ANNONS

Projekt Inre Styrka. Utmaningar vecka 2.

/

Det är måndag och dags för nya tag i Projekt Inre Styrka! Merkurius är på banan och det innebär att det nu är dags för att börja låta mailen gå varm.

Precis som förra veckan är det tre gyllene regler som gäller:

1. 10 tacksamma tankar varje dag.

2. Bort med begär, kroppsliga eller psykologiska

3. Våga drömma STORT

Vikten av delmål

Förra veckan satte jag mål. Det var klurigt och jag insåg vikten av att sätta delmål och övergripande mål. Ett av mina mål är att försörja mig som författare. Att bryta ned det målet till att inom ett år ha släppt en bok på den svenska marknaden känns rimligare än att bli bästsäljare så där lite omedelbart. ;-) Ju högre förväntningar, desto tuffare att ta sig över berget, alltså väljer jag att ta en liten kulle i taget istället.

Dags att knacka på hos möjligheterna!

Oavsett om man älskar lagen om attraktion eller är mer av en praktiskt do-er från den akademiska världen (jag är båda!) så finns det en sak som är viktig att INTE glömma för att få fart i drömfabriken: företag och människor kommer sällan och knackar på ens dörr. Det gäller att visa framtassarna på egen hand! Den här veckan kommer jag att praktiskt taget förvandla mig till kommunikationens gudmoder för att öppna alla möjliga dörrar. Det är som en slags tävling, tänk Fångarna på Fortet, ju fler öppnade dörrar, desto större chans till utdelning i slutändan.

När?

Jag startar redan idag, måndag. På onsdag/torsdag lyser ju Solen och Jupiter upp fantastiska möjligheter. En möjlig dag för svar är alltså redan denna vecka om man sätter fart med en gång. Annars är just onsdag/torsdag kalas för att lyfta luren eller maila.

Veckans utmaning

1. Kontakta tre personer, företag eller organisationer som kan hjälpa mig att nå mitt mål. (Är de fler än tre till antalet går det naturligtvis lika bra.)

Jag vågar inte!…

… är precis det jag brukar pipa inombords när jag fått fram mailadresser och telefonnummer till Gud och hela världen. Men, sen debatterar jag en stund med mig själv. Det knakar i hela huvudet: Är jag galen som kontaktar den här agenturen utomlands? Kan jag verkligen utföra det här arbetet som jag beskriver i mitt mail till det Det Stora Företaget? Ligger min idé verkligen, verkligen i linje med mitt mål?  Joho då! Och då mailar/ringer jag.

Är det någon av er andra som också är i kontaktar-tagen?

Och hur går det för er med sockret? Jag hade en vansinnig dipp i fredags- jag klarade den utan socker/kolhydrater men det var baske mig på håret.

Om det är någon som verkligen lärt mig vikten av struktur och att följa drömmar så är det min man. Jag avslutar därför med en bild på mig och maken från Oslo Motor Show häromveckan. Efter många år blev min mans dröm om en amerikansk Peterbilt-lastbil sann OCH belönades med tredje pris i utmanarklassen. Vi hoppade och tjoade av lycka så klart!  Artikeln är med i det senaste numret av tidningen Trailer .

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00