Hösthoroskop för Jungfrun 2013 (oktober, november, december)

Jungfrun 24/8-23/9

Oktober

Solen hjälper dig med pengar sedan den förra månaden. Nu gynnas din ekonomi av att praktisera de universella lagarna om att ”det du ger kommer tillbaka till dig”. Har du någon gång provat att se vad som händer med din egen ekonomi om du först skänker en slant till välgörenhet. Wonders. Varför inte boka biljetter till fantastiska Malin Hammar (hon delar bl a med sig av så intressanta berättelser från sitt arbete på det 5- stjärniga hotellet The Plaza i New York- don´t miss!) och Olof Röhlanders föreläsning till förmån för Stockholms hemlösa? A win-win som bara gör dig rikare samtidigt som du skänker en hjälpande hand till de som behöver det. Nymånen den 5 oktober vill hjälpa till att försköna dig- släng allt i garderoben som inte smickrar dig och känn dig snyggare med det du har kvar.

Den 18 oktober har vi en månförmörkelse i Vädurens tecken. Förmörkelser bringar fram saker som varit dolda för att en förändring ska kunna ske. För de som är födda i Jungfruns tecken innebär det att frågor som har att göra med djup, personlig transformation kommer att aktualiseras. Som alltid när något nytt ska föda, krävs det att något annat först dör. Vi talar generellt om situationer. Man kan inte gå igenom en dörr, utan att stänga en annan.  Det ligger en koppling till familj och vänskapsrelationer i samband med förmörkelsen. Drama bland vänner och familj kan aktualiseras vilket leder till nya houserules.

Kommunikationsplaneten, Merkurius, som även styr ditt tecken har flyttat in i ditt eget kommunikationshus. Du är med andra ord extra intresserad av att gå på kurser, föreläsningar och att dela tankar och åsikter med andra. Sexiga och svartsjuka Skorpionen påverkar valet av ämnen att kommunicera om och svartsjuka, passion och psykologi är heta ämnen. Gnissla inte tänder över vad andra har eller den där kvinnan som tittar med så stora ögon på din man (han är ju din, eller hur?). Koncentrera dig hellre på ett särskilt projekt som intresserar dig. Varför inte försöka dig på att skriva en deckare eller erotisk novell? Boken kan bli en megasuccé. Sveriges egen romancedrottning, Simona Ahrnstedt håller kurser i att skriva romance både i oktober och november.

November

Energiknippet Mars ger dig massor av kraft att ta dig an dina dagar med militärisk disciplin. Är det dags att tappa de där extrakilona du samlat på dig? Mars kommer hjälpa dig att inte avvika från mat-och träningsschemat en enda dag. Du kan nå dina mål och skapa förändring du bestämmer dig för att genomföra med lätthet. Samtidigt som du praktiserar 5:2 dieten och bestämmer dig för att bli en grön smoothie expert har du, tyvärr, också nära till ilska. Inte för att du är hungrig utan för att Mars har ett jäkla humör. Han är trots allt krigarplaneten och du backar inte när det gäller att pick a fight. Du kan tona ned det här genom att undvika situationer och människor där du vet att din ilska triggas. Bli fit som en personal trainer och behåll dina tankar för dig själv, om möjligt.

Den 3 november är det dags för ännu en förmörkelse. Denna gången handlar det om en solförmörkelse som kommer bringa med sig nyheter vad avser de organisationer och grupper du tillhör. Är den där mindfulguppens lärare inte så sacred som du trott? Eller meddelar ditt medium  att något banbrytande har hänt som gör att ni inte längre kan ses för privata readings? Spirituella frågor kommer att aktualiseras, oavsett vad eller hur du tror.

Från och med den 10 november kommer du att se att svar på mail som har låtit vänta på sig nu börjar trilla in. Missförstånd och förseningarnas tid är förbi och du kan åter nå fram med ditt budskap. Om du under perioden 22 oktober- 10 november skrev under ett avtal eller köpte något dyrt (särskilt TV, bilar eller elektronik) är det möjligt att du får ta dig an vissa korrigeringar. Kanske måste avtalets omförhandlas för att nya omständigheter tillkommit, kanske är den där kursen du anmälde dig till inställd eller kursdatumen ändrade. Håll ett öppet sinne för kommunikation angående allt som du skrev på under de datum jag nämnde, den 22 oktober- 10 november.

December 

Din koncentration ligger på hemmet och familjen. Helt normalt i julens månad kan det låta som men anledningen är att solen befinner sig i ditt familjehus och vill ta hand om den delen av ditt liv mer än någon annan. Att ta hand om dig själv och att känna ett lugn och en harmoni i hemmet står högst upp din to-do-list när årets sista månad börjar. Lagom till julafton är du redo att skifta till partymood. En månad följer sedan av sociala tillställningar och att av att bara njuta och ha kul. Jungfrun är också väldigt fertil från och med julafton. Om det inte är dags för en oktober-bebis, vet du vad ska göra.

Trots julshoppingen har du bra koll på din ekonomi. Du bör handla julklapparna tidigt i december, sedan kommer din pengaplanet att bege sig på semester och budgetlistorna blir inte lika lätta att följa.

Sedan sommaren 2013 har den stora lyckoplaneten Jupiter arbetat hårt med att vidga din sociala cirkel. När sommaren 2014 kommer har du troligen skapat dig ett enormt mycket större nätverk än du hade ett år tidigare. Många av de här nya vännerna och kontakterna har också nästan blivit som en familj för dig.  De prövningar och utmaningar du har varit med om när det gäller kurser och utbildningar, kommunikation och relationer till grannar och syskon, som började i oktober 2012, kommer även att få ett avslut om cirka ett år, i december 2014. Vilket passar alldeles utmärkt för du gör dig redo för att presenterar ett helt nytt du från och med tidig höst 2015. (Du har då samma tendenser för a new personal you som du upplevde under året 2003-2004.) Happy New Year!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..