ANNONS

Horoskop vecka 46, 2013

/

Ställ en fråga och ni skall få ett svar… till slut.

Hurra! Kommunikationsplaneten Merkurius är tillbaka med oss andra på arbetet! Merkurius gav sig iväg på semester den 21 oktober och sedan dess har det inte flutit lite lätt som vanligt i kontakter med andra. Hur många av er har klagat på (eller jublat över) att telefonerna tycks ha tystnat? Att svaren på mail och telefonsamtal aldrig tycktes komma och att hela världen verkade ha drabbats av missförstånd och förseningar? Typiska Merkurius-på-semester-hyss.

Samtidigt kan ni också har fört en tyst inre monolog om hemligheter, behov och begär eftersom Merkurius drog med sig Skorpionens energier på semestern. Dubbla budskap, passion, hemligheter och åtrå kan vara härligt men också rätt… tja, rörigt. Nu blir det lugnare och framförallt klarare sms. (Har det inte handlat om kärlek kan kommunikation i arbetet fått er att verkligen tvingats hållas masken, trots att ni känt er bunda och manipulerade.)

Oops!…

Skrev några av er kontrakt eller avtal under perioden 21 oktober- 10 november är det möjligt att ni råkat ut för att siffror eller uppgifter skrivits ned fel, varför ni fått skriva om avtalet igen. Likaså är det möjligt att det som bestämdes under perioden då Merkurius vilade sig, nu kanske ses på ett nytt sätt eller att nya omständigheter tillkommer som ändrar det som avtalades. Var beredda på att nu i efterhand få korrigera lite uppgifter som kan ha blivit fel. Jag hoppas att Merkurius inte ska ha trasslat till det för mycket för er.

Jag fick ett erbjudande om att hålla föreläsning under den här perioden, vilket jag tackade ja till. Jag ville såklart inte missa chansen. Jag är dock helt öppen för att det är möjligt att både tid, plats och omständigheter kan göra att vi kanske får se ändringar i schemat till följd av att vi ingick överenskommelsen i en låg Merkurius-period. Jag ska hålla er underrättade om vad som händer.

Från och med tisdag den 12 november är det fritt fram att kommunicera, resa och skriva avtal. Då har Merkurius helt kommit in i sin arbetsroll igen.

Veckans turdag!

På onsdag den 13 november möts turplaneten Jupiter och Solen i ett perfekt synkat möte. Solen och Jupiter ligger då precis 120 grader ifrån varandra- en astrologisk aspekt som sägs ge den allra bästa av förutsättningar. Jupiter styr över lycka, tur, expansion och pengar, och Solen är den livsgivande kraften. Det är en perfekt dag för att starta något nytt, särskilt med relation till hem och/eller passionerade kärleksaffärer. I astrologi är timing för när man startar något väldigt viktigt. Födelsen för ett företag eller ett jakten på rätt lägenhet präglas av stjärnornas humör den dag det initierades. Onsdagens fina planetenergi antyder att det man startar på den här dagen, har stor potential att växa och bli större med tiden. Markera onsdagen i era kalendrar med en liten stjärna.

Veckan gynnar att vi tar nya tag. Nymånens energi är visserligen svagare än alldeles intill dagarna kring den 3 november men med vackre Venus i arbetssamme Stenbocken har vi alla chanser att ta mogna, väl genomtänkta beslut för att komma vidare. Vår beslutprocess kan vara en aning långsammare än vanligt, men det är helt i sin ordning och gynnar bara att vi verkligen har alla fakta under kontroll.

Fullmåne med kontraktsmöjligheter

På söndag den 17 november väntar en fullmåne i praktiske Oxen. Jupiter sänder lycka och välgång till fullmånen vilket ger möjligheter till pengar, expansion och internationella arenor. Hårt arbete man utfört kan få komma till ett avslut vilket i sin tur ger pengar och en fantastiskt möjlighet. För er som söker arbete kan det innebär att det kan bli aktuellt att skriva nytt anställningsavtal eller kontrakt med en ny klient. Bästa dagarna att skriva under avtalet skulle vara just den 17 november men även på måndagen den 18 november.

Ha en underbar vecka!


3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00