Hösthoroskop för Skytten 2013 (oktober, november, december)

Skytten 23/11-22/12

Oktober

Den händelse som tar mest plats på Skyttarnas stjärnhimmel i oktober är månförmörkelsen den 18 oktober. Förmörkelser bringar förändring och belyser sådant som varit dolt. Det är en befriande process att få veta saker som man inte känt till, för när man vet sanningen kan man gå vidare. För Skyttarna sker förmörkelsen i det femte, kreativa huset. Samma hus som också styr fame and passion. Det huset är som ett slags Neverland för vuxna eftersom det mesta man gör i det femte huset är just bara barnsligt kul. För Skyttar som önskar sig en graviditet kan den här förmörkelsen leverera ett positivt graviditetsbesked.  För de som kämpat med IVF och alternativa behandlingar för att lyckas bli gravida har det varit ett kämpigt år, särskilt perioden februari till juli. Tack och lov släppte motståndet den 20 september. Med Skyttarnas egen styrare, lyckoplaneten Jupiter, i det familjekära tecknet Kräftan gissar jag att världen kommer få se många nya skyttmammor under 2014.

Ett annat sätt som förmörkelsen kan agera är genom att ge ett kreativt projekt du arbetat på, en chans att ta sig till nästa nivå.  Bokmanus, teaterpjäser och skådespelare- alla faller de under det femte huset. Go for your creative dreams! Det är mycket möjligt att vad som än sker dig kring den 18 oktober leder till en slags pånyttfödelse av dig själv. Exciting!

Den 22 oktober beger sig kommunikationsplaneten, Merkurius, på en liten avstickare och kommer inte hjälpa till med mail och samtal på samma sätt som vanligt. Merkurius styr även teknikaliteter (säkerhetskopiera dokumenten på datorn!) samt resor med tåg, bil och flyg. Förseningar och missförstånd är mer regel än undantag när Merkurius åker bort. För Skyttarnas del innebär det att kommunikation när det gäller både kärlek och karriär, går på låg fart. (Skriv inga avtal under den här perioden- man brukar ångra det för att inget är som det verkar när Merkurius är borta. Twin Peaks vibes. ) Ha is i magen och försök tänka dig för två gånger för innan du får ett utbrott när din partner eller den potentiella nya arbetsgivaren verkar mentalt onåbar. Den 10 november är Merkurius tillbaka och allt återgår till normalitet.

November

Hello Spirit Guru! Det är dags att läsa Gabrielle Bernsteins böcker och vara beredd på en helt ny spirituell resa. Den 3 november är det dags för en solförmörkelse i ditt andliga hus. Om det är någon gång du kommer att ifrågasätta och byta inriktning, alternativt komma till djupa spirituella insikter så är det nu. Pluto (transformation) som styr din andlighet krockar samtidigt också med Uranus (förändring). Det ligger en koppling mellan pengar, andlighet och kreativitet. Kanske är det nu som din bok om hemsökta hus blir antagen av förlag och du får ett förskott, eller är det din blogg om inre skönhet och alternativa terapier som plötsligt börjar bli lönsam? Att välja en annan studiebana, lyckas med ett mål i domstol eller bege sig på en långresa till ett varmt land kan också ske plötsligt. Det är drama men det ser ljust ut.

Efter den 22 november lyser solen upp ditt första hus. Du strålar, tar hand om dig själv och andra omkring dig märker dig. Ta vara på den här energin genom att boka in möten och hålla dig framme med dina idéer. Du har starpower med dig.

Kärleken och karriären gynnas av att Merkurius är tillbaka in full swing den 10 november. (Mellan dagarna 25-27 kan dock din partner kanske tycka att du är en aning kall. Ansträng dig lite extra för att visa din kärlek de dagarna. )Var särskilt beredd på goda nyheter i kärlek och karriär under dagarna 27-29 november. Då håller lyckoplaneten Jupiter och Merkurius händer och är på sitt bästa humör. Lucky you!

December

Du fortsätter att sätta dig själv i centrum genom att shoppa, få spa-behandlingar och känner att du verkligen uttrycker vem du är. Den här tendensen håller endast i sig en månad per år så det finns ingen risk för att du ska bli grannskapets egen Ms Ego. Snarare handlar det mer om att du själv blir säkrare på vem du är och vad du vill utstråla och representera.

Actionplaneten Mars rocks your career sedan förra månaden men du har hur kul som helst- trots att det är arbete. Kreativa projekt och barnrelaterade arbetsområden gynnas. Bli inte heller förvånad om du får en skopa fame till jobblunchen.

Den 21 december flyttar Solen in i ditt ekonomiska hus. Detta innebär ett pengaflöde som, om du öppnar dig för det, kan få rejäl fart. Praktisera tacksamhet för det du redan har och se mer pengar komma till dig.

När du lyssnar till klockringningen på nyårsafton lämnar du ett år bakom dig som till stor del präglats av transformation för din egen del. Jupiter har gett dig tur i pengar genom gåvor, kommission, beviljade lån och försäkringsutbetalningar sedan sommaren 2013, och det fortsätter han med tills sommaren 2014. Saturnus har gett dig mer ansvar och en kanske kritiskt blick när det gäller struktur på din andlighet. Du har utvärderat tro och spiritualitet sedan oktober 2012 och kommer att fortsätta att göra det ända fram tills i december 2014.  Du kan se fram emot mycket tur när det gäller högre studier, juridik, utlandsrelationer, publishing och tro, från och sommaren 2014. Ämnen som får vilken Skytt som helst att börja vifta på öronen av glädje.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..