tillhör som tänder krutdurken. Ta det varligt! Från och med helgen skiner Solen upp ditt hus för hem och familjen. Ta dig tiden att vara med dina närmaste, njut av ditt hem och tala direkt från hjärta om dina känslor. Din familj kommer vara den som ger dig mycket återhämtning efter tuffa dagar på jobbet. En kvinna i din närhet, eller mamma, kan ge dig en viktig putt framåt.

Lejonet 24/7-23/8

Balansen mellan din ork och de höga karriärmål du har satt, kan kännas av på onsdagen. Sitter du för många timmar i en krum position framför datorn, något som familjen börjar tröttna på? Dags att göra en förändring! På onsdagen kan du få en hårdhänt knuff av en make/maka eller affärspartner som vill ha mer än du kan leverera. Pressen är hård på dig från alla håll: på jobb och från familjeliv/hem. Ge dig själv ett löfte att arbeta av det du har på ditt bord och sedan lägga upp en smartare plan för hur du ska få all nöjda och glada. Din styrare Solen träder in i ditt kommunikativa hus till helgen. Gå en kurs? Hålla en kurs? Satsa på en weekend resa med en granne eller syskon? Under kommande veckor kan det bli något som ingår i din plan.

Jungfrun 24/8-23/9

En fjäder kan bli en höna på onsdagen. Energierna är spända till max och folk tycks redo att bita ifrån gällande minsta lilla. Kroppsliga behov såsom mat och dryck och sex hamnar i fokus. Oväntad frosserivarning! Du kan känna dig väldigt lockad att bara följa dina inre lustar. Helgen energier startar en flera veckor lång period där du kommer titta på dina pengar på ett nytt sätt. Vad kan du spara in på? Hur kan du tjäna mer? Kan du få dina pengar att arbeta för dig mer effektivt?

Vågen 24/9-23/10

Bästa sättet att ta dig igenom onsdagens bryska energier är att hålla en låg profil. Anklagar en partner dig för något som du inte har gjort? Känns det som att hemligheter och att kika i varandras mobiler utan tillåtelse har nått sin gräns? Är det rena rädslor hos någon annan som lett till att du ställs mot väggen, helt i onödan? Djupandas och låt energierna få lägga sig. Från och med helgen kommer du sätta dig själv i första rummet. Vad behöver du nu för att må bra i livet? Du kommer ha lätt för att tänka ut smarta lösningar och för att låta omvärlden få vetskap om din plan. Om du mår bra, mår övriga bra. Fixa det du behöver under de kommande veckorna och nå ditt personliga Nirvana!

Skorpionen 24/10-22/11

När alla kablar korsas samtidigt, brinner de av till slut. Det är just det som sker på onsdagen. Det kommer bli svårt att hålla tillbaka lusten att göra något som motreaktion till det som sker. Vad är det som sker då? Har du låtit någon annan person få ett lite för fast grepp om dig och dina känslor? Dags att frigöra dig. Du ska bara göra det som du mår bra av så om någon pressar dig till att ta ett ytterligare steg i relationen, kan onsdagen bli dagen då du skriker ”För i helvete, NEJ!” och stänger dörren. Ja, detta kan bli dramatiskt! Från och med helgen kommer ditt tolfte, återhämtande hus, att aktiveras. Dags för vila, mediation och tid för att visualisera vad du vill ha i livet. Men också en chans att förlåta, glömma och släppa gammalt bagage. Detta blir en trend i ditt liv under de kommane veckorna.

Skytten 23/11-22/12

Du kan spruta eld som en drake på onsdagen. Arga ord riktade mot en kollega eller jobbsituation kan vara anledningen. Om du arbetar med kommunikation eller skriver för en publik kan ett uttalande du gör i text eller tal sänka mycket av det du arbetat för. Tänk dig dubbelt noga för innan du trycker på skicka- eller publicera-knappen. Det väntar dig så mycket kul och snabba händelser från och med helgen! Nätverksträffar, onlinemöjligheter och den där älskade frihetskänslan som du avgudar- nu och under kommande veckor rör det på sig rejält! Ett spännande samarbetsprojekt kan ge dig chansen att para ihop din expertis med någon annans på ett vackert, innovativt sätt.

Stenbocken 23/12-20/1

Stämningen den 16 maj och den 2 augusti, återkommer igen. Du kan pressas till en punkt där du känner att du måste hitta en chans att bara få släppa ut alla känslor som bubblar upp inom dig. Om du arbetat hårt för att höja din lön eller för att lansera en dröm kanske du på onsdagen överväger att slänga allt ditt hårda arbete över bord. Gör inte det. Försök istället att påminna dig om att den här dagens energier kommer passera. Snart kommer bättre dagar igen. Redan till helgen kanske! Med Merkurius och Solen i ditt hus för lånsiktig planering och karriärambitioner väntar dig flera veckor av strategiskt tänkande och planerande. Du ser, du är redan på banan igen!

Vattumannen 21/1-18/2

På onsdagen kan du känna dig provocerad. Ska du nappa eller bita dig i tungan och tänka ut en smartare plan än att spy galla? Din familjesituation kan befinna sig i stormens öga. En situation kan ha passerat den hälsosamma nivån och nu måste du sätta ned foten. Men, ingen anledning att klippa alla band för det. Se det som ett tecken att hitta en ny väg. Du är de innovativa planernas mästarinna så snart har du nya alternativ att välja emellan. När Solen och Merkurius träder in ditt nionde hus till helgen andas du morgonluft och kanske bestämmer dig under kommande veckor för att satsa på en resa utomlands eller något annat som skapar distans till allt som rörts upp under veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det du känner inombords kan bli så starkt att du säger det rakt ut till en granne, i ett känslomässigt laddat inlägg på Facebook eller i ett mail till ett syskon eller granne. Kulmen av alla känslor nås på onsdagen men även måndagen och tisdagen kan du känna det som du går på nålar. Försök att inte använda för starka ord, det kan göra mer skada än nytta i det långa loppet. Solen och Merkurius flyttar in i ditt intima åttonde hus till helgen. Bekännelsedags i relationen? Nu kan hemligheter och rädslor du burit på ensam, delas med den du älskar. Det kan föra er närmare varandra. Du och en partner kan tala om att slå era påsar ihop, köpa gemensam egendom eller skaffa barn. Du är redo att ta ett stort kliv!

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Höstmysiga kläder och accessorarer till underbara priser på Gina Tricot!

Stickad tröja, Gina Tricot

Diamond stickad tröja Vit

Mysig långkofta, Gina Tricot (finns i massor av färger)

Jonna stickad kofta Grå

Hårsnoddarna, som ”alla” har nu, Gina Tricot. Fynd!

Iris hair band Beige

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop vecka 38, 2018

Veckohoroskop: Planethändelser vecka 38.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Då var det dags igen- Mars/Uranus kvadratur!
Minns ni vad som hände den 16 maj respektive den 2 augusti? Nu upprepar sig samma planetmöte igen. Det hela sker på onsdagen den 19 september: Mars och Uranus i kvadratur till varandra.
Ta det lugnt och varsamt på onsdag. Undvik alla former av diskussioner eller att ställa någon mot vägen. Mars är krigarens planet och med denne i en tuff kvadratur till oberäknelige Uranus kan det snabbt bli skarpt läge.
Jag undrar samtidigt vad som sker rent politiskt den här dagen. Det är en dag så envisa åsikter står mot andras envisa åsikter och ingen vill rubba sig för den andre.
Den här energin kommer kännas av hela veckan men alltså nå sin kulmen på onsdagen.
Ta det varligt och göra inget typiskt Mars-aktigt såsom att ge dig iväg på en tävling i någon form av extremsport.
Vågens energier
På söndagen träder Solen in i balansmästarens tecken, Vågen. Dagen innan, på lördagen, flyttar Merkurius in i samma tecken. Hur kan vi skapa balans och nå enighet i våra relationer med andra? Detta är verkligen en energi som kommer hjälpa politikerna de följande veckorna.
Vi kommer fokusera, tala och tänka mer än någonsin på vikten av att kompromissa och nå en överenskommelse där alla känner att de ger och tar. Det låter väl hoppingivande, eller hur?
Jag kommer publicera ett Merkurius-horoskop i veckan som kommer. Merkurius kommer befinna sig i Vågens tecken under perioden 22 september- 10 oktober.
Solodag
Ibland gör man mer nytta med andra men inte på söndagen den 23 september! När Merkurius, som styr intellekt och tankeverksamhet, möter Saturnus i en hård aspekt, är enskildhet att föredra. Koka te, sätt dig ned och fokusera. Du kan bli enormt produktivt om du bestämmer dig för att arbeta mol allena på din kammare.
Tjuvkik in i vecka 39
Förkylningstiderna är här och med en fullmåne (25/9) och en samtidig Sol/Saturnus-aspekt som ropar ”varning för utmattad känsla” kan ni redan nu, i vecka 38, försöka förbereda er. God kost, sömn och egentid SKA in på agendan. Med kraft i kropp och sinne kommer ni kunna njuta av en fullmåne som är omringad av fina energier.
Jag önskar er alla en härlig vecka!
Kramar
Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Den kommande veckans explosiva aspekt

Mars och Uranus i sitt tredje möte

Hej!

Det här inlägget kommer lagom till lunchen för många av er. Själv sitter jag och skriver med en kopp kaffe efter att ha slukat lunchen i två tuggor.

Jag har precis skrivit klart veckoslutets inlägg, veckohoroskopen. Det blir full fokus på mötet mellan Mars och Uranus. Det är tredje gången gillt nu.

För att ge er en liten hint, minns ni vad som hände den 16 maj samt den 2 augusti? Jepp, nu är det dags igen.

Jag minns den 16 maj med fasa. Det var samma dag som jag fick åka till sjukhuset i ambulans. När den 2 augusti kom var jag glad att Mars backade och var mindre stark i sin energi. I nästa vecka är det Uranus som backar. Jag tror att det värsta har passerat men likväl kommer vi känna oss triggade av en märkbar kraft som vi kanske inte kan styra över.

Jag hade en väldigt härlig lunch med Tone igår. Vi lärde känna varandra på en resa med Qoola Qvinnor till Kroatien för flera år sedan. Det var precis innan min tid på amelia startade men redan då var jag taggad som sjutton av nätentreprenörsmöjligheterna. När jag fick höra talas om att Tone var inne på samma spår, gick jag fram till henne. Sedan dess har vi haft många kul, inspirerande samtal. Jag är så glad och tacksam för det!

Nu ska jag fortsätta att skriva på oktobers horoskop till Pepp-paketet. Gudars vad mycket det blir! Mitt astrodokument ligger på närmare 10 A4 sidor i nuläget. Och då har jag fortfarande hälften kvar!

Helgerna är helig tid för mig. För återhämtning och för att kunna ge 100% fokus åt familjen. Jag knattrar på som en tok för att sedan kunna stänga ned datorn och vara ledig. I helgen blir det knattebio, lördagsgodis och kanske en utflykt till Skansen.

Vad gör ni?

Ha en fortsatt härlig fredag!

Kramar

Helena

 1. Det var riktigt positiva bra dagar, både i maj och augusti. Så jag hoppas på en repris av dem.
  Jag håller tummarna för att det blir ok för dig.
  Ha en härlig helg!

 2. Jag kommer ihåg i mitten på maj när jag blev färdig till att våga mer saker, och drömmarna tog fart. I augusti var det lite mer stiltje och reflektion men nu har drömmarna om vad man vill och även börjat jobba mer mot de drömmarna, att liksom de går att förverkliga och efter augusti så kändes det mer som att man hittat rätt när man valde den vägen. Hittat små vägar dit iaf.
  Jobbar fortfarande på mitt vanliga jobb så helgen blir att arbeta också, men med det kreativa, arbeta mot de drömmarna :)
  Blir så glad varje gång jag ser att du har bloggat, det hjälper så mycket på vägen och även mailen som jag signerade upp mig för. Det gör verkligen supermycket! :)

  Ha en skön helg!

 3. Inget speciellt hände dessa dagar, jag gjorde ungefär samma sak, bortsett från ett möte som i maj.

  Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Trevlig lunch idag

Nätentreprenörssnack. Inlägget innehåller reklamlänkar.

Idag är jag laddad! Min väninnan Tone kommer till stan och vi ska äta lunch tillsammans. Även hon arbetar med onlineprodukter och vi kommer troligen falla i djupt samtal så fort vi ser varandra. :-)

Jag vill prata om att bygga listor, kursportaler, freebies m m. Det är alltid så intressant att höra hur andra gör och gjort. Det finns många vägar till Rom, som sagt.

Jag har lyxat till det med en snygg, mysig hösttröja som jag ska ha dagen till ära. Carin Wester från Åhléns. Tyckte den var rena fyndet för sin peng. Den finns i massor av färger och är så där ulligt, mysig och varm som man vill ha det när hösten kommer.

Tröja Terja, gråmelange

Innan jag springer iväg till lunchen ska jag bränna av ett gäng horoskop till!

Ha en fortsatt härlig torsdag!

Kramar

Helena

PS Ni är många som redan har förbeställt Pepp-och Inspirationspaketet för OKTOBER och det gör mig så otroligt glad och tacksam. TACK!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

”Åt helvete med det!”

John C. Parkins självhjälpsbok. Inlägget innehåller reklamlänk.

Åt helvete med det : Den fulländade andliga vägen (kartonnage)

Hej denna blåsiga onsdag!

Jag har varit ute och gjort ärenden och kämpat med flygande hår, för tunga kassar mat och bara velat hem. Och nu sitter jag här med en stor kopp te och redo att ta mig an dagens arbete.

Jag har börjat läsa en så väldigt rolig och intressant bok. Titeln fick mig att hoppa till direkt: Åt helvete med det! Den fulländade andliga vägen av John C. Parkin.

Författaren har studerat andliga övningar i massor av år och kommit fram till att det bästa man kan gör för att befrias från onödiga bördor i livet. säga ifrån till andra, finna inre frid och frihet är att säga just de där orden: Åt helvete med det!

Parkin menar att de där orden, och den innebörd de får i våra liv om vi verkligen menar det vi säger (Åt helvete med det) ger oss samma väg till lugn som andra övningar som syftar till att vi ska släppa onödigt bagage och sådant som egentligen inte betyder ett minsta bidevipp i det långa loppet.

När Parkin började praktisera sitt Åt helvete med det, resulterade det i att han och hans fru lämnade ett hektiskt liv i England och flyttade till Italien för att starta en kursgård. Där predikade han det som han lärt sig och snart blev kursgården en rörelse, som blev en bästsäljande bok, som blev en livstil…

Ja, ni hör, den här boken och dess budskap har nått enorm framgång. Även hos spirituellt folk såsom kyrkoherde M. Townsend som menar att

”Det är verkligen andligt att säga Åt helvete med det.”

Jo, jo.

Jag brukar ibland berätta om hur jag, när jag har nått min yttsersta gräns, brukar säga några väl valda ord uppåt. Det brukar få en omedelbar effekt i form av att samtal eller händelser brukar ta fart.

En del har chockats (skäller du ut andevärlden?!) men man har faktiskt rätt att meddela universum och himlens alla änglar när man har fått tillräckligt och kräver bättring och hjälp.

För er som vill få en härlig läsupplevelse, för Parkin är en riktig skämtare också, läs då hans roliga och väldigt ögonöppnande bok.

Kanske finns det redan idag något eller någon som du vill säga Åt helvete med det, till?

Livet är kort. Gör det bästa av det.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig onsdag.

Kramar

Helena

 1. Hej helena! Skulle bara vilja sända ett tack. Du har hjälpt mig de senaste veckorna med så tydlig guidning att det är hårresande. Horoskopen har stämt för denna (typiska) Skytt. Stora saker har hänt i karriären och jag har landat i något jag länge drömt om. T o m dagarna har stämt med en otrolig onsdag denna vecka. Fortsätter läsa, hittade dig ganska nyligen! Kram

  1. Hej Lotta!
   Varmt tack för att du skrev! Jag är så glad om du kan få lite vägledning av mina horoskop. Snart smäller det ju för Skytten rejält: när Jupiter flyttar in i Skyttens tecken den 8 november. För att inte nämna årets lyckligaste dag, särskilt för Skyttarna: 26 november! ;-)

   Kram från en annan Skytt

 2. Tack Helena för dina boktips och din intressanta blogg! Är intresserad av allt som kan hjälpa oss i vardagen och är glad när du delar med dig av tips du själv använt, tex
  gällande attraktionslagen.

 3. Haha, det är lite befriande med lite grövre språk, kanske är det viktigt att de orden också finns? Stort tack för boktipset den ska jag minsann läsa. Har börjat luta åt det hållet själv – så jag vill gärna ha lite bekräftelse :-)
  Allt gott/Lena

  1. Ja, ”åt helvetet med det”, låter ändå inte som det värsta man kan säga… :-) Men, ändå, ett starkt ställningstagande när man fått nog.
   Boken är rolig, jag kan rekommendera den!

   Kram
   Helena

 4. Så magiskt det här blev, jag gjorde ganska nyligen det med att ta i och verkligen be änglar och universum om hjälp. Ville ha svar genom mail och media. Det är pågående just nu och då kommer oktober pepp vilken jag beställde. Efter det ditt tips om den här boken. Orden visar att det är ok att ta i lite extra. Tack

  1. Helt rätt! Säg ifrån när det är dags för förändring. Andevärlden vill hjälpa till, särskilt om de får klara riktlinjer om vad du önskar. Det fungerar varje gång för mig!
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Förbeställ ditt ex av Pepp- och Inspirationspaketet, OKTOBER 2018

Nu kan du förbeställa! Inlägget innehåller reklamlänk till en av mina astroprodukter.

Pepp och inspirationspaket oktober 2018

Kära vänner!

Jag arbetar på så mycket goodness till er just nu. Jag skriver kärleks- och karriärhoroskop så att det trummar på tangentbordet och jag startar SHE BOSS Foundations första steg i och med lanseringen av oktobers inspirationspaket.

Det är både omtumlande och så roligt med allt som pågår: all inspiration, alla förhoppningar om att dela med mig om tips, trick och kunskaper kring onlinevärlden, manifestering och att bygga framgång och så, självklart, alla dessa horoskop.

Jag är så exalterad och ser verkligen fram emot att höra er respons sedan.

Men nu, dagens roligaste nyhet:

Redan nu kan du förbeställa ditt ex av Pepp-och Inspirationspaketet för Oktober. Du finner mer information HÄR. För att också vara extra tydlig så är paketet inget personligt horoskop utan innehåller de mest utmärkande datumen för kärlek och karriär, för alla stjärntecken.

Ditt Pepp- och Inspirationspaket landar i din mailkorg på lördagen den 29 september.

Kramar

Helena

 1. Tack för en jättebra blogg ! Jag har följt dig i flera år och tycker att mixen av horoskop och inspiration är så bra. Ville bara kolla priset på oktober paketet – såg 250 kr tidigare men när man klickar på länken så verkar det bli mer? Stort lycka till med din nya produkt, kommer bli en succee helt säkert :-)

  1. Hej Maja,
   Priset är i dollar och blir totalt 27,50 dollar. Då ingår moms. Jag räknade med en kurs på 1 dollar= 9 kr. Kostnaden blir då 247, 50 kr.

   Hoppas du ska tycka om den! Tack för att du skrev och för dina vänliga ord.

   Kram
   Helena

  1. Hej Marie,
   Då blir det ett personligt horoskop som är det bästa alternativet. Du kan fortfarande använda dig av dagarna jag anger i paketet och se vad de respektive planeterna befinner sig i ditt horoskop då. Det är en fråga om hur mycket du känner till om astrologi och ditt eget horoskop.

   Allt gott,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Marshoroskop 11 september- 15 november

Action i stjärntecknens horoskop!

Väduren 21/3- 20/4

Ta fram din mest sociala sida! Den här perioden kommer präglas av att du kombinerar din förmåga att samarbeta med andra gällande innovativa idéer. Nu kan du få en chans att arbeta i team med andra likasinnade och det är möjligt att det ni jobbar på är ett projekt som bryter ny mark. Projektet kan beröra teknologi eller ett nytt sätt att tänka.

Oxen 21/4-21/5

Gör dig redo att rannsaka dig vad gäller dina karriärplaner och ambitioner i livet. Med Mars i din karriärzon kommer du ta tjuren vid hornen och sätta fart mot höga mål. Du kommer hålla högt tempo och inte ge dig. Det kommer kännas skönt att äntligen få gasa på, efter en sommar då du inte kände dig lika säker på vad du ville åstadkomma.

Tvillingarna 22/5-21/6

Planer på att resa kan plötsligt bli bokade och bekräftade flyg- och hotelldatum. Med Mars i ditt nionde hus kommer du sukta efter att få ta del av nya intryck och lära dig mer om livet, utanför dina egna ramar. Resor, studier och gurus som lär ut en vinnande livsstil kan imponera på dig stort och resultera i att du ”utbildar” dig både spirituellt och praktiskt under  kommande månader.

Kräftan 22/6-23/7

Fram med budgetkalkyler och stolar till dig och din partner. Nu är det läge för att gå igenom gemensam budget och kanske besöka banken eller en jurist för att få ordning på dokument avseende skatter, arv, gåvor eller underhållsbidrag. Även andra som du delar pengar med kan ge dig mer att göra, såsom en dödsbodelägare eller en affärsängel. På ett personligare plan kan perioden också bjuda på en djupdykning i ditt inre. Vad släpar du på i emotionellt bagage? Detox-läge!

Lejonet 24/7-23/8

Din partner och du, eller ditt sociala umgänge, får sig en rejäl kick av att Mars ökar farten. Singlar kan också, i snabb takt, möta någon ny under denna period. Intresset för att leva livet på ett friare sätt är något som enar dig och en kärlek samt dominerar samtal och möten i din umgängeskrets. Finns det en formula för att lyckas i en relation eller i livet, på ett smartare sätt? Var redo för hastiga vändningar och mycket intressanta nyheter i kärlek och affärer!

Jungfrun 24/8-23/9

Kan du bli ännu lite mer tidseffektivare och petigare i ditt arbete? Eller mer nitisk när det gäller din hälsa och träning? Ja, absolut. Men ta inte ut dig. Risken för att du faller i fällan av att allt måste vara helt perfekt är stor med Mars här. Resultatet blir dåligt humör och pannkaka. Försök att inte kräva mer än vad som är mänskligt möjligt av dig själv. Du kan få ett stort, krävande arbetsprojekt på ditt bord under den här perioden. Då kan det vara bra att ha med sig orden: ta det varsamt, i bakhuvudet. Du är bara människa.

Vågen 24/9-23/10

Så där ja! Mars i ditt nöjeshus ger dig massor av händelser kring ämnen som du faktiskt älskar. En hobby kan få mer utrymme i ditt liv. Kanske är det något som du saknat och inte haft tid för när familjen och hemmet krävt allt av dig de senaste månaderna. Kärlekslivet kan också ha hamnat lite på efterkälken men med Mars i ditt hus för kärleksaffärer, flirt och härligt sexliv kommer den saken att ändra på sig under de kommande veckorna.

Skorpionen 24/10-22/11

Hemnet, ”hus till salu”-skyltar, renovering och rum till uthyrning. Kodorden för tiden med Mars i Vattumannen när det gäller ditt hem. Mars kan även trigga enorm fart gällande att träffa släktingar eller introduceras till din partners släktningar. Barn, firanden och familjen är tillsammans med hemmet temat för dina kommande två månader. Det finns ett stort mått av nytänkande i det som sker. Kanske är det inte helt konventionellt, som du väljer att hantera ditt hem och/eller familjeliv, men vad sjutton, om det funkar för dig är det BRA!

Skytten 23/11-22/12

Massor av information kommer passera din hjärna varje dag. Du är i vanliga fall alltid intresserad av att lära dig mer men nu når detta intresse nya nivåer. Du kommer maila och skriva på information/bokmanus/inlägg i social medier så mycket att du snart behöver plåster på fingerspetsarna av alla tangentnedslag. Eller så sätter du dig i skolbänken för att lära dig om något nytt inom teknik, forskning eller alternativa vägar till framgång i dagens samhälle. Ett syskon, vänner eller en klubb i sociala medier kanske blir din följeslagare på den här intensiva informations-och utbildningsresan. Du kommer älska det men se till att klämma in en lugnande promenad här och där för att smälta det hela också. Flera kortare resor eller week-end-resor är också indikerade!

Stenbocken 23/12-20/1

Din budget rymmet både de pengar du tjänar och det värde du har inom dig, i form av dina kunskaper och din expertis. Med Mars i denna del av ditt horoskop ger planeten dig motivation och drivkraft att få upp din lön och höja värdet på din talang. Du har ofta stora visioner och jöga mål, så även nu. Under tiden fram till och med mitten av november tala med din chef och be om löneförhöjning och/eller höja priset på dina produkter eller tjänster.

Vattumannen 21/1-18/2

Your way, or the highway! När Mars besöker ditt eget tecken kommer du ha kraft och mod att följa dina drömmar. Detta är en högst personlig tid då du rannsakar dig själv, frågar dig vad DU vill ha av livet just nu, och sedan tar bestämda kliv för att lyckas åstadkomma det. Enda smolket i bägaren? Du kan bli lite för bossig och styrande. Andra kan tröttna på dig om du inte påminner dig om att ha en mer tålmodig och ödmjuk stil mot andra, som kanske inte har din kraft med sig just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Din hälsa kan ha gett dig utmaningar i form av förvirrade budskap från läkare eller svårighet att hitta rätt vårdgivare. Nu är det framåtrörelse som gäller och du kan rekommenderas rätt hälsorådgivare och få kloka råd om operation eller annan effektiv behandling. Lägg din kraft på att återhämta och balansera dig. Om du har svårt att slappna av för att sova eller känner avv stress lite för mycket så kan hypnos eller terapi hjälpa dig bra nu. Fantasiser, mediation eller lagen attraktion kan också få dig att må bra. Fantasybonanza i bokhögen på nattduksbordet eller en anmälan till en manifestationskurs? Det kan bli en spännande, utvecklande och läkande tid!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Marshoroskop på gång

Mars in i Vattumannens tecken den 11 september. I inlägget förekommer reklam för mitt nyhetsbrev samt astrotjänster och produkter.

Imorgon smäller det- då byter Mars tecken och vi får alla en extra skjuts framåt i det livsområde som berörs för just oss.

Jag skriver på horoskopet hela dagen tills jag ska få gå iväg på ett kul event till kvällen.

Samtidigt arbetar jag också vidare på Pepp-och inspirationspaketet för oktober. Jag har fått mail om när jag startar försäljningen för paketet och eftersom det verkar som att några av er förväxlar Pepp-inspirationspaketet oktober med personliga horoskop så kommer här en klargörelse:

Pepp- och inspirationspaket oktober 2018

Detta kommer ingå:

Alla de mest utmärkande datumen för Kärlek och Karriär, för alla stjärntecken. DETTA ÄR INGET PERSONLIGT HOROSKOP.

Detta är nytt material som inte kommer finnas på bloggen. Visst, vissa datum kommer slinka in i ett eller annat horoskop, men på det stora hela så är detta förbehållet min astroprodukt.

I inspirationsdelen kommer jag att bifoga dokument om hur man lägger grunden för framgång, öppnar flöde och ger sig av på sin resa mot ett stort mål. Det är detta som jag kallar SHE BOSS Foundation.

Priset är 250 kr/paket och försäljningstiden är de sista dagarna i september. När försäljningstiden är slut går informationen till valvet, he he. Detta för att ni alla ska ha fått möjlighet att köpa produkten innan de datum som nämns, har påbörjats.

Personliga horoskop

Jag tar emot bokningar i slutet av september. De kommer fyllas upp fort eftersom jag är en one-woman-show och inte kan ta emot mer än ett fåtal per vecka. Det är det enda sätt jag har kommit på som fungerar för mig då jag inte vill ha månadslånga väntelistor.

Precis som i våras, kommer bokningarna att ske enligt devisen ”först-till-kvarn” en viss veckodag.

Priset är 1200 kr/personligt horoskop.

Digital SHE BOSS- kursstart till våren

Jag arbetar med så mycket roligt till er bakom kulisserna! En annan väldigt rolig lansering är min onlinekurs för hur man skapar inkomster på nätet. Jag älskar det här området- det vet ni ju- och i kursen delar jag med mig av allt som jag har lärt mig på min resa från juristkontoret till nätentreprenörernas värld.

Håll utkik här eller i nyhetsbrev för mer information om startdatum för bokningar och försäljning.

Jag önskar er alla en fortsatt glad måndag!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 10-16 september, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 37, 2018. I inlägget förekommer reklam och länk till försäljning av Pepp- och Inspirationspaketet, OKTOBER, 2018

Väduren 21/3- 20/4

Venus piffar upp ditt sex- och samlevnadsliv. Unna dig något vackert eller lyxigt att överraska en kärlek med. Samarbeten kan komma att bli en het potatis från och med tisdagen och till och med november. Dina kunskaper och erfarenheter är eftertraktade av andra vilket kan föranleda förfrågningar som dyker upp. Veckans höjdpunkt är onsdagen. Bered dig på någon slags genombrott. Plötsligt ser du det som möjligt att du faktiskt kan nå dina mål.

Oxen 21/4-21/5

Det är så mycket flirt, kärlek och romantik i ditt horoskop nu! Du kommunicerar med en kärlek eller flirt via mail, chatt, sms och ansikte mot ansikte. Med Venus i ditt seriösa kärlekshus känns det som att du hittar en balans i din relation och njuter av ett kul socialt umgänge. På onsdagen kan du få en härlig bekräftelse för väl utfört arbete. Med massor av kraft och energi kring din karriär, från och med tisdagen och till och med november, så ska du satsa allt på att nå dina mål i jobbet. Om du inte arbetar är det dags att istället se över dina livsambitioner. Ringa först in hur du vill planera i livet. Gör det sen enligt en strategisk plan!

Tvillingarna 22/5-21/6

Planer på att resa eller studera, allt för att ge dig ett nytt perspektiv och nya livskunskaper, kommer på tapeten. Kanske funderade du fram och tillbaka under sommaren men från och med tisdagen är det action som gäller. Livet kan kännas som ett äventyr under de kommande två månaderna! På onsdagen släpps massor av känslor och minnen fria. Detta kan bli en väldigt viktig vecka för dig om man ser till hur du väljer att tala om känslor eller hantera det förgångna samt familjelivet. Nyheter som har att göra med pengar och din familj, såsom att leta hus/sälja hus, eller inleda en ny känslomässig era, dominerar din helg.

Kräftan 22/6-23/7

Kärlek, flirt och en bubblig glädjekänsla letar sig in i ditt liv. En anledning kan vara att du är ”hög” på en personlig dröm som du gasar mot i högsta fart. En annan anledning kan vara att ditt kärleksliv får enorm fart nu. En relation kan snabbt utveckla sig till nästa steg, antingen det är att göra er union offentligt eller berätta för världen att ni väntar barn eller ska flytta ihop eller gifta er. Singlar kan träffa någon som utsrålar alla vibbar från den sexiga romanen Fifty Shades of Grey… Allt startar när Mars sveper in i ditt åttonde hus på tisdagen. Satsa på att slå dig samman med andra likasinnade på onsdagen. Mastermindgrupper eller kanske ett medlemskap hos en guru du följer kan ge dig en superkick!

Lejonet 24/7-23/8

Singellivet kan bli ett minne blott om du önskar dig en partner. Från och med tisdagen sveper Mars in i det seriösa kärlekshus och saker börjar att hända. Livet med en stadgad partner kan hamna på rätt köl genom att du/ni fokuserar på att hitta en bra balans i relationen. En förlorad attraktionskraft er emellan kan återfinnas igen. Wow! Ditt hemliv ger dig också så mycket glädje och mysig trivselkänsla just nu. Ditt kärleksliv frodas verkligen när du är hemma, talar med din partner över ett glas rött eller, som singel, springer in i någon vid ett familjefirande av något slag. En date i hemmet, tända ljus och hemlagad mat, är att föredra framför en kväll på krogen. Ett återkommande tema, ett superviktigt sådant, är att på alla sätt göra dina arbetsdagar lättare och smartare. Se över om du kan spara tid genom att delegera eller använda dig av någon form av mjukvarusystem för att bespara dig kraft och energi. Din hälsa beror av det, faktiskt. Notera särskilt vad som händer kring onsdagen gällande tid/effektivitet/hälsa-temat. En fantastisk möjlighet kan dyka upp då. Den kan transformera ditt arbetliv.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt stjärntecken är i vanliga fall mycket noggrant och plikttroget. Från och med tisdagen blir det en dubbel, eller ska vi säga trippel, dos av ansvarskänsla. Ställ inte för höga krav på dig själv. Ingen begär det omöjliga av dig, utom du själv. På onsdagen skiner du som en rockstjärna. Du är bra på det du gör och du vet det! Dina åstadkommanden kan inspirera andra att våga satsa på sina drömmar. Sug åt dig av alla komplimanger och fortsätt arbeta mot dina mål. Funderat på att starta en blogg eller göra ditt namn känt genom att ge uttryck för dina åsikter eller tankar? Använd söndagen till att fokusera på att kommunicera på och kring en dröm, som på köpet kan vinna följare åt dig. Detta kan till och med bli starten på en helt ny livsresa.

Vågen 24/9-23/10

Hur mycket pengar kan man göra av med på några dagar? Ganska mycket om man är svag för design, inredning och lyxkänsla! Du kommer troligen prata om pengar, personliga värderingar och ekonomiska mål, med din partner också. Livet måste ha lite guldkant, eller hur? Ditt kärleksliv får en rejäl kick från och med tisdagen. ”Sexigt” flyttade just in hos dig! Nu kan en ny romans börja spira för singlar eller en ”vi-fann-en-väg-tillbaka-till-passionen” hända för stadgade. Onsdagen kan bli en enormt viktigt dag för dig. Känslor, minnen och undantryckt ilska kan bubbla upp. Du får en chans att se livet med mer kärleksfulla, förstående ögon. Förlåt, släpp och gå vidare. Rinse and repeat. Transformerande!

Skorpionen 24/10-22/11

Du är snyggast i zodiaken när Venus besöker ditt tecken. Unna dig lite extra fina saker eller kläder som du i vanliga fall inte bara köper hur som helst. Kärlekslivet ger dig det du vill ha och din självkänsla mår toppen av Venus magiska effekt. Om du under sommaren har vacklat gällande en bostadssituation eller en viktigt fråga i ditt familjeliv, såsom att skaffa barn eller flytta ihop, så kommer klarhet och snabba händelser att sätta saker i rullning från och med tisdagen. Förbered dig på två månader av mycket nyheter gällande just dessa områden. På onsdagen kan samtal och möten som sker närmast slumpartat, visa sig vara en del i en magisk plan. Du, eller den du möter, gör det av en anledning. För att ni har något ni kan dela eller lära av varandra.

Skytten 23/11-22/12

Du är redo att omfamna världen genom din karriär och dina ord. Den här veckan kan du imponera rejält när du skriver eller publicerar ett inlägg i sociala medier. En bok, en TV-sändning eller en podd kan få massor av publicitet om du är en kreatör. Du är superfokuserad och har en tydlig steg-för-steg-plan klar för dig. Det gör din resa så mycket lättare. På onsdagen är din utstrålning otrolig! Det är mycket möjligt att det du erbjuder världen, i form av din kunskap, talang eller expertis, reflekteras på ditt bankkonto i form av ett högljutt KA-CHING!  Snart är det dags för ditt stora nystartsår, du har inte haft ett sådant på 12 år. Detta är uppstarten till det som kommer ske dig under kommande år, från och med den 8 november 2018.

Stenbocken 23/12-20/1

Vänner och romantik går att kombinera alldeles utmärkt! Det vet du som just nu har massor av kärlek i ditt vänskapshus. Singlar kan finna någon som tidigare endast varit en vän. Stadgade mår toppen av att tillåta varandra lite mer utrymme och egentid. Det kryddar relationen! Från och med tisdagen kommer Mars ge dig två månader av fokus på pengar och att göra upp en plan för hur du genom en strategi och en smart budget kan göra verklighet av dina materiella drömmar. Håll fast vid en stor vision du har, när onsdagen kommer. Det är de som fastnar i de små detaljerna som kör fast och aldrig uppfyller sina drömmar.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är redo att släppa på vissa personliga barriärer och anförtror dig mer än vanligt till en partner. Nu kan hemligheter och passion flöda fritt när du talar med din partner eller en ny spännande person. En hel del sms med väldigt sexig underton kan landa eller skapas i din telefon också…  Från och med tisdagen kan du hitta en personlig drivkraft som du kanske trott hade lämnat dig. Men icke! Under de kommande två månader kommer du sätta fart mot helt nya, personliga mål. på onsdagen kan dina planer, ja, du är grymt snabb i att ta beslut nu, imponera på din omgivning. Du utstrålar kraft och mod och bländar folk med din karisma.

Fiskarna 19/2-20/3

Om sommaren kändes prövande, kan du under den här veckan börja komma till insikt om de viktiga lärdomar som händelserna förde med sig. Din hälsa och/eller ditt arbete kan ha varit det som gett dig oro eller en oklarhet att tampas med. Nu rullar livet på framåt och du kan se på allt från ett nytt perspektiv. Du får en chans att läka eller förebygga smärta eller sjukdom. Om du tänkt på att ge dig själv mer tid eller besöka läkaren, GÖR det då verkligen under de kommande två månaderna. Onsdagen kan bjuda dig på en nystart i både kärleksliv och samarbeten. Det kan kännas som att gå från en livsbana till en annan, ny, när möjligheter öppnar sig i samband med att du talar med bekanta och likasinnade.

Nu kan du förbeställa Pepp- och Inspirationspaketet för Oktober!

Om du förbeställer idag så landar ett härligt inspirerande paket med astrologisk vägledning samt det första steget i SHE BOSS Foundation, direkt i din mailkorg den 29 september.

HÄR finner du mer information!

Pepp och inspirationspaket oktober 2018

 1. I onsdags lekte jag kurragömma med allt spännande och nytt som skulle hända just på onsdagen. Fisk med AC-lejon-båda horoskopen pekade på a Big day på onsdag!
  Men det hände inte ett smack 😝 En jömntråkig dag fylld med rutin. Hur kan jag tolka det Helena?

 2. Milde tid! Jotack Onsdagen väckte verkligen känslor. Skar mig i fingret djupt och brett och fick tejpas ihop. Nyss hemkommen från en tillställning där en person fick skickas med ambulans.
  Ser gärna att det blir positiva känslor hos tvillingarna nu 😵

 3. Spännande! Verkar stämma riktigt bra hittills och nu väntar jag spänt på hur det ska gå – träffade en underbar man på i augusti (efter år och år av Saturnus släpande i mitt relationshus), sen gick det lite utför men nu verkar det som att romantiken är tillbaka på tapeten, sist pratade vi om att jag skulle besöka honom igen – ska bli intressant att se vad som händer på onsdag. :D

  1. Jag tycker en blandning av de bägge är att rekommendera. Men, för min del så läser jag alltid ascendenttecknen i första hand.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop vecka 37, 2018

Planethändelser vecka 37, 2018. I inlägget förekommer reklam för mitt nyhetsbrev och mina astroprodukter.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Merkuriushoroskop 6-22 september

Mars in i Vattumannen

Planeten som ser till att vi alla får något gjort, Mars, flyttar på tisdagen den 11 september in i Vattumannens tecken. Mars har redan besökt Vattumannen i år. Den 16 maj flyttade Mars in i Vattumannen. Till följd av en retrogradperiod har vistelsen i Vattumannen sträckt ut sig ovanligt lång tid. Under juli och augusti kan vi ha känt osäkerhet gällande exakt hur vi skulle använda vår kraft för att ta oss framåt. Det var under den tid som Mars backade och livet kändes lite oklart, särskilt för Vädurarna.

Från och med tisdagen träder alltså Mars, nu i framåtfart, in i Vattumannens tecken igen. Mars kommer stanna i Vattumannen till och med den 15 november och se till att vi alla får upp ögonen för Vattumannens/det elfte husets ämnen.

Hur kan vi verka för ett högre gott? Välgörenhetsinsamlingar och andra samarbeten för att hjälpa behövande är en trend som kan få extra skjuts när Mars sätter fart i Vattumannen. Ett annat område är livsdrömmar. Vattumannen är känd för att uppfinna sin egen väg i livet och den är inte alltid spikrak, men det går om man vill! Detta är verkligen frilansarens väg, och tekniknördens! Nu får vi massor av kraft att använda oss av appar, mjukvaror, smartphones, chat-botar, medlemssidor, sociala medier och AI-teknik.

Marshoroskop för alla stjärntecken

Hur varje tecken gör bruk av Mars besök i Vattumannen, skiljer sig. Detta beror på att Mars besöker olika hus för de olika stjärntecknen. I nästa vecka kommer jag att publicera ett Marshoroskop för alla stjärntecken för perioden 11/9-15/11. Normalt sett får man bara ett Mars-besök vartannat år i de respektive husen så man brukar verkligen kunna jämföra tillbaka med det som skedde två år tidigare och se vad som hände.

Det är alltid roligt att se tillbaka för att stämma av med astrologin. Då kan man ju få en idé om vad som väntar när samma transit återkommer.

Mer om Mars i Vattumannen i nästa vecka sålunda.

Lycklig dag!

Tisdagen och onsdagen kan med rätta kallas för gulddagar, eller 5-stjärniga dagar!

Låt oss ta aspekterna en i taget:

På tisdagen den 11 september kommer Solen och Pluto retrograd att mötas i en möjligheternas trigon. Solen representerar livskraft och höga energinivåer. Pluto står för stora pengar, investeringar, banklån och pengar som vi får från andra (kommission, bidrag, investmentkapital, lån, arv eller gåvor).

Solen befinner sig i Jungfruns nitiska tecken där arbetsmoralen är hög. Pluto befinner sig i Stenbocken är ambitionerna, karriären och de stora livsmålen styr.

Detta antyder att vi på tisdagen får en gulddag om vi avser att starta eller agera på nytt i arbetet. En tjänst eller produkt som lanserar vid den här tiden (med den vackra nymånen den 9 september med i bagaget också) får ett väldigt lyckosamt DNA inbyggt i sitt horoskop. Det som initieras denna dag ” föds under en lyckligt stjärna”. Och just dessa stjärnor hjälper en business på att fantastiskt sätt. Det du startar idag, kan göra dig rik, för Pluto är de stora pengarnas planet.

Starta redan på nymånen den 9 september

Om du läser detta på söndagen den 9 september, vet då att nymånen idag är starten för de fina aspekterna i vecka 37. Agera idag och få kanske se momentum redan till tisdagen eller onsdagen.

På onsdagen den 12 september fortsätter alla de fina aspekterna, med tillägget att ytterligare planeter formar fina aspekter:

-Jupiter och Pluto retrograd befinner sig en positiv sextil till varandra.

-Venus och Saturnus möts också i en sextil.

Jättarna Jupiter och Pluto i denna fina aspekt är OTROLIGT för förtjänster, vinster och affärer. Men faktiskt, också för att inleda en oerhört transformativ livsresa. Jupiter är känd som livsgurun som kommer med viktiga budskap och Pluto som självhjälpsteknikernas och psykologens mästare.

Jag ser verkligen fram emot att se den här veckans utveckling!

Hicka i kärlekslivet

Det finns ytterligare en aspekt på onsdagen, som kanske är lite mindre fantastisk. Venus kommer att befinna sig i opposition till Uranus retrograd vilket antyder en viss överraskning och spänning gällande kärlekslivet. Något ställs på sin spets och en ny inställning kan behövas.

Med tursamme Jupiter i så fina aspekter på samma gång samt Venus och Saturnus i en positiv sextil så finns dock alla chanser att växa tillsammans och lösa saker på ett moget sätt.

Fram med din kreativa sida på fredagen!

Merkurius och Neptunus retrograd kan ge oss en kick på fredagen. Varför inte utforska lite mer kring möjligheterna att läsa, lära eller skapa kreativt? Kanske göra en kortare resa under helgen för att inspireras, i närheten av vatten? Eller hänge dig åt att studera lagen om attraktion eller skriva på intuition? Tillåt dig att sitta och drömma lite mer än vanligt. Kopplingen mellan det undermedvetna och det medvetna kan föda en riktigt bra idé! Om du måler eller skriver kanske du märker av Merkurius och Neptunus möte som att du skapar något som du käner dig särskilt stolt och nöjd över.

Kommunikation är grejen på söndagen

Är det dags att ta tag i den där drömmen om att skriva en bok, eller sätta dig ned och lära dig att göra en egen hemsida, podd eller blogg? Använd dig då av söndagens fina aspekter.

Merkurius befinner sig i finfina aspekter till både Pluto retrograd och Jupiter. Allt den fakta och informatopn du ger dig attan på att snoka reda på, hittar du. Om du står inför ett projekt där du måste hitta svar eller viktiga underlag så kan du alltså se bevis för att du snart har läget under kontroll. Om du ska ut och resa är det likaså en underbar helg. Merkurius och Jupiter är reseplaneterna så nu kan samtal om planer för både utlands- och/eller inrikesresa hamna på bordet.

Ja, kära vänner. Den här veckan är som en riktig godispåse. Använd den till att utforska ert inre, lansera det ni arbetat på de senaste månaderna och ”hoppa på tågen som kommer”.

Med innerlig önskan om lycka och framgång till er alla!

Kramar

Helena

PS. Ni ser kanske att jag på sistone har länkat mindre till ”bloggkärlek” än tidigare. Anledningen är att jag istället satsar på att skapa mer material till er, i linje med astrologi, digital strategi för framgång, winnermindset samt knep för att använda lagen om attraktion. Om du vill kan du prenumerera på mitt nyhetsbrev och få mail direkt från mig när något nytt händer. Jag förbereder massor av kul produker just nu. Missa det inte! HÄR finner du länken till mitt nyhetsbrev. Du får, gratis, min 7-sidiga PDF ”Astrologi och Lagen om Attraktion”, med vändande mail när du anmäler dig.

 1. Har anmält mig om att få mail från dig, men det verkar som det inte fungerar. Har försökt flera gånger, men ännu inget fått. Har även kollat min skräppost, som du skrev, men inget där heller.

  Tack för att du delar med dig.
  Läser din sida varje dag, det är höjdpunkten
  och en kopp kaffe.

  Kram till dig!

  1. Tack för dina värmande ord Marie!
   Det låter underligt. Men, om du testar att anmäla dig via din telefon? Eller spam-boxen, kan de ha fastnat där?
   Återkom om det fortfarande inte fungerar efter ett sista försök.
   Kram
   Helena

 2. Ser verkligen fram emot nästa vecka. Det känns som att det som ganska oväntat har börjat bubbla den här veckan kommer att kunna utvecklas på alla sätt och åt alla håll. Tack för att du delar med dig på det här fantastiska sättet.

  All lycka och framgång till dig också.
  Kramar

  1. Tack Ewa! Och dubbelt tack- ditt fina mail i lördags inspirerade mig rejält i denna veckas nyhetsbrev ;-)
   Kramar
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Kärlekshoroskop 9 september-31 oktober

Kärlekslivet för stjärntecknen med Venus i Skorpionen, september/oktober 2018.

Väduren 21/3- 20/4

Mmmm, kärleksplaneten flyttar rakt in i din sexiga, passionerade del av horoskopet. Piffa dig lite extra med fina underkläder, en härlig doft och ta ut svängarna med din partner. En singel kan träffa någon som känns väldigt passionerad och så där ögonblickligt spännande. Det är hemligheter över allt också så kanske är det en hemlig relation som inleds… Stadgade: Dra er tillbaka och ta hand om er på en plats där ingen kan störa. Nu är det närhet och bara ni som gäller.

Oxen 21/4-21/5

Vad letar du efter i en partner, om du är singel? Och vad behöver du av din partner om du befinner dig i en stadig relation? Nu kan du få det du önskar antingen du attraherar en ny person in i ditt liv eller ser att din partner gör allt för att du ska vara nöjd. Kärlekslivet är på dina villkor när Venus besöker ditt seriösa kärlekshus. Ditt sociala liv kommer också få en härlig skjuts av Venus. Du kan få flera härliga bjudningar, kalas eller firanden att se fram emot. Njut av denna period!

Tvillingarna 22/5-21/6

Kan man få en nyktrare inställning till kärlekslivet? En mer praktisk och nedtonad attityd? Jodå, och den kommer nu. Med Venus i ditt sjätte hus för service och tjänster så kanske det inte är så där mest blommande romantiskt. Istället känns det tryggt. Varför? Därför att du och en partner, eller en person, motiveras av att ni ska kunna hjälpa varandra som ett team. Nu är också en tid då du och partner kanske tar varandra i handen och bestämmer er för att få koll på alla dagliga måsten och er hälsa. Gemensamma träningsrundor, en ny diet eller en smartare inställning till hur ni kan vinna mer kvalitetstid, väntar. Singlar: håll utkik på ställen som gynnar just detta, ordning, reda, plikter och hälsosamma mål. På gym, jobb, möten med kollegor eller anställda eller till och med i väntrummet hos läkaren, psykolog eller spirituell rådgivare kan du plötsligt träffa kärleken.

Kräftan 22/6-23/7

Hösten gör sitt inträde men för dig kommer den inte bli det minsta kall. Med Venus i ditt flirtiga och nöjeslystna hus kan detta bli en tid då du reser, flirtar med fler än en person (oops!) eller blåser liv i din relation igen. Nyförälskelsevibbarna är höga antingen du möter en ny person eller fokuserar på din partner mer än vanligt. Detta kan bli sexigt, hett och så kul!

Lejonet 24/7-23/8

Mysig, tryggt och ombonat är orden för den här perioden. Nu kan dina behov av trygghet uppfyllas. Ditt hem blir din borg och också din plats för att uttrycka och känna kärlek. Överraska din partner med en fin supé i hemmet när barnen lagt sig, tala om känslor, drömmar och behov. Nu kan du verkligen uppleva en känsla av att kärlekslivet är gott och tryggt och att ni kommer närmare varandra. Om du är singel, tacka då ja till att inbjudningar som sker i hemmiljö, eller firanden av familjelivet (giftermål, dop eller liknande) och lyssna till din mammas kärleksråd. En familjemedlem kan vilja introducera någon ny- våga tacka ja!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt sociala liv kommer bli bubbligt och livligt! Du och en partner kan få ett hektiskt men väldigt roligt schema för att göra kortare weekend-resor, möta upp med vänner eller gå en kul kurs tillsammans. Nu handlar allt om mental stimulans och du kommer tala från hjärtat, vilket gör att din partner slipper leka gissningsleken. Du säger helt enkelt bara vad du vill ha. Som singel är det också en enorm fördel att klart och tydligt berätta vad du önskar dig i en relation. En vänskapsrelation kan utvecklas till något mer när du inser att ni har så många gemensamma intressen och åsikter. Och så lätt för att prata med varandra!

Vågen 24/9-23/10

Dags att skapa lite guldkant på tillvaron? Med Venus, som älskar sensualitet och la dolce vita, kan detta bli en mycket lyxig tid. Du och en partner kanske sätter gemensamma budgetmål för att nå en härlig dröm, såsom en mysig resa eller större inköp. Du som befinner dig i en relation kommer se till att dina värderingar och din relation verkligen går ihop. Annars kanske du är beredd att göra en förändring. Singlar kommer prioritera att känna sig sedda och trygga på ett sätt utöver det vanliga. Läs: Får du inte det du vill ha, tänker du inte ödsla din tid!

Skorpionen 24/10-22/11

Nu börjar en härlig tid för dig. Med Venus i ditt eget tecken är det som om tur, flöde, uppmärksamhet och kärlek knackar på din dörr. Du kommer utstråla den där känskan man har när livet flyter och när man är nyförälskad. Inte undra på att du kommer få fler uppskattande blickar än någonsin. Detta är ett klassiskt tecken på att en ny kärlek kan träda in i ditt liv eller att en partner kommer göra allt för att du ska vara nöjd och glad.

Skytten 23/11-22/12

Nu kan en hemlig attraktion börja blomstra till något mer. Du behåller det troligen för dig själv från resten av världen ett tag till. Kanske för att den du träffar önskar det, eller för att du ännu inte är fri… Med Venus i ditt avslutande hus kan du som just lämnat en relation känner att du verkligen kan släppa, förlåta och glömma det som varit och istället gå framåt i livet. Nu är en bra period för att göra upp en lista på kvaliteter som du önskar dig av en ny partner. Visualisera och affirmera för att attrahera rätt person.

Stenbocken 23/12-20/1

Oj, kittlar det plöstligt till i magen när du tittar en … eh, vän, i ögonen? Jo, nu kan det hända! Du kanske inser att ni har precis allt gemensamt och att, jo, det finns någon sexig kemi mellan er också! Denna period gynnas vänskap mer än något annat. Stadgade kan behöva lite mer utrymme i sitt eget liv vilket gör att par kanske delar på sig för att ägna sig åt sina intressen på skilda håll. Sedan möts ni upp och berättar för varandra om era upplevelser under dagen. Lite avstånd och frihet i relationen, skapar mer attraktion och spänning. Onlinedating gynnas så singlar kan finna en kärlek via en chatt, Tinder eller annat datesida på nätet.

Vattumannen 21/1-18/2

Nu vill du prata med din kärlekspartner om gemensamma planer och ambitioner för framtiden. Stabilitet och, framförallt, en realistisk väg för att nå era gemensamma mål, är det som lockar dig. Venus befinner sig i din karriärzon vilket gör det till en ypperlig tid för att blanda kärlek och jobb. Ta med din älskling på jobbevent eller, om du är singel, spana lite extra om du åker iväg på konferens. En paus för att gå till kaffemaskinen på jobbet kan också bjuda på spännande möten… Singlar kan möta någon som har hög status inom sitt yrke och på ett eller annat sätt anses som en expert eller chefstyp. Förvånas inte om du känner dig dragen till någon som är flera är äldre än du själv och som ger intryck av att vara väldigt konservativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Venus i ditt internationella, utåtriktade hus kan ge dig en ny syn på din kärlekspartner. En resa, eller djupa samtal om livet tillsammans, kan vara det som får dig att hitta en ny förståelse för honom/henne. Venus i det här huset gynnar att resa med en kärlek, eller att träffa en ny person på en utlandsresa eller från ett annan land. Personen kan attrahera dig för att det är som en ny värld öppnas för dig när ni är tillsammans. Han/hon har gjort så mycket i sitt liv och har så mycket att lära dig. Det kan mycket väl vara en lärare, advokat, författare eller någon som arbetar inom reseindustrin som får dig som singel på fall i höst.

 1. Älskar din blogg. ❤Tyvärr stämmer inte kärleksastrot. Blev dumpad idag. När är det min tur? Fisk med acc vattuman
  Nån annan firre som har motgångar?

  1. Hej Smulan,
   Jag är så ledsen för din skull. Se det som att du ska träffa någon som är bättre. Den tanken brukar ge lite hopp i sorgen.

   Kram
   Helena

 2. Hej Helena! Älskar din blogg och den är höjdpunkten att läsa för mig. Har en fråga som jag hoppas att du kan svara på. Min partner är född 20/1 men igår när jag skulle göra en ”chart” på honom på astro.com så blev han Vattuman, och på vissa sidor så står det att Vattumannen börjar 20/1. Han är mer som en vattuman faktiskt, har det med tiden att göra? Ska man läsa för båda tecknena då?
  Kram och ha en fin fredagar och en trevlig helg ✨❤️ (Han är född 13:29 ifall tiden spelar roll)

  1. Hej AO,
   Du ska lita till kartan du tog fram. De datum som anges i tidningar och bloggen är inte helt fixerade. Solen rör sig in i de olika tecknen med viss skillnad från år till år. Vi anger riktlinjerna för den målgrupp vi skriver för genom att ta fram ett troligt födelsedatum för läsaren och hur solen rörde sig det året. Bäst är naturligtvis att göra som du, ta fram en personlig karta.

   Så, nu när du har hans karta kan du tipsa honom om att läsa för sin ascendent samt soltecken.

   Kul att du informerar partnern :-)

   Kram
   Helena

 3. Tack dina ord har en stor betydelse, pepp inspiration och kom igång ord i en tuff period som känns bättre. Du är min guru just nu. Om jag lyckas med mitt projekt då är du en stark källa till att jag faktiskt har kommit igång. Tack hjärtat💖👍

  1. Hej Christina!
   Men, vad glad jag blir! Jag har alltid hoppats kunna tillföra kraft och inspiration genom bloggen, böcker m m och om det nu är som du skriver, att min pepp har hjälp dig lite på din väg med ditt projekt,, så är det som min dröm går i uppfyllelse!
   Ett varmt, stort tack för att skrev och berättade! Och du, LYCKA TILL, så klart du lyckas!

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

TLC

Återhämtningsdag.

Jag är ett stort Elvis-fan. Det började redan i unga år när jag såg musikshower på temat Elvis när jag åkte på semester till Cypern på somrarna, fortsatte till att en Elvis-kopia sjöng för mig när jag tog studenten och gick vidare till att jag kastade mig ned till Åhléns city när Elvis rosa Cadillac var på turné i världen under 90-talet.

Jag vill minnas att Elvis fick någon form av utmärkelse av polisen i Memphis, som honorary police eller liknande. Och att Elvis förknippas med en symbol med bokstäverna TCB och en blixt. Den där blixten fanns i hans vardagsrum på Graceland och på hans privata flygplan.

TCB stod för Taking Care of Business. Var det detta som Elvis skulle göra i egenskap av hederspolis? Oklart. (Ni som vet, upplys gärna en okunnig!)

I vilket fall så kommer jag ofta att tänka på de där bokstäverna och betydelsen, TCB.

Vissa dagar ger de mig kraft andra dagar gör de mig trött.

Idag är en dag då jag är innerligt trött. Jag är glad, men trött. Då drar jag i bromsen direkt. Jag har aldrig hymlat med mina svaga dagar. De kommer och går, som hos alla. Man kan vara framgångsrik och tidseffektiv och ändå vara trött, ”svag” eller kämpa med panikångest eller oro.

Det är så viktigt att säga, för många, särskilt kvinnor, jobbar så hårt och skäms sedan när man en dag inte orkar göra någonting.

Jag talade en gång med en manlig författare om detta. Personen är en hygglig person som ser klart och objektiv på livet. Som författare studerar han allt från omgivningar till människor för att sedan sätta sig ned och skriva.

Han sa att kvinnor idag ska vara så j*** mycket på samma gång: en bra mamma, snygg, sexig och vältränad, frisk och hurtig, smart på jobb och i karriär och dessutom ska hon kunna trolla med tiden så att hon lyckas med allt innan hon nöjt och lugnt går och lägger sig varje kväll. I lagom tid naturligtvis. Sen vaknar hon med ett leende på läpparna och gör om samma visa morgon därpå igen.

Eller hur?

Jag kan tycka att det är så befriande när någon som Isabella Löwengrip, aka Sveriges mäktigaste affärskvinna, skriver att hon när hon stod inför en skilsmässa och hade en karriär som exploderade på samma gång, frågade sig vad en man skulle ha gjort i hennes situation. Svaret blev att hyra in hjälp av alla de slag.

Nu kan inte alla hyra in hjälp, eller kanske ens vill det, men andemeningen är ändå att vi behöver inte eller kan inte göra allt på samma gång.

Vad vi prioriterar är personligt. Det är också där som jag känner mig trygg. Jag har mina prioriteringar klara för mig. Det tog lång tid innan jag satte ned foten men det viktigaste för mig är att få vara med min familj, kunna försörja på ett sätt som inte gör mig sjuk eller svag eller stjäl mitt goda humör.

Visst har alla dåliga dagar men då gäller det att vara extra noga med att byta ut TCB till TLC, Tender Love and Care.

När jag var anställd gjorde jag detta genom att sänka kraven en dag eller två. Vad kunde jag göra en annan dag eller vad kunde jag delegera eller på annat sätt göra för att få min dag mindre stressig? Hur kunde jag bli snällare mot mig själv just den dagen? Ibland var det genom att säga att unna dig en träningsrunda, andra gånger var det ”pressa dig inte till att träna om du bara vill ligga i soffan ikväll”.

Som egenföretagare är det samma sak. Hur kan jag göra den här dagen mer vilsam även om jag arbetar? Vilka ord eller vilken musik vill jag ha runt mig hela den här dagen?

Idag hoppade jag över den inbokade powerwalken, pysslade hemma i LUGN takt och la upp ett snällt jobbschema.

Det går att få lugn i sinnet. Men bara om jag först ser mig själv i ögonen och säger, Herregud människa, vad blir bättre i världen av att du inte vilar? Just do it!

Sagt och gjort.

Hur mår ni idag?

Jag önskar er alla en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

 1. Vi lever i ett samhälle inriktat på prestation – att kunna göra mycket och helst samtidigt är det som premieras och tecken på att du är en bra person. Jag tycker vi helt har missat återhämtning och vila!… Jag hörde en framgångsrik kvinna som sa att ju mer hon har planerat desto mer återhämtning, meditation, yoga etc. planerar hon in. Där gör vi nog ofta tvärtom – det är ofta återhämtningen och vilan som plockas bort när det är fullt upp.
  Jag jobbar på att duga utanför prestations-masken – att kunna känna att jag duger som jag är. Att duga även när det har blivit för mycket, att kunna unna sig återhämtning och vila – och det UTAN dåligt samvete är en konst.
  Jag tycker du gjorde helt rätt i att ta en dag i lugnets tempo – man ska lyssna på sig själv. Tack för en mycket bra och inspirerande blogg!!!

  1. Det där som den framgångrika kvinnan sa, om att planera in mer återhämtning, ju mer man har planerat, tar jag verkligen med mig från din kommentar!
   Tack och ha en härlig, vilsam helg!
   Allt gott,
   Helena

 2. Denna dag har varit en skitdag. Jag trodde att jag jobba bra, har kommit igång och kände mig duktig. Så får jag slängt i ansiktet att jag inte tar tag i saker, fastnar lätt och tar för lång tid på mig. Snacka om att bli sänkt. Just nu känner jag mig så dålig och vill bara gå in hos chefen och säga upp mig. Jag vill göra något som ger mig glädje. Känner mig villrådig. Jag vill inte vara negativ.
  Ha en bra kväll.

 3. Du gjorde helt rätt tycker jag! Tänk på att himlen med alla stuärnor och planeter inte faller på dig eller oss andra bara för att du tar det lugnare en dag och inser att du behöver det faktiskt och därmed också lyckas vara mindful på alla sätt! Tag en lugn dag till :-) Fråga dig om du kan det!Om inte så i övermorogn kanske! kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Kärleks- och karriärdatum oktober

Pepp-och inspirationspaket. Snart dags för lansering. Inlägget innehåller reklam för mina digitala astroprodukter och länk till mitt nyhetsbrev.

God morgon!

Jag skriver för fullt på alla stjärntecknens bästa och mest utmärkande datum för kärlek och jobb för oktober månad.

Det kommer bli ett digert dokument per månad och den första av mina digitala produkter som jag alltså kommer erbjuda till försäljning.

Varje stjärntecken får cirka 2 A4-sidor med sina datum och alla som köper Pepp-och inspirationspaketet får givetvis datum för ALLA de tolv stjärntecknen. Praktiskt så att man kan läsa både för sitt sol-och ascendenttecken samt se till att informera övriga i familjen om viktiga datum att notera. :-)

SHE Boss Foundations

Medföljande i paktetet kommer även mina bästa tips för att stegvis, månad för månad, ta sig från ovisshet till visshet och aktion. Jag kallar denna del av mitt paket, i mitt huvud, för SHE BOSS Foundations: grunderna för att skapa förändring och lyckas nå sina mål och bli en SHE BOSS. En kvinna som agerar och lyckas. En framgångsrik resa startar i vårt inre och där kan man göra många intressanta upptäckter och vrida om viktiga nycklar om man vill börja om på nytt.

Jag återkommer med mer information när det närmar sig försäljningsstart.

Här kommer lite ytterligare fakta:

-Priset kommer bli 250 kr/paket.

-När kan man köpa? För att alla ska känna att de fått paketet i rätt tid kommer paketen endast att säljas innan den månad det avser. Det vill säga, oktobers pepp-paket kommer endast att finnas till försäljning ca mitten september- sista september.

Varför?

Ingen ska köpa något där de datum jag skriver om, redan har passerat.

Jag är exalterad inför detta, minst sagt! Jag hoppas att ni ska känna samma sak!

Frågor angående nyhetsbrev

Jag har fått mail från personer som, när jag svarar, har fulla mailkorgar. Kanske är det anledningen till att mitt mail med länk för att aktivera nyhetsbrevet inte kommer fram till er?

Ni som undrar varför ni inte fått något svar- kolla er skräppost. Mitt mail kan ha hamnat där…

Jag vill samtidigt passa på att tacka alla som anmält er och som skrivit till mig. Ni skriver så fint. I love you!

Om du fortfarande inte anmält dig och vill få mina mail med tips, pepp, inspiration och information om personliga astrologikonsultationer, digitala produkter av mig m m så kan du göra det HÄR.

Jag ser fram emot att få skicka iväg en dos av inspiration till dig! Du får min gratis 7-sidiga guide ”Astrologi och Lagen om Attraktion” , med vändande mail, som tack.

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

  1. Hej Therese!
   Vad roligt att du är intresserad. Jag arbetar just nu med att få hela härligheten klar :-)
   Jag kommer lägga ut länk så fort försäljningen startar. Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev, länk i sensate inlägg, så får du mail direkt när Pepp-paketet finns redo.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Varför man måste krascha innan man kan komma framåt

Livsresa, personlig utveckling och nystart.

God förmiddag kära läsare!

Hur mår ni? Vad tänker ni på?

Om jag ska göra ett överslag av de mest dominerande kommenterarerna just nu, privat såväl som via blogg/nyhetsbrev/mail/Facebook, så handlar det om att ha nått sin gräns.

Att skriva krascha, som i rubriken, kan låta hårt men egentligen handlar alla former av förändring ofta om att man först kraschar.

Det kan vara en mjukare krasch eller våldsamt, oväntat och riktigt tufft. Ibland är det utomstående händelser som påverkar livet, andra gånger är det en inre röst som plötsligt vrålar så högt att man inte kan ignorera den längre.

Känner du igen dig i något av följande:

-Du vet inte vad du ska göra av ditt liv. Du vet bara att något MÅSTE förändras.

-Du driver företag men känner att tiden är inne för att göra något nytt och få upp geisten igen.

-Du befinner dig i en utsatt, jobbig situation där du känner att du inte har kontrollen.

Det finns naturligtvis många flera exempel.

Sanningen är den att du befinner dig på en helt ny resa. Du ska strax börja om och ge dig själv bättre chanser. Så på ett sätt är ett grattis på sin plats. Du har ju fått en chans att göra något nytt! Uran att ha ”kraschat” in i denna känsla av att något är fel, hade du aldrig nått den här punkten av att det är dags att göra något nytt i livet.

Det är aldrig i de ljuva stunderna i livet som man förändras och växer som människa. Det är då man vilar och njuter av allt arbete man åstadkommit.

Det är i de tuffa stunderna när all din förmåga, kontakter, påhittighet och livserfarenheter krävs, som du får chansen att skapa något otroligt och något nytt.

Ofta ser man det först i efterhand. Vilken enorm process man har varit igenom.

Vi är starka nog för våra utmaningar. Vi har kraften och vi har universums knuffar som ständigt visar oss på olika sätt framåt. Jag tror exempelvis att du som läser det här idag, gör det av en anledning. Kanske för att du har bett om vägledning och riktning i livet just nu.

Om man befinner sig helt paralyserad eller rådvill gäller det att lyssna extra noga på vilka meddelanden som universum skickar som svar på ens önskan om förändring. Ta in, andas, fundera. Det kan ta ett tag men svaren kommer, ofta via vår magkänsla.

Svaret på vad just du ska göra om du känner igen dig i att det är dags för en förändring handlar om tre saker:

1.Ringa in det du vill ha. Om du inte vet vad du vill ha, börja då baklänges och skriv ned det du INTE vill ha. Vad är motsatsen till det? Där har du genast en sak som du vill ha!

2. Hur kan du använda dina kunskaper, din erfarenhet och dina kontakter till att få det du vill ha? Behöver du gå en kurs, vila och vara ifred ett tag för att samla kraft efter en jobbig tid, eller kan du be dina vänner hjälpa dig med något såsom att introducera dig för en person? När du går igenom allt det du har att erbjuda andra kan du få en riktig kick. Du kommer se att du har många fler punkter på din lista över personliga tillgångar, än du först trodde. Dina kunskaper och erfarenheter kommer öppna nya möjligheter för dig.

3. De två första punkterna är de tuffaste. De kan kräva både tid och kraft. Kanske växlar du mellan olika alternativ och kan inte bestämma dig. Det är ok. Låt det vara så en tid. När du vet vad du ska göra är du redo för steg tre: planera hur du ska genomföra din förändring. Du måste ha en plan för att lyckas annars kommer resan mot ditt mål bli rörig och du riskerar att tappa lusten på vägen. Med steg-för-steg klart för dig kan du också MÄTA vad du har åstadkommit varje dag/vecka/månad för att närma dig ditt mål. Det blir som en personlig morot som gör att du orkar en dag till: ”Igår fixade jag det där, som jag varit rätt för eller skjutit upp i evigheter, idag fixar jag något nytt”.

Kör, vackra kvinna kör! Du kan nå dina mål och så många flera. Men du måste agera först. Du är faktiskt skyldig dig själv det, eller hur?

Alla framgång och lycka till dig!

Kramar

Helena

 1. TACK! 💎
  Detta träffar rakt i mitt hjärta. Kan knappt skriva mer än så och det behövs nog inte heller känns det som… Bara tack!!
  / Simone 1985-12-11 (sol, måne, Venus i skytten Ascendenten i stenbocken, Merkurius i skorpionen, mars i vågen 😁) KÄRLEK till dig!!

 2. Om du visste vad rätt du har ! Har varit i en lång svacka under förra året…..och verkligen fått kämpa m mig sjl och min situation . MEN det var ett måste för mig , göra om och göra rätt ! Idag efter min resa att verkligen lyssna inåt o hitta mig sjl är jag starkare än nånsin .
  Tack för dina ord 💜

 3. Tack Helena för kloka och tankeväclande ord, det behövs!!!!!! Nästan hela sommaren låg jag lågt, behövde vila efter tre ganska svåra år.. Fick kraft av att bara vara i naturen. Läste. Skrev antecknigar, jobbade bort gamla saker – det var också detta du hade uppmanat oss tilll (alla kan/kunde ju inte genomföra det men för mig som jobbar självständigt nuförtiden var det möjligt) och nu känns det att det var helt nödvändigt! Färdig att reflektera över arbetsmetoder, få en ny struktur. Känslorna känns som nya! Men nu måste jag agera också! Hoppas man gör ”rätt”…

  1. Hej Helena,
   Låter som du arbetar målinriktat och lyssnar inåt. Det är en konst! Gör du inte rätt på första försöket, så gör du det på andra, eller tredje. Vet inte hur måga gånger jag startat om, släppt projekt eller gjort tvära vändningar så att det ska passar på mitt liv rent praktiskt och med drömmar jag har. Enträgen vinner så kämpa på! Du lyckas!
   Varmt tack för att du skrev!
   Kram
   Helena

 4. Härligt peppande inlägg!
  Det passar väldigt bra att du varierar dessa med dina horoskop tycker jag.
  Tack, pepp kan man aldrig få för mycket av.

  Särskilt om man själv brukar vara den peppande rösten för andra 😍 och annars också såklart!

  1. Tack Johanna!
   Ja, de här ämnena, personlig utveckling och astrologi, gifter sig väl tycker jag. Jättekul att du känner samma sak.

   Kram
   Helena

 5. Tusen tack för detta inlägg! Det träffade rakt i hjärtat! Jag är mitt i ett vägskäl där jag blivit erbjuden ett jobb inom mitt yrke men tror att jag behöver få distans från de och har sökt ett jobb som jag väntar svar på. Jag vågar inte binda mig på de jobbet jag fått men har sagt upp mig från de andra. Så svårt

  1. Tack Paulina! Ja, det är en omvälvande tid efter en sommar som präglats av både snabba vändningar och seghet. Följ din känsla så kommer du hitta rätt. Du är ju så tydlig med att du vill byta jobb. Signalera uppåt och affirmera att du bara arbetar med sådant som får dig att må bra. Du kommer lyckas vända detta, för att du VILL.
   Varmt lycka till,
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Merkuriushoroskop 6/9-22/9

Det här kommunicerar, funderar och brainstormar stjärntecknen om när Merkurius befinner sig i Jungfrun, den 6-22 september

Väduren 21/3- 20/4

Med din kraft och initiativförmåga så kommer du få ordning i ditt liv snabbare än kvickt nu! Du kommer organisera både ditt privata liv och din checklista på jobbet så att du hinner med allt du ska och nöjt kan släcka varje kväll. Om du har upplevt någon form av kaos gällande tidsbrist eller ansvar för din egen hälsa och träning så är det nu du tar tjuren vid hornen och får läget under kontroll. Planera in tid för dig, tid för dina måsten och se över sätt att spara tid genom att delegera på jobbet, fråga en kollega om stöd eller be om hjälp från familjemedlemmar. Kanske är det dags att kalla in hjälp genom en assistent, barnvakt eller städhjälp?

Oxen 21/4-21/5

Dina tankar kan flyga iväg åt många håll just nu! Du och en flirt eller kärlekspartner kan sms:a eller tala i timmar. Om kärlek inte är det som upptar dina tankar och det du pratar eller läser om kan dina barn/fertilitet eller drömmar om att få uttrycka dig på ett mer fritt och kreativt sätt istället vara det upptar dina tankar och samtal.

Tvillingarna 22/5-21/6

Med din egen styrare, Merkurius, i din hem-och familjezon är det du som tar bladet ifrån munnen och öppet vädrar dina känslor och behov. Behöver du mer hjälp från familjemedlemmar för att veckorna ska gå ihop? Eller känns det som dina behov alltid kommer i sista rummet? Säg det! Förklara för dina närmaste hur du mår och hur du vill få till en balans där hemma. Tillsammans kan ni alla komma i harmoni genom att göra upp en ny plan för trivsel och ordning och reda.

Kräftan 22/6-23/7

Om du har gått i funderingar kring att studera något, själv undervisa eller allmänt grotta ned dig i ett ämne som intresserar dig, då har din tid kommit! Nu är en utmärkt tid för att starta en blogg (starta den officiellt den 9 september för bästa resultat) eller öppna en ny kanal i sociala medier. Dina ord kan nå ut till många och ett härligt intellekuellt utbyte av kunskap ger ditt liv extra krydda. Det är mycket möjligt att det du läser, talar om eller undervisar i har att göra med balansen mellan jobb och hälsa och smarta vägar dit.

Lejonet 24/7-23/8

Din inkomstplanet, Merkurius, i ditt inkomsthus, jo, jo. Nu kommer du fokusera 100% på att skapa mer välstånd i ditt liv. Tala med en klok person eller rådgivare om vägar för att få ditt bankkonto eller dina tillgångar att växa. Nu är en mycket bra tid för att lära dig om beprövade metoder och system som fungerat för andra. Varför inte kika in på Börshajen– gratis kurser och utbildningar för hur du skapar en tryggare framtid ekonomiskt. Sätt dig också gärna ned och summera vilka dina tillgångar, i form av kunskaper och talang, är. Det kan finnas mer pengar att tjäna genom att förvalta dina förmågor och expertis på ett smartare sätt!

Jungfrun 24/8-23/9

Äntligen kommer det kännas som du får grönt ljus att agera gällande massor av tankar, ideer och planer som du haft i huvudet under sommaren. Du kommer lätt kunna utvärdera vilka tankar som är värda att lägga mer tid på, respektive lägga åt sidan. Ta för vana att ha ett anteckningsblock nära hela tiden. När idé efter idé poppar upp när du minst anar det kan ett brainstormdokument hjälpa dig att minnas exakt hur du tänkte. Du kommer prata mer med vänner och bekanta om allt som bubblar inom dig, och möjligen anmäla dig till kurser som hjälper dig att förverkliga dina idéer.

Vågen 24/9-23/10

Är det lite Alice i Underlandet-känsla över livet just nu? Kanske är det som sker kring dig så präglat av fantasi och samlandet av kraft för nästa steg i livet, att du ibland måste nypa dig i armen. Med även Solen i ditt tolfte hus kan livet kanske kännas lite trögt eller stillastående, även om du bara fort vill framåt. Se det som att det nu är en viktig tid för att reflektera över hur långt du nått hittills och skapa en klar vision av hur du vill att livet ska bli framåt. Du får snart klartecken för att trycka gasen i botten så håll ut lite till och ge dig själv tid att vända din fokus inåt, snarare än utåt.

Skorpionen 24/10-22/11

Nu kan du få roliga inbjudningar som kan hjälpa till att vidga din bekantskapskrets. Personer som delar samma intressen som du eller nätverk som arbetar med de ämnen som du brinner starkt för kan vilja att du blir en del av deras gemenskap. Tala öppet om dina visioner för att påverka eller förändra något i livet, för dig eller andra. Detta är en god position för att visa medmänsklighet och bidra till välgörenhet. Eller för att skapa ett häftigt onlineforum med fokus på teknikens och internets möjligheter.

Skytten 23/11-22/12

Merkurius analytiska förmåga kommer hjälpa dig att tänka ut en smart, strategisk väg för att nå dina mål i karriären eller höja dina ambitioner eller livsmål. Det blir lättare att klart se vad du ska välja att prioritera respektive sätta åt sidan för att lyckas nå dina långsiktiga mål. Låt din agenda bli din bästa vän och bestäm dig för att klara av tre att-göra-punkter på din dröm-lista per dag. Lite i taget, tar dig i mål under de här kommande veckorna. Dela gärna med dig av dina tekniker för att lyckas också. Nu uppfattar omvärlden dig som en expert på att få jobbet gjort! Du kan vinna några följare på samma gång.

Stenbocken 23/12-20/1

Dröm fritt under den här perioden! Läs och ta in influenser genom böcker, nyhetsartiklar eller lärare du beundrar. Det du drömmer om att göra, och talar och tänker om just nu, har troligen att göra med ett entreprenörssteg, utlandsplaner eller högre studier. Du vill göra livet nytt, mer äventyrligt och spännande och söker åt alla håll efter inspiration. En kortare resa kan ge dig mycket av allt detta. Om du inte kan resa kan du ändå ”resa” genom att sluka böcker eller hitta en ny livsstilsguru att följa på internet.

Vattumannen 21/1-18/2

Antalet samtal till en investerare, revisor eller en personlig bankkontakt kan bli fler än vanligt under den här perioden. Det är mycket möjligt att du söker efter pengar för att hjälpa ett barn ekonomiskt eller för att starta ditt drömföretag. Eller hitta en vinnande strategi för att placera dina pengar. Planer på att köpa egendom tillsammans med en partner eller annan person kan vara något som återkommer i dina konversationer med barn, syskon eller vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du öppnar munnen och berättar för en kärlekspartner, eller affärspartner, om vad du tycker är positivt respektive negativt i er relation. Risken finns att du blir lite för negativ eller kritisk så påminn dig om att bromsa de ärliga konversationerna en aning ibland. Det positiva är att din kärlekspartner blir helt klar över dina önskemål. Om du är singel och söker efter en ny kärlek kommer din förmåga att klart och tydligt berätta vad exakt det är du söker hos en framtida partner, bespara dig både tid och hjärtesorg. Och återigen, be inte om perfektion hos en partner, det är att sätta ribban FÖR högt. Inte ens du kan uppfylla den kvoten, så varför skulle du då kunna kräva det av en partner?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 3-9 september, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken. I inlägget förekommer reklam för mitt nyhetsbrev.

Väduren 21/3- 20/4

Ditt sjätte hus är aktivt. Nu är en bra tid för att kavla upp ärmarna och få ordning på alla måsten, scheman och andra ”trista” saker. På lördagen kanske du frågar dig om det går lite för fort i en kärleksrelation. Om du är singel kan du känna dig osäker på vad det egentligen är du vill ha av en partner. Nymånen på söndagen ger dig en nystart när det gäller att delegera till andra, för att få ihop alla plikter. Barnvakt, assistent eller ny medarbetare som kan göra livet lättare för dig är helt rätt tanke nu. Om du känt att det är dags att få ordning på mat, träning och hälsorutiner ger nymånen dig en perfekt chans att lyckas. Kör! Från och med söndagen kommer även fler ekonomiska möjligheter att börja visa sig. Inkomsterna kommer öka under kommande månader. Ditt kärleksliv blir också rykande hett från och med söndagen! Mycket mer passionerat och intensiva upplevelser är att vänta för dig.

Oxen 21/4-21/5

Du befinner dig i en period när du kan njuta mer av livet än vanligt. En kärleksaffär kanske får dig att tänka mest i rosafärgat eller en sen semester ger dig avslappning och guldkant. Om du älskar att skriva, måla eller sjunga kan den här perioden också bjuda dig på chanser att tillbringa mycket tid i din skaparzon. Från och med torsdagen och under kommande veckor kommer du att kommunicera mer, via mail, samtal eller ansikte-mot-ansikte, om ämnen som får ditt hjärta att slå snabbare. En häftig plan på att ta din kreativitet till en ny nivå, starta ditt drömföretag eller samtal med din partner om barn, eller försök att bli med barn, är alternativ på det du kan kommunicera om. På lördagen riskerar du och en partner att bita ifrån mot varandra så fort det inte passar. Singlar kan också inledas i frestelse och bortse från effekterna av ett one night stand… Söndagens nymåne ger dig en superchans när det gäller ett passionerat projekt, att börja tala rakt från hjärtat om det du vill ha eller att inleda en ny kärleksrelation.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du befinner dig i en bra tid för att hitta ett nytt arbete. Fina aspekter i ditt jobbhus kommer öppna dörrar för dig den här veckan, och än mer i nästkommande vecka. Från och med torsdagen kommer du känna dig mer bekväm i, och ha mer att vinna på, att öppet signalera vad du tycker och känner. Om det vänter dig ett viktigt jobbmöte, lyft fram den känsliga sidan av dig. Familjelivet, ditt hem och känslomässiga minnen och rötter välsignas av nymånen på söndagen. Nu får du en chans att rena det som inte varit känts bra, och börja om på ny kula. Planer på att flytta, hyra ut ett rum eller göra andra förändringar i din bostad väntar dig. Du kan också dras med av impulsen att säga exakt vad du tänker till en partner. Försök dock att censurera dina känslor en aning eller sy igen näbben tills du har hunnit tänka över saken en vända till!

Kräftan 22/6-23/7

Ge dig själv helt fria tyglar när det gäller att ta in information. Nu, och under kommande veckor, kan du svepas med av att läsa och lära dig. Din bokhög kan avverkas i en rasande takt och mycket av det som lockar dig kan beröra arbete, hälsa och vikten av goda rutiner. Ditt sociala liv kommer explodera. Tillsammans med vänner kommer du byta idéer du fått när du läst, lyssnat till webinarier eller sett på nyheterna. En partners kritik, eller trista sätt att se på dig, kan få dig att se rött på lördagen.  Tack och lov kommer Venus ge dig och ditt kärleksliv en väldigt fin, sexig vibb från och med söndagen och under kommande månader. Vid söndagens nymåne kan du få nyheter om ett samtal eller möte som kan öppna dörrar för dig under det kommande halvåret, på ett sätt som du inte trodde var möjligt. En idé eller kreativt projekt kan vara det som står i centrum för allting.

Lejonet 24/7-23/8

Solen befinner sig i ditt inkomsthus, och från och med torsdagen så kommer även din inkomstplanet, Merkurius, att flytta in i din ekonomiska zon. Nu är det fullt fokus på din förmåga att tjäna pengar, hur du bättre kan utnyttja dina förmågor, kunskaper och talang. Händelser kopplade till dina inkomster sker fort och du är snabb och tar korrekta, smarta ekonomiska beslut. Det är möjligt att du kommer investera mer i din hälsa och i system för att göra ditt liv lättare i jobbsammanhang. En mjukvara, app eller automatiseringssystem för att svara på mail är möjliga varianter. Många Lejon kommer under kommande månader satsa på att jobba mer från hemmet eller fokusera på produkter och tjänster till och för hemmet, familjen och känslomässigt välbefinnande. Du kan känna dig kluven i kärlek på lördagen och söndagen. Satsa på något nytt och spännande eller hålla fast vid det trygga? I helgen kan det vara svårt att välja. Nymånen på söndagen ger dig en kick och kommer skänka dig glittrande möjligheter att få ditt bankkonto att växa rejält under det kommande halvåret. Ta till vara på tiden 9-19 september, det du gör under de dagarna är GULD för dina inkomster.

Jungfrun 24/8-23/9

Ge dig själv lite mer kärlek och uppskattning. Solen lyser upp ditt eget tecken och dina önskningar och behov hamnar främst. På torsdag flyttar Merkurius också in i ditt eget tecken och ger dig än mer förmåga att kommunicera om hur du vill ha det för att må bra eller öppna vägar för dig att resa, lära eller tala/undervisa. Du kommer säkerligen få massor av nya idéer, var redo att notera dem i takt med att de dyker upp! Merkurius är också din karriärplanet så nu kan du njuta av att jobbmöjligheter kommer till dig utan större ansträngning och att folk uppfattar dig som en driven och proffsig person. Till helgen kan du känna dig lockad av att våga lite drama i ditt kärleksliv. Ooops! Blir det här bra, eller inte? Känna sig lockad är en sak, att löpa linan ut är en helt annan… Nymånen på söndagen ger dig en möjlighet att börja om på ny, personlig, kula. Något som du drömt om länge kan ta sin början. Om du inte har en aning om mer än att du vill ha en förändring, sätt då intentionen att lyckas hamna i balans och bli lycklig. Det är som att plantera ett frö som under det kommande halvåret kommer visa dig på nya möjligheter i linje med din önskan.

Vågen 24/9-23/10

Du befinner dig i din årliga period av behov av återhämtning, reflektion över det som skett i ditt liv det senaste året och chans till att förbereda dig för en nystart i ditt liv. Med Merkurius i ditt tolfte hus tar du dig an alla dessa områden på ett handfast och praktiskt sätt. Vad har du för idéer och planer som du vill satsa på under det kommande året? Du kan komma på en riktigt bra plan nu! Till helgen kan en kärlekspartners behov skapa stress eller göra dig irriterad. Alternativt kan något i ditt familjeliv eller boendesituation påverka din relation och sänka kärleksvibbarna till lägre än lågt. Om du känner dig sentimental vid söndagens nymåne kan det vara skäl till att sätta dig ned med en förlåtelseövning. Varför skapar det som var fortfarande så mycket känslor och hur kan du släppa det? Välj att låta det förflutna vara och lev i nuet och för framtiden istället. Jupiters och Venus närvaro i ditt pengahus i samma veva kommer ge dig en chans att ta din ekonomiska situation under kontroll och skapa mer utrymme och möjligheter för lite guldkant och härligt i livet. Det gynnar också fastigheter och tillgångar som du äger.

Skorpionen 24/10-22/11

Du befinner dig i en social period med massor av mingel, kontakter med vänner och insupandet av nya, fräscha tankar och livsperspektiv. På söndagen flyttar vackra Venus i ditt hus och ger dig en underbar tid. Komplimangerna kommer bli fler, ditt välbefinnande öka och din utstrålning glittra som guld! Nu, och under kommande månader, kan du möta en person som är väldigt speciell eller ösa självkärlek och uppskattning över dig själv. Du kommer må toppen och världen kommer notera det! Till helgen kan du tillfälligt känna det som kärlekslivet når en hot spot. Ni kan se helt olika på relationen och hamna i gräl. Detta är dock en kortvarig trend. Undvik att ta hastiga beslut i stundens hetta. Nymånen på söndagen ger dig nyheter om möjligheter inom arbete, särskilt avseende samarbeten, eller sättet du använder teknik och internet. Du gynnas av att nätverka och nå ut till andra, så använd alla sociala kanaler som du kan!

Skytten 23/11-22/12

Du befinner dig i din årliga karriärtopp. Var redo att föregå med gott exempel inom din bransch, räck ut en hjälpande hand åt de som söker din vägledning/coaching. Passa också på att resa eller läsa in dig på områden som kan öka dina chanser i jobbet. En inflytelserik kontakt eller vän kan från och med torsdagen och under kommande veckor hjälpa dig i karriären. Du kan känna en vansinnig attraktion under helgen. Ta det varligt. Det här är en kortsiktig influens men effekterna av ett beslut taget i stundens hetta kan bli långvariga…  Nymånen på söndagen är magisk för din karriär! Det du påbörjar vid den här nymånen och under de efterföljande dagarna kommer färga ditt liv under det kommande halvåret. Din styrare Jupiter och Pluto har en fin kontakt med nymånen. Kanske är det du gör nu rent transformerande för ditt jobb, för att du på allvar sätter fart mot ett stort mål du satt eller förnyar sättet du arbetar. Med de här aspekterna kan du sätta dig själv på kartan som en av de stora och mest respekterade inom din bransch.

Stenbocken 23/12-20/1

Karriären och dina ambitioner för framtiden är det som präglar din tid just nu. Venus ger dig kraft i din karriärzon och just nu har du möjligheter att ta stora kliv framåt antingen det gäller ett stort mål du sätter sikte mot, eller i ditt nuvarande jobb. Du är motiverad och använder dig av hårt, hederligt arbete för att nå dina mål. Mycket av din framgång handlar om att ta in nya kunskaper. Om några veckor kommer din karriär att explodera än mer.  Använd karriären och visionen av dina drömmål som en säker gränd att återvända till om kärlekslivet känns gungigt under helgen. Risken finns för att du, eller en partner, säger något som svider till rejält. På söndagen äger en vacker nymåne rum i ditt hus för nya perspektiv. Dags att komma ut ur din bekvämlighetszon och våga något nytt! Nu kan du lägga grunden för ett samarbete med någon från ett annat land eller planera för att starta eget företag. Möjligheterna till kontakter med utlandet och lära dig mycket nytt kommer att ta med dig på en spännande resa. Ett helt nytt slags äventyr i ditt liv tar sin början!

Vattumannen 21/1-18/2

Din förmåga att skapa kontakter och ditt sociala liv går hand i hand med din karriär just nu. Du har goda chanser att raskt börja ett projekt som kräver öga för detaljer eller att undersöka sätt för hur du kan få dina hårt förtjänade pengar att växa genom rätt placeringar. Under helgen kan du bli tvungen att sätta dig ned och se över var du är villig att kompromissa i en relation. Frihet och självständighet är toppen, men i en par-relation handlar inte allt om DIG. Nymånen på söndagen äger rum i ditt åttonde hus. En investering eller plan på att slå samman din ekonomi med en partner eller annan person kan göra att du bokar in fler bankmöten och talar om lån, skulder och testamente under kommande halvår. Från och med söndagen kan resor, universitetsstudier eller entreprenörsplaner bli en större del av din karriär. Gör dig redo att resa och gå en kurs för att öka dina möjligheter i jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt kärleksliv och ditt sociala schema är piggt! Din arbetsplats kan ha öppnat både för roliga sociala möten och chansen att träffa en ny kärlek. Du har faktiskt chansen att träffa en kärlek  både på jobbet och på de klassiska ställen, såsom kalas och bjudningar med vänner. På torsdagen flyttar Merkurius in i ditt kärlekshus och nu kan samtal om relationen handla om lite mer ”trista” saker som att få ordning på livspusslet och hur ni kan hjälpa varandra som ett team. Om du befinner dig i en ny relation kan helgen ge dig en känsla av att inte veta om du ska satsa allt eller dra dig ur det hela. Låt dig inte övertalas till något som du inte är redo för. Detsamma om en partner i en stadgad relation vill något som du inte alls känner dig bekväm i. Låt frågan bero ett tag medan du överväger vad som känns bäst för dig. Söndagens nymåne öppnar ett nytt halvårskapitel i ditt kärleksliv och nu kan du få den där fräscha omstarten som du sökt efter. Nya perspektiv på en relation eller mötet med en ny, spännande person om verkar passa dig perfekt, är möjlig under det kommande halvåret.

Anmäl dig till min maillista och få min guide ”Astrologi och Lagen om Attraktion” som tack!

Du har väl inte missat att jag har öppnat möjligheten att anmäla dig till mitt nyhetsbrev/maillista? HÄR kan du läsa mer och anmäla dig i sådana fall. Min guide, en 7-sidig PDF, är gratis och mailas till dig inom en minut från och med det att du anmäler dig.

Varmt välkomna!

Kramar

Helena

 1. Wow. Drömjobbet av alla mina drömmar ploppade just upp i mailen. Då kör jag – som stjärnarne säger…
  Vh skytte med skytteacendant

 2. Hej! Tack för en jättebra sida! Enligt ditt horoskop är jag Kräfta (född 23/7) men har alltid fått höra att jag är Lejon enligt de flesta horoskop. Nu undrar jag så här, efter ett par riktigt tröga år på kärleksfronten, kommer det att ljusna snart? Träffade någon på semestern i augusti, men som det ser ut nu verkar det inte leda någonstans…eller? Tacksam för svar! PS. är det möjligt att boka privat konsultation?

  1. Hej Nata,
   Det bästa sättet är att kolla på ex astro.com så får du veta exakt i vilket soltecken Solen befann sig när du föddes. Datum kan variera från år till år. De datum som jag anger är de som verkar rimliga med tanke läaarna på amelias uppskattade ålder.

   Varmt välkommer att anmäla dig till mitt nyhetsbrev så får du mail med information om när jag tar emot privata horoskopbokningar m m:

   https://mailchi.mp/8d38518b5a21/helenabiehlsheboss

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..