ANNONS

Hösthoroskop för Tvillingarna 2013 (oktober, november, december)

/

Tvillingarna 22/5- 21/6

Oktober

Tvillingarna är kända för att vara excellenta budbärare av information och fakta. En anledning till att många tvillingar blir utmärkta journalister och författare. När oktober startar är det som om världen blivit en aning blödig. Anledningen är att många tecken befinner sig i vattentecken, vilket bara betyder en sak: emotional overload. Sentimentalitet och nostalgi på hög nivå med andra ord. Tvillingarnas förmåga att leverera information kryddat med känslighet är precis vad som behövs. Håller folk omkring dig på att gå ner sig i minnena som döljer sig i lådorna på vinden som packades ihop på sent 90-tal? Ta dem varsamt i handen och peka på vad som händer idag, 2013, istället. Som Dumbledore hade sagt; it does not do to dwell on the past and forget to live.

Den 18 oktober är det dags för en månförmörkelse som påverkar ditt sociala liv, dina kontakter, vänner och nätverk. Förmörkelser bringar fram sådant som varit dolt för att man ska uppmärksamma situationer som man kanske tidigare inte känt till. Förändringar väntar inom vänskapszonen och nätverk. Kanske är det dags att lämna den där boot camp gruppen där du tränar eller kanske röstas det fram en ny ledare för Capoeiranätverket?  Det ligger en koppling till din kärlekspartner i samband med förändringarna också. Ha lite extra tålamod om din partner är känslig och ilsknar till. Det går över.

Arbetsmässigt och även ekonomisk har du haft tur och flyt med dig sedan juni 2013. Sedan den stora lyckoplaneten Jupiter började flirta med din karriärplanet i juli har erbjudanden, lönehöjningar och bekräftelse på väl utfört arbete troligen duggat tätt. Det har också blivit viktigare för dig att ditt arbete känns meningsfullt.  Att ditt arbete har ett värde för andra och tillför världen något gott är ditt nya jobbmotto. Hello spiritjunkie! I oktober kan detta göra sig ännu mer påmint. Kanske är det dags att komplettera din utbildning med coachkurser inom NLP, taktil massage eller låna dina ord gratis till en välgörenhetsorganisation? Kanske skulle du kunna göra en insats i ett krisdrabbat område utomlands? Att göra en grävande utredning för att bringa fram sanningen om missförhållande är också på tapeten. Du är fokuserad men också en aning rastlös. Du tar din karriär bäst framåt med goda intentioner för andras välmående i oktober.

Ditt bästa beauty advice i oktober? Ta hand om din hälsa, den är nära förknippad med hur du ser ut. Det kanske låter som en självklarhet men just nu mår du så bra av att utforska alternativa terapier och de ekologiska mathyllorna att du fullkomligt strålar inifrån. Nyttiga luncher på underbara yogastudion Yogayama, skogspromenader och vetegrässhots är din typ av skönhetsprodukter just nu.

November

November kan komma att bli en banbrytande månad rent arbetsmässigt för Tvillingarna. Runt den 3 november kommer det börja ske förändringar i din arbetsmiljö. Bli inte förvånad om arbetssätt förändras och kollegor försvinner. Det dagliga arbetet är under transformation. Allt kan skyllas på solförmörkelsen i ditt arbetshus. Total eclipse of the workspace, kan man säga. Det som inte har fungerat måste ut och bort för att det ska bli ordning på kontoret. Solen vill gärna belysa kommunikationssätt men även hur Tvillingarna reser. Ge dig själv lite extra tid dagarna kring den 3 november- tåg, bilar och tunnelbanor kanske inte uppträder som vanligt. Likaså är det möjligt att mailväxling inte kommer fram. Dubbelkolla! Ett annat område som berörs är dina grannar och vänner. Dramatiska händelser kan beröra the woman nextdoor eller syskonliknande vänner.

Planeten som styr ditt tecken, kommunikationsmästaren Merkurius, har inte varit riktigt sig själv sedan den 21 oktober. Försenade svar på förfrågningar, missförstånd och en evig väntan på att ”det ska släppa” brukar vara det som folk upplever när Merkurius lägger ned sin verksamhet för att vila upp sig. Från och med den 10 november är han dock åter och du kan förvänta dig att det flyter på. Ditt sätt att kommunicera om dig själv, kanske i presentationer för jobb eller liknande, får fart. Så skönt. Om du under perioden 22 oktober- 10 november skrev på några avtal är det mycket möjligt att du nu får höra att avtalet måste skrivas om för att nya omständigheter tillkommit. Typical Mercury mischief.

Efter den 22 november är det love in the air. Under de efterföljande 30 dagarna ger himlen tur och betoning när det gäller kärlek. Kanske har du och din partner talat om en förlovning. I slutet av november är det mycket möjligt att du själv kan få berätta för dina vänner att du och din partner, ti-hi, har förlovat er. Likaså hjälper stjärnorna till med potentiella partnerskap. Har du ett avtal att skriva med en fastighetsmäklare, litterär agent eller PR-firma? Now is the time!

Det har varit två rätt omvälvande månader och nu är det dags att komma lite till ro med alla förändringar som skett och njuta av det goda livet har att erbjuda. Precis vad som sker i december.

December

I december är du populär! Det är inbjudningar och sociala tillställningar åt höger och vänster. Anledningen är att ditt sociala sjunde hus fortfarande är upplyst av solen. Du pratar, gärna å dina vänners vägnar. Det här är månaden då du hellre framhåller andra än dig själv. Kärleken tar nu ett steg tillbaka. Det innebär inte att du inte kan träffa din egen Mr Big när du dricker glögg och äter lussebullar, snarare låter du det hela få ta sin tid. Om du redan befinner dig i en relation är det dags för en kärleksmässig utvärdering. Har denna man allt det du drömt om? Är sättet han behandlar dig på inför sina vänner precis rätt? Samtidigt som du funderar och betraktar din kärleksrelation, men även din relation till affärspartners, kommer dessa att visa sig frikostiga mot dig. Du kommer även själv att ha mer pengar att röra dig med. Stjärnorna håller dock upp ett litet plakat med orden: Don´t spend it all– betala istället av dina lån nu!

Om du känner dig trött och a bit like butter scraped over too much bread (Tack Bilbo!) kommer du att må mycket bättre efter den 21 december.  Att ta dig an ovanor och fobier gör under för din hälsa.

När du vaknar på det nya årets första dag väntar dig ytterligare ett halvår av tur och lycka i pengar. Glade Jupiter har redan varit med dig och fyllt på pengakontot sedan i somras. Gläd dig också åt att de utmaningar du upplevt inom hälsa och dagligt arbete, som gjort sig påminda sedan i oktober 2012, kommer att försvinna under året som kommer.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00