Stjärnorna har något att säga dig!

Hej!

Vad roligt att få skriva här och för just dig!

Helena Biehl heter jag. Kanske känner du igen mitt namn från bokvärlden eller från min tidigare blogg där jag bland annat skrev års-och veckohoroskop, kanske inte. I vilket fall vill jag presentera mig lite innan jag börjar skriva om vad stjärnorna berättar om.

Mer tur med bokmanus när Venus var på gott humör

Jag har följt stjärnornas väg över himlen under många år vid sidan av mitt arbete som jurist. Till en början var det bara en rolig sak att läsa om stjärnorna men när jag lärde mig mer började jag att tima utskick av bokmanus eller mailkontakt med litterära agenter med vissa astrologiska händelser (Jag älskar att skriva!). Jag noterade att jag hade mer tur än vanligt när jag agerade i samklang med min karriärplanet. När jag berättade om saken för vännerna började de be mig om råd för bäst tidpunkt att flytta, söka arbete och pitcha företagsidéer. Jag tyckte nog det hela var mer festligt än något annat. När jag efter ett tag tittade tillbaka och insåg att jag både skrivit årshoroskop för tidningsmagasin, börjat skriva veckohoroskop på webben och även publicerat horoskopböcker på Amazon, kändes det som att det var dags att ta ett kliv vidare men den här ”hobbyn”.

Astropreneur in Manolos

Jag är väldigt glad över att ha fått möjligheten att få skriva här på Amelia. Det är en underbar plattform för att sprida kunskap om var just du har tur och flyt just nu och var dina utmaningar ligger. Stjärnorna ger fantastisk vägledning! Mitt mål med mina horoskop har alltid varit att anta en lättsam skrivton med en hint av fashion och entreprenörskap. Jag kommer kontinuerligt att tipsa om aktiviteter, märken, butiker och inspirerande föreläsare och entreprenörer som är lite extra intressanta beroende på vad planeterna har för sig.

Vi startar med hösthoroskop för alla tecken

Oktober månad kommer bli spännande. Vi har bland annat en månförmörkelse att se fram emot (Hello banbrytande förändring!) och en kommunikationsplanet som avser att hänga upp ”on vacation”-skylten på dörren (översätt till väntan och en dos missförstånd.)

Från och med imorgon kommer jag att börja publicera höstshoroskop för varje stjärntecken.  Det blir ett tecken per dag. Jag publicerar alltså Vädurens hösthoroskop imorgon, tisdag, Oxen på onsdag och så vidare. Månad för månad kommer jag ta er genom oktober, november och december- ja, ni får alltså ett helt kvartals horoskop i ett! Yummy with a cup of tea.

Jag hoppas att ni ska få inspiration här och vilja återkomma för mer läsning.

Vi hörs imorgon igen,

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..