Hösthoroskop för Stenbocken 2013 (oktober, november, december)

Stenbocken 23/12-20/1

Oktober

Stenbockarna strävar alltid efter att nå sina mål. I regn som i solsken stretar de på mot toppen där deras belöning väntar. I oktober månad befinner sig den energigivande Solen i karriärshuset- att fokusera på arbete och framgång är mer aktuellt än någonsin under året. Ta vara på nätverk du tillhör för att få ytterligare fart på karriären, särskilt inom social media. Din karriärplanet, Venus, gynnar det extra mycket under de den första veckan av månaden. Be a Twitter Queen! Efter den 10 oktober flyttar Venus vidare in i ditt spirituella hus. Då mår din karriär bra av att engagera sig i välgörenhets- och pro bono- projekt. Du kommer möta nyckelpersoner på yogaklasser, insamlingar till hemlösa och i andliga kretsar.

Stenbockarnas hälsa styrs av planeten Merkurius. Han rör sig relativt snabbt genom varje tecken vilket gör att sätten att optimera sin hälsa skiftar ofta. De första tre veckorna handlar hälsan om att rensa kroppen men också att vara ansvarsfull i ditt sexliv. Om du lever ett liv á la Samantha i Sex and the City, se till att skydda dig så har du inget att bekymra dig för.  Från och med den 22 oktober- 10 november avser Merkurius att gå ner på low speed. Undvik att göra stora förändringar eller ta viktiga medicinska beslut, såsom operationer, tills Merkurius rör sig framåt normalt igen.

Månadens stora händelse på stjärnhimlen är den månförmörkelse som äger rum den 18 oktober.  Förmörkelsen påverkar din familj och ditt hem. Eftersom saker som är dolda ofta kommer fram i ljuset vid förmörkelser är det mycket möjligt att allt från dolda fel i bostaden blir uppenbara vid en renovering till att dramatiska situationer uppstår med familjen. Ha tålamod med familjemedlemmar och föräldrar kring den 18 oktober. Ända sedan mars 2011 har det pågått en process att förnya och tänka om i familjen, den här förmörkelsen är en del i den processen. Många Stenbockar kommer de närmaste åren att försöka sig på en banbrytande livsstil för att nå en balans. Du experimenterar och provar dig fram- är det bättre att dela på familjen under veckorna, för att spara på krafterna eller kanske ha ett separat boende på annan ort där du arbetar eller studerar? Detta är typiska frågor som Stenbockar kan tänkas ta sig an. Det finns inga fel, bara goda försök till att nå en balans.

November

Månaden startar med en solförmörkelse i ditt vänskaps- och nätverkshus den 3 november. Var beredd på drama inom de grupper du rör dig eller tillhör. Kanske sker omstruktureringar i yogagrupper eller din raw food klubb. Vänner kan gå igenom dramatiska händelser och som följd behöva ditt stöd. Eftersom svartsjuke Skorpionen har ett finger med i spelet kanske du eller någon av dina vänner utsätts för lite lägre former av smicker genom baktalande. Har du en väninna som lever i en relation med en mycket svartsjuk partner- hjälp henne att komma vidare. Under hela månaden fram till den 22 november kommer vänner och sociala kontakter att stå högt på din prioriteringslista tack vare Solens placering i vänskapshuset.

Kärleksmässigt kommer du ha flyt fram till mitten av månaden. Din personliga utstrålning och stil skriker grace och skönhet. Alla kommer notera dig när du besöker dina vänner eller sociala klubbar. Dags att surfa in på Savannahs för ett par Manolos eller varför inte unna dig ett besök på Net-a-porter om du vill skaffa dig något särskilt lyxigt att ha på dig när du dricker drinkar med din date.

Efter den 22 november kommer ditt intresse att ligga än mer åt det spirituella hållet. Du funderar, närmast förvånat, över hur det är möjligt att den personen du just tänkte på, ringde dig nästan samtidigt som tankarna kom. Drömmar och deras betydelse och tecken till dig är något annat som du kan känna intresserad av. Det är som om den osynliga världen knackar på och du ser en koppling mellan andlighet och din hälsa. Du mår så mycket bättre av att öppna dig för det som man inte alltid kan se. Healing och alternativa metoder gynnar din hälsa sedan i mitten på sommaren och kommer att fortsätta att göra det ända fram till nästa sommar. Varför inte ladda hem den uppmärksammade boken Mind over Medicine eller läsa mer om energimedicin?

December

Temat angående andlighet som blev aktuellt från och med den 22 november, fortsätter att vara av högsta intresse för dig fram till dagarna innan julafton. Därefter är det dags att sätta på dig partystassen och glänsa. Du mår bra och det syns i in utstrålning. You´ve got that something. Bakom leendet finns en flirtighet som tittar fram. Potentiella kärlekspartner ser dig som glamorös och sexig.

Stenbockar har haft fantastiska möjligheter att hitta den stora kärleken sedan i juli. Den goda nyheten är att samma äktenskapstendenser fortsätter ända fram till i juli 2014. Många Stenbockar kommer walk down the aisle under årets första sju månader. Tycker du att giftermål bara är rent strunt, kanske du istället är överlycklig över att du och din pojkvän bestämt er för att leva happily ever after och i er nyinköpta bostad. Om du redan är gift är det alternativt möjligt att du istället ingår ett partnerskapsavtal gällande en företagsidé. Att bestämma sig för att arbeta tillsammans och lova varandra respekt och ärlighet i business är lite som ett äktenskap det också. Tycker du att business är lite tricky- varför inte besöka übercoola entreprenören Marie Forleos hemsida för lite inspiration? Maries You Tube videos är guld värda!

När du höjer ditt champagneglas på nyårskvällen och ser upp mot den fyrverkerisprakande himlen, minns då att det år som väntar innebär lika fina kärleksmöjligheter som under året sommaren 2001-sommaren 2002. Den resa du startade 2008, som går ut på att skapa ett nytt jag, är fortfarande pågående och kommer att fortsätta att vara en viktig del av ditt liv. Det har inte varit lätt. Troligen har åren sedan 2008 varit kantade av att relationer och livssituationer drastiskt har upphört för att ersättas av andra, nya, omständigheter. Se det som en spirituell utbildning som kommer att leda dig till en plats där ingen eller inget kan rucka på dig. Ta till vara på styrka som kommer från dina egna andliga upplevelser, såsom intuition och drömmar, och du följer rätt väg under året som kommer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..