ANNONS

Hösthoroskop för Lejonet 2013 (oktober, november, december)

/

Lejonet 24/7- 23/8

Oktober

Minns du vad som hände dig sommaren 2002-sommaren 2003? Ett helt nytt du trädde fram. Många av lejonen bytte arbete, blev klara med studier och flyttade. Det var en helt ny, personlig början och du befinner dig just nu i samma situation som året 2001-2002. Du finslipar planer och har hemliga avsikter som du bara berättar för dina närmaste och din huvudkudde (Gud förbjude att din chef fick se vad du egentligen antecknar på arbetstid- en helt ny affärsplan där han troligen inte är med!) Du gör dig just nu redo för att träda fram- sommaren 2014 smäller det. Men du behöver tiden fram till dess för att klara av de sista förberedelserna. Lyckligt nog har du mycket folk som arbetar med att hjälpa till behind the scenes. Framgångsrikt folk som man lyssnar på lotsar dig framåt bakom stängda dörrar. Det handlar om allt från bokförläggare till kreativa gurus inom konstnärsvärlden. Du har något som de har fått upp ögonen för och de ger dig all sin hjälp på vägen. Är det inte så att människor har trätt in närmast som skyddsänglar sedan sommaren 2013 för att hjälpa dig framåt? Exactly my point!

Nyckelord för framgång i oktober är: onlinearbete och studier. Att leva The Laptop Lifestyle gynnas sedan slutet av september. Kanske får du lov att arbeta hemifrån vissa veckor eller kan lägga om ditt schema till heltid från hemmet. Väljer du att starta upp en onlinebusiness såsom en blogg eller webshop (Hello Tictail.com!) har du stjärnorna med dig. Hela året juli 2013- juli 2014 gynnas arbete utfört från hemmet eller med koppling till bostad såsom real estate och cateringtjänster. Arbetar du dagtid på ett arbete där du kanske inte har din största glädje- lägg då kvällarna på att fila på bokmanus och teaterpjäser. Nästa år behöver du inte gömma dig längre. Var öppen för att lära dig något nytt- kurser och föreläsningssalar aktiveras big time kring månförmörkelsen den 18 oktober. Likaså kan förändringar inom just publishing och utlandsrelaterade frågor komma upp den 18 oktober.

Skulle du få en möjlighet att skriva under avtal- försök att göra det tidigt under månaden. Kommunikationsplaneten, Merkurius, avser att ta en time-out från och med den 22 oktober fram till den 10 november. Avtal och kommunikationer brukar bli en aning röriga under sådana omständigheter och man gör bäst i att sitta still och utvärdera det man redan gjorst- exempelvis korrekturläsa bokmanus eller gå igenom viktiga projekt en vända till innan man släpper ut det i världen. Du kan skriva avtal efter den 10 november igen.

November

Tyckte du att det hände en hel del närmast banbrytande saker kring den 18 oktober? Utland, högre kurser, juridik och publishing- alla dess områden fick en touch av månförmörkelsen. Nu får du en chans till ytterligare förändring. Den här gången är det dags för en solförmörkelse den 3 november. Solen styr lejonets tecken så du kan komma att känna av händelserna mer den 3 november än något av de andra tecknen. Solen befinner sig i himlavalvets eget undercover-tecken, Skorpionen. Svartsjuka, dolda psykologiska spel men även fertilitet är på tapeten. Allt är kopplat till ditt hem- och familjeliv. Kanske visar sig dolda fel i ditt hem, både rent konstruktionsmässigt men även vad avser familjeförhållandena. Kanske får du beskedet att IVF-behandlingen lett till att ni snart får tillökning i familjen? (Lejonen är väldigt fertila från och med den 23 oktober). Förbered dig på omvälvande händelser och stay calm. Förmörkelser sker för att öppna dörrar som det inte går att vänta med längre. Se det som att det som sker måste ut i det öppna nu. Det är dags för de här förändringarna. I slutet är det av godo, även om det kan kännas stressigt när de sker.

Merkurius kommer tillbaka den 10 november efter några veckors vacay. Nu är det helt i sin ordning att skriva på avtal, äntligen få svar på alla de där mailen du skickade förra månaden och helt enkelt komma vidare. (Om du trots allt skrev på ett avtal under perioden 22 oktober- 10 november- bli inte förvånad om nya uppgifter nu dyker upp så att avtalet måste skrivas om, alternativt hävas helt och hållet. Villkor förändras ofta när Merkurius börjar bete sig normalt igen.)

I slutet av månaden, efter den 22 november, börjar du roa dig mer. Kärlek, flirt och skojiga events står högst på din prioriteringslista inför julen.  Ha kul och gå på dates om du är singel. Njut tillsammans med din partner om du redan befinner dig i en relation. Den närmaste månaden lämpar sig bäst för att bara ha skoj, utan allvarliga samtal om äktenskap och framtid. Enjoy!

December

Lejonen är på sitt bästa partyhumör när månaden startar. Ni är också väldigt fertila. Om du inte önskar dig en september/oktober-bebis, vet du vad du bör göra. För många av Lejonen som önskar sig ett barn är detta goda nyheter. IVF-behandlingar, inseminationer och medicinska utredningar har varit på kartan sedan början av året. Perioden februari till juli var troligen värst, men allt började lätta i samband med att Pluto började röra på sig i mitten av september. Många Lejon kommer få sin barndröm uppfylld under 2014.

När juldagarna börjar närma sig skiftar ditt partymood till arbetsmood. Trots julklappsutdelningar och glöggkvällar vill du ägna dig åt arbete. Du laddar verkligen inför året som ska komma och ditt huvud är fullt av idéer och möjligheter. Årets sista dagar kan ge dig chans till ett extrajobb. Och du kan behöva det- julshoppingen i år kan ha gått en aning till överdrift… Lyckligtvis för din ekonomi så vänder din shoppingbenägenhet till en mer ansvarsfull attityd den 24 december.

Du avslutar 2013 med att utvärdera din karriärsituation. När den 1 februari 2014 gryr har du fått en bra överblick för att ta nästa steg mot dina drömmar. Drygt sex månader senare träder du ut i rampljuset. 2014 kommer bli galet fantastiskt!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00