Hösthoroskop för Fiskarna 2013 (oktober, november, december)

Fiskarna 19/2-20/3

Oktober

Oktober blir en hektisk månad för alla tecken, Fiskarna är inget undantag. I samband med nymånen den 5 oktober kommer Fiskarnas hus som styr delade tillgångar att aktiveras. Det handlar om pengar som kommer och går i stora summor. Till exempelvis banklån för fastighetsköp, försäkringspengar som betalas ut eller studielån som ska återbetalas. Förbered dig på händelser kring pengar som kommer från andra, såsom bank, försäkringsbolag eller kommission för ditt arbete. Kanske är detta dagen då du besöker banken för att skriva under lånehandlingar eller får in försäljningssumman för ditt lantställe eller lägenhet på ditt bankkonto.

Den största händelsen den här månaden är månförmörkelsen som äger rum den 18 oktober. Förmörkelser brukar skaka om för att leda till nödvändiga förändringar och dagarna kring den 18 oktober blir din ekonomi återigen av största intresse. Kanske har du varit optimist angående din egen ekonomi och måste nu lägga om planen eller kanske visar sig en investering du gjort inte alls ha gett den utdelning du hade hoppats på. Du kommer att utvärdera situationen för att starta om på ett nytt sätt istället. Tack och lov visar stjärnorna att du har en fantastisk bankman, försäkringsagent eller annan typ av rådgivare som hjälper dig att reda ut oklarheterna.

Trots utmaningarna i ekonomin ser du ut att ha flyt med dig i karriären. Skönhetens planet, Venus, gör dig till en populär figur inom ditt företag eller din bransch från och med den 7 oktober till den 5 november. Det flyter.

Från och med den 22 oktober kommer kommunikationsplaneten, Merkurius, att bete sig på ett underligt sätt. Han kommer inte längre att hjälpa till att hålla ordning och reda när det gäller hur vi kommunicerar (mail, telefon och snigelpost) likaså när det gäller resande med tåg och bil. Mitt råd för resten av månaden är att ha lite tålamod om du inte får svar på dina mail och förfrågningar. Undvik också stora och dyra inköp, särskilt gällande tekniska apparater och teckna inga avtal.När den 10 november kommer kan du tryggt köpa ny bil eller teckna ett nytt anställningsavtal. Då är Merkurius med på banan igen.

November

Du är intresserad av utlandet, studier och resande den här månaden. Tendensen började redan den 23 oktober. Länder långt borta får dig att se alldeles drömsk och lycklig ut! Planera och tala om resor men gör inget förrän efter den 10 november då Merkurius är med på galoppen också.

Den 3 november äger en solförmörkelse rum i ditt hus som bland annat styr utbildning. De som studerar kommer att omvärdera studiesituationen. Kanske var inte valet av ämne rätt, eller kanske behövs det kompletteras med ytterligare ämnen för att få rätt spetskompetens. Rent generellt kan förändringar i skola påverkar ditt liv, t ex om du arbetar som lärare och får reda på att nya regler nu ska börja gälla inom betygs- eller ordningssystem. Dagarna kring den 3 november kan kännas stressiga- det bästa du kan göra är att försöka vila och hålla dig hemma så mycket som möjligt. Undvik också att resa under just denna dag. Saker och ting får åter flyt efter den 10 november-resor, studier och personliga insikter.

När Solen beger sig in i ditt karriärshus den 22 november lyser den också upp Skyttens tecken. Skyttar älskar, förutom resor, också att läsa på universitet (gärna juridik och språk) samt att ägna sig åt smått filosofiska aktiviteter. Skyttar är också skrivfrälsta. Alla de här områdena aktiveras just nu. Solen uppmärksammar dem helt enkelt upp. I ditt fall kopplas Skyttens favoritområden till din karriär. Söker du arbete på ett världsomspännande företag? Kommer du att resa till utlandet i tjänsten? Blir det tal om att lära sig japanska för att kunna resa till Japan på affärsresor? Vill du arbete inom publishing eller juridik? Dessa är alla möjliga frågor som du kan ge lite extra uppmärksamhet under månaden som följer, för att du ska få en idé.

Kärleksmässigt dras du till utlänningar eller har alla chanser att åka iväg på en riktigt romantisk resa till utlandet med en ny kärlek eller din man. Likaså kan du träffa kärleken i ett annat land. Så skönt att få these lovely vibes efter dessa två omvälvande månader!

December

Din karriär är fortfarande av största intresse och det håller i sig fram till den 22 december. Perfekt timing för att sedan gå ner i social mood. Från och julafton och en månad framöver blir det meet and greet för hela slanten. Visst kanske det talas arbete, men det är mest skoj och på ett kontaktknytande sätt. Se till att inte lämna hemmet utan visitkort i fickan-du kommer behöva dem!

Är du på jakt efter en ny kärlek att hålla i handen när mellandagsbiograferna öppnar portarna? Det är högst troligt att du går med din chef eller överordnad! Yes, office flings are all over the place mellan den 5- 24 december. Känns tanken på att inleda något romantiskt med någon från ditt arbete inte bekväm? Försök då att tänka efter före.

Året 2013 har präglats av tur och flyt i just ditt flirtiga kärlekshus. Tendensen började från och med i somras och håller i sig fram till och med juli 2014. Det kommer finnas gott om chanser för roliga dates men också för att göra massor av skoj. Samma hus som styr kärleksflirtar styr också kreativitet och barnrelaterade frågor. Är du inte redo att bli mamma under 2014, vet du vad du bör göra. Vill du däremot arbeta med välgörenhetsprojekt för barns välmående eller för ditt eget höga nöjes skulle, har du alla chanser att hitta precis den där organisationen som känns rätt. Skriver du böcker eller teaterpjäser, kan manus riktade till barn vara speciellt på tapeten. Tendenserna i det flirtiga och kreativa huset aktiveras av tur vart 12:e år. Sist det skedde var sommaren 2001- sommaren 2002. Vad hände dig då som hade relation till områdena kärlek, bara-ha-skoj och barn? Energierna är desamma som under sommaren 2013-sommaren 2014.

Happy New Year, kära Fisk! Drick din champagne och önska mot himlen på nyårsslaget. Rör din önskan just de områden jag nämnde, kärlek, barn och kreativitet, är det stor chans att du ser dem gå i uppfyllelse inom de kommande sju månaderna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..