Fredagstarot 21 februari 2020

Tarot för dagen- välj ditt kort och få ett budskap!

Craft, Tarot, Divination, Wheel Of Fortune, Esoteric

 

fre 21 feb 2020

 

Scrolla ned för rättvända kort

>>>

>>>

>>>

 

fred 21 feb 2020

6 i Stavar:

Grattis! Du nått en viktig milstolpe och skördar du frukten av ditt arbete. Framgång på arbetet, med pengar eller en personlig satsning som du har gjort, belönar dig. Omgivningen ger dig bekräftelse på att du har nått en seger och ett genombrott. Du kan få ett pris eller en utmärkelse, eller vinna en tävling. Du utstrålar styrka och talang. Använd den här dagen till att ge dig själv ytterligare chanser. Håll dig framme. Visa upp dig och dina förmågor. Var stolt och tacksam för allt som du har uppnått och, framförallt, känn tillit till att du idag och framöver kan lyckas med vad som helst om du bara bestämmer dig för det!

Tornet:

Tornet på kortet har byggts på en skakig grund. Det gör det svagt för de blixtrar som slår ned. Det rämnar, snabbt och oväntat. Om du har dragit det här kortet kan en hastig och oväntad förändring vänta dig. Du kan få ett meddelande eller ett besked som chockar dig. En förändring i ditt kärleksliv, på ditt arbete eller i ditt boende kan ta dig på sängen. Kanske hade du precis kommit till ro med en uppfattning om ”att allt var lugnt nu”. Enligt kortet kan du ha lurat dig själv en aning och nu kommer sanningen fram. Har du byggt ett luftslott? Du kan känna dig tvivlande och undra vilket ben du ska stå på i denna tumult. Meningen med situationen är att du ska kunna bygga upp en verklighet som är välgrundad och trygg för dig. På riktigt. Något som står pall för blixtar och tuffa tider. På det sättet är kortet hoppfullt. Efter regn väntar solsken. Du dirigeras om till något som är bättre för dig. Acceptera ditt nederlag eller förlust, ta dig att sörja och känna smärtan, och fokusera sedan på att göra en nystart som ger dig den stabilitet du söker.

8 i Stavar:

Här kan det gå undan! Besked, nyheter och meddelanden kan anlända i hög hastighet. Det du får reda på tar dig till avgörande vändpunkter och beslut. Du kan uppleva att dagen känns ”proppfull” av saker att göra men du känner samtidigt att det är något roligt över det hela.

Besked om ett arbete eller en resa, pågående/planering, kan ta upp din tid. Kanske reser du och avverkar flera tidszoner inom ett och samma dygn.

Du befinner dig i en tid då du ska välja att agera på det som sker. Undvik status quo utan följ flödet i det som dyker upp. Du kan finna en ny spännande väg att följa. ”Passa på och håll dig framme” är bra ledord för hur du ska tänka när tempot ökar idag. Skicka iväg ansökningar, avsluta ett projekt med snabbhet och/eller sikta mot det som du allra mest önskar dig. Med den här energin är allt möjligt men du MÅSTE agera!

 1. Så läskigt. Jag valde Tornet och det var precis vad som hände i lördags. Skönt att höra att det kommer leda till en mer stabil grund i framtiden. Tack!

 2. Kamila skriver:

  Tack för Fredagstarot 💝
  Idag har jag valt TORNET – efter regn väntar solsken.
  Det hoppas jag 🙏🍀

  1. Helena skriver:

   Jamen!!! Samma här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Och så var de bara nio…

Hast, hast…

Hands, Words, Meaning, Fingers, Colorful, Markers, Palm

Kära läsare,

I min iver att skära ostbitar till lunchsalladen så har jag gjort pekfingret lätt obrukbart. *Aj*.

Det går undan mellan möten och planer. Jag har bland annat fått grönt ljus för en utlandssatsning som jag har drömt om sedan flera år. Lätt upphetsad av glädje nu!

Eftersom en familjemedlem använt upp alla vuxenplåster så kommer jag nu i eftermiddag hålla en viktig presentation med ett rejält Bamse alt Husdjursplåster på mitt ömmande pekfinger. Känns jätteskoj! :-)

När jag med, förhoppningsvis, hedern i behåll lämnar det mötet så ska jag raskt vidare till ett nytt möte.

Jag börjar faktiskt längta lite till helgen nu :-)

Vad gör ni?

Jag såg att det var väldigt blandade upplevelser av igår men övervägande lät era kommentarer glada i alla fall. Härligt!

Kramar från mig,

Helena

 1. Helena skriver:

  Grattis Helena till utlandssatsningen! Men stackars finger! Skall gå och kolla på ett hus, eller en del av det, alltid spännande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Märker ni av plötsligheternas tid? Det härliga har startat!

Uranus i aspekt till Mars och Solen. Jupiter/Neptunus-sextil.

Pink Hair, Hairstyle, Women, Young, Glamour, Wild

Kära läsare,

Klockan är redan 13 och det är först nu som jag kommer till att sätta mig ned och skriva till er idag.

Dagen har gått i ett rappt, oväntat, tempo. Glatt och kul men så snabbt. Jag har fått två oväntade samtal och vet knappt hur jag lyckats korsa stan utan att märka det! Det var positiva och omtumlande nyheter på det privata planet som markerar min dag idag. Sedan kom ytterligare ett oväntat men glädjande mail.

”Uranus”, tänkte jag när oväntade samtal nummer 2 ringde.

Vad gör Uranus?

Uranus befinner sig i aspekt till både Mars (fart och snabba händelser) och Solen (livsenergi och ljus). Den här härliga energin kommer prägla resten av veckan. Nu kan allt hända känns det som! På ett positivt sätt.

Och så har vi ju härliga Jupiter/Neptunus-sextilen. Så läkande, kärleksfulla och härliga vibbar i luften! Efter gårdagens astrologiska nyhetsbrevsutskick så fick jag så otroligt vänliga och fina mail tillbaka. Jag var varm i hela själen av allt fint som flera av er skrev. Tack till er som tog er tiden att skriva så fint till mig!

Jag känner mig otroligt inspirerad av det som sker på stjärnhimlen just nu.

Nu är jag så nyfiken- har ni också känt av hur det plötsligt gått snabbt och känns kul idag?

Jag känner mig som om jag druckit tio koppar kaffe och är alldeles ”stissig” av glädje. Jag får nog praktisera lite djupandning för att inte helt tappa bort mig när jag ska gå ut och göra ärenden om en stund. :-)

Jag önskar er alla en fortsatt underbar dag.

Kramar

Helena

 1. Fisken skriver:

  Bara strul denna vecka! Mycket fram och tillbaka på jobbet.. får jag vara kvar eller inte, ena dagen framtid nästa dag finns ingen ekonomi. Känner mig helt slut mentalt och veckan är inte slut ännu..😟

 2. Det märktes på barnen igår, på förskolan där jag jobbar. Härligt!

 3. Mia skriver:

  Hej! Så mycket som jag gjort idag har inte gjorts på 2 månader ihop. Ketchupeffekten deluxe…igår ville jag krypa ur mitt skinn och kände att jag är helt energilös..men idag..wow..sollejon med asc i skytten..😍

 4. Pratade med min chef idag och det kändes bra och positivt. Dessutom har min partner och jag det jättebra nu. Så allt känns positivt.😊

 5. Sofia skriver:

  Har varit på ett sprudlande humör idag…allt har känts lätt o roligt 😁😁😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..