Personliga horoskop-bokningen STÄNGD

Personliga årshoroskop. Inlägget innehåller reklam för min astrotjänst.

Kära vänner!

Idag är det måndag och i normala fall ”först till kvarn på måndagar”. Min agenda är dock helt fulltecknad och jag kan inte ta emot fler bokningar under 2018.

Ni är så många som har mailat mig och inte sällan mailar ni mig mitt i natten för att hinna först! Det är väldigt smickrande! Jag känner mig dock kluven i detta att öppna en bokning som bara klarar några horoskop per vecka. Många av er har mailat mig flera veckor i sträck, men ändå kommit för sent…

Jag känner att jag behöver fundera över hur jag kan nå fler, på ett så personligt plan som möjligt. Det ligger helt i linje med min satsning på digitala produkter. Pepp-paketen med She Boss Foundation och Astrokalendern har ni uppskattat, till och med älskat! Det glädjer mig så mycket att jag inte kan sätta ord på det. Jag följer flödet nu!

Jag återkommer på det nya året om/när den personliga bokningen öppnar igen.

Fortsatt glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 19-25 november, 2018

Horoskop för alla stjärntecken den 19-25 november. Inlägget innehåller reklamlänk.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

***Nu kan du förbeställa pepp-paketet för DECEMBER 2018.*

Innehåll:

Astrokalender för December med alla de viktigaste datumen för KÄRLEK och KARRIÄR

samt

She Boss Foundation. Steg 3. Efter att ha släppt ekonomiska blockeringar, fokuserat på att nå klarhet avseende målet/målen, är det dags att skapa en framgångsrik struktur för hur du lyckas göra verklighet av dina drömmar.

Pris: ca 250 kr

Enligt önskemål från läsare och tidigare köpare finns också She Boss Foundation Steg 1 – Släpp dina ekonomiska blockeringar samt Steg 2- Klarhet och mål att köpa separat för den som endast önskar ta del av business/framgångsdelen i paketet. Dessa två dokument mailas direkt vid köp. Pris ca 135 kr/styck.

Varmt välkomna!

Horoskop 19- 25 november 2018

Väduren 21/3- 20/4

Världen kan börja kännas stor när Solen på torsdagen träder in i ditt nionde, utåtriktade och optimistiska hus. Vad kan du ge dig iväg för på typ av äventyr under det kommande året? Lockas du av att engagera dig politiskt, ta en time-out och tillbringa några månader utomlands för att begrunda ditt liv, eller drömmer du om att skriva en bok. Nu är tiden rätt! Fullmånen på fredagen ger dig nyheter om ett kommunikationsprojekt, såsom en kurs eller utbildning. Ett syskon eller en granne kan också meddela dig nyheter som tycks präglade av tur och flöde.

Oxen 21/4-21/5

Det är mycket Skytt-energi i luften den här veckan. För din del innebär det att du får din årliga topp när det gäller fokus på närhet, tillitsfrågor, personlig utveckling och, ekonomi där du är beroende av någon annan, såsom en partner eller bankens godkännande. Jupiter ger dig ett tur-år avseende pengar som kommer till dig i större summor. På torsdag lyser Solen också upp denna del av ditt horoskop. En passionerad och intensiv månad väntar dig. Fullmånen på fredagen ger dig nyheter om en ekonomisk satsning/investering eller din lön. Du kanske funderar över om du kan höja ditt arvode eller få mer betalt. Det kan du! Agera i linje med din intention att förbättra din kreditvärdighet och du kan se snabba resultat.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, befinner sig retrograd. Nu och under tiden till och med den 6 december kanske du känner dig kluven i hur du ska uttrycka dig när du talar med din kärlekspartner, eller på annat sätt uppleva att du står still i livet och inte riktigt vet vilken riktning du ska välja härnäst. Ta det lugnt och se tiden an. Efter den 6 december lättar det! Med Solens besök i ditt sociala hus kommer både ditt kärleksliv och dina kalender fyllas av mer möjligheter att ha kul, mingla och skåla med vänner. Fullmånen på fredagen äger rum i ditt eget tecken. Något personligen viktigt för dig, som du initierade för ett halvår sedan, når ett avslut. Nu är det dags för nästa steg. Jupiter och Solen hjälper dig att tänka stort i livet och kanske berör dina planer att gifta dig eller planer för en kul fest eller större firande.

Kräftan 22/6-23/7

Dina känslor, dina minnen, din personliga historia… och din kropp och hälsa. Nu är allt nära förknippat med varandra. Du har Jupiters välsignelse och hjälp för att finna bot och bättring om du kämpat med hälsoproblem. Misströsta inte på tisdagen. Du vill och du KAN men allt kan inte ske över en dag. Det är en längre inre process att hamna i balans med sig själv och därmed må bra. På torsdagen inträder en lättnad och nya tankar. Fredagens fullmåne ger dig en chans att summera din inre resa och utveckling under det senaste året. Allting präglas av en överhängande optimism. Du fixar livet ekorrhjul, jobbutmaingar och finner vägar till bättre hälsa! Tips: Blicka mot utlandet för vägledning, inspiration eller läkarvård.

Lejonet 24/7-23/8

Dags för lite frivoliteter! Att njuta, mingla med champagneglas i handen, flirta och leva ut all din kreativitet och behov av att få stå i rampljuset väntar dig från och med NU! Solen i ditt nöjeshus från och med torsdagen ger dig bara mer av extra allt  av kul i livet. Om du är singel kan en stor kärlek vänta på dig (markera särskilt den 24-26 november samt den 22 januari som GULD för ditt kärleksliv) inom de kommande månaderna. Ferilitetsdrömmar får också extra skjuts nu och vid samma datum. På fredagens fullmåne summerar du en satsning inom sociala medier, studier/undervisning eller försäljning. Nu är du redo att ta dina erfarenheter från det senaste halvåret och göra dem till ännu större möjligheter. Expandera till utlandet med din kreativitet?

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt hem och ditt familjeliv får besök av Solen på torsdagen. Det kommer ge dig en upptagen månad innan jul. Julförberedelser samt notstalgiska tillbakablickar står på agendan. På tisdagen kan du överväldigas av stress, du tycks sliten mellan socialt liv och familjen, men det är snabbt övergående. Fullmånen på fredagen äger rum i ditt karriärhus. Nyheter om att ett viktigt projekt på jobbet nått i mål kan nå dig. Du kan också få en chans att byta arbete, till något med bättre titel, högre lön och finare förmåner. Det är möjligt att erbjudandet kommer från utlandet eller via en utländska produkt/tjänst och innebär resor för din del.

Vågen 24/9-23/10

Du kommer befinna sig på resande fot mycket under den kommande månaden. Behov av snabb kommunikation och kontroll av fakta ger dig massor att göra. Merkurius befinner sig retrograd så ta höjd för trassel med bil, tåg eller inrikesflyg. Res alltid med en plan B i bakfickan. Tisdagen kan kännas särskilt krävande. Behöver du tänka om på ett större plan? För att din ork, säger dig det… På fredagen får du besked om något som berör utlandet. Kanske blir du tillfrågad om att hålla en kurs, eller delta vid en konferens eller kurs utomlands. Ett nytt jobbuppdrag i utlandet, där försäljning och marknadsföring, är viktiga beståndsdelar kan också bli aktuellt. Avvakta tills efter den 6 december med att ta viktiga beslut eller teckna kontrakt/avtal.

Skorpionen 24/10-22/11

Pengar, pengar! Du har din årliga inkomsttopp från och med torsdagen och en månad framöver. Ta nya tag avseende din personliga budget och se över värdet på den kunskap som du erbjuder kunder eller det företag du arbetar för. Boka lönesamtal! På tisdagen kan dina kreativitet krocka med pengar. Det finns en lösning men du måste tänka i helt nya banor för att finna den vägen. Överge det gamla och satsa på en ny början. Nyheter om en bonus, kommission eller passiva inkomst, möjligen från utlandet, bokvärlden. banken eller juridikens värld, väntar dig vid fullmånen på fredagen.

Skytten 23/11-22/12

Du har redan fått hem din styrare, turplaneten Jupiter, till ditt eget tecken. Optimism och möjligheter flödar från alla möjliga håll för att ge dig starten på ett nytt livsäventyr under de kommande 13 månaderna. På tisdagen kan du tillfälligt känna dig kluven eller ”stoppad” av familjelivet. Du kan behövas för att hjälpa en familjemedlem eller behöva ta hand om något som sker upp i hemmet. På torsdagen träder Solen in i ditt stjärntecken och ger dig ditt astrolgiska nyår. Din födelsedag är så välsignad i år! Satsa på dina drömmar nu! Fredagens fullmåne äger rum i ditt kärlekshus och zon för socialt liv. En tursam och lycklig tid väntar dig. Glitter i kärlek och entreprenörsmöjligheter helt i linje med dina mest storslagna framtidsvisioner väntar dig nu och inom kommande månader.

Stenbocken 23/12-20/1

Vänd dig inåt när Jupiter nu befinner sig i ditt hus för återhämtning, strategisk planering och förberedelser för nystart i livet. (Som väntar från och med december 2019). Solen flyttar in i samma del av horoskopet på torsdagen. Besök ett medium, ägna dig åt förlåtelsearbete eller besök en spirituell coach för att släppa sådant som hindrar dig att komma framåt. Fredagens fullmåne lyser upp ditt arbets- och hälsohus. Ett projekt på jobbet, där detaljer och precision varit av största vikt och som du ägnat det senaste halvåret åt, når sitt avslut. Om du tog nya steg för att komma i form eller äta mer hälsosamt, eller arbeta med ditt inre, för ett halvår sedan kan du se resultatet av din ansträngningar nu. Vilken resa du har gjort!

Vattumannen 21/1-18/2

En personlig åsikt kan hamna i konflikt med ett samarbete eller inriktningen på en grupp där du är engagerad- på tisdagen. Är det dags att släppa och följa din egen känsla istället? Fullmånen på fredagen antyder att du avslutar just ett samarbete eller tar ett viktigt beslut avseende hur du förhåller dig till grupper och organisationer som du tillgör. Ett samarbetsprojekt som du har jobbat med, eller en satsning på att lära dig mer om teknik och onlinemöjligheter, som pågått under det senaste halvåret, kommer till en ände. En känsla av att uppfinna en ny väg i livet präglar dina tankar och nu kan du finna en ny väg. Det är möjligt att en coach eller internationellt inspiratör på nätet kickar igång det hela.

Fiskarna 19/2-20/3

Det som du anser vara den rätta vägen kanske inte går hand i hand med vad en chef, myndighet eller läkare säger/meddelar på tisdagen. Istället för att gnissla tänder och eller vråla högt, trösta dig med att aspekten är övergående och att du snart kommer se nya möjligheter. På torsdagen flyttar Solen in i ditt karriärhus och framtidsplaner börjar utkristallisera sig. Tisdagens irritation byts mot möjligheter inom både arbete och livsstruktur samt kontakter med de ”styrande” i samhället. En nyhet ditt familjeliv når dig i samband med fredagens fullmåne som äger rum i ditt hus för din familj och ditt hem samt dina minnen. Turplaneten Jupiter och Solen i framtidsutsikterna hus, ger en stor dos av optimism till det som sker. Nyheter om flytt, uthyrning, graviditet eller besked om renovering är möjliga. Men det arbete som du har gjort för att skapa ordning i ditt liv det senaste halvåret påverkas också. Processen som föranleder nyheterna har pågått sedan den 13 juni i år.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Låt oss fira de glittrande aspekter som Solen och Jupiter ger oss!

Jumpsuit från Lindex

Plisserad silvrig jumpsuit Grå

LOADING..

Horoskop vecka 47, 2018

Planethändelser vecka 47, 2018

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Venus har nu backat tillbaka till Vågens tecken. Där befann sig Venus sist i augusti/september. Det som hände stjärntecknen då, kan åter bli aktuellt igen. HÄR kan ni läsa Kärleks/Venus-horoskopet.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Merkurius retrograd

Planeten som styr över försäljning, överenskommelser, kommunikation började backa den 17 november. Under de kommande veckorna, till och med den 6 december, gynnas allt som innebär att tillbaka. Granska det arbete som du har gjort hittills. Håller allt måttet eller behöver du ta ett nytt grepp? Jobbar du med en uppsats, bokmanus, projekt som kräver koll av siffror och fakta? Nu är en bra tid för att korrekturläsa och dubbelkolla att allt stämmer och att du inte missat något avsnitt eller vinkling.

Personer från det förgångna kan träda in i ditt liv när Merkurius backar. Likaså kan en tidigare tjänst, dröm om en resa eller en kurs, bli aktuell igen.

Om du har haft en relation eller tidigare upplevelse av det som kommer tillbaka, såsom att ett hotell du besökte som ung, åter blir aktuellt, är det rätt att boka eller inleda något nytt.

Om det dyker upp en helt ny person, reseplan eller bokidé, låt då allt få marinera tills du har Merkurius med dig. Efter den 6 december kan du ta steg i nya riktningar.

Missförstånd, förseningar och tekniska utmaningar kan upplevas som frustrerande under de kommande veckorna. Försök att vara tydlig när du kommunicerar och rusta dig med en plan B om du ska ut och resa.

När den 6 december anländer kommer vi få både en glad Venus och en snart helt pigg och mentalt kvick Merkurius med oss. Det kommer kännas som en lättnad efter flera månader som har ”bjudit” på retrograda upplevelser.

Framåtflödet är med oss!

Mars kvadratur Jupiter- tisdagen den 20 november

Dags att släppa det förgångna och öppna armarna för något nytt! Mars befinner sig i spirituella, läkande Fiskarna och Jupiter i de nya perspektivens tecken, Skytten. En resa för att återhämta krafter eller mentalt avsluta en relation som är ett alternativ som kan dyka upp i tankarna. Även om man inte reser någonstans kan viktiga insikter komma genom självhjälpsalitteratur eller en coach eller guru som hjälper oss att lyfta blicken och se möjligheterna, och befrielsen, av att lämna det som varit bakom oss och starta en ny livsresa.

Solen in i Skytten

På torsdagen den 22 november flyttar Solen in i Skytten och skiner allt sitt ljus på optimism, resor och internationella möjligheter. Fråga dig själv var du kan använda denna energi. Har du en bokidé inom dig, eller en dröm om att läsa på högskola eller flytta utomlands? Följ optimismens vibbar och se vart de leder dig!

Med Jupiter i Skytten under de kommande 13 månaderna är allt möjligt och vi kommer känna oss ovanligt modiga, starka och redo för att ta nya kliv i livet. År 2019 kan bli som ett stort äventyr!

Fullmåne i Tvillingarna

På fredagen den 23 november har vi en fullmåne i Tvillingarnas tecken. Styraren av Tvillingarna, Merkurius, är retrograd men vi har fantastiska aspekter från turplaneten Jupiter och Solen. När Jupiter och Solen möts i en konnjunktion, som sker den 26 november, kallas det för årets lyckligaste dag.

Med så mycket Skytt-energi i luften vid denna fullmåne kommer vi att få en fullmåne som skiner sitt blåaktiga sken på viktiga avslut gällande resor, företagande, författande, undervisning och juridik.

En fullmåne markerar alltid ett avslut av det arbete man har gjort de senaste 6 månaderna. Så sker även vid denna fullmåne. Nu kan du summera en entreprenörssatsning, känna hur trådarna i ett stort text-dokument äntligen går ihop, planera för en utlandsresa, få besked om studier eller nå framgång i ett juridiskt ärende.

Lycka, tur och expansion är som ett stort möjlighetsmoln som befinner sig ovanför oss!

Imorgon kl 08:00 publiceras som vanligt veckohoroskopet för alla stjärntecken.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena! / Amelia
  Jag kommer inte åt horoskopen på min dator. De går inte att öppna. Det visas bara reklam istället. Vad göra? Jag vill så gärna läsa horoskopen.
  MVH Margareta

 2. Hur reagerar vi med retrograda planeter i vår natala karta, när planeter går retrograd? Jag har 6 st planeter som var det, när jag föddes, vilket jag har förstått innebär att man känner sig lite som en alien i andras sällskap och man vill finna likasinnade, att få mental connection med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fredagstarot 16 november 2018

Tarot för dagen.

Vilket kort dras du till? Scrolla ned för att se vända kort och läsa budskapet.

Glad fredag!

16 nov 2018
16 november 2018

Från vänster:

Kort 1. Drottning av Stavar

Drottningen är en stark karaktär som vet vad hon vill. Genom att använda sin kreativitet och sin kraft tar hon aktivt kontroll över sitt liv och skapar de livsomständigheter hon vill ha. Hon är en sann ledare och inspiration för andra. Om du dragit det här kortetuppmuntras du att ta fram de här kvaliteterna i dig. Alternativt kan en sådan här kvinna komma in i ditt liv eller beröra dig på ett sätt som ger dig kraft att följa ditt hjärta och sikta mot dina mål. Om du har en dröm om att få ställa dig på en scen eller arbeta med drama, är det här kortet ett stort JA-satsa!

Kort 2. Drottning av Bägare

Detta är känslornas kort och representerar ofta en kvinna eller modersfigur som är i kontakt med sina känslor och sitt hjärtas röst. Frågor om familjen, hemmet och det emotionella står i fokus om du har valt det här kortet. Lyssna till råd från kloka kvinnor i din omgivning eller kanske en kvinnas familjepodd eller blogg. Du har behov av att gå in i dina känslor, och möta dem. Det här är också ett oerhört intuitivt kort, för Drottningen på kortet håller i en stängd bägare, med lock. Hon lyssnar inåt och tar emot subtila budskap som kommer till henne. Kortet uppmuntrar dig att använda din kreativa och inkännande förmåga. Du kan läka både dig själv och en vän som behöver dig. Du kan få kreativa vägledning från ditt inre. När du kliver in i dina känslor, särskilt om du har en sorg eller oro att ta hand om, kommer vägledning till dig. Du är inte ensam utan vakas över av en modersfigur som träder fram för att hjälpa dig, om du bara ber om det. Kanske möter du rent av en vacker kvinna som ger dig precis det råd du behöver idag. Som sänt från ovan… ;-)

Kort 3. Knekt av Stavar

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boendet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

LOADING..

Astrokalender 2019

Astrolog Margareta Hedin släpper Sveriges första årliga astrokalender.

Sveriges första astrokalender!

Det är så roligt att se hur mycket som händer oss astrologer just nu. Vi har sett Uranus i Oxen-vibbarna som är på väg att aktiveras fullt ut igen från och med i mars 2019. Uranus styr över både astrologi men också nytänkande, och digitala möjligheter. Nu är tiden att tänka frilans och att erbjuda våra astrologiska kunskaper på bred front och på ett nytt, smartare sätt. Hej digitala kurser och produkter!

Tidigare under året har Damernas Världs astrolog, tillika min mentor och lärare, Margareta Hedin, släppt sin astrokurs online. Nu chockar hon oss, på ett positivt sätt! Margareta har skrivit den första årliga astrokalendern på svenska. Wow! Så här skrev hon själv om kalendern när den släpptes.

En kalender, i samarbete med kalendermakarna Burde, fullpackad med datum för planethändelser, månologi och information om soltecknen. Känns som en vanlig kalender, men med astrologiska budskap och tips på insidan. Magiskt för den astrologiintresserade som vill ta vägledning av stjärnorna för alla hur, när och vad under året som kommer!

HÄR finner ni all information och kan beställa kalendern för 2019. Priset är 249 kr.

Jag önskar er en fortsatt glad torsdag!

Kramar

Helena

 1. Hej. Jag och vän är intresserad av astroklandern men vi vill gärna se en bild på innehållet innan vi köper den eftersom det är ganska dyr klandren

  Mvh/Roya

  1. Hej!
   Den länk med bild är tyvärr det enda som jag har kunnat hitta. Kontakta Margareta Hedin på Isis Kammare i Gamla Stan för mer information.

   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Pepp- och Inspirationspaket DECEMBER 2018

Nu kan du förbeställa ditt ex av årets sista pepp-paket. Inlägget innehåller reklam för min astroprodukt.

pepp-paket december release

HÄR finner du länken till pepp-paketet för DECEMBER 2018.

Månadens paket innehåller:

Astrokalender för december med alla utmärkande datum för KÄRLEK och KARRIÄR för alla stjärntecken

samt

She Boss Foundation. Steg 3. Efter att ha släppt ekonomiska blockeringar, fokuserat på att nå klarhet avseende målet/målen, är det dags att skapa en framgångsrik struktur för hur du lyckas göra verklighet av dina drömmar.

PRIS: ca 250 kr / 22.80 dollar.

Paketet levereras den 30 november kl 12:00, per mail.

Enligt önskemål finns också She Boss Foundation Steg 1 – Släpp dina ekonomiska blockeringar samt Steg 2- Klarhet och mål att köpa separat för den som endast önskar ta del av business/framgångsdelen i paketet. Dessa två dokument mailas direkt vid köp. Priset är ca 135 kr/styck.

Jag har fått fina mail om hur ni som köpt paketet tidigare tagit viktiga kliv mot era drömmar. Berättelser om genombrott och djupa insikter har glatt mig och fått mig att känna WOW här hemma framför datorn. Tillsammans är man så mycket starkare och kan peppa varandra!

Det här pepp-paketet kommer inspirera er att sätta bollen i rullning och börja agera som en tvättäkta She Boss, en kvinna som tar sina drömmar på allvar och skapar det liv som hon vill ha. Det som hon vet att hon ÄR värd.

Med innerlig önskan om er framgång och lycka,

Helena

PS Här kommer länken till pepp-paketet igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Kommande Merkurius retrograd börjar göra sig påmind…

Merkurius retrograd i Skytten 17/11-6/12

Kära läsare!

Känner ni också av det? Att det börjar bli segt att få svar och att tekniken inte tycks hänga med på önskvärt sätt?

Idag skulle jag boka teaterbiljetter och allt gick bra tills det stod ett mycket intressant (icke förväntat) datum på biljetterna jag köpt. När jag mailar får jag svar som att personen inte är anträffbar, är sjukskriven eller att adressen har upphört (!).

Det bästa är att skratta åt eländet! Det är inte oss det är fel på, det är dags för Merkurius retrograd!

På lördag startar retrograden som denna gång sker i Skyttens tecken. Extra försiktighet bör iakttas vid utlandsresor. Men försiktighet menar jag att man ska ha en plan B och kanske t o m en plan C. Ju bättre förberedd man är, desto mindre frustration.

Om någon av er sitter och filar på en uppsats eller rent av överväger om den akademiska utbildning ni valt, är rätt, så kan den här perioden bjuda på en paus. Halt. Stopp. Dags att tänka om?

Vi har ”bara” tre veckor av snurrighet, tekniska överraskningar och missförstånd framför oss. Avvakta med julshoppingen och ligg lågt med formella överenskommelser tills efter den 6 december.

Satsa på: Se tillbaka, snarare än att agera nytt och framåt. Det är som Merkurius vill att vi går igenom allt vi har gjort hittills, dubbelkollar att allt håller måttet och sedan går framåt igen. Efter den 6 december.

Retrograda perioder kan bringa tillbaka något eller någon från dåtiden.

Om du velat återbesöka en plats i utlandet där du var när du var ung, är det helt i enlighet med Merkurius retrograd i globetrottern Skyttens tecken! Eller anmäla dig till en högskolekurs som du tidigare hoppat av eller återuppta kontakten med en kär vän eller kärlek från/i utlandet.

Hoppas det gav er lite vägledning!

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

 1. Trodde också att det redan satt igång är så mycket som gått sönder och strulat för alla i familjen. Men intressant med studier det kan alltså vara en bra tid att gå tillbaka och avsluta kurser när Merkurius är retro? PiecesLeo

 2. Jag fick idag besked om att jag måste tänka om _alla_ mina julklappar, då jag missförstått delar i beställningen. Jag tror att det kommer att bli bättre, men det är lite surt. Jag trodde ju att jag var klar!

 3. Är det därför du söker ambassadörer för din försäljning, uppmanar dem att skaffa paypalkonton och annat för att sen inte svara på mailet du ville ha ? Det ger ett mycket oseriöst intryck vill jag tala om!

  1. Hej Helena,
   Det gör mig alltid ledsen om jag gör någon besviken. Jag har försökt att lägga till dig som affiliate, den 13 oktober. Men du hade inte skaffat ett konto hos Gumroaad som var ett av villkoren för att kunna bli affiliate.

   Allt gott,
   Helena

 4. Håller med Hanna i föregående inlägg att det märkts av redan tidigare. Märkte av det bl a i fredags då en stort EU-ansökan som jag jobbat med online för en kund helt plötsligt inte var tillgänglig på Tillväxtverkets server. Supporten gick bet, men utvecklingsavdelningen löste problemet till måndag morgon.

  I lördags blev det totalt spelstopp och kaos hos ATGs spelombud i hela Sverige i lördags efter kl 13.40, något som uppmärksammades av massmedia. Många spelare fick inte lämna in sina system när det stod en rekordstor pott på spel, själv stod jag i kö över 1 tim på ICA för att köpa ett bolagsspel.

  1. Hej Gittan,
   Låter som om du prickat in alla merkurius dåliga vanor….

   Tur att man kan skylla på något i alla fall :-)

   Kram
   Helena

 5. Ja jag känner av det och har gjort det ett par veckor redan. Trodde retroperioden redan var här så jag blev förvånad när jag för ett par veckor sedan konstaterade att det inte var dags riktigt än. Hur ska det då bli de kommande veckorna??

  1. Venus har ju backat sedan den 5 oktober, därav massor av bakåt mer än framåt.
   Det ska bli väldigt skönt när den 6 december är här och vi har bägge planeterna med oss igen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Turhoroskop 2018/2019: Jupiter i Skytten för de olika stjärntecknen

Turhoroskop: Jupiters gåvor och möjligheter till alla stjärntecken

Godmorgon kära läsare!

Det är nu några dagar sedan Jupiter flyttade in i sitt eget tecken, Skytten. Under tiden 8 november 2018- 2 december 2019 väntar oss en stor dos av internationella vibbar, positivt tänkande, äventyr och chansen att se livet från ett nytt perspektiv, möjligen genom ny kunskap från universitet, böcker och resor. Detta är vad Jupiter i Skytten ger oss alla, på olika sätt.

Vi får bara en sådan här chans av Jupiter, en gång vart tolfte år, så ta tag i möjligheterna och sikta mot stjärnorna!

Om vi ser till vilket hus som Jupiter besöker så ser turhoroskopet 2018/2019 ut så här:

Väduren 21/3- 20/4

Jupiter besöker ditt nionde hus. Du kommer resa mer och mycket möjligt sätta dig i skolbänken på ett universitet eller högskola. Dina visioner för framtiden är stora och du kan få en chans att verka inom politik eller juridikens värld. Om du drömt om att bygga en verksamhet kring coaching eller skriva en bok, är detta året då du ska satsa!

Oxen 21/4-21/5

Jupiter besöker ditt åttonde hus. Du kan genomgå en läkande, viktig inre process där du lär dig att se på dig själv på ett nytt sätt. En guru eller psykolog kan visa sig bli en mycket god vägledare. Det åttonde huset hjälper dig när du talar med banken eller en investerare. Penga-folk är mer välvilligt inställda till dig. Ett lån, som tidigare nekats dig, kan bli beviljat. Större summor pengar kan landa på ditt konto genom gåvor, arv, försäkringsutbetalningar, kommssion, bidrag. Du kommer använda pengarna till att uppfylla en dröm såsom att köpa ett lantställe eller kanske en båt eller ny bil.

Tvillingarna 22/5-21/6

Jupiter besöker ditt sjunde hus och det väntar dig ett mycket socialt år där kärlekslivet är på topp. Man brukar bli mer populär i sin bekantsskapskrets när Jupiter besöker den här delen av horoskopet. Gör dig redo för att kunna gå på allt från bröllop till dop och födelsedagsfiranden. Om du söker efter en ny partner kan någon som verkligen har framtidspotential, komma in i ditt liv. Om du lever med någon, men inte är gifta, kan detta bli året då ni bestämmer er för att säga ja, eller på annat sätt befästa er kärlek.

Kräftan 22/6-23/7

Du har Jupiter i ditt sjätte hus. Din hälsa gynnas av att Jupiter hjälper dig att finna läkning och nya kunskaper om hur du kan ta hand om din kropp genom mat, träning och tänkande. Kanske kommer din hjälp och inspiration från utlandet. Det sjätte huset är även arbetets hus. Om du har ett företag som växer är det ett år då du kan ta in en anställd eller en assistent för att hjälpa dig. Arbetsuppdragen kommer bli fler och med en internationell touch där du får möta mycket nya människor. Resor utomlands i arbetet är mycket möjliga.

Lejonet 24/7-23/8

Med Jupiter i ditt femte hus väntar det dig ett år då du kommer roa dig mycket mer! Tacka ja till konsertbiljetter, boka teaterbesök och uppmärksamma din egen kreativa ådra. Resor till härliga ställen där mat, bekvämlighet och varmt väder råder kan bli inbokade fler än en gång under det här året. Om du önskar dig en graviditet är detta året då du kan lyckas!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt hem och ditt familjeliv får besök av tursamme Jupiter. Under året som väntar dig kan du flytta till ett finare, bättre boende, eller renovera eller köpa nya möbler till ditt hem.  Ett hem i utlandet är också mycket möjligt. Effekten blir att du kommer bo bättre och mer lyxigt när året är slut. Om du ska sälja en bostad kan du göra en god vinst på din fastighet. Familjelivet kommer bli varmare och utökas, antingen genom graviditet och barnafödslar eller genom att nya personer kommer in i din familj genom äktenskap eller nya kärleksrelationer.

Vågen 24/9-23/10

Ditt tredje hus får en stor dos av tur och möjligheter när Jupiter besöker det. Nu är rätt tid för att gå över alla dina sätt att kommunicera och resa på: dator, smartphone, bil, pendlarbiljetter, taxikort och flygklass. I år kan allt bli bättre och lite mer guldkantat när du uppgraderar dessa områden. Kontakten med dina syskon, grannar och vänner kommer bli varmare och kanske gör ni en, eller flera, resor utomlands tillsammans.

Skorpionen 24/10-22/11

Efter den nystart som 2018 innebar är det nu dags för din ekonomi att få alla gyllene möjligheter möjliga. Du kan avsluta 2019 på mycket god ekonomisk fot. Hur kan du använda din talang och kunskaper bättre? Kan du tjäna pengar genom att vända dig även mot utlandet? Varför inte ta ett nytt grepp och höja ditt arvode från och med den 1 januari 2019 eller be om ett lönesamtal med chefen? Egendom som du äger kan gå upp mycket i värde och kanske säljer du en fastighet med rejäl vinst. Nu kan du få det du önskar dig!

Skytten 23/11-22/12

Detta är DITT år! Jupiter befinner sig i ditt eget tecken och i ditt första hus. Det är en innerlig lättnad efter ganska tuffa år, särskilt 2014-2017. Men nu är det flöde och fart framåt. Du har alltid stora drömmar och visioner och i år kan du lyckas nå dem. Du har fritt val gällande VAD det är du vill lyckas med. Välj det som känns viktigast för dig och satsa fullt ut på det. Du lyckas! Du kommer också njuta mer av att få göra sådant som du älskar: resa, lära dig/undervisa, skriva och ägna dig åt entreprenörskapsskapande. Wow! Detta år markerar ett skifte från en livsperiod till en annan och många Skyttar kommer gå från studenter till arbetande, från singlar till i en relation eller från anställda till egenföretagare. Vad vill du?

Stenbocken 23/12-20/1

Med Jupiter i ditt tolfte hus kommer du göra mycket inre arbete. När december 2019 kommer är du redo att visa din nya sida och träda fram i rampljuset men tills dess kommer året präglas av att du lägger upp en strategisk plan för hur du ska nå dina livsmål. Du kommer också läka och hantera minnen och relationer med personer som du kanske behöver förändra eller avsluta. Året kan upplevas som att det går långsamt, på ett yttre plan, men inom dig händer det otroligt mycket! Utforska ditt inre och kopplingen mellan personlig utveckling/livssituation och framgång. En skyddängelsliknande person kan träda in i ditt liv och hjälpa dig. En kärleksrelation med en känsla av att vara ödesmenad kan likaså dyka in i ditt liv som en virvelvind, såsom på en resa. Där har du ditt år!

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt tecken styr över det elfte huset. Jupiter besöker ditt elfte hus och du kommer få många möjligheter att samarbeta med andra människor som brinner för samma ämnen som du. Du kommer lära känna mycket nytt folk i år och gå på mingel och event mer än någonsin. Om du har känt att du behöver uppgradera dina kunskaper avseende forskning, teknik, astrologi eller internet kan en kurs online eller utomlands ge dig precis det du behöver! Det elfte huset är geniets hus så kanske kommer du i kontakt med en lära som anses som banbrytande eller annorlunda. Vattuman som du är, så kommer du tycka att allt det nya känns intressant och spännande.

Fiskarna 19/2-20/3

Jupiter befinner sig i ditt tionde hus och välsignar din karriär, dina ambitioner, din status inom ditt område och ditt rykte i samhället. Detta är också livsstrukturens område. Du kan få ett arbete som du har drömt om i flera år. Kanske de senaste 10 åren! Det nya arbete skulle i så fall ge dig en bättre titel, mer respekt och en högre lön. Du skulle ansluta dig till de som anses vara experter inom sitt område. Din nya tjänst kan innebära fler internationella resor eller kontakter. Kanske är det nya företaget ett utländskt företag som etablerar sig i ditt land. Om du inte arbetar kommer Jupiter istället hjälpa dig att bygga upp en ny, bättre livsstruktur. Det tionde huset styr över ben, hud och hår och om detta är något som har gett dig problem kan du få hjälp av en läkare att återhämta och läka dig för att sedan kunna lägga upp planeringen för ditt liv på ett nytt sätt. Kanske drömmer du om att kunna leva mer i solen, i ett annat land? I år kommer möjligheterna till dig från utlandet eller utländska ”livsrecept” för framgång.

 

 

 1. Väntar på ett beslut från Förvalltningsrätten. Har haft det så jobbigt med FK.

  Privat har det inte funkat heller…

  Tack för en superbra blogg!
  /Oxe ❤️

  1. Tack Maria,
   och du, lycka till med allt. Det kan inte vara jäkligt i all evighet. Bot och bättring kommer till dig.

   Kram
   Helena

 2. Jag har Jupiter i skytten i mitt andra hus☺🙏
  Pengar, fastigheter o talang va?
  Nystart detta år – Indeed! Se över mina förmågor o talanger, vad jag kommer kunna jobba med framöver pga sjukdom.
  Vill gärna köpa en lgh, dock kanske det inte är optimalt att buda nu när Merkurius börjar gå retrograd🙈 Har dock redan, i förberedande syfte, informerar mäklare o säljare om mitt maxbud. Tänker att jag kan skriva papper i december😁👍🏼
  Spännande tider!

 3. Hejsan,tack för spännande rapport! Jag har min Jupiter i Skytten och den står nu i mitt 8 + 9 Hus….. så vad ska jag ta till mig?

  Från en SolVåg med Acc. i Väduren.

 4. Tack för det! 😀
  Ser så mkt framemot året som kommer som skytt!
  Får en skjuts i rätt riktning av att läsa detta, så tack för det.
  Allt gott.

 5. Hej, jag har ascendenten i Skytten och Jupiter nu i första huset.

  Solen i Kräftan, ska jag även läsa om Kräftan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 12-18 november, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 46, 2018.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

Jupiter har flyttat in i ditt nionde hus. Var är du redo för nya perspektiv och kunskaper? Dags att studera, bosätta dig en period utomlands eller se livet från en ny vinkel? Nu och under de kommande 13 månaderna får du en gyllene chans att lyckas inom dessa områden. På torsdagen den 15 november flyttar din styrare Mars in i Fiskarnas tecken. Varför inte testa på att göra framsteg inom något som manar till reflektion och lyssnandet till din egen inre röst. Healing, seanser eller meditation kan ge dig spännande upplevelser nu. Kärlekstrubbel och förvirrade budskap klarnar upp från och med fredagen. Hurra!

Oxen 21/4-21/5

Behöver du ett lån, en investerares ”ja” eller andra delägares godkännande för att komma vidare med samägd egendom? Grattis, från och med den 8 november, gynnar Jupiter dessa områden! Under de kommande 13 månaderna är långivare välvilligt inställda till dig. Stora klumpsummor av pengar, genom lån, arv, gåvor eller bidrag, kan landa på ditt konto nu- december 2019. Ett spännande samarbete kan få en rivstart från och med torsdagen den 15 januari. Massor av mingel och djupa samtal med likasinnade präglar din november och december.  Om du känt att du har saknat klarhet gällande din livsriktning, sedan i oktober, kommer du börja ana ljuset i tunneln från och med fredagen den 16 november.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen lyser upp ditt hus för plikter och hälsa. Du lägger extra kraft och tid på att få läget under kontroll på jobb och hälsorutiner. Mars ser till att höja tempot i arbete och karriär under årets sista månader. Ett nytt, bättre arbete är möjligt innan årets slut. Jupiter välsignar ditt kärleksliv och gör dig till en väldigt poppis person i bekantskapskretsen under de kommande 13 månaderna. Ett glittrande socialt år och som gjort för att träffa den rätte eller gifta sig med sin partner. Tillfälligt gnissel i kärlekslivet, som kan ha känts av sedan den 5 oktober, blir ett minne blott från och med fredagen den 16 november.

Kräftan 22/6-23/7

Jupiter, den store välgöraren, hjälper dig att få ordning på hur du hanterar din hälsa och träning, men också sättet som du arbetar. Internationella möjligheter väntar nu under året som kommer. På torsdagen flyttar actionplaneten Mars in i ditt utåtriktade hus och ger dig flera veckor av fokus på internationella resor, ansökningar som berör visum eller planering kring utlandsvistelser. Under samma period är du sugen på att ta in ny information. Du kan bli en riktig bokslukare under november-december! Relationer med dina närmaste i familjen känns varmare från och med fredagen. Allt blir mer harmoniskt och kärleksfullt.

Lejonet 24/7-23/8

Jupiter i ditt femte hus under de kommande 13 månaderna kommer ge dig mer roliga upplevelser och kärleksnjutning. Om du är singel kan den rätte träda in i ditt liv med ett PANG på en fest eller resa! Stadgade hittar tillbaka till en känsla av nyförälskelse och reser mer. Lejon som vill satsa på sin kreativitet och uttrycksförmåga har ett glittrande år framför sig då ett internationellt genombrott är möjligt. När Mars träder in i ditt åttonde hus från och med torsdagen den 15 november väntar mycket händelser kring ekonomisk planering, såsom skatter och revisorkontakt. Du kan också göra viktiga personliga framsteg. Som om du reser dig ur ruinerna av dina tuffa erfarenheter. Stärkt och som ”ny” är du ostoppbar. Om studier, PR-projekt eller kommunikation med grannar, syskon eller en kärlek, känts seg sedan början av oktober, kommer fredagen den 16 november ändra på den saken.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt hem och ditt familjeliv välsignas av Jupiter nu och under kommande 13 månader. Ett drömboende eller nyheter om en ny familjemedlem är två varianter av vad som väntar dig. När Mars på torsdagen den 15 november flyttar in i ditt kärlekshus kommer ditt sociala liv och kärlek få raketfart! Gör dig redo för massor av kul inbjudningar och kalas i november och december. Frågor kring ekonomi, som kan ha gäckat dig sedan den 5 oktober, börjar klaras ut från och med fredagen den 16 november.

Vågen 24/9-23/10

Jupiter ger dig 13 månader av flöde med kortare resor, studier och undervisning. Du kan få chansen att resa för att lära ut det du kan. Tacka ja till alla möjligheterna! En ny bil, dator eller telefon blir troligen din under dessa 13 månader också. Har livet känts lite rörigt eller oklart sedan den 5 oktober? Din styrare Venus har backar och du kanske har känt dig frustrerad över att inte vilken väg du ska välja. Från och med fredagen den 16 november kommer klarheten mer och mer för varje dag. Kärlekslivet får sig samma dos av efterlängtad klarhet och riktning.

Skorpionen 24/10-22/11

Jupiter har gett dig ett drömår för att nystarta i livet. Sedan hösten 2017- november 2018 har du tagit stora personliga kliv. Nu väntar 13 månader av tur och mycket goda möjligheter att öka dina tillgångar och dina inkomster. Du har inte haft så mycket ekonomiskt flyt på 12 år! På torsdagen den 15 november flyttar motiverade Mars in i ditt kreativa, flirtiga och fertila hus. Ja, du hör, här kan det hända grejer! En ny kärlek, en graviditet eller födseln av ett nytt kreativt projekt kan få en rivstart i november och december.

Skytten 23/11-22/12

Wow, Skytten! Nu är det verkligen din tid i livet! Du har väntat på den här ”proppen” att gå ur under större delen av 2018 och nu har startskottet skjutits! Satsa på dina drömmar, tänk STORT, internationellt och helt inriktat på vad DU vill under de kommande 13 månaderna. Världen är din och kanske kommer du att göra verklighet av en dröm att bo utomlands en del av året eller resa mer än vanligt. Drömmar som berör publishing och undervisning gynnas. Om du vill sadla om kan du beviljas en ansökan till en högre utbildning på ett universitet i Sverige eller i utlandet. Med motiverade Mars i ditt familjehus från och med torsdagen den 15 november kan ett nytt boende eller snabba förändringar i ditt familjeliv äga rum under november och december.

Stenbocken 23/12-20/1

Du befinner dig en 13 månader lång process av inre förberedelser för en otroligt stor personlig nystart som väntar dig i slutet av 2019. Tänk strategiskt, läk dig själv och släpp det som inte längre gynnar dig. Detta är en inre resa som du kommer märka av mer än din omgivning. När december 2019 kommer är du stärkt och redo att träda fram i rampljuset. Från och med torsdagen den 15 november kommer Mars ge dig kraft och fart i ditt sällskapsliv men också avseende kommunikationsprojekt och köp/försäljning. (Med en Merkurius som backar från och med den 17 november gör du klokast i att avvakta med kontraktssignering tills efter den 6 december dock.) Mars kommer ge dig fart och händelser under hela december också. Om du drömt om en flygande start för ett projekt i sociala medier, såsom en blogg eller att få ditt Instagramkonto att växa, så är noember och december dina månader!

Vattumannen 21/1-18/2

Så mycket nytt, spännande folk kommer att komma in i ditt liv under de kommande 13 månaderna! Personerna du möter kommer dela dina intressen och du kan känna dig riktigt inspirerad efter era event och mingel. Från och med torsdagen den 15 november väntar dig massor av fart i ditt ekonomiska hus. Tänk över hur du bättre kan utnyttja din talang och justera det pris som du fakturera för dina tjänster. December är en bra tid för att löneförhandla och höja ditt arvode. November hade varit det också men med Merkurius retrograd från och med den 17 november så råder jag dig att skaka hand först efter den 6 december. Kommunikation och fördröjningar kan göra att du inte blir klar över alla fakta du behöver, särskilt avseende samarbetsuppdrag. Lyssna, utvärdera och avvakta likaså med viktiga beslut och avtal tills den 6 december.

Fiskarna 19/2-20/3

Det väntar dig 13 glittrande månader i din karriär och i den planering som du gör inför framtiden. Du hittar en vinnande struktur som verkar realistisk och ger dig en känsla av optimism. Härligt! Mars besöker ditt eget tecken från och med torsdagen den 15 november. Ett kirurgiskt ingrepp kan bli aktuellt under november och december. Likaså kan jobb ”söka upp dig”. Dina erfareheter och ditt goda rykte föregår dig och en headhunter kan höra av sig till dig. Det bådar gott för din ekonomi. Om du har väntat på ett besked om en operation eller upplevt att du gått igenom en viktig livstransformationsperiod, en prövning, sedan den 5 oktober, kan fredagen den 16 november ge dig ett kvitto på att det nu är din tur att gå komma vidare i livet. Det kommer ge dig hopp, läkning och harmoni i bröstet.

 1. Hoppas på lite tur i kärleken! 🙄 vart otroligt trögt.. hoppas jungfrun jag flörtat med i snart ett halvår blir något bra och att vi kan ses!

  // fisken

 2. Då kör jag då :) ska bli spännande.
  Har verkligen väntat på den här ”proppen” att gå ur.
  Verkar som jag inte behöver oroa mig för min nya jobsatsning med internationellt innehåll det kommande år :)
  Vh skytte med skytteacendant

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop vecka 46, 2018

Planethändelser vecka 46, 2018

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Venus har nu backat tillbaka till Vågens tecken. Där befann sig Venus sist i augusti/september. Det som hände stjärntecknen då, kan åter bli aktuellt igen. HÄR kan ni läsa Kärleks/Venus-horoskopet.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Jupiter har kommit hem!

Jupiter har tagit klivet in i Skyttens tecken. Det hela ägde rum den 8 november och den optimism som detta kommer innebära, kommer påverka alla stjärntecken på olika sätt. Jupiter kommer stanna i Skyttens tecken i 13 månader, till och med den 2 december 2019. När Jupiter befinner sig i sitt eget tecken, Skytten, är turplaneten extra stark och kraftfull. Eftersom Jupiter är känd som en stor välgörare som ger oss flöde och möjligheter är de kommande 13 månaderna fyllda av fantastiska gåvor från universum. Ta chanser, våga tänka internationellt och dröm STORT!

Under vecka 46 väntar följande planethändelser:

Mars in i Fiskarna

På torsdagen flyttar actionplaneten in i Fiskarnas tecken. Hur bråttom kan man arbeta med healing, återhämtning och spiritualitet? Nja, här kan det upplevas både som stressande att det inte går fortare än det gör om man vill återhämta krafterna men också ges mycket möjligheter och fart för den som vill ägna sitt inre liv, sina drömmar, intuition och kontakten med spirituella guider, mer tid. Fram med tarotkort, ned i lotusposition och fokusera på att växa som den andliga varelse du är!

Mars stannar i Fiskarnas tecken till och med den 1 januari 2019.

Torsdagen den 15 november är spännande av en annan anledning också: ett möte mellan Mars och Uranus ger oss en chans att lägga ytterligare ett lager till vad Mars i Fiskarna bjuder oss på: Hastiga förändringar och nyheter!

Let´s pray for and with Aviccii

Torsdagen och fredagen kan bli väldigt social eller ”minglig”. Nytänkande präglar det som sker. Ett nätverk eller en kyrklig happening för ett högre gott, likt Aviccii-mässan i Hedvig Eleonora kyrka, eller möten med likasinnade lovar fart, glädje och, faktiskt, en känsla av att bli ett med något större. Andlighet och tro blev just lite hetare genom ett nytt, innovativt grepp!

Likaså kan du som är intresserad av att göra en megasatsning inom den digitala världen, ta ett stort, coolt kliv i slutet av veckan. Uranus och Mars ger dig allt du behöver för att få rejäl fart!

Venus framåt

Kärleksplaneten, Venus, vänder framåt på fredagen den 16 november. Sedan den 5 oktober har Venus gett oss lite mer att fundera över i kärlekslivet. När Venus började backa befann sig planeten i Skorpionens tecken men har nu hunnit tillbaka till Vågens tecken. Hon börjar röra sig framåt på grad 25 i Vågen den 16 november.

Detta ger Vågen en fin period för kärlek och socialt liv. Venus vid ens sida ger oss alltid lite extra harmoni, kärlek och uppskattning. Ni kan läsa horoskopet jag skrev för Venus i Vågen här. Ni tas till ett inlägg som jag skrev för augusti/september. Det är helt rätt! Venus rör sig genom samma tecken nu, som då.

Merkurius retrograd

Det kan ju tyckas typiskt att efter den dag som Venus slutar backa, så börjar istället Merkurius att trassla till det med kommunikationförmågan. Men, så är det och vi har bara att anpassa oss!

Merkurius kommer backa till och med den 6 december. För er som hade planerat att sköta julshoppingen tidigt i år, tänk om! När Merkurius, som bland annat styr inköp, befinner sig på ett lågenergihumör är det stor risk för att det man köper blir fel, måste bytas eller inte kommer fram i tid.

Avvakta istället tills efter den 6 december med att julhandla. Då är både Venus och Merkurius med oss.

Som alltid med Merkurius retrograd så kan nyheter, svar och ansökningar, samt dealjer kring avtal och överenskommelser, präglas av förseningar, missförstånd och trassel. Om du har något viktigt att förmedla, eller kanske sitter med ett särskilt petigt projekt där inget får gå fel, tänk då på att trippekolla alla detaljer och var också noga med att få dubbel bekräftelse på information som du efterfrågar.

Avvakta med att skria viktiga avtal eller dokument när Merkurius är retrograd.

Undantaget är om något eller någon från dåtiden kommer tillbaka till dig: Ett tidigare hyresavtal som blir aktuellt igen, en tjänst på samma företag som tidigare eller en kärlekspartner som du trodde var passé. Då har du Merkurius välsignelse att gå framåt!

Jag önskar er alla en härlig vecka!

Kramar

Helena

 1. Hej
  Tusen tack för att du skriver om detta varje vecka. Det är jätte intressant, menFick höra att torsdsg den 15/11 då månen går upp ska man vara försiktig med vad man gör för man kan få in energi som man/jag inte vill ha. Det var healing på tapeten för min del. Hur ställer du dig till det? Vet inte om jag ska avboka. Brukar inte reagera på det här sättet förutom den här gången då. Tacksam för svar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fredagstarot 9 november 2018

Tarotkort för dagen!

Välj ett kort, scrolla ned och få svaret på som väntar dig enligt tarotkorten. (Jag använder tarotleken Universal Waite. Min absoluta favoritlek.)

Glad fredag!

Kram

Helena

9 nov 2018
9 november 2018

Från vänster:

Kort 1. 4 i Mynt

Du har skapat en trygghet genom att spara pengar, arbeta hårt och inte slarva med utgifterna. Det får dig att må bra men det finns en risk för att du är för fokuserad på pengar och att inte förlora dem. Din budget kan vara så sparsam att du inte kan roa dig och njuta av det du har åstadkommit. Kortet råder dig att släppa lite på dina konservativa värderingar och leva lite mer. Sätt undan så att du känner att du klarar dig men sätt också undan pengar till ett kul- och-leva-loppan-konto, för varje månad. Vad är livet utan något skoj?

Kort 2. Världen

Något viktigt i ditt liv har nått ett slut. En cirkel kan ha slutits i din karriär, studier eller i ditt privatliv. Du mår bra i känslan av att ha lyckats med det du arbetade för. En födsel av ett barn, en examen, ett nytt arbete eller en blomstrande relation kan markera det som äger rum i ditt liv nu. Om du inte riktigt nått fram till ditt mål ännu, påminner dig det här kortet om att du kommer att lyckas. Fortsätt att sikta mot att få ihop alla trådar och du kommer gå i mål som en vinnare inom kort. När du landar i din framgång, unna dig då en tid för att blicka bakåt på alla de erfarenheter som du har gjort. De utgör en viktig del i din spirituella packning som du kommer bära med dig för resten av livet.

Kort 3. Knekt i Stavar

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boenet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

 1. Valde kort nr 2 vilket inte riktigt passar in på mig utan mer på min dotter. Det är skönt att hon är nära målet nu och att allt kommer att bli bra. Detta kommer vi alla att må bra av.

 2. Kort 3 – Och det stämde så väl in i var jag befinner mig just nu, att jag måste tacka för den vägledningen. Go for it – men med realism. Låter som musik i mina öron.
  Kramar

 3. Fick Världen, mitt favvo kort 😍😃. Har själv tre tarot kortlekar o alla har visat detta kort på min fråga 💕 känns som allt kommer lösa sig till det bästa. Tack för din underbara sida och trevlig fredag! 😍

 4. Hej!
  Kommer det ett Jupiter horoskop snart då det skrevs att den flyttar in i skyttens tecken den 8/11.
  Är själv skytt och är så förväntansfull över detta 😀
  Allt gott Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Kärlekshoroskop 31 oktober- 2 december

Venus retro i Vågen

Jag baserar mina kärlekshoroskop på var Venus befinner sig. Sedan den 5 oktober backar Venus, och kommer göra det till och med den 16 november,

Kärlekslivet kan upplevas som lite mer utmanande, förvirrande eller långsammare än vanligt under den här perioden.

Sedan den 31 oktober befinner sig Venus i Vågens tecken igen. Det var samma stjärntecken som Venus befann sig i under augusti/september 2018.

Det som nu sker i kärlekslivet, nu och till och med den 2 december, kan upplevas som en andra chans avseende det som hände i augusti.

HÄR kan ni läsa kärlekshoroskopet.

En person, relation eller situation från augusti kan komma tillbaka in i livet nu. Något som hände kan få en chans att utvärderas och kanske ett nytt försök. Relationer från tidigare är generellt gynnade med Venus i retrograd läge.

Den 2 december (- 7 januari 2019) träder Venus in i Skorpionen igen. Det kärlekshoroskopet finner ni HÄR.

Den 7 januari 2019 flyttar Venus in i Skyttens tecken och då väntar nästa kärlekshoroskop. Under tiden fram tills dess är det alltså ovanstående horoskop som gäller.

Ni är flera som frågat och även om jag skrivit och länkat i veckohoroskopet så verkar det som jag inte varit tillräckligt bra på att uppmärksamma er på läget. Men nu är ni helt uppdaterade!

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

  1. Helen,
   Om du läser texten ser du varför du ska gå tillbaka och läsa kärlekshoroskopet för augusti. Samma trend återaktiveras av Venus igen.

   Helena

 1. Hej Helena!

  Tack för din inspirerande blogg. Jag har problem men de två länkarna i kärlekshoroskopet. Den första leder till horoskopet 6/8-9/9 och den andra till 9/9-31/10. Fel länkning kanske?

  Hälsningar, Gabriela

 2. I morgon intar solen och månen samma positioner som de är i min födelsekarta. Betyder det något enligt astrologerna?

  1. Att det är födelsedagstider! :-) Som ett personligt nyår för dig. Blicka tillbaka på det som skett det senaste året och sätt nya mål för det kommande året.
   Kram och glad helg,
   Helena

   1. Tack, det känns nästan så! Skriver mer och mer detaljerade planer och mål varje dag :-) Tack och ha en skön fredgaskväll härlig lördag och ljuvlig söndag! :-)

 3. Hej Helena
  Jag är nyfiken på Venus. Då jag inte är i en kärleksrelation, och f.n. inte heller vill vara det, så undrar jag om du och andra astrologer alltid tolkar Venus som parrelationens planet? Dvs. kärleken i en parrelation? Jag tänker att Venus är libido, kraft, kreativitet, skapande. Hur tänker du?
  Vänligen
  Lisa

  1. Hej Lisa,
   Jag brukar ställa kärlekshoroskopen utifrån Venus men egentligen så styr ju Venus olika delar av stjärntecknens horoskop. Det kan handla om allt från karrär, pengar eller boende. Så visst har du rätt!
   En Venus-transit brukar dock ge bra vägledning för kärlekslivet, därav mina Venus/kärlekshoroskop.

   Allt gott till dig,
   Helena

  1. Det är korrekt, då Venus återaktiverar de områdena, när de backar in i de tecknena igen😊 Om jag förstått Helena rätt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nymånehoroskop 7 november 2018

Nymåne i Skorpionen

Det är dags för nymåne och därmed ett nytt kapitel i allas våra liv. Nymånar kommer med nyheter och möjligheter. Se vad som sker er idag och de närmaste 10 dagarna. Det vi sätter intentionen att göra vid en nymåne ger våra drömmar och önskningar massor av kraft och möjlighet.

Varför inte praktisera lite vardagsmagi á la astrologi?

En nymåne  Skorpionen levererar nyheterna enligt följande kodord: Skatter, redovisning, intima problem, hang-ups, rädslor, psykologi, utredningar och forskning, se-sig-själv-i-vitögat-och-göra-en-förändring, all form av rening och utrensning. Emotionellt såväl som materiell. Ut med det gamla, in med det nya!

De här kodorden kommer genomsyra det som sker, på olika sätt, beroende på vilket livsområde som påverkas.

Nedan finner ni min lathund till vad som väntar för stjärntecknen vid nymånen idag. Läs gärna för både ditt ascendenttecken och sol-tecken. Om du vet var i ditt personliga horoskop som nymånen befinner dig, läser du för det huset i första hand.

Skorpionen- Det första huset

Det är dags för en personlig nystart för dig! De senaste två veckorna har du troligen fokuserat på dina närmaste, men nu säger månen är det bara är du-tid som gäller. Kanske belönar du dig med lite nya böcker och unnar dig mer tid för att reflektera över hur du vill forma ditt liv under det kommande halvåret/året. Ditt utseende kan påverkas av din nystartsprocess. Avvakta dock med större utseendeförändringar eller skönhetsbehandlingar/ingrepp tills efter den 16 november. Du kan hitta en lösning för att förändra livet såsom du vill.

Vågen- Det andra huset

En nymåne i det andra huset fokuserar på hur du tar tillvara på dina personliga tillgångar, såsom pengar, men även dina talanger. Det handlar om inkomster och självvärde, skulle man kunna säga. Med en nymåne här är det mycket möjligt att du sätter fart för att förbättra din ekonomi på olika sätt. Du söker efter en balans inom detta område och nu har du chansen att få vågskålarna att tippa rätt. Vad behöver göras om eller startas nu för att det ska kännas bättre vad det gällerägande och pengar? Kreativa idéer och nyheter om hur du kan få en bättre ekonomi kan komma till dig från och med idag. Resultatet av dina nya planer eller ansträngningar kan du se om ett halvår.

Jungfrun- Det tredje huset

Kommunikation står på agendan! Information om olika typer av kurser, nyheter, skrivande och sociala medier kan ge dig en rätt galen vecka från och med idag. Kanske hinner du inte ens svara färdigt på alla mail i din inkorg, förrän nya störtar in. Det blir till att agera bläckfisk med tentakler ute åt alla håll. Telefon, mail, brev och sms kommer gå heta! Det är mycket möjligt att du ägnar dagen och den kommande veckan åt att fylla i ansökningar gällande kurser, skriva brev och kanske sätta dig i skolbänken för en tentamen. Din aktivitet i sociala medier kan också bli extra hektisk om du marknadsför en produkt eller tjänst. Kontrakt och avtal kan bli aktuella att ta ställning till. Mer kontakt med grannar och syskon kan också komma på tal. Allt som startar nu, kulminerar om ca ett halvår.

Lejonet- Det fjärde huset

Det är fokus på ditt hem, din familj och din emotionella trygghet nu. Vad din magkänsla säger dig är den viktigaste ledstjärnan i ditt liv just nu. Att finna lugn och ro står högt på din prioriteringslista från och med idag. Kanske fokuserar du extra mycket på att skapa en plats i hemmet som känns trygg och vacker t ex genom att bestämma dig för att skapa nya rutiner för familjen, sätta ut huset till försäljning, köpa nytt hem eller möblera om så att det känns ”nyare” hemma. Plantera grönt vore helt rätt nu! Du är kvick till handling när du väl bestämt dig. Att fundera mycket över känslomässiga band bakåt i tiden, kanske ända tillbaka till barndomen, kan också bli aktuellt. Du kan uppleva att du behöver ”rensa” i dina energier i hemmet eller med nära familjemedlemmar. Du bygger också självförtroende och styrka nu. Om ett halvår ser du resultatet av det du startar i samband med den här nymånen. En graviditet i familjen kan bli en glädjande nyhet under det kommande halvåret.  Likaså kan en hållbar struktur och nytänkande familjeplan ge dig och din partner, eller om du lever ensam, dig själv, en trygghet under det kommande halvåret.

Kräftan- Det femte huset

Är det dags för en särskilt rolig fest? Att fira kärlek, barn och/eller kreativa projekt? Eller en härlig resa för att bara njuta och leva gott? Med en nymåne i det femte huset ligger betoningen på nöjen, glädje och underhållning mer än något annat. Din närmaste familj kommer ge dig mycket glädje. Lejonen styr över det femte huset och det förknippas ofta med flirtande och kärleksaffärer. Kanske träffar du en ny spännande kärlek dagarna kring nymånen eller kanske sätter du dig ned med en helt fantastiskt kreativ idé för TV, teater eller bokform. Dags att planera för en graviditet? Börja försöka idag! Spela på lotto eller ta en ekonomisk chansning om du kan. Det femte huset är gamblerns hus. Det är också möjligt att du når ut med information om dig själv som ger dig en stund av berömmelse, såsom en tidningsartikel eller intervju på TV eller radio. TV-skärmen, teaterscenen eller You Tube vore ett passande medium. Glädjen lyser igenom och vad du än påbörjar inom 10 dagar kan du se ett resultat av, eller en kulmination av, om cirka ett halvår. Kul! Njut!

Tvillingarna- Det sjätte huset

Är det dags för en ny diet, en ny hälsosammare livsstil eller bara bättre organisation kring ditt dagliga arbete? Det är mycket möjligt att du startar på nytt inom alla dessa områden dagarna efter nymånen. Din hälsa kräver mer rena födoämnen och eventuellt en detox samt en tid för återhämtning. Fram med vitaminburkar och nyttig mat! Alternativt vill du kanske förnya ditt sätt att arbeta. Du kan bli väldigt tidseffektiv i ditt arbetsliv nu. Om du vill ha ett nytt arbete ska du söka nu. Besked om en ny anställning kan också meddelas dig.  Du har troligen en stor lust att skapa ett helt nytt system för hur du tar hand om dig och hur du utför ditt arbete. Effektivt värre och om cirka ett halvår, kan du troligen njuta av både en friskare kropp och en ny attityd till ditt arbete och dina dagliga plikter.

Oxen- Det sjunde huset

Det är dags för nya tag när det gäller relationer. Både i kärlek och i affärer, faktiskt. Det sjunde huset är ett starkt socialt hus och att ha goda kontakter åt höger och vänster är något som nymånen i detta hus nu vill att du uppmärksammar. Egenföretagare kan särskilt märka av att det händer saker nu och att nya samarbeten eller kontakter knyts.  Eller behöver avslutas! Syna ditt eget sätt att relatera till andra för en god vägledning för vad du kan ändra på om någon beter sig underligt mot dig. Det vi ger ut, kommer ofta tillbaka. Många nya kontakter och sociala evenemang kan bli aktuella under de kommande 10 dagarna. Att starta ett gemensamt företag med en partner, gifta/förlova sig eller ingå någon form av ny relation på ett socialt plan kan också bli aktuellt. Du ser resultatet av ditt nystartande inom det kommande halvåret.

Väduren- Det åttonde huset

Känner du en enorm inre kraft? Som om du just rest dig ur ruinerna efter en tuffare tid? Det åttonde huset älskar pånyttfödelse på det psykologiska planet. Det handlar om frågor som har att göra med djupt personliga relationer, trygghet och erfarenheter. Hur du hanterar inre begär och undviker att styras av andras viljor står i fokus nu. Du framstår som väldigt stark och modig. I förhållande till din partner eller andra som du kan tänkas dela pengar med, såsom bank, bidrag, skatteverket, testamentstagare med mera, kan det vara dags att lägga upp en ny plan. Oavsett om du startar ett nytt sparkonto, slår samman din ekonomi med din partner (eller separerar den från din partner) se till att slå ett slag för din egen styrka. Kanske funderar du på att omskola dig och starta en ny yrkesbana. Under de kommande sex månaderna kommer du att se resultatet av det du startar i samband med nymånen. En mycket stark, transformativ nymåne med mycket prat om nya livsmöjligheter och konsten att läka dig själv, fysiskt eller psykiskt, och starta om på nytt! Om du besöker en läkare för problem som du dragits med, kan samtal om ett kirurgiskt ingrepp komma på tal. En ypperlig tid för att göra dig fri från rädslor och fobier och att läka dig själv. Ett behov av frigörelse ligger till grund för dina kommande förändringar. Det åttonde huset är även passionens hus. En hemlig kärleksaffär eller ett möte med någon som känns som en själsfrände kan inledas vid denna nymåne.

Fiskarna- Det nionde huset

Det är dags att få fågelperspektiv, eller kanske filosofens perspektiv, på livet. En nymåne i det nionde huset älskar självinsikter som känns närmast upplysande. Men här finns också juridik, utland, skrivande, TV-och Radiosändningar samt högre studier. Idag och de kommande 10 dagarna kanske det blir aktuellt att inleda en rättsprocess, skriva ett testamente eller gåvobrev, ansöka till universitet och/eller högskola, planera en utlandsresa eller sätta dig ned för att skriva en bok om alla dina kloka iakttagelser vad gäller livet. Ordet ”Guru” och ”Kunskap” förknippas med det här huset och andlighet och religion ligger nära dina tankar när du tar beslut. Det är möjligt att du helt ömsar skinn när du ändrar dig gällande åsikter om hur DU vill leva. Vad du än sätter fart på, kommer att nå sin kulmination och ge dig resultat inom cirka sex månader. Var också försiktig med vad du säger. Det nionde huset är extremt ärligt, vilket i och för sig är bra, dock kan grodorna hoppa ur mun lite väl lätt…

Vattumannen- Det tionde huset

Från och med nymånen och de kommande 10 dagarna är det fokus på din sociala status och ditt rykte inom din bransch. Använd den här nymånen till att sprida information om dig, dina kunskaper och för att utveckla nya företagsidéer och samarbeten. Din omvärld ser på dig med gott öga och nyheterna om det du gör och din karriärnisch kan få en otrolig fart som ger dig flera åtråvärda projekt på ditt bord. Eller ett nytt åtråvärt jobb. Nu tittar ”de stora elefanterna” dig: investerare och företagsledare. Du har kanske inte tid för familj och privatliv så mycket just nu. Det står bara KARRIÄR över hela din agenda och du är verkligen i förnyelsetagen när du nu sätter nya spännande mål inför framtiden. Skapa en debatt eller skriv ett inlägg på nätet, det kan nå längre än du tror. Nu kan även en öppning om att undervisa om det du kan, komma till dig. Du har mycket kunskaper som andra gladeligen skulle ta del av.

Om du inte arbetar är det en bra tid för att se över strukturen i ditt liv och skapa nya förutsättningar som bättre gynnar din ekonomi och dina önskemål inför framtiden. Riv och rensa i din livsstruktur, och ersätt den med en ny! Arbeta mot dina nya mål och du kommer kunna se resultatet av dina ansträngningar om ca ett halvårs tid, vid fullmånen i samma tecken.

Stenbocken- Det elfte huset

Det är mail åt höger och vänster, samtal och snigelpost med inbjudningar till olika sociala evenemang! Nätverkande inom dina intresseområden och aktiviteter kopplade till ditt arbete. Nymånen i ditt elfte hus ger dig verkligen fullt upp! Det är som om alla dina kontakter i din Smartphone bestämmer sig för att plinga till på samma gång. Många intressanta förslag och idéer kring samarbeten eller resor med nätverk eller organisationer är på gång. Välj det som känns närmast ditt eget huvudspår. Din fokus bör vara på andras väl och ve mer än dina egna personliga projekt. Allt gott man ger ut, kommer tillbaka till en. Samarbete betyder framgång nu. Använd dig av teknikens alla möjligheter för att skapa de bästa förutsättningarna för dig och dina mål. Det är också en önskningarnas tid. Drömmar går i uppfyllelse- sätt intentionen att nå dem! Detta är den bästa nymånen för att satsa på dina stora livsdrömmar. Skapa en visionboard för att klargöra vad du vill uppnå. Om cirka ett halvår kan du skörda frukterna av dina ansträngningar och ha kommit en rejäl bit på vägen mot dina mål.

Skytten- Det tolfte huset

Det är dags för dig att släppa vissa saker. Det är nödvändigt för att komma vidare. Kanske använder du de närmaste 10 dagarna till att dra dig undan omvärlden en stund. För att reflektera och på något sätt landa på ett spirituellt plan. Det tolfte huset förknippas ofta med känslor och upplevelser man håller ifrån den yttre världen. Saker man minns från tidigare eller sådant man inte vill att vem som helst ska veta om. Att inte tvätta sin smutsiga byk så att andra ser, är ett sätt att sammanfatta det hela. Det behöver dock inte vara dåligt, bara högst personligt och känsligt. Du arbetar för att finna förståelse och nå ro och satsar på personlig återhämtning och din inre styrka nu. Förlåtelse och förmågan att gå vidare i livet, och lämna det gamla, är något som du kan tänka särskilt mycket på. Alternativt är det också mycket möjligt att du i hemlighet startar med ett nytt kreativt projekt där en hög chef eller ansvarig tagit dig under sina vingar och säkert lotsar dig framåt. Om du tampats med hälsoproblem kan du också hitta en bra läkare som hjälper dig nu. Lite för mycket av det goda livet eller på jobbet kan ha straffat sig. Vila och återhämta krafterna, bygg styrka och väv in mer glädje i livet. Du kan se resultatet av denna andliga och fysiska nystart utveckla sig under det kommande halvåret.

 1. Tusen tack 💞 Stämmer så just nu. Jag är fisk! Jag vann ett två veckors retreat i Indien och idag spikades datum och flygbiljetterna inhandlades. Just nu faller mina pusselbitar på plats och livet känns riktigt bra! Tack för alla insikter Helena, jag har följt dig flera år. Kramar

 2. Har en korkad fråga i mitt födelsehoroskop ligger nymånen i hus 2 men är det samma hus vid varje nymåne? Troligen inte men hur räknar man ut det då? Tack för en bra blogg trots att mitt horoskop nästan aldrig stämmer😊💓

  1. Hej Ulla,
   Du har alltså nymånen natalt i ditt andra hus, d v s det var så månen befann sig när du föddes. Men när det gäller varje månhorosokop är det var månen befinner sig just nu, var den transiterar, som gäller. Du kan inkludera ”transits” i ditt horoskop på ex astro.com, då får du reda på var månen befinner dig. Eller titta efter i ditt horoskop vilket hus som styrs för denna nymåne i Skorpionens tecken. Leta efter Skorpionen i ditt horoskop, så finner du rätt hus att läsa för.

   Allt gott,
   Helena

 3. Jag har haft svårt att sova de senaste dagarna, känt en rastlöshet och ingen riktig ro..mina känslor har varit väldigt svajande och plötsliga, skiftat mellan hopp och förtvivlan på några sekunder. Kan detta ha med nymånen att göra eller de stora skiftningarna som sker just nu? Allt detta är så spännande och jag vill gärna lära mig mer om astrologi..har försökt räkna ut vilket hus nymånen faller för mig men inte lyckats..är född 1995-01-31 kl 13.05 i Boden. Kanske kan du hjälpa mig räkna ut? Tack för en fantastisk blogg som jag besöker dagligen ❤️😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Lyssna till din inre röst idag!/Personligt genombrott

Solen i Skorpionen trigon Neptunus i Fiskarna

Detta kan bli en väldigt spännande, spirituell dag! Solen ger oss fokus på vårt inre liv, överkommandet av rädslor och fobier och våra ”skuggiga” sidor. Neptunus i Fiskarna älskar det andliga, meditation och ljudet av vår inre röst.

Idag kan vi nå en viktig insikt, känna oss mer kreativt inspirerade än vanligt eller ta ett steg mot andlig/medial vägledning.

-Boka tid hos en spådam/herre

-Lär dig om hur du kontaktar dina guider och änglar

-Besök en hypnotisör eller regressionsterapeut och nå ett personligt genombrott.

-Meditera

-Skapa, skriv, meditera eller starta en drömjournal där du skriver ner din nattliga drömmar.

-Stor omtänksamhet/läkning får också en del i det som sker. Fiskarna är zodiakens egen Florence Nightingale.

Kommentera gärna vad som sker eller hur ni upplever dagen!

Jag önskar er en riktigt härlig tisdag!

Kramar

Helena

 1. Om du vet var i ditt personliga horoskop som nymånen befinner dig, läser du för det huset i första hand.

  Hur vet jag det?? :)

 2. Lustigt, när jag kom hem hade jag mycket energi och tog tag i ett par högar som har legat i över ett år. Jag har varit deprimerad och även efter att det släppte så har jag inte tagit tag i högarna utan de har legat där och tyngt mig lite. Men nu bara röjde jag ut, inte allt men tillräckligt, och det var skönt!
  Kräftan

 3. Jag som varit osäker en längre tid gällande dålig magkänsla på jobbet som inte känns rätt för mig, fick plötsligt en självklart känsla idag att jag ska söka mig vidare. Har tom kommunicerat det till vänner så nu är bollen i rullning. Imorgon ska jag fila på CV:t. /Skytt

 4. Jodå, det var en perfekt dag att få Reikibehandling på. 👍😀 Den ledde dessutom till att jag satte upp mig på en kurs i Reiki. Nu ska jag få lära mig att använda pirret/vibrationerna i mina händer på rätt sätt. 🙏👍 Häls. Vädur med ac i Skorpion.

 5. Morgonen kändes tung, allt skedde liksom i slow motion, jag var försenad med allting! Skyllde på natten – jag hade inte sovit mycket och därför vaknat för sent (lejon/lejon). Det visade sig att jag inte var den enda! Två andra (soltecken: tvilling [asc okänd] och soltecken:vädur [asc skytt]) berättade att de känt likadant! men dagen är inte slut ännu – ser fram emot nymånen skall du tro!

 6. Hej!
  Tack för en fin blogg!
  Jag är fisk född i Stockholm kl 17.30 den 12 mars 1982. Jag har haft en otrolig kämpig period. Framför allt det senaste året, jag kämpar mig fram. Visst har jag kommit framåt men inte hela vägen. Har fortfarande problem, fysiska som psykiska, och kommer inte vidare.
  När vänder det? Kommer det att vända?
  Tack för den energi som din blogg ger 🙏
  Vänligen Kristin

  1. Hej Kristin,
   Livet går i flöden, och naturligtvis kommer det en vändning. Jag har tyvärr inte möjlighet att kika in i personliga horoskop men sänder dig all värme och lycka. Det är i de mörkaste stunderna man växer mest, även om jag misstänker att du tycker att det räcker med det nu…

   Varm kram
   Helena

 7. Hej bästa Helena
  Har följt dig sedan flera år tillbaka o älskar verkligen ditt horoskop.
  Har då en fråga, jungfru född 00.22 10 sept 1971 när kommer det bli lättare har haft en tuff tid sen flera år tillbaka, bara städat o städat…. är det snart min tur
  Mvh jungfru där tålamodet har gett upp

  1. Hej Anna,
   Venus backar in i samma tecken som i augusti. Gå in på lördagens inlägg så finner du inlägget till Venus i Vågen. Det blir en återaktivering av det som skedde i augusti.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Uranus i Väduren 6 november- 6 mars 2019

En chans att utvärdera livsförändringar man gjort under 2011-maj 2018

God morgon kära läsare,

Imorgon, tisdag, backar Uranus in i Vädurens tecken igen. Alla de förändringar som stjärntecknen upplevde under åren 2011-2018 kommer upp för en översyn. Blev livet bättre, mer fritt och på egna villkor?

Vi får en chans till en sista korrigering av våra val, innan Uranus sedan lämnar denna del av våra horoskop under de kommande 84 (!) åren.

När Uranus besöker Väduren påverkas stjärntecknens hus enligt följande. För att få mer insikt i vad husen styr, läs gärna mer HÄR.

Om du är exempelvis är Vädure läser du alltså vad som styrs av det första huset, det är där Uranus ger dig en chans till utvärdering av de personliga förändringar du gjorde i ditt liv under 2011-2018.

Glad måndag!

Kramar

Helena

Väduren 21/3- 20/4

Hus 1.

Oxen 21/4-21/5

Hus 12.

Tvillingarna 22/5-21/6

Hus 11.

Kräftan 22/6-23/7

Hus 10.

Lejonet 24/7-23/8

Hus 9.

Jungfrun 24/8-23/9

Hus 8.

Vågen 24/9-23/10

Hus 7.

Skorpionen 24/10-22/11

Hus 6.

Skytten 23/11-22/12

Hus 5.

Stenbocken 23/12-20/1

Hus 5.

Vattumannen 21/1-18/2

Hus 4.

Fiskarna 19/2-20/3

Hus 3.

 1. Hej! Är det samma nummer för skytten och skorpionen?
  Det kanske ska vara så 😀
  Bara så jag läser rätt.
  Mvh lotta

  1. Hej Charlotta!
   Nej, det ska det naturligtvis inte vara! Tack för din kommentar, jag har rättat misstaget nu.
   Kram
   Helena

 2. Tack Helena,
  Det här är jätteintressant. Jag är Jungfru med ASC i Tvillingarna. Men jag kan se i mitt personliga födelsehoroskop att när Uranus backar in i Väduren så sker det inom mitt tolfte hus. Kan/ska jag läsa för alla de tre olika husen för att få en bredare känsla för vilka områden det gäller, eller hur ska jag tänka?
  Varma kramar

  1. Hej Ewa,
   Då ska du läsa för det tolfte huset, där du VET att Uranus transiterar. Då kommer du rätt.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 5-11 november, 2018

Horoskop för alla stjärntecken vecka 45, 2018. Inlägget innehåller reklamlänk.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

Vid tisdagens nymåne får du en chans att öppna ett nytt kapitel i din ekonomi. Låt dina känslor styra dina beslut. Nu får du också en mycket bra möjlighet att se dina rädslor och dåliga minnen i vitögat, och hela dem! På torsdagen startar en ny 13-månadersperiod av tur. Du kommer resa mer, studera/lära dig mer och ta in nya livsperspektiv. Ett ögonöppnande år väntar dig och världen är din!

Oxen 21/4-21/5

Med en nymåne i ditt kärlekshus kan nyheter om ett frieri, vigsel eller att byta nycklar dyka upp på onsdagen och de efterföljande dagarna. Nyheter om en särskilt rolig fest är också möjlig. Torsdagen är starten för 13 månader av möjligheter av personlig utveckling och chansen att få som du vill avseende budget och ekonomi. Om du har behov av ett lån så kommer långivare att bli mer positivt inställda till dig under året som väntar. Du kan få större klumpsummor insatt på ditt konto det kommande året. Pengarna kommer du att använda till att uppfylla livsdrömmar såsom att köpa bostad, båt eller semesterhus.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dags att byta arbete eller göra en riktig satsning för att bli mer hälsosam och komma i form? På onsdagen får du din chans. Du kan uppleva att hela ditt liv förändras när du väl kommit igång. Från och med torsdagen kommer Jupiter välsigna ditt kärleksliv och dina sociala cirklar i 13 månader. Detta är ett klassiskt år, enligt astrologin, för att möta en stor kärlek eller gifta sig. Du kommer också bli mer populär i din bekantskapskrets och få många roliga inbjudningar till firanden av olika slag. Mycket möjligt får du resa till kalas och fester utomlands.

Kräftan 22/6-23/7

På onsdagen får du nyheter om berör din kreativitet eller ett intresse som ligger dig varmt om hjärtat. Dags att satsa mer på dina drömmar? Med den zon som styr fertilitet och barn aktivt, kan nyheterna, alternativt, vara ett graviditetsbesked eller något som händer ditt barn/barn i din närhet. Du startar ett tur-år avseende din hälsa och ditt arbete, från och med torsdagen. Under de kommande 13 månaderna får du en chans att läka dig, om du har haft problem med hälsan eller att skapa sunda rutiner. Om du drömt om ett nytt arbete, är chansen mycket stor att du får ett drömjobb under året som väntar. Kanske finns företaget eller chansen i utlandet eller med ett utländskt företag.

Lejonet 24/7-23/8

Har du sökt efter ett bättre boende eller önskat dig en större familj? Vid nymånen på onsdag får du en chans att hitta det perfekta hemmet och starta ett nytt halvårskapitel i ditt familjeliv. På torsdag träder Jupiter in i ditt femte hus och lovar att ge dig ett fantastiskt roligt kommande år. 13 månader av mer flirt, nöje, njutning, resor och möjligheter att arbeta med sådant som älskar och som hittills kanske bara varit din hobby. Lejon i fertil ålder har ett super-år. Många Lejon kommer bli gravida under dessa 13 månader.

Jungfrun 24/8-23/9

Nyheter om en kurs eller kortare resa, kanske med syskon, vänner eller grannar involverade, är möjliga vid nymånen på onsdagen. Jupiters byte av tecken, till Skytten, på torsdagen lovar dig ett turår när det gäller ditt hem och ditt familjeliv. Under de kommande 13 månaderna kan du flytta till större och bättre eller renovera så att ditt hem känns nytt och bättre. Ett utlandsboende eller längre vistelse utomlands är också mycket möjligt. Din familj kommer växa via nya medlemmar, genom giftemål, nya partners eller barnafödslar i din familj. Önskar du dig en graviditet är det nu och de kommande två åren som du kan lyckas.

Vågen 24/9-23/10

Vid nymånen på onsdag får du nyheter om något du äger, såsom mark eller en bostad, alternativt avseende dina inkomster och investeringar. Du får en chans att starta en ny 6-månadersperiod för att transformera ditt ägande. En renovering, upprustning eller total förändring av din privata budget är olika varianter av det som väntar. Från och med torsdagen kommer lyckoplaneten Jupiter välsigna ditt kommunikativa hus. Det ger dig möjlighet till många, kortare resor, både inom och utom landgränserna. Kontakten med dina närmaste grannar, dina syskon och vänner kommer blir roligare och präglas av utlandskontakter och möjligheter. Om du har önskat dig en uppgradering av din telefon, din bil eller sättet du reser, är detta året då du kan lyxa till det lite extra.

Skorpionen 24/10-22/11

Personligt nystart brakar igång på onsdagen. Nymånen i ditt eget tecken ger dig fokus på vad DU önskar dig och vill ha i livet. Lägg upp en 6-månadersplan för vad du vill ha åstadkommit om ett halvår. Nyheter om möjligheter att förnya dig och börja på nytt, på ett personligt plan, väntar dig vid nymånen. Jupiter har gett dig ett fantastiskt nystartsår det senaste året. Nu är det dags att se över din ekonomi och förvaltandet av dina kunskaper och din talang, samt dina tillgångar. Det väntar dig 13 månader av glittrande möjligheter att höja din lön, värdet på dina tjänster eller värdet på mark, bostad, fastigheter. Planera väl och du kommer avsluta 2019 på grön kvist. Mycket grön kvist.

Skytten 23/11-22/12

Det är som du får en chans att säga ett intensivt, känslosamt adjö till det som varit tufft och utmanande de senaste åren, när nymånen på onsdagen kommer. Möjligheter att släppa, rena ditt liv och gå från en tid i livet till en annan, kommer prägla dina tankar och det som sker. På torsdagen väntar dig den stora dagen som du har väntat på hela året. Du får besök av din egen styrare, lyckosamme Jupiter, i ditt eget tecken och ditt första hus. Detta är horoskopets hjärta och är som att få besök av en ande som ger dig ett antal önskningar garanterat uppfyldla. Vad du vill använda önskningarna på är helt upp till dig. Välj några stycken drömmål och satsa på att göra verklighet av dem. Under de 13 månaderna som väntar kommer du ta stora kliv i livet när du kanske finner ditt livs kärlek, drömjobbet, startar eget eller gör verklighet av en önskan om att bo utomlands eller skriva en bok. Wow, Skytten, wow!

Stenbocken 23/12-20/1

Nyheter om ett samarbete eller möjligheterna att använda dig av nydanade teknik eller internet präglar nymånens nyheter till dig, på onsdagen. En dag senare, på torsdagen flyttar Jupiter in i ditt 12:e hus. De kommande 13 månaderna kommer ge dig en underbar chans att planera och efterforska allt det du behöver veta för att ta ditt liv till en flygande ny start i december 2019. Se det som att du är nästa stora stjärna, men innan du kan kliva upp i rampljuset och vara fullt förberedd, behöver du träning, mental träning och släppa allt emotionellt bagage som inte gör dig nytta. Använd året som kommer till att studera, dra dig tillbakka och gör research och besök en healer eller hypnotisör för att släppa begär, rädslor och bli fri från blockeringar.

Vattumannen 21/1-18/2

En nymåne ger alltid en chans till nya möjligheter, nyheter och en anda av att börja om på nytt. Vid nymånen på onsdagen kommer dina långsiktiga planer, dina ambitioner och din karriär att hamna i målsiktet. Du kan få nyheter om ett nytt arbete, hitta det perfekta företaget och ansöka till dem eller se en möjlighet att lägga upp din framtidsplanering på ett sätt som känns nytt och rent av transformerande. Med turplaneten Jupiter i ditt elfte, utåtriktade hus, från och med torsdagen, väntar dig 13 månader av fantastiska möjligheter att utvidga dina bekantsskapskrets, integrera smart teknik i ditt liv och att inleda ett givande samarbete med en likasinnad affärspartner. Om du brinner för välgörenhet och att göra en skillnad i världen är detta året då du kan starta en organisation eller engagera dig. De drömmar du har det här året, välsignas av Jupiter. Gör en lista över alla dina livsdrömmar och börja bocka av uppfyllandet av dem. Du har definitivt profilen av en framgångsrik, internationell onlineentreprenör. Din frihet och förmågan att skapa livet på dina egna villkor är i stort oändliga. Du har inte haft sådan här tur och vackra möjligheter på 12 år. Gasa mot dina drömmar nu!

Fiskarna 19/2-20/3

Nymånen på onsdagen öppnar dig för nya perspektiv. Du kan få nyheter om en resa, eller boka en resa, eller anmäla dig till en akademisk utbildning. En internationell guru kan locka dig och kanske tillbringar du den här veckan med att läsa eller lyssna till ny kunskap för att göra ditt liv bättre och rena det från negativitet eller blockeringar. Ditt inre mående är viktigt för att du ska komma i kroppslig form. Vad ger dig lugnare puls och mer glädje i livet? Satsa på mer av det! På torsdag flyttar den härligaste planeten av dem alla, turplaneten Jupiter, in i ditt tionde hus. Under de kommande 13 månaderna väntar dig ett karriärår utan dess like. Det kan bli ett år som du senare kommer att se tillbaka på som markerar en av din största höjdpunkter i din karriär. Din status eller rykte som expert kan stiga snabbt och du kan få ett drömjobb, bättre position eller en mer imponerande titel. Om du inte arbetar kommer Jupiter ge dig möjligheter att se på ditt liv från nya perspektiv och kanske kommer du bestämma dig för att satsa på en livsväg som känns mer äventyrligt, såsom att bo utomlands en period eller börja studera spirituella riktningar eller skriva av bok om dina livserfarenheter och kunskaper.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Guldtopp från Lindex för att fira den strålande stämningen när Jupiter träder in i Skyttens tecken!

Trikåtopp med paljetter Gul

 

 1. Jeg tænker astrologer plejer altid skrive så positivt, fordi det er det folk vil høre .. men sandheden er tingene har sin pris altid og kan ligeså godt også bli negative.. fx Jupiter i 7 hus. Har selv oplevet det for 12 år siden, er i et forhold og kommer nogen anden . Det er godt men indebærer også at gå fra den ene til den anden ! Og dette er ikke bare ”fun”. det samme med Saturn i 5 eller 7. Nogen kommer på banen, tiltrukking ect Men(!) intet sker. Hele processen kan være smerteful og ikke bare super ..! Hvorfor fortæller dere ikke det ? Det samme med Jupiter i 5 eller 7. Ikke kun at alt blir godt – det kommer an på tiden når man kom sammen (!) det er cyklusser i livet- og så kan det betyde at gå fra hinanden ! Selv om Jupiter ect er i det og det hus. Det er viktig at fortælle også de negative ting / muligheder, hele astrologien består af 2 polariteter , positiv og negativ.. ! Jupiter KAN også forstørre sygdomme fx.. som ikke er godt … og alle som læser og har interesse i astrologien burde være afklaret med at livet består af + og – . Saturn er desuden den stærkeste og kan gøre tingene Jupiter har gjord – omvendt …det er utrolig mange ting vi ikke aner om i astrologien men en ting er klart- det er et livskort vi har og alle som forstå dette- få tingene at vide- gode og ikke gode ting…. mvh.

 2. Tack tack tack ❤ ÄNTLIGEN, som jag kämpat i massor av år för att komma hit ❤
  /tacksam fisk 😍

 3. Hej Helena!
  Tack för alla bra inlägg o vinklingar.
  Ser lovande ut i horoskopet med jupiters ankomst… skulle behöva det verkligt!
  Men kärleken…vars är den?😢
  Mvh skytt med asc i kräftan

 4. Jag hoppas verkligen att horoskopet stämmer nu när jag håller på att sälja min bostad… 🙂

  Har jag missat kärlekshoroskopet från november eller är det på väg? Tack för all pepp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop vecka 45, 2018

Planethändelser vecka 45.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Venus har nu backat tillbaka till Vågens tecken. Där befann sig Venus sist i augusti/september. Det som hände stjärntecknen då, kan åter bli aktuellt igen. HÄR kan ni läsa Venus-horoskopet.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Uranus dubbelkollar dina förändringar under åren 2011-2018

På tisdag den 6 november flyttar Uranus tillbaka in i Väduren igen. Uranus har lämnat Väduren ifred sedan den 16 maj i år, då Uranus gick vidare till Oxens tecken. Under de kommande månaderna, till och med i mars 2019, får stjärntecknen en chans att se över om alla nytänkande förändringar som ägde rum i livet under 2011- maj 2018, blev som de hade tänkt sig. Om inte, är det dags att göra om livet, i den del den påverkas av Uranus, en sista gång.

När Uranus i mars 2019 lämnar Väduren kommer planeten av innovation och hastiga förändringar inte att återkomma till Väduren förrän 84 år senare. Beroende på vår ålder, kan detta bli den sista gången vi får uppleva en Uranus-transit i Väduren.

Nymåne i Skorpionen

Onsdagens nymåne äger rum i intensiva, passionerade och ekonomiskt inriktade Skorpionen. Som alltid med en nymåne får vi en chans att starta om inom det livsområde som berörs. Med Skorpionens skicklighet att hantera det inre, såsom begär, svartsjuka, kontrollbehov och rädslor, är det en toppentid för att vända sig till en terapeut, psykolog eller hypnotisör för att rena sitt liv från onödigt känslomässigt bagage.

Eller för att besöka din bank eller ekonomiske rådgivare och lägga upp en bättre plan för skulder, skatter och delat ägande.

Mer om hur stjärntecknen påverkas av nymånen, i nymånehoroskopet i nästa vecka!

*LYCKODAG!*

På torsdag den 8 november händer det som alla stjärntecken, men främst Skytten, väntat på! Jupiter, Skyttens styrare samt den stora lyckoplaneten, flyttar in i sitt eget tecken.

Med Jupiter i Skytten väntar oss 13 månader präglade av optimism, internationella möjligheter och drömmar att bli verklighet. Jag misstänker att Jupiter i Skytten kommer ge oss i Sverige en ny regering, antingen den 8 november eller den 24-26 november. Många spännande entreprenörssteg kommer att tas under det här året. Jupiter och Skytten är kända som bästsäljarens tecken och planet. Vilken/vilka böcker kommer vi få se ta världen med storm. En ny Lisbeth Salander? Eller värdig efterföljare till Harry Potter? Det kommer bli internationellt och STORT.

Alla stjärntecken gynnas av att tursamme Jupiter byter tecken. Exakt hur beror på i vilket hus som Jupiter tar boning. Jag kommer utveckla detta mer i det kommande årshoroskopet 2019 och också i veckohoroskopet som publiceras imorgon kl 08:00.

Man får bara ett Jupiter-besök, per livsområde, vart 12:e år. Så detta är stora nyheter och en tidsera som man ska användas på bästa sätt. Med Jupiter får man en chans till en helt ny start, ett nytt livskapitel. Det är så otroligt spännande och brukar stämma väldigt bra med vad som sedan faktiskt präglar året.

Skyttarna har väntat i 12 år på den här nystarten. Med Jupiter i horoskopets hjärta, det första huset, så kan Skyttarna ta enorma kliv framåt. Det är ett år då Skytten kan finna den stora kärleken, föda barn, starta eget, byta boende eller ta ett viktigt kliv ut i arbetslivet efter studier/byta karriär/jobb.

Skytten är så förbaskat positiv och tänker alltid att allt är möjligt så nu kommer vi alla få en dusch av att ”vilja, kunna och lyckas”.

Jupiter stannar i Skyttens tecken till och med den 2 december 2019. Sist Jupiter befann sig i Skytten var november 2006- december 2007 samt november 1994-december 1995.

Minns du vilka stora steg du tog i livet då? Nu får du chansen att börja om, med turplaneten Jupiter, vid din sida igen.

Kärleksfredag

Vackra Venus och Mars möter varandra på fredagen. En vän eller ett kul socialt event kan bli särskilt lyckosamt. Kanske attraheras du av en vän eller finner en ny intressant profil på Tinder eller liknande. En föredetta kärlek kan dyka upp i tankar eller i livet, då Venus backar tillbaka till augusti/september-positionen. Men du kan träffa någon som du kände/hade en relation med innan dess också.

Njut av det vackra som sker på fredagen men kom ihåg att ta viktiga kärleksbeslut när Venus rört sig framåt igen, den 16 november.

Stora livsförändringar är på gång!

Veckan avslutas med ett möte mellan Solen och Pluto. Nymånen i Skorpionen, Plutos styrare, har redan satt tonen för att vi är redo att göra stora förändringar i livet. På söndagen får vi en extra putt i den riktningen.

Solen befinner sig i Skorpionen och Pluto i Stenbockens tecken. Våga vara större än dina rädslor, eller dina fienders agerande, och en våg av transformation kan svepa in i ditt liv. För det bättre! När du gör dig redo för att släppa något, men är rädd för vad det kommer betyda för ditt liv, är då du har allt att vinna. Ta steget, släpp och gå vidare. Du kommer känna dig renad, transformerad och modig. Som en ny person!

Jag önskar er alla en härlig, positiv vecka!

Kramar

Helena

 1. Hej Helena! Tack för fantastiska horoskop! Mycket spännande detta med Uranus översyn av ens livsval på ett specifikt område. Hur vet man vilken del av livet som påverkas av Uranus? Vänliga hälsningar Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fredagstarot 2 november 2018

Välj det kort som du dras till!

Hej kära läsare,

Dags för fredagstarot igen.

fre 2 nov 2018

Välj ett kort och läs tolkningen nedan. Kommentera gärna hur ni upplever tolkningen!

fredag 2 nov 2018

Kort 1, från vänster: 10 bägare

Relationer och familjeliv är fyllt av lycka, fulländning och en känsla av att man ser att man har så mycket att vara tacksam för. Nyheter om hem, familj, barn eller överflöd av kärlek väntar på dig. På ett kärleksmässigt plan antyder det här kortet att en ny kärlek kan komma in i singels liv, eller att en särskilt härlig känsla präglar en stadgad relation. Om du står i valet och kvalet idag, råder kortet dig att låta dina känslor och din intuition leda dig när du fattar ditt beslut. Ditt hjärta vet vad som är rätt och bäst för dig,

Kort 2, från vänster: 2 bägare

Om du har valt det här kortet väntar det dig en möjlighet att ena dina energier med någon annan. Det kan ske genom en kärlekshistoria, eller att du och en vän eller kärlek bestämmer er för att starta något tillsammans. Kärleksparet på bilden är både helt överens om att skapa en fin harmoni och respekt mellan varandra. Allt flödar på ett jämlikt sätt mellan dig och den speciella personen som du möter eller uppmärksammar idag.

Kort 3, från vänster: Ess i svärd

Du har framgång, når ett genombrott eller är särskilt intellekuellt slipad idag. Ess i svärd ger dig en chans att med kraft göra en nystart. Svärdet är vasst och mycket kraftfullt och du kan skära igenom vilka problem du än möter på vägen. Om du har valt det här kortet kan du få uppleva en riktigt aha-stund då du plötsligt kan se klart på en situation eller fråga som tidigare gjort dig förvirrad eller osäker. Nu är du redo att agera. Tänk dock på din styrka i situationen och försök att fatta beslut som gynnar, inte bara dig, utan andra också. Om man är stor, måste man vara snäll, som de säger i reklamen. Och, idag är du stor och stark!

Kram

Helena

 

 1. Jag valde ettan. Det stämmer ju precis hur jag känner nu med en ny kärlek i mitt liv. Och det bara växer, allt underbart. Och jag blir så alldeles salig när jag nu får veta irl att det är besvarat.
  Jag är även lycklig för att min dotter är lycklig, och min son, och min pappa. Men min mamma mår inte alls bra och är visst på väg bort, för alltid. Snyft.

 2. Hejsan! Kul att läsa😊❤️ Valde kort 1 och ska på första date idag. Så det låter lovande. Tack! Kram ❤️

 3. Spännande – ska på date i kväll – o att jag valde kortet i mitten så det bådar gott :-) Håller tummarna…

  Kram o trevlig helg!

 4. Hej och tack för allt bra och alla intressanta saker du skriver om. Undrar bara kommer det inget kärlekshoroskop för november ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nytt Merkurius/Jupiter-möte att se fram emot

Merkurius/Jupiter den 29 oktober och den…

God eftermiddag kära läsare,

Det är en väldigt ineffektiv dag för mig. Inte för att jag vill det utan för att tekniken spelar mig ett spratt så att jag mest sitter och väntar på att sidor ska laddas m m.

För er som upplevde de goda vibbarna mellan Merkurius och Jupiter i måndags, och kanske blev lite snopna när ni hörde om Merkurius kommande retroperiod den 17 november- 6 december så har jag letat upp nästa härliga möte mellan Merkurius och Jupiter.

Det sker den 21 december.  Jupiter och Merkurius möts i optimistiska och utåtriktade Skyttens tecken och i samma veva befinner sig också Venus och Neptunus på topphumör tillsammans. Den dagen är perfekt för att skriva ett kontrakt, tala/föreläsa, undervisa, kommunicera, resa och investera i något vackert eller lyxigt.

Jag har ett längre tag fått puttar från alla möjliga håll att starta ytterligare ett konto i sociala medier och letade efter ett passande datum. Jag har satt en stor ring runt den 21 december! Vibben är ”nå världen och tänk stort”.

Om du har något på gång som du vill lansera eller göra officiellt innan jul-och nyårshelgen, använd då den 20-21 december.

Med Venus och Merkurius i framåtrörelse, båda två, efter den 6 december, kommer ”proppen gå ur” för pengar, kommunikationsprojekt och socialt liv och kärlek som kan ha haltat sedan den 5 oktober resp under tiden 17 november- 6 december.

Tack och lov kommer lyckoplaneten Jupiter ger oss massor av fint att vänta under november!

Jag önskar er en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

LOADING..

Merkurius in i Skytten

Bästsäljare, skrivardrömmar och kurser i utlandet. Inlägget innehåller reklamlänk.

IDAG ÄR DET SISTA DAGEN ATT KÖPA PEPP-PAKETET, MED *BONUS-HOROSKOPET*, FÖR NOVEMBER 2018. PRIS: 250 KR.

Enligt önskan finns även She Boss Foundation, steg 1, från förra månaden, till försäljning också. Pris 135 kr.

She Boss Foundation. Steg 1. Släpp dina ekonomiska blockeringar

God morgon!

Idag träder Merkurius, den intellektuelle och snabbtänkte kommunikatörens planet, in i Skytten.

Finns det någon med skrivardrömmar eller rent av ett bokmanus redo att sändas ut? Om du inte redan gjorde bruk av måndagens fina möte mellan Merkurius och Skyttens styrare, Jupiter, så satsa då på perioden när Merkurius besöker Skytten.

En liten brasklapp dock, Merkurius kommer börja att backa den 17 november. Använd därför tiden fram till och med 12 november för att agera gällande:

-Kurser (antingen du vill studera eller undervisa eller föreläsa)

-Skriva, publicera och nå ut med ett budskap. Jupiter och Sktten styr det globala så nu är inga drömmar för små. Om du inte får napp i ditt land, kanske du får det hos ett utländskt förlag eller litterär agent.

-Bokslukartider. Nu kan du lära dig massor genom att följa en guru online eller genom att köpa böcker och webbmaterial.

-Resa. Merkurius älskar det nationella, resor som man gör under en dag i bil. Jupiter älskar världen och ”andra sidan jordklotet”. Planera eller ge dig iväg på en resa som inte bara ger dig en ny utsikt utan även helt nya insikter och kunskaper.

-Satsa på att få koll på alla fakta du behöver för att starta ett nytt företag. Återigen gynnas affärsidéer med koppling till produkter och tjänster som är internationella på något sätt. Kanske kan du inspireras av en amerikansk guru och göra om saken, på ditt sätt, i Sverige?

Du får en ny chans av Merkurius i Skytten igen, från och med mitten av december. Men med den kommande turdagen den 8 november, föredrar jag den här perioden. För att inte tala om att världen i december går ned i ”Jul- och Nyårs-läge” och inte blir lika nåbar längre…

Tänk stort och tänk ”det ÄR möjligt att lyckas”!

Härliga vibbar av möjligheter, eller hur?

Jag önskar er alla en fortsatt fin onsdag!

Kramar

Helena

 1. Jag gillar verkligen blandningen pepp & astro! Jag är väldigt intresserad av astro och allmänt om andliga saker, attraktionslagen m.m och vill läsa mer om hur dom går hand i hand! :) Jag driver företag och är precis i startgroparna för en ny väldigt stor satsning i ett nytt företag så jag slukar allt! Satte en 8 i kassan på salongen nyss och även en i plånboken + köpte pepp-paketet för november igår :)

  Ville bara skriva att dina horoskop ofta stämmer in på mig! T.ex. när jag för 3 år sedan blev delägare i mitt nuvarande företag så stod det ”2 juni är en bra dag för att skriva avtal” och gissa när vi skrev papperna? ;) Så sjukt att det blev just det datumet!

  Keep up the good work! :) Kram!

  1. Tack för pepp tillbaka, Helena! Vad roligt att du tycker att mina horoskop vägleder dig väl. Och vad kul med din satsning! Lycka till! Med underbara novembers datum kommer du få en rejäl skjuts framåt ;-)

   Kram
   Helena

 2. Jag tycker att det är kul att du utvecklar dig men på sistone har jag tyckt att det blivit lite rörig blandning av pepp och astro här, tex i denna posten. När jag går in är jag främst intresserad av astro.

 3. Din blogg är så inspirerande & varm ❤️ Om studentekonomin tillåter signar jag upp för pepp-paketet idag.

  Roligt med Merkurius! Och skytten som snart glider in i Jupiter också, Jippie! Jag har månen (2:a huset) i skytten så antar att detta innebär spännande saker för mej både känslomässigt (månen= känslolivet visst?) & på reseplanet. Men har också läst att den Jupiters transit till skytten ”aktiverar” mitt 4:e hus vilket ju är det som står för trygghet & boende bl a. Så himla spännande! Älskar astrologi!

  Önskar dej en fortsatt fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nummer 8 och pengar

Numerologi och pengar. Inlägget innehåller reklamlänk.

God eftermiddag kära läsare!

Hur har veckan startat för er?

Jag inledde med en total jobbsatsning. Det handlar naturligtvis om att få alla dokument klara till pepp-paketet. (Endast ETT drygt dygn kvar av försäljning. HÄR finner ni alla information om innehållet. Nytt för den här månaden är att man också kan köpa till She Boss Foundation. Steg 1. Släpp dina ekonomiska blockeringar. Om man missade den delen i oktober.)

Apropå ekonomiska blockeringar och trick för att öka flödet i plånboken och på kontot, testa de här knepen och se vad som sker. För mig har det fungerat vid exempelvis min önskesumma för en lägenhetsförsäljning som enligt mäklaren ”inte var realistisk”. Men, jo jag fick den summa jag ville och mäklaren sa, ”det är OTROLIGT!

1- Rensa ut i din plånbok eller där du har dina pengar och betalkort. Är det rent eller skräpigt? Om det är en enda röra av kvitton, papperslappar och ihoptryckta sedlar är det dags att rensa upp. Signalera till din pengar att du håller ordning på platsen där du förvarar dem och att du uppskattar och är tacksam för dina pengar!

2. Ta en pappersplapp och skriv siffran ”8” på lappen. Lägg den sedan i din renstädade plånbok. Eller gör som jag, klistra fast lappen i dörrfodret till din lägenhet eller hus, om du vill att den ska präglas av pengar och flöde.

Tycker du att det låter som rent trams? Jag köper den tanken, men testa den ändå! Det enda du riskerar att gå miste om är lite skräp som du i alla fall någon gång ska rensa ut ur din plånbok/handväska, samt ett papper och tiden det tar dig att skriva siffran 8.

När jag la till siffran 8 i min lägenhets dörrfoder, efter en trög försäljningsstart, såldes lägenheten till ett kalaspris bara någon vecka senare. Like magic!

Siffran åtta är symbol för pengar och när man bär runt på den hamnar den energin också i handväskan, eller i hemmet.

Jag önskar er en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

 1. Testar….. Annars har jag blivit utskälld av 3 st
  Idag före kl 11. Skulle ej gått upp idag. Tidigare i v träffade jag dock på en gammal älskare som jag ej sett på 8 år. Längtar till helgen. Tänk att en sån fin solig dag skulle bli en mardröm

 2. Tusen Tack för tipset!
  Min lägenhet är ute till försäljning sedan igår.
  En 8 i dörrfodret och en 8 i plånboken är Fixat.

 3. Hej Helena jag fick din förfrågan om pepp paketet som jag vill ha men nu när jag fick ditt mail trodde jag att jag inte beställt rätt så jag hoppas att jag inte får betala det två ggr för jag vill ju bara ha ett men hur kontrollerar jag det? Tack för att du berikar❤️Och tacksam för svar/ Med vänlig hälsning, Anne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Pepp-paket med *BONUS-HOROSKOP*

Astrokalender och She Boss Foundation samt *BONUS*. Inlägget innehåller reklam.

release pepp_november

Kära vänner!

Det börjar bli dags för release av pepp-paketet för november 2018.

Med anledning av att Jupiter, den stora turplaneten, byter tecken i november, och då jag särskilt använt mig av Jupiter för att nå mina mål, har jag lagt till en BONUS i månadens pepp-paket:

Ett 6-sidigt turhoroskop över hur Jupiter ger flöde och möjligheter i livet till stjärntecknen under året 8 november 2018- 2 december 2019.

Detta kommer inte att hända igen utan är en specialare för att jag älskar Jupiter och för att planeten har en så härlig inverkan på våra liv.

Innehållet i pepp-paketet för november är alltså:

1. Astrokalender med alla de viktigaste datumen för KÄRLEK & KARRIÄR för ALLA stjärntecken. Perfekt för att dela med någon annan i familjen.

2. She Boss Foundation. Steg 2. Uppnå klarhet för att nå dina mål. Övningar och text. Tack vare de steg som jag beskriver i det här dokumentet ökade jag min månatliga inkomst substantiellt, på kort tid.

3.*BONUS- Turhoroskop baserat på Jupiter i Skytten

Sammantaget består pepp-paketet av cirka 45 A4-sidor fullpackade med astrologi och framgångstips för alla som söker efter rätt datum och strategier för att kicka igång ett nytt spännande kapitel i livet.

Jag har öst ned kärlek, omtanke och goodness i dokumenten och jag tror att ni kommer älska det!

Priset är ca 250 kr (Jag skriver cirka då jag använder mig av en amerikansk säljsida och tar betalt i dollar.)

Det är nu endast tre dagar kvar av försäljning. På onsdag kväll går all dokumenten till valvet och är inte längre möjliga att köpa. Now is your time! ;-)

Så här fint skrev bloggläsaren Karin (Varmt TACK Karin!) , efter att hon fått sitt pepp-paket i förra månaden:

”Till er som velar kring huruvida ni ska köpa pepp-paketet eller inte, så kommer en minirecension här.
Paketet består ju av oktobers viktigaste datum att ha koll på för ALLA stjärntecken. Inom områdena karriär och kärlek. Det gav en bred, men ändå detaljerad bild över hela oktober. Särskilt när man läser för både sol- och ascendenttecken. Superbra!
She Boss-delen blev jag positivt överraskad av då den var både konkret och inspirerande. Ett stort plus att tänket går att applicera på olika livsområden. Väldigt användbart!

Kostar ca 250 kr och damp ner punktligt i inkorgen på utsatt tid.

Så summa summarum, jag kan varmt rekommendera pepp-paketet.”

Paketet leveras per mail kl 12:00 på onsdagen den 31 oktober, om man beställer innan dess. Beställer man efter klockan 12:00 på onsdag, mailas det ut så fort man köper. Jag stänger dock försäljningen på kvällen på onsdagen. Jag vill att alla som köper ska ha fått pepp-paketet när november inleds.

(Kom ihåg att dubbelkolla att du stavat din mailadress rätt när du köper. Ibland hamnar mailet i skräpposten-kolla där om du köpt, men inte ser något mail från mig.)

HÄR kommer länken till pepp-paketet för november 2018 en sista gång.

Varmt välkomna och tack för ert förtroende!

Kramar

Helena

 1. Hej! Beställde och betalade pepp-paketet i går kväll, fick även bekräftelse på det. Men inget paket har kommit…???

 2. hej har redan skrivit detta men på fel plats så jag lägger det här där det skall vara😁
  Hej Helena jag fick din förfrågan om pepp paketet som jag vill ha men nu när jag fick ditt mail trodde jag att jag inte beställt rätt så jag hoppas att jag inte får betala det två ggr för jag vill ju bara ha ett men hur kontrollerar jag det? Tack för att du berikar❤️Och tacksam för svar/ Med vänlig hälsning, Anne

  1. Hej Annemarie,
   Pepp-paketen har skickats ut nu. Om du upptäcker något tokigt, maila mig då på lovableblog@gmail.com så löser jag det.

   Tack för ditt förtroende och jag hoppas att du ska tycka om pepp-paketet!

   Allt gott till dig,
   Helena

   1. Tack Helena, det löste sig och det var nog jag som på nåt sett inte fick det att bli rätt men nu har jag fått ditt härliga november pepp som jag ska spara och njuta av att läsa senare idag, allt gott till dig och tack för all inspiration, kram Anne

  1. Hej Elvira! Det är bara att följa länken och köpa paketet!

   Vad roligt att du är intresserad!

   Allt gott till dig,
   Helena

  1. Hej Anna,
   Det beror ju på vad du söker efter, vilket är svårt för mig att veta… Men, om du söker efter sätt att få upp för ögonen för nya sätt att agera, för att nå mer framgång, har du kommit till rätt ställe!

   Allt gott,
   Helena

 3. Hej, Hej!!! Någon skriver att man ser fram emot nästa månad med pepp-horoskopet. Jag undrar gällde det inte till dec 2019 och är det ett allmänt pepp-horoskopet eller personligt. 😀😀
  Mvh

  1. Hej JM,
   Det är ett generellt solhoroskop för alla de olika stjärntecknen, avseende kärlek och karriär. Tiden horoskopen avser är november 2018.
   Dock gäller denna månads BONUS-horoskop för tiden 8 november 2018- 2 december 2019: Var har stjärntecknen tur under den tiden?

   Valkommen!
   Helena

 4. Ser verkligen fram emot novembers inspiration & pepp. <3 Stort, stort tack för det i förväg.
  Du har så mycket kunskap som du delar så generöst med oss.
  Varma kramar

  1. Tack Ewa! Nu är allt uppladdat och klart att mailas ut. Det är lika roligt och spännande varje gång :-)

   Jag hoppas att du ska tycka om det!

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Horoskop 29 oktober- 4 november, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 44. inlägget innehåller reklam.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

***OBS! 4 dagar kvar innan försäljningen av Pepp-paketet för November stänger. Astrokalender: kärlek och karriär + She Boss- Fokus: nå klarhet och nå dina mål.***

Väduren 21/3- 20/4

På måndagen och tisdagen öppnar du ditt innersta och talar från hjärtat. Livet kan bara bli bättre nu när du är sann mot dig själv och ditt inre. Från och med onsdagen träder Venus in i ditt kärlekshus, för den andra gången i år (sist var i augusti). Under tiden fram till och med den 16 november kanske du frågar dig varför du fastnar för ”fel” personer. Nu kan du också se på din relation, för vad den är. Fel och misstag kan uppmärksamma, samtalas om och åtgärdas. Merkurius i ditt utåtriktade hus från och med onsdagen gör att du talar på ett extremt ärligt sätt. Var försiktigt så att du inte låter grodorna hoppa ur munnen på dig!

Oxen 21/4-21/5

Du kan få en chans att samarbeta eller inleda något positivt i kärlek eller affärer på måndagen och tisdagen. Du har beskydd och grönt ljus för att komma vidare på ett för dig lyckligt sätt. Merkurius i ditt åttonde hus från och med onsdagen ger dig en chans att få koll på siffor och fakta gällande lån, skatter och delad ekonomi. Passa på innan Merkurius börjar backa i mitten av november. Venus, din styrare, flyttar in i ditt pliktfyllda hus och nu kan du och en partner se över hur ni samarbetar för att få ihop vardagen. Är det så att den plan ni hade i augusti, inte riktigt håller måttet? Då är det dags för en förändring! Jobb och hälsa är också möjliga föremål för områden där du kan behöva modifiera din plan under de kommande veckorna.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är smart, snabb och effektiv på måndag. Använd dagen till att skapa ett dokument eller gå över rutiner och system för att göra din arbetsdag lättare och effektivare. Om du har grubblat över ett problem, kan lösningen komma till dig på måndagen eller tisdagen. Ditt kärleksliv kan bli lite mer dramatiskt från och med onsdagen. Något från ditt förflutna aktiveras. Se det som en chans att utvärdera det som sades och gjordes i augusti. Hur ställer du dig till det nu? Ja eller nej? Med din styrare i Skytten från och med onsdagen kommer du ha lätt för att tala i klartext om vad du behöver i livet. En kärlekspartner och nära och kära kommer inte missa vad det är du vill säga. Du kommer vara grymt ärlig!

Kräftan 22/6-23/7

På måndagen kan du få massor av uppmärksamhet, eller besök på din hemsida eller blogg. Det råder ”kändis-vibbar” i ditt horoskop. Kanske blir du tillfrågad om en intervju i tidning, radio eller TV. Eller som gästbesökare i en Influencers blogg. Venus besöker ditt familjehus från och med onsdagen. Dags att återgå till ritningsbordet för hur du vill leva och bo med dina närmaste. Frågor och tankar som var på tapeten i augusti återkommer nu och under kommande veckor. Det är upp till dig att välja väg framåt, utifrån de nu rådande omständigheter. Om du har information att dela med dig, såsom att undervisa, eller att lära dig, så kommer de kommande veckorna ge dig flöde och massor att läsa, tänka och tala om. Möjligen mailar och reser du mer än vanligt till utlandet, för arbete och/eller hälsans skull.

Lejonet 24/7-23/8

En sista runda av intensiva känslor aktiveras på måndagen och tisdagen då dina värderingar och det du brinner för i livet, hamnar i fokus. Visa dina känslor och låt dem vägleda dig när du kommunicerar med din familj om boende och/eller barn och nära relationer. Då har du allt att vinna. Från och med onsdagen reser Venus tillbaka till ditt kommunikativa hus. Tal om en resa, samtal med grannar eller syskon kan göra sig påmint från i augusti. Är det dags att ta upp tråden igen och kanske göra upp en ny plan för en weekendtrip eller kanske gå/skapa en kurs? Merkurius i ditt lustfyllda hus från och med onsdagen ger dig en kul chans att kommunicera kring sådant som du älskar; kreativitet, skapande, fertilitet/barn eller eget företagande. Du tycks sikta stort. Go global!

Jungfrun 24/8-23/9

På måndag är du redo för att avslöja en stor idé eller plan om studier eller en resa. Men, tänkt efter före, kommer ”pressen” av att ha delat din vision hjälpa eller stjälpa dig? Kanske dela en del och sedan ta resten i takt med att delmålen närmar sig?  Nyheter från ett syskon, en granne eller kusin kan glädja dig samma dag. Venus i ditt hus för värderingar och ekonomi får dig att fokusera och tala mer med en partner om pengar och budget. Om du är singel, var noga med att inte falla för att bara hitta en partner med ”sitt på det torra”. Kärlek är större än så. Du kommer tala från hjärtat från och med onsdagen och under kommande veckor. Vad vill du när det gäller hur du bor och hur du tar hand om dina känslor? Det är en bra tid för att kommunicera och lära dig mer om ditt känsloliv och hur du ska hantera minnen från det förgångna. Möjligen kan en guru eller vägledare från utlandet hjälpa dig på rätt väg.

Vågen 24/9-23/10

Är du redo för en ekonomisk chansning? På måndagen kan du få en idé som ger dig mer på kontot. Ett avtal eller kontrakt kan bli aktuellt att skriva under avseende en fastighet eller annan rättighet som du äger. Din styrare, Venus, besöker ditt eget tecken från och med onsdagen. De funderingar du hade om framtiden i augusti, återkommer. Finns det något i din plan som du vill ändra om? Nu och under kommande veckor får du en chans att ”göra om och göra rätt”. I mitten av november har du livsläget under kontroll. Det väntar dig mer korta resor, inom landet, från och med onsdagen och under kommande veckor. Samtidigt ska du hålla koll på mycket information, mail och samtal, som troligen kommer från utlandet. Busy, busy!

Skorpionen 24/10-22/11

Du får en chans att sätta din prägel på ett meddelande eller tal/skrift på måndagen och tisdagen. En bok, en avhandling/uppsats eller en kurs hamnar i fokus när de intellektuella planeterna möts i ditt eget tecken. Tänk stort och kontakta en agent i utlandet, gå på kurs/ansök till en utbildning, publicera ett inlägg i sociala medier eller nå världen med ditt budskap eller produkt/tjänst. Venus backar tillbaka till ditt återhämtande hus, på onsdagen. Nu och under kommande veckor är en bra tid för att förlåta och släppa i kärleslivet. En situation eller en hemlig kärleksaffär, som var aktuell i augusti, kan vara det som står i centrum för det du som kommer tänk på och bearbeta.

Skytten 23/11-22/12

Dags att säga ett kärleksfullt adjö till det som har varit, kära Skytten. På måndagen är det dags att släppa det om inte längre gynnar dig, som har gett dig oro och sorg på sistone. Du är värd så mycket bättre! Måndagen och tisdagen för med sig fina helande energier och kanske blir startskottet något du hör, läser eller får som råd av en vän eller någon som bor i ditt grannskap. Venus reser in i ditt elfte hus på onsdagen. Under kommande veckor kan du förvirras av en vänskap. Finns det något mer mellan er? En situation i ditt kärleksliv och sociala agenda, som var aktuell i augusti, kommer upp för granskning. Vad passar dig bäst nu? Kanske tar du en ny väg nu. Merkurius besöker ditt eget tecken från och med onsdagen. Ta bladet ifrån munnen och berätta för världen vad du står för och vad du kan. Du kan göra avtryck som en duktig lärare eller säljare nu och under tiden fram till och med i mitten av november.

Stenbocken 23/12-20/1

På måndagen når du världen via en onlinesatsning eller ett gruppprojekt. Det kommer hända mycket, snabbt! Du kan verka för ett välgörenhetsprojekt och skapa en mycket positiv energi som sprider kärlek och omtanke, samtidigt som det går massiva genomslagskraft. En vän kan locka dig på onsdagen. Du kan impulsivt, och mycket olikt dig själv, agera på det du känner. Var försiktig! Kommunikationsplaneten, Merkurius, reser genom ditt tolfte, hemlighetsfulla hus från och med onsdagen och under kommande veckor. Du kan lägga ned mycket tid och kraft på att läsa och lära för en satsning som du är redo att göra i början på det nya året. Det tycks ha att göra med försäljning och utlandet.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kan få ett pris, en utmärkelse eller ett nytt jobb på måndagen eller tisdagen. Det fullkomligt glittrar av möjligheter och tur och nyheter i din karriärzon! Om du inte arbetar kan du istället få nys om en idé som verkar toppen för din livsplanering just nu. En resa med ett syskon eller ett nytt lockade privat projekt som kan transfomera ditt liv, är två möjligheter av det som kan vänta dig. Ditt familjeliv och din agenda för ditt kärleksliv, kan krocka på onsdagen. Stanna upp och fundera, hur mycket ska du lyssna till din familjs åsikter och behov egentligen? Det är ju DITT (kärleks-)liv, eller hur? Du kommer få ett ”mingligt” liv fullt av kontakter, kul tillställningar och möten med likasinnade från och med onsdagen och under de kommande veckorna. Samtal om utlandet, resor och studier eller ögonöppnande tankar och teorier kan vara huvudingredienserna i det som för er samman.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen kan du uppleva det som att en ridå går upp och att du helt plötsligt ser på livet från ett nytt, spännande perspektiv. Detta kommer bli så upplyftande och renande för dig! Du kan känna att det är dags att göra en chansning i livet och bestämma dig för att testa något helt nytt i livet. Gör det, du har allt att vinna! Du kan lockas att inleda en sexuell relation med ett ex, eller någon som är upptagen, från och med onsdagen och under kommande veckor. Allt tycks höljt i tabu, hemligheter och passion. Alternativt kan tankar kring tillit, rädslor och begär vara ämnen som du arbetar extra med på ett inre plan. Finns det något som du måste befria dig från innan du kan gå vidare i en lycklig, fungerande relation? Första hälften av november kan bli ögonöppnande och transforme-rande för dig. Och samma sak avser din ekonomi, skulder och tillgångar. Du kan behöva gör några ekonomiska förändringar vilket sedan sätter dig på rätt kurs framåt från och med den 16 november.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..