ANNONS

Hösthoroskop för Kräftan 2013 (oktober, november, december)

/

Kräftan 22/6-23/7

Oktober

Det var varit quite the year, eller hur? Tänk tillbaka på åren 2001-2002 och jämför med vad som har hänt dig från och med i somras. Vart tolfte år besöker den stora lyckoplaneten Jupiter ditt eget tecken. När han gör det visar du upp ett nytt jag för världen. Troligen arbetade du vrålhårt med att förnya dig själv och bilden omgivningen har av dig under åren 2011-sommaren 2013. Och nu är du här. Jag gissar på att både din hälsa och ditt dagliga arbete har gett dig många anledningar att fira sedan i somras. Kräftorna symboliserar familj och omvårdnad- dessa områden är verkligen King in business, för alla tecken, under sommaren 2013- sommaren 2014. Familjeföretag , hemtjänster, real estate och att arbeta online hemifrån gynnas enormt.

I oktober kommer vi att få uppleva en månförmörkelse. Månen styr ditt tecken varför Kräftorna får sig en rejäl dos av förändring kring den 18 oktober. Förändringarna kommer ske i ditt karriärshus. Chefer kommer och går, nya strukturer för hur man ska arbeta och information som tidigare varit dold för dig, kommer fram i dagsljuset. Håll schemat lätt den 18 oktober- adjustment time kan vara guld värt. Det är möjligt att du blir den som dina kollegor anser bör bli utnämnd till ny avdelningschef när den förre helt oväntat lämnar in avskedsansökan. Dina arbetsrutiner kommer att påverkas, helt klart. Du har också mycket att välja mellan om du väljer att gå vidare från ditt arbete nu. Förmörkelser skakar om, men är, sett i bakspegeln, fantastiska språngbrädor. Fear not. Förmörkelsen ingår i din transformationsprocess av ditt nya jag.

Från och med den 23 oktober är det dags för fun and flirts. Inte så illa, va? Du kommer roa dig med saker som ger dig riktig glädje. Kanske väljer du och din partner att inte kliva ur sängen på hela helgen. (Sexiga Skorpionens vibbar har ett finger med i spelet och han vill gärna praktisera allt han lärt sig om kärlekskonsten från och med slutet av månaden.) Om du istället blir alldeles lycklig av att studera psykologi eller alternativa terapier för att bli fri från sjukdomar och fobier, kan kärleken finnas där bland böcker och kvällskurser. Oavsett om det är teater, psykologi eller pengar som du väljer att ägna dig åt så kommer tiden fram till den 23 november präglas av en trivsel och att du prioriterar att göra något som är kul.

November

I oktober gick du igenom en månförmörkelse, den här månaden är det dags för en solförmörkelse. Den äger rum den 3 november och sker i ditt kärlekshus. Förbered dig på förändringar som har att göra med kreativa projekt, barnrelaterade ämnen och kärlek.  Om det finns saker i ditt kärleksliv som inte känns som om de fungerar för dig, kommer de att belysas och redas upp i början på månaden. Stabila förhållanden står säkert (det kan till och med vara dags för att säga ”ja” i samband med förmörkelsen för en del av er) och klarar en utmanande situation, övriga riskerar att upplösas. Det är stjärnornas sätt att visa på svagheter och weak spots för att du ska söka dig till något bättre.  En liten varning för att svartsjuka kan blossa upp. Hantera dagarna med lugn och du hittar en rak, stadig väg framåt.

Förra månaden bestämde sig planeten Merkurius för att dra sig tillbaka från stjärnhimlen en stund. Merkurius är planeternas egen chatterbox– han styr kommunikation i alla dess former men även kortare transporter. Har du haft det svårt med att få svar på mail och ringer ingen tillbaka till dig? Lugn, Merkurius kommer tillbaka den 10 november. Merkurius styr också dina resor. Att resplaner lagts om eller försenats sedan den 23 oktober skulle vara helt normalt. Att du slitit ditt hår över att aldrig få svar på förfrågningar du skickat iväg, eller att det du försökt förmedla missuppfattats av mottagaren, likaså. Från och med den 10 november är det fritt fram att resa och att få fart på kontakterna igen. Det kan vara ganska kul att notera vad som händer just den dagen, den 10 november, oftast brukar Merkurius ordna upp alla oklarheter med en gång.

Efter en månad präglad av mycket koncentration på kärlek, men också roligheter, är du mot slutet av november sugen på att få ta tag i arbetet och din hälsa. Dessa områden gynnas efter den 22 november. Att få ordning på skrivbordet och ge din kropp en välbehövlig blandning av nyttig kost och träning du gillar är nyckelorden för slutet av månaden.

December

Du är fortsatt sugen på att få ordning på arbetsplatsen och kontrollera din hälsa. Bäst tar du hand om din hälsa genom att hålla dina energinivåer så höga som möjligt. Vila och slappna av när du känner att hjärtat dunkar för snabbt. Varför inte praktisera den fantastiska tekniken EFT (Emotional Freedom Technique)? Det finns hur många You Tube videos som helst för att lära sig bemästra stress och negativa känslor genom EFT. Gratis och fantastiskt lätt.

När vi börjar närmar oss julledigheten skiftar ditt intresse från dagligt arbete till socialt liv och kärlek. Det finns massor av möjligheter till dates i juldagarna. Befinner du dig i ett förhållande blomstrar romantiken.

Årets betoning på att arbeta hemifrån gynnas extra mycket från och med den 4 december. Mars, himlavalvets egen super-doer, sätter fart på karriär styrd från hemmet. Det betyder också att du tar dig an din familj och hemmet inför julens månad som om det vore din karriär. Hello Queen of Christmas Decorations!

När årets sista dagar närmar sig siktar du framåt. Tur och enorm potential för framgång inom arbete väntar dig i drygt sex månader. När juli 2014 kommer fortsätter den turen vidare till ditt alldeles egna pengahus. Mer inkomster väntar, tätt följda av shopping av kläder och power gadgets.  Inte så illa, va?

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00