Att vara född mellan två tecken (Hur du tyder ditt horoskop. Del 4.)

Jag har fått några frågor och kommentarer om vad det innebär om man är född mellan tecken. Detta innebär alltså att man är född väldigt nära brytpunkten (cirka plus/minus fem dagar) från ett annat soltecken än sitt eget. Är man då det ena eller det andra tecknet?

Svaret är att man är lite av båda, som en mix. För att bättre förstå ditt horoskop kan du då först läsa för ditt soltecken och sedan för det tecken som du ligger nära. Säkert kommer du att känna att vissa karaktärsdrag passar in bättre på dig själv men att båda tecknen tycks passa dig.

Prins George- A Prince of Hearts

Frågan om hur man tolkar ett horoskop för en person som är född på en s k cusp blev intressant när  Prins William och Kates son, Prins George föddes. Prins George är Kräfta men var väldigt nära att ha blivit ett Lejon. Eftersom månen styr hans tecken, Kräftan, kommer känslor ha en stor inverkan på hur han styr sitt liv. Prinsessan Diana kallades Queen of Hearts av folket, och enligt stjärnorna är den lille prinsen fullt kapabel att bli Englands Prince of Hearts.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..