Hösthoroskop för Vågen 2013 (oktober, november, december)

Vågen 24/9-23/10

Oktober

Har du hållit på att ruttna ihop när det gäller ekonomin? Du har verkligen försökt att hitta vägar men hela tiden bromsats. Anledningen är att Vågens ekonomiska planet har befunnit sig i en konfrontation med överraskningarnas och förändringarnas planet. Saker har börjat röra på sig igen, thank God! Hela förändringen till det bättre började den 20 september. Det luktar major change och din ekonomi och du kommer att må bra av det. Om du är beredd på att göra förändringar, även om de till en början känns obekväma, så kommer en ekonomisk väg att sakta börja visa sig. Med pengaplaneten i ditt femte hus kan det vara en fråga om ekonomi gällande barn eller nöjen som ställer till det. Undvik att bli en av deltagarna i Lyxfällan 2014 genom att säga nej till de där senaste it-prylarna. Som en tröst kan jag nämna att från och med den 23 oktober kommer ekonomin att få ytterligare fart, något som håller i sig ända fram till den 23 november.

Den 18 oktober är det dags för en månförmörkelse. Förmörkelser bringar hastig förändring och många anser att de är obehagliga, to say the least.  Förmörkelsen påverkar alla tecken på olika sätt men gemensamt är att förmörkelser tvingar fram förändring som hindrar utveckling. För Vågens del berörs äktenskap- och partnerskapshuset den 18 oktober. Är det dags att put a ring on it eller att skriva avtal med din kollega om den där affärsidén ni filat på ett tag nu?  Om du redan är gift eller befinner dig i ett affärssamarbete med någon (t ex jurist, agent eller förläggare) kan det förhållandet komma att testas i samband med förmörkelsen. Keep an open mind och följ flödet. Den här förändringen kommer i slutändan att gynna dig, även om den kommer hastigt och oväntat.

Den stora lyckoplaneten Jupiter befinner sig i ditt karriärhus sedan mitten av sommaren. Under ett års tid kommer han att arbeta för att sprida ditt goda rykte och leverera goda nyheter som berör din karriär. Sist du gick igenom en sådan här lyckosam arbetsperiod var under åren sommaren 2002-tidigt höst 2003. Tänk tillbaka på vad som hände dig då och du kommer att kunna se liknande tendenser nu. Fortsätt att ta tillvara på att möjligheter du får till nytt arbete, uppdrag eller sådant som gynnar din karriär.

November

Stjärnorna har tvångsplacerat dig i en crash-course i ekonomi. Den här månaden är det dags för ännu fler lektioner i hur man hittar smarta, dock helt legala, sätt till att få mer pengar över. Den 3 november är det dags för en solförmörkelse i ditt ekonomiska hus. Med både Solen och strukturerade Saturnus i samma hus ligger utmaningen i att få till en balans för att få din personliga ekonomin att gå ihop med familjens ekonomi. Det är inte möjligt att bara en person roar sig och spenderar pengar utan att de andra i familjen inte blir en aning purkna. Den 3 november öppnar för möjligheter att förändra ekonomin på att strukturerat sätt så att alla blir nöjda. Kommunikationsplaneten Merkurius rör sig i ditt familjhus, varför det blir extra lätt att tala ut och rensa luften.

Solen kommer att göra allt för att ge din hemmiljö kraft och energi. Att nå en balans och att må bra i hemmet är särskilt betonat fram till den 23 november. Du kommer att prioritera det området.

Kärleksmässigt gick Vågen i början på månaden in i en period av bättre flöde än tidigare. Att finna kärleken i spirituella kretsar, på yoga-retreats eller vid bokaffärens självhjälpshylla gynnas. Vågens kärleksplanet, Mars, är också känd som krigarplaneten. Ha inte för höga krav på hur din partner ska vara och försök att tona ned önskemålen så att din partner inte får en känsla av att han eller hon måste bättre sig alldeles omedelbart nu, eller helst igår. Att nå en balans i en kärleksrelation är inte lika med att spika upp ett krigsmanifest med strikta klausuler på kylskåpsdörren. Alrighty?

December

Din kärleksplanet startar månaden med att flytta in i ditt första hus, det som styr din image och din självbild. Du kommer troligen att arbeta i ett ruskigt tempo. Vem var den personen som bara flög förbi? Ett sådant här hektiskt tempo höjer stressnivåerna avsevärt och ditt tålamod med din kärlekspartner är, non-existing, kan man säga. Försök att inte ta ut din stress på din lover, ser du inte att han eller hon faktiskt försöker göra allt för att du ska känna dig glad och nöjd? Samma sak med dina affärspartners. Du behöver bara odla lite mer tålamod även om ditt schema knappt tillåter det. Djupandas när du besöker damrummet.

Tack och lov kommer du att prioritera hemlivet mer från och med julaftonen. Du kommer känna att din kropp och själ snarast kräver harmoni och lugn i hemmet för att du ska orka fortsätta arbeta med samma kraft när det nya året startar igen.

Tycker du att ditt flyt i karriären avtog i förra månaden? Att dina försök inte gett någon rejäl utdelning? Lugn, dina försök har inte varit förgäves, Jupiter har gått ner på low power mood men avser att öka tempot avsevärt från och med mars. Jupiter kommer att verka mer på ett inre än yttre plan under perioden den 7 november- 6 mars. Att reflektera och funderar över karriärmål, att de hänger samman med vad man känner är rätt, blir viktigare fram till och med mars. Jupiter styr också över ditt sätt att kommunicera angående din karriär. Om svar på dina frågor dröjer under den här perioden är detta helt enligt rådande stjärnhimmel. Prova att djupandas lite mer när du går från datorn till damrummet.

När du skålar i champagne på nyårsafton kan det vara skönt att veta att de ekonomiska utmaningar som startade i oktober 2012 kommer att nå ett slut under 2014, likaså att Jupiter fortsätter att ge dig major career success under årets första sju månader. Happy New Year!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..