Mars i Jungfrun- Time for business!

Dagens horoskopvibb:

Från och med den 15 oktober- 6 december befinner sig energiknippet Mars i praktiska, analyserande och ödmjuka Jungfruns tecken. När dessa energier blandas får vi en slipad affärskvinna som är galet produktiv och ruskigt effektiv. Don´t waste my time är ledorden för perioden.

Från och med idag kan du förvänta dig:

1. Att du ifrågasätter och planerar mer än vanligt.

2. Skriver du på en uppsats/avhandling eller filar på ett bokmanus som kräver detaljöga är de kommande sex veckorna rent guld. Du kommer pilla och peta dig till en perfekt slutprodukt!

3. Jungfrun älskar att leka Florence Nightingale, a k a How may I be of service? Känner du att du vill stödja eller arbeta ideellt? Varför inte starta en egen insamling eller dela med dig av din företagsvinst eller privata lön till ett välgörande ändamål du brinner för. (Jag älskar WSPA men det finns fantastiska stödorganisationer inom så många områden.)

4. Ingen rast, ingen ro. Mars föddes springande och de närmaste veckorna springer vi alla med för att organisera oss både kroppsligt och rent praktiskt. To-do listor, detox-recept och yogalektioner är hetare än någonsin.

Jag ska stretcha tiden så att den räcker till att avsluta mina årshoroskopsböcker för 2014, innan, nyårsafton kommit och gått…

Vilket område tänker du effektivisera under den här tiden och vilka mål vill du ha uppnått när december startar?