Horoskop vecka 35, 2019

Planethändelser den 26 augusti- 1 september, 2019

Balloon, Heart, Love, Romance, Sky, Heart Shaped, Red

Detta är en HÄRLIG vecka! Idel fina aspekter skänker oss magi, kärlek och en grandios nystartsmöjlighet!

Låt oss ta det från början:

Kärleksöverraskningar

På måndagen den 26 augusti tar Venus och Uranus varandra i handen i en trigon. I mitt nyhetsbrev liknande jag detta möte vid att en samling kärleksänglar svävar in över våra liv. Det kan hända vackra saker i både kärlekslivet och sociala sammanhang. Oväntat och överraskande, eftersom det är Uranus som synkar med Venus! Markera den här dagen som en GLAD dag!

Personliga genombrott väntar

När vi går vidare i veckan kommer vi sedan till onsdagen den 28 augusti. Denna onsdag ser helt förtrollande ut! Mars (snabba händelser och mod i bröstet) bildar en trigon till Uranus. Jag föreställer mig det här mötet som en dag då man kan uppleva att ridåer som man väntat på ska dras undan, också gör det. Och de blottar helt nya livsmöjligheter. Detta kan bli en banbrytande dag!

Merkurius byter tecken

Merkurius flyttar in i analytiske Jungfrun på torsdagen den 29 augusti. Flitigt och noggrannt sätter tonen för hur vi använder vårt intellekt och vår förmåga att skapa ordning och koll på livet, jobbet och träningen. Merkurius är dessutom Jungfruns styrare och trivs alltså allra bäst ”hemma”. Då kommer Merkurius smarta, kommunikativa förmåga till sin rätt på bästa sätt.

Årets vackraste nymåne!

Det är fyrverkerier och glädje kring ALLT det som sker på fredagen den 30 augusti! En nymåne på grad 7 i Jungfrun ger oss en strålande chans att starta ett nytt kapitel i våra liv.

Så många planeter samarbetar med och ger extra energi och möjligheter till denna nymåne. Det är rent vackert! Solen, nymånen, Merkurius, Venus, Uranus OCH Saturnus och Neptunus.

Denna nymåne har allt vi kan önska oss för att börja på nytt- särsilt med betoning på Jungfruns ämnen arbete och hälsa. Saturnus lovar oss stabilitet kring det vi startar.

Under de 10 dagar som följer efter nymånen kommer MASSOR att ske och det lär göra oss glada och nöjda. Som manna från skyn!

Solen och månen befinner sig i en trigon till Uranus= TUR!

Använd fredagen den 30 augusti till att skapa framgång i ditt liv antingen det handlar om att visa upp din talang/kunskap, satsa på en hobby eller intresse, börja en ny livsstil eller att starta ett nytt företag.

Allt det vi gör är välsignat vid denna nymåne!

Så himla påhittigt och händelserikt!

Söndagen den 1 september bjuder oss på idéer och nya intryck. Detta tack vare ett möte mellan Merkurius och Uranus. Nu är vi öppna för nya idéer och sätt att ta oss an livet.

Våra planer gällande framtiden och för vår karriär har samtidigt all önskvärd hjälp av stabile Saturnus.

Men, även kärlekslivet får ju samma dusch av stabilitet. Dags för samtal om att flytta ihop, förlova sig, gå mot altaret eller ta ett nytt stort steg i en ny relation?

Åh, vad jag tror att ni kommer gilla det som sker under vecka 35!

Jag önskar er alla en riktigt underbar, magisk vecka!

Kramar

Helena

 1. Robert skriver:

  Härligt 🙂 Inspirerande läsning 😊

  Kram

 2. Kamila skriver:

  Tack för det Helena 🍀

 3. Vågen skriver:

  Underbart 😍vilken vecka vi har framför oss! Kommer bli toppen 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fredagstarot 23 augusti 2019

Tarotkortets budskap till dig idag!

Tarot, Fortune, Cards, Mystic, Divination, Gypsy

Fredag och dags att välja ditt kort för dagen! Vilket kort dras du mest till? Scrolla ned för ditt budskap

fre 23 aug 2019

 

 

fred 23 aug 2019

Dåren

Likt mannen på bilden står du inför ett nytt steg i livet. Det kan kännas som att ”hoppa rakt ut” i luften. Det som väntar dig är ett nytt livsäventyr och du uppmanas att gå utanför din bekvämlighetszon. Du behöver inte känna dig 100 % redo för steget- tips- det kommer du aldrig att känna. Gör det du känner dig kallad att göra med tillit till att det kommer att lösa sig för dig. Kortet är positivt då det visar sig att det finns stora möjligheter för dig just nu. Låt din glädje och spontanitet leda dig istället för att försöka ha allt under kontroll och planerat. lev livet som barn gör: genom att omfamna nuet och glädjen utan större tankar på det som varit eller vad som väntar.

Ess i Mynt:

Du får en gåva i form av en ny ekonomisk möjlighet. Det kan röra sig om en inkomst, en affärsidé eller annat sätt att praktiskt få mer tillgångar. Det är upp till dig att göra något av idén eller förslaget. Vår lycka och framgång ligger alltid på oss själva. Men om du väljer att agera så lovar kortet starten på en spännande resa när det gäller materiella mål och finanser. Kortet kan, alternativt, antyda en nystart eller idé när det gäller din kropp och hälsa. En inre, spirituell rikedom är möjlig då du kommer till viktiga insikter idag. Kortet visar att du får en chans att vända blad och starta på nytt. Som alltid när man väljer en ny väg, kommer resan att kantas av både framgångar och utmaningar, men du är redo för att öppna dörren för detta nya kapitel i ditt liv. Lyssna till idéer och gör sedan upp en praktiskt plan för hur du kan förverkliga dina visioner.

7 i Svärd:

Detta är ett kort som antyder bedrägeri. Det kan vara du som försöker smita undan något på orätta grunder. Du hoppas på att du inte ska bli upptäckt och kanske lyckas du. Men om du blir påkommen kommer effekten inte att bli så roligt. Det är också möjligt att du är den som blir lurad av någon annan. Idag kan du bli medveten om lögner och tvivelaktigt beteende. En tredje variant av kortet är att du kan försöka ge dig själv fördelar genom att ”ta genvägar” på ett respektfullt sätt. Om något du har önskat, hemma, på jobbet eller i en relation, inte blivit som du har velat, kanske du kan sluta en pakt av kompromisser. Ring din partner eller din chef och se om ni kan nå en medellösning. Du kanske inte kan få igenom din önskan till 100% men nära nog ändå.

 1. Våg77 skriver:

  Vilket fint kort jag valde idag! Härligt budskap Dåren för med sig. 🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Kärlekshoroskop 21 augusti-14 september, 2019

Venus i Jungfruns tecken. Så här påverkas stjärntecknens kärleksliv.

Couple, Kissing, Lying, Relaxing, Together, Happiness

Kära läsare,

Igår flyttade Venus in i Jungfruns tecken. Det betyder att Venus vackra, kärleksfulla energier berör alla stjärntecknen på olika sätt.

Min ”lathund” visar var i horoskopet Venus färdas. Läs gärna för båda ditt sol- respektive ascendenttecken. Det ger en mer personlig tolkning.

Grattis till Jungfrun som får uppleva mer kärlek, flirt och härligheter!

Väduren: Romantiska Venus reser genom ditt sjätte hus och plötsligt blir det väldigt attraktivt med en kärlekspartner som är en riktig hejare på att fixa, ordna och ta hand om det praktiska. Någon som du kan luta dig emot och dela ansvar och plikt med.  Om det varit rörigt i ditt kärleksliv kommer Venus här att hjälpa dig att få rätsidan på hur du ska ha det. Singlar som tar hand om sig och ordningen i sitt liv kommer attrahera nya kärlekspartners-hej gymflirt eller ett möte med en person som har koll på de små detaljerna!

Oxen: Venus besöker ditt femte hus och nu hamnar kärlek, romantik och härliga tider tillsammans med en partner eller date högst upp på din händelselista. Lägg till lite glamour i livet kärleken strålar än mer. Överraska eller bli överraskad med ett fint restaurangbesök. Res med din kärlek eller träffa en ny spännande person på en resa eller i samband med en hobby som du älskar. En önskan om en graviditet eller ett plus på stickan kan ge en extra känsla av lycka.

Tvillingarna: Venus rör sig genom ditt känslomässiga fjärde hus. Hej nostalgitrippar! Kanske återkommer en kärlek från förr eller så tänker du mycket på en kärlek du en gång hade. Ditt hem står i centrum för kärlekslivet och samtalen kring det. Barn, flytt, renovering eller första mötet med din partners familj är sådant som kan ge dig glädje och förväntan under den här perioden.

Kräftan: Venus passerar genom ditt tredje, kommunikativa hus. Kärleksfulla sms, mail och brev samt konversation med en kärlekspartner eller date får fart. Om du är singel och letar efter kärleken kan chattar och onlinedating föra med sig någon speciell. Vänner kan också vara de som introducerar dig för en ny person som verkligen känns helt rätt.

Lejonet: Venus besöker ditt andra hus av personliga värderingar och inkomster och pengar. Plötsligt handlar kärlek mycket om säkerhet. Att sitta i orubbat bo, både ekonomiskt men också på det sättet att du känner dig trygg i att dina värderingar och önskemål respekteras. Goda nyheter om din ekonomi (du får mer av den varan nu) och en säkerhet i det du önskar dig i livet påverkar ditt kärleksliv. Du uttrycker dina önskningar med klarhet vilket kan ge dig och en kärlekspartner/date en riktig kick.

Jungfrun: Med Venus i ditt första hus strålar du mest av alla stjärntecken under den här perioden! Du har ”it-känsla” över dig. Du ser bra ut och klär dig mer exklusivt, satsa absolut på något fint till garderoben! Känslan blir lyxig och elegant när Venus befinner sig i ditt första hus. Det är en utmärkt tid för att bli uppvaktad. Både av främlingar som tittar efter dig och en partner som attraheras av dig på ett ”nytt” sätt. Du kan dock känna dig oerhört självständig i allt detta, som om du vet att du klarar dig alldeles utmärkt utan en partner!

Vågen: Kärleksplaneten rör sig genom ditt tolfte hus av drömmar och återhämtning. Någon som verkar oerhört spännande, som i en fantasi, kan attrahera dig enormt. Men är det hållbart i längden och lika romantiskt i en vardag? Lita inte på första intryck! Stadgade Vågar når en tid då man läker och glömmer gammal osämja. Förlåtelse är en stor del i denna process. Satsa gärna på en resa eller något speciellt bara för dig och/eller din partner för att ge förnyad kraft och harmoni till er relation, oavsett om det varit bråkigt och tufft eller bara för lite tid tillsammans tidigare.

Skorpionen: Venus i ditt elfte hus kan få gnistor att slå mellan dig och en vän eller någon som du möter via en klubb eller organisation du tillhör. Det hela känns väldigt platoniskt. Ni värnar båda om er frihet och är beredda att ge varandra mycket självständighet. Singlar ska absolut prova på onlinedating under den här perioden! Vänner och bekanta, såsom en kompis facebook-vän kan vara den som du letat efter. Stadgade Skorpioner vill röra sig mer fritt och lägga mindre fokus på relationen. Den Skorpion som har en partner som är okej med mycket frihet i relationen, är en lycklig Skorpion nu.

Skytten: Venus besöker ditt tionde hus och nu kan det gå hett till på kontoret eller på ett event i din bransch. Du attraheras av tanken på långsiktig stabilitet och en person som personifierar någon som ”är lyckad”. En person som har sitt på det torra med bra jobb och tryggt liv. En person som är äldre än du kan få det att fladdra i magen på dig. En politiker eller en hög chef kan attrahera dig. Stadgade vill tala om planer på att befästa banden med sin kärlek än mer: bröllop, planer på barn och att verkligen mena allvar med varandra är det du vill höra!

Stenbocken: Venus i ditt nionde, internationella hus, antyder att kärleksmöjligheter kan dyka upp med en utlänning eller på en resa. Andra alternativ för singlar är på universitet och lärosäten samt med en advokat/jurist, författare eller coach. Någon som kan förför dig med alla sina kunskaper och världsvana sätt. Stadgade: res tillsammans eller planera för det. Mer äventyr och ”lev för dagen”- attityd ger dig och din kärlek mer harmoni och lycka.

Vattumannen: Dags att byta nycklar eller samäga något med din partner? Med Venus i ditt åttonde hus, alias huset för gemensamma tillgångar, kan samtal om att ena er rent ekonomiskt bli viktigt för dig. Graviditet, delandet av inkomster, bostad eller bidrag eller låneansökningar är samtalsämnen som är på dina läppar när du talar med en kärlek. Förlovning och bröllop likaså. Singlar kan springa in i någon som är oerhört passionerad och dramatisk. Det är klara latinolover-vibbar över personen ifråga. Härligt med passion och röda rosor, se dock upp för svartsjuka.

Fiskarna: Nu väntar ro och harmoni i kärlek och socialt liv. Venus i ditt sjunde hus ger dig en glädjens tid då kalas och firanden med nära och kära blir fler än vanligt. Det är en perfekt tid för att fira en kärlekshögtid, såsom ett bröllop eller förlovning. Singlar kan möte någon med stor framtidspotential. Riktigt äktenskapsmaterial! Stadgade roar sig tillsammans och mår toppen av att vara ute och umgås mer med sina närmaste vänner och familj. Fiskarna blir väldigt populära i umgängeskretsen så håll schemat öppet för kul inbjudningar i augusti/september!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..