”Jag är Kräfta och vill arbeta hemifrån- är det rätt läge?”

Nyligen var jag på middag och vi diskuterade bl a arbete, karriär och kreativa idéer. En av middagsgästerna hade länge funderat på att starta eget och drömde om att få arbeta mer fritt och hemifrån. Personen är Kräfta och undrade kort och gott om stjärnorna hade något råd när det gällde vilken väg som var bäst att ta just nu.

Turplaneten Jupiter

Kräftor är hemkära och fulla av moderlighet och omvårdnad. När nu den stora lyckoplaneten Jupiter befinner sig i Kräftornas tecken för första gången på 12 år betonas och expanderar just de områden som Kräftan symboliserar. Jupiter flyttade in i Kräftan redan under sommaren 2013 och stannar där tills i juli 2014. Under den här tiden gynnas allt som har koppling till hem, familj, omvårdnad och saker förknippat med det kvinnliga.

Svaret på fråganDet råder astrologiskt  inga tveksamheter om att perioden fram till sommaren 2014 är utmärkt för att starta upp ett företag hemifrån. Jupiter älskar att go global och är den store äventyraren och entreprenören. Han har stora visioner och kommer troligen få Kräftor, men även andra tecken, att skapa stora planer hemma vid köksbordet.

Att starta en online business för att sälja hem-relaterade produkter eller kanske en cateringservice är bara två exempel på områden som Jupiter stödjer just nu. Varför inte satsa på DIY-projekt och starta upp ett konto på Etsy? Jupiter vill gärna att du når ut över landgränserna med dina produkter och tjänster. Många som bara testat på skoj har skapat sig en helt ny karriär genom just den hemsidan.

Familjerna växer

När sommaren 2014 kommer kan Jupiters expansion av Kräftans tecken innebär att alla tecken fått större familjer. Vi skapar band som blir som familjer för oss och barn och giftermål kommer också att hjälpa till att få vår egen klan att växa.