Horoskop vecka 25, 2019

Planetaspekter vecka 25, 2019. MIDSOMMAR!

Fullmåne i Skytten

På måndagen den 17 juni äger en fullmåne rum i Skyttens tecken, på grad 26. Vi är redo att avsluta det som vi startade för ett halvår sedan. Styraren av fullmånen, Jupiter, befinner sig i konjunktion med månen. Det är ett MYCKET bra tecken.

Jupiter är expansionen och lyckans planet och beroende på var fullmånen äger rum i stjärntecknens horosokop så kommer en extra möjlighet att ge oss inom det området. Mer om vilket livsområde som påverkas för stjärntecknen, i fullmånehoro-skopet på måndagen.

Samtidigt har vi en kvadratur mellan Neptunus och Jupiter vilket ger oss en liten utmaning när det gäller att skilja mellan sanning och fantasi. Granska ekonomiska beslut och förslag noggrant!

Ytterligare aspekt som påverkar vid fullmånen är Mars i opposition till både Pluto och Stenbocken. Denna aspekt har påverkat oss redan några dagar. Ta extra hand om tänder, ben, skelett och ta det varligt när ni utövar sport eller träning. Det kan bli lite för mycket, lite för snabbt.

Nu ger hårt arbete, utdelning!

På tisdagen möts strukturens planet, Saturnus, med Neptunus. Deras möte sker i en fin sextil. Det är andra gången mötet sker i år. Den första gången var den 31 januari. Med ett tredje mötet dem emellan i november, så är denna energi en av de som kan kallas markera året:

En seriös satsning, där plikten sätts i första rummet, ger utdelning.

Agera idag för att nå en inre vision som du har! Med Saturnus retrograd så kan något som var aktuellt i januari, dyka upp igen. Är det bekräftelsen på din satsning då? Eller bra chansen att med kraft och inspiration ta dig an en gammal dröm som du tryckt åt sidan?

Var dock beredd på motstånd…

Det är inte alltid det går vrållätt att lyckas med det man vill. Men det betyder inte att man ska ge upp för det! Onsdagens energier med både Merkurius och Mars i konjunktion samt i opposition till Pluto och Saturnus antyder att nyheter om familj/hem/minnen från barndomen/känslomässig trygghet kan provocera oss.

En stark motståndare kcn också riskera att trycka ned dina visioner och drömmar. Låt det inte ske. Du är fullt kapabel och du kan INTE tillfredsställa alla. Din vision är DIN och ingen annans. Påminn dig om hur många andra som fått ett NEJ, innan de ens börjat och som sedan lyckats genom envishet och beslutsamhet! (Hej Walt Disney!)

Djupandas! Och ta nya tag. Du fixar detta!

Woman, Blond, Portrait, Girl, Color, Dress, Hair

En HÄRLIG midsommar!

Hur blir Midsommar? Blomster under kudden och kärlek och glädje?

Oh ja! I alla fall om du frågar stjärnorna.

Vi har en underbar planetaspekt, som kommer smitta av sig på Midsommarafton:

Venus opposition Jupiter

När det två lyckoplaneterna, den stora resp lilla lyckan, slår sig samman så kan det bara bli härligt!

Deras möte äger rum på söndagen men energierna byggs upp redan några dagar innan. Et voilá, Midsommar med kärleksmöjligheter för singlar, harmoni, glädje och mysig samvaro med vänner och nära och kära.

Denna Midsommarafton kan bli hur härlig och social som helst!

Solen glider in i Kräftans tecken i samband med Sommarsolstånden/Midsommarafton på fredagen. Nu blir vi känsligare, mer familjebundna och trygghetsberoende. En mysig tid för att satsa till 100% på familj, boendesituation och landa i känslor.

Jag önskar er alla en underbar vecka och en strålande Midsommarhelg!

Kramar

Helena

 1. Isa skriver:

  Tack detsamma!🙏💕🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fredagstarot 14 juni 2019

Tarotkort för dagen!

Tarot, Tarot Candles, Tarot Cards, Yellow Candle

Glad fredag! Då var det dags igen- välj ett kort och scrolla ned för betydelsen!

Kramar

Helena

 

fre 14 juni 2019

 

 

fre 14 juni_2019

Från vänster:

3 i Mynt:

Det här kortet symboliserar värdet av att arbeta tillsammans som ett lag. Stenhuggaren på kortet behöver arkitekterna råd,  och tvärtom, för att kunna bygga färdigt katedralen. När du arbetar med andra, påminn dig om värdet som alla tillför för att slutföra en arbetsuppgift eller sjösättande av en idé. Kortet symboliserar vikten av att noggrant planera för att åstadkomma något som du, troligen, nyligen bestämde dig för. Kortet bekräftar att du har alla kunskaper och den erfarenhet som krävs för att lyckas. Tvivla inte på dig själv och din förmåga!

8 i Bägare:

Du kan känna att det är dags att lämna en relation eller situation som inte längre ger dig det som du känner att ditt hjärta behöver. Du har investerat massor av energi och känslor och gett ditt allra bästa, ändå ger det dig inte den utdelning som du hade önskat och hoppats på. Bara genom att överge situationen helt så kan du gå vidare i livet. Den goda nyheten är att något mycket bättre väntar på dig längre fram. Tänk på det om livet känns orättvist, sorgligt eller svårt. På ytan ser ju allt så bra ut men i ditt inre känns det inte så. Det kommer gå och upp ner, men i slutändan kommer du att hitta det som gör dig lyckligare än nu. Kortet kan, alternativt, vara ett tecken på att du undviker att ta tag i en viktig situation eller ett beslut, av rädsla för vad det för med sig. Vakna upp och se sanningen för vad den är! Känner du verklig glädje i livet nu? Om inte, vad skulle du behöva för att känna dig känslomässigt tillfreds och lycklig? Agera i linje med dina behov och en chans till spirituell läkning kommer visas sig.

Översteprästen:

Översteprästen associeras med en spirituell person som är grundad i sin tro. Hans/hennes uppgift är att vägleda nya troende. Om du känner dig intresserad av att anamma en ny spirituell eller religiös trosinriktning är kortet en uppmaning till dig att lära dig av en vis person. En lärare eller mentor kan visa sig en stegvis process för hur du ska tillämpa dina nya lärdomar. Först när du har fått en tydlig struktur kan du själv fatta dina egna, spirituella beslut, utifrån vägledaren och strukturen. Kortet antyder att du står inför att djupdyka i spirituell litteratur eller synen på nya livsperspektiv. Alternativt kan det vara du som är den som utses för att guida eller undervisa andra. Kom då ihåg att skapa en tydlig struktur som gör det lätt för dina lärlingar att ta tills dig din kunskap och erfarenhet. Gamla familjetraditioner kring hur man gjorde ”förr i tiden” kan bli aktuella att bringa till liv igen. Vad har du med dig i ditt religiösa/spirituella DNA? Är det dags att blåsa liv i det sättet att leva igen? Kortet antyder också att detta lärande kan bli aktuellt i samverkan med en institution, kyrka eller förening. Ett medlemskap kan komma på tal.

 1. Spot on ⭐😇⭐😇

 2. Stämde på pricken … spot on 😇⭐😇❤

 3. Kamila skriver:

  Tack Helena!
  Önskar dig en trevlig helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Ratrace och Micro Influencer

Otippade övningar… och en chans att arbeta online.

När jag igår skrev om att det kunde bli aktuellt med sportövningar av någon form av extrem typ hade jag inte riktigt råttrace i tankarna.

Men det var just det som jag fick göra. Springa med råtta. Eller rättare sagt springa ifrån råtta.

Jag kom ned i källaren och såg hur en härligt pigg stadsråtta sprang omkring. Så fort vi sett varandra så började den springa emot mig.

Jag la benen på ryggen och sprang i källargången tills den delade sig i två gångar. Jag ställde mig en bit in i den ena gången och hoppades att råttan skulle välja den andra.

Det gjorde den, men först efter att ha hoppat upp på väggen (?) mitt emot mig och sedan studsa ned i gången igen innan den ilade vidare.

Man tror att man ska skrika så högt att grannarna tror att det pågår något riktigt jäkligt. Men icke. Det enda jag lyckades få ur mig var ett ”iiihhhh” och ett ”åh nej”.

Bådar ju gott för det fall att man verkligen skulle behöva skrika på hjälp någon dag…

Jaha, det var en lagom stressande upplevelse. Och det värsta är att jag inom kort behöver göra mig flera ärenden ned till källaren.

Ska tänka på det en annan dag.

Woman, Laptop, Business, Blogging, Blogger, Female

Micro Influencern- den nya stjärnan i sociala medier

Annars hade jag en intressant dag. Jag läste enormt mycket om den nya heta trenden ” Micro Influencer”. Det fullkomligt exploderar med plattformar och agenturer för företag som vill arbeta med Influencers som arbetar i mikroformat. Så ”lite” som 1000 följare på Instagram kan räcka för att kunna arbeta och tjäna pengar online.

Företagen har noterat att många användare aktiverar reklam-blockeringar och att antalet konverteringar (försäljningar) ökar när de annonserar via en Influencer. Att annonsera med en Micro Influencer kan ge ett företag mer trovärdighet än en stor Influencer, som följarna på ett annat sätt tar för givet arbetar med annonsering. En Micro Influencer dock skapa en tillit som kanske inte finns för de riktigt stora stjärnorna i sociala medier.

Intressant. Bara sedan jag skapade Blogg Boss Masterclass för några månader sedan och tipsade om detta så har nya agenturer och plattformar dykt upp. Detta kommer bli en stor nisch när det gäller annonser och samarbeten mellan Influencers och företag.

Det här ligger också helt i linje med Uranus i Oxen= slå mynt av liten mark, tillgång eller idé. Det kan bli STORT under kommande år!

Håll koll på ”Micro Influencer” om du är intresserad av att komma igång att tjäna pengar online! Det finns möjligheter både i Sverige och internationellt. En svensk plattform som jag tyckte verkar bra definierar en Micro Influencer som en person som har 3000+ följare/läsare. Företaget heter Curemedia.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Ulrika skriver:

  Åh fy…! Men den kanske ville säga dig något?
  ”Släpp kontrollen och bejaka tilliten. Din gåva är att känna tillit till alla situationer.”
  (Solöga)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..