ANNONS

”Jag är Lejon- hur förbereder jag mig bäst för mitt kommande, stora år?”

/

Den här frågan fick jag nyligen av en Lejon-ascendent. Nästa år är det alla Lejon och Lejonascendenters stora år. En tolvårs-cykel kommer till ända i mitten av juli 2014 och därefter är dessa stolta, kungliga stjärnor redo att göra stor entré på världsscenen igen. Anledningen?

Gamle gode Jupiter, även känd som entreprenören, äventyraren och planeten med de största visionerna i zodiaken, tänker hålla alla Lejon i handen i ett helt år. Alla ni som är Lejon och/eller har ascendenten i Lejonet, tänk tillbaka på året mellan sensommaren 2002- september 2003. På vilket sätt startade ni då på nytt?

Dags att gå till sminklogen, Fru Lejon

Många Lejoninnor putsar just nu sin päls och sitt CV i tysthet. De arbetar i hemlighet med projekt som inte har nått världen ännu. Vissa talar visserligen om sina projekt men de är långt ifrån officiella ännu. Lejonen har just nu hjälp av duktigt folk också- sådana som sitter på rätt kontakter och som bakom stängda dörrar viskar om Lejonens potential.

Du, Lejon, håller på att sluta cirkeln med det du påbörjade för snart 12 år sedan. Var det en lyckad banan, kanske du vill utvidga den ytterligare. Om inte, kanske du visar upp dig som kreatör eller manusförfattare istället för som den bankanställlde som dina vänner sett dig som så länge. Din omgivning kan faktiskt komma att sätta i halsen av förvåning när du visar upp din förvandling!

Notera givetvis att den här transitionen kan visa sig under hela året 2014-2015. Det är inte troligt att du vaknar på morgonen den 16 juli 2014 och har förvandlats från ekonomiansvarig till en sagotant. (Om det händer- vill jag gärna att du mailar mig! ) Förändringen kan ske gradvis under hela året. Men vill du förbereda dig ser du till att vara redo att agera från och med sommaren 2014. Anledningen är förstås att du vill passa på att få all hjälp och hype du kan av Jupiter.

Jupiter i Lejonet för oss andra då?

Jupiter i Lejonet kommer bli skoj även för oss andra tecken. Lejonet älskar roligheter, skapande och barn. Jag misstänker att många kreativa projekt som teaterpjäser, barnböcker, dans och underhållning kommer blomstra mer än någonsin under året 2014-2015. Att göra business av sånt man älskar, som en hobby, är gynnat. Skriver, skapar, uppträder eller dansar du- kan detta bli ett drömår. Att skaffa barn, gynnas likaså.

Häftiga nya TV-produktioner á la Idol

Mottot för året sommaren 2014/sensommaren 2015 är ”Hela världen är en scen”. Stora dramatiska shower kommer bli temat. Artister kommer troligen slå knut på sig själva för att briljera och glänsa på scenen. Under året 2014/2015 kan vi få se kröningen av nya pop- och rock prinsessor och kanske får vi se popdrottningen Madonna (som är Lejon) göra en helt ny entré? En annan möjlighet är starten av nya Idol/America got talent-liknande program. Stora, produktioner som når en global publik och som gynnar kreatörer, underhållare och artister är så rätt när Jupiter och Lejonet samarbetar.

Med kopplingen till barn kan spin-offs på vuxenversioner av lyckade programserier nu ges i barnversionen (Tänk barninredare, barn som lagar mat , skriver och uppträder). Vad som än visar sig är en sak säker, det kommer bli glammigt och väldigt underhållande att titta på!

Stick hål på egot!

Lejonen är stoltast i zodiaken. När Jupiter expanderar deras redan stora ego är den största faran att man blir lite för cool och självgod. Att behålla tassarna på jorden och minnas att göra gott för andra, kan aldrig någonsin missgynna en. De Lejon som lyckas med att stå där i strålkastarljuset och ta emot glittriga priser, samtidigt som de kommer ihåg att tacka sin familj, vänner och manager samt även sträcker ut en hand till de som behöver det, har fattat galoppen.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00