Hösthoroskop för Väduren 2013 (oktober, november, december)

Väduren 21 mars- 20 april  

Oktober

När månaden startar befinner sig actionplaneten Mars i ditt femte hus. Mars är också känd som krigarplaneten- han är snabb och väntar inte på något. Allt ska ske idag (men allra helst igår). När Mars intar ditt femte hus är det kärlek, barnrelaterade frågor och kreativitet som får sig en rejäl dos av energi. Hello flirty flings and creative projects! Lejonets kungliga, självsäkra energi har ett finger med i spelet också. Kanske presenterar du en ny affärsidé som har att göra med en kreativ idé, kanske vågar du friskt och ser till att bjuda ut en man (han får aldrig ändan ur vagnen) eller kanske är det ett välgörenhetsprojekt till förmån för barn som får dig att arbeta dag och natt? Den här energin håller i sig fram till den 15 oktober då fokus hamnar mer på ditt dagliga arbete och din hälsa. Du kommer arbeta long hours men din Vädursenergi klarar av det.

Sen till månadens real trial– det är dags för en månförmörkelse. Förmörkelser tvingar fram förändring, oavsett du vill eller inte.  Den 18 oktober faller en månförmörkelse i ditt eget tecken. Som alltid när månen är inblandad är det känslor all over the place. Eftersom månen styr över ditt hem- och familjeliv är det mycket möjligt att problem eller irritation i familjen eller hemmiljön visar sig i samband med förmörkelsen.  Vädurarna står också inför en slags personal make-over i samma veva. Förvånas inte om du får höra, eller känner själv, att du faktiskt lanserar v 2.0 av dig själv. Exciting!

Slutligen, stjärnhimlens egen chatterbox, Merkurius, tänker dra sig tillbaka den 21 oktober. Merkurius styr generellt tekniska saker och kommunikationsmedel som bilar, flyg eller tåg. Det är alltid att rekommendera att man är noggrann med att spara sin information på datorn på en extern hårddisk och förbereder sig på att få meddelanden om att flyg, tåg eller människor inte kommer att gå eller komma när det var planerat. Jag tecknar heller aldrig kontrakt eller viktiga avtal under dessa dagar- villkoren har en förmåga att förändras när Merkurius återgår till sin normala arbetsrytm. Merkurius bringar gärna något åter från det som varit och då han nu befinner sig i Skorpionens sexy house kan det bli fråga om en riktig Fifty Shades-vibb som åter får fart. Merkurius frågar dig- worth keeping eller dags att släppa bojorna?

November

Är du helt slut efter månadens förra förmörkelse? Spara på dina krafter för den här månaden är det dags för den påföljande solförmörkelsen.  Det är sedvana på stjärnhimlen att förmörkelserna kommer i par så att vi får en riktig genomkörare där vi sitter fast och måste puttas vidare. Solförmörkelsen äger rum den 3 november och faller i ditt åttonde hus. Åttonde huset är inte bara det sexy house utan är även associerat med djup transformation på det psykologiska planet. Det handlar om att låta något dö för att något nytt ska få födas. Då Solen styr ditt hus för barn, passion och fame är det dessa frågor som kommer att röras upp. Förändrade relationer till barn och kreativitet men även your flirty side, kommer att aktiveras.  Den 14-16 är det möjligt att kärlekslivet får sig extra omskakning. Tänk överraskningseffekt och helt nya tendenser. Kanske är det den där flirten på jobbet som du behöver tala ut med för att rensa luften?

Den 10 november är Merkurius åter från sin vacay. Han är nu redo att ta sig an kontrakt och kommunikationer med full energi. Om det var fullkomligt omöjligt att få svar på mail eller telefonkontakt med folk fram tills nu kommer det snart att vara ett minne blott. Om du trots allt var tvungen att signera avtal eller dyra köpehandlingar i förra månaden, var förberedd på att villkoren eller situationen kan komma att ändras. Kanske köpte du en lägenhet men finner att du omedelbart måste flytta igen till följd av arbete eller kanske blev inte den där återupptagna romansen med din egen Mr Grey förra månaden så bra som du hade tänkt dig?

Från och med den 22 flyttar solen in i Skytten och ditt nionde hus. Nu är det dags att fundera över de där utbildningarna som du velat söka till, en bra tid för att lyckas i juridiska frågor eller kanske ge dig iväg på en långresa cross-Atlantic. Skytten är tecknet med de stora, globala visionerna- tänk stort och sikta mot stjärnorna så når du i alla fall trädtopparna.

December

När juldekorationerna börjar synas i skyltfönster över hela stan och allt smyckas i glittriga färger är Vädurarna på sitt allra bästa humör för inner growth. Att läsa och resa rent mentalt genom att studera kommer vara en stor källa till glädje. Dags att besöka självhjälpshyllan för att lära dig allt om den otroliga tekniken EFT (Emotional Freedom Technique) för att kontrollera oro eller fobier, eller lägga i sista växeln för tentor på universitet. För den rastlöse Väduren kan detta till en början låta som en riktig mardröm- sitta still? Och bara läsa? Men, ja, i december kommer du att älska det!

I mellandagarna är du på ett väldigt babbligt humör. Det är Merkurius som befinner sig i ditt karriärhus och kanske mailar du dig varm i vinterkylan. Jobbansökningar, förfrågningar angående arbete och uppsatser kommer att ta upp din tid trots att det officiellt är ledigt. Återigen tycks du nöjd med det hela och du vill få till en struktur för vad som väntar på det nya året. Du avser att starta 2014 med att satsa på din karriär. Och lucky you, året avslutas med att den energivande Solen bringar dig både en eller flera möjligheter till karriärframgång. Se vad som händer från och med en 21 december och en månad framöver. Precis vad en Vädur drömmer om: lite action!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..