Ni vill prata om andlighet idag! (Medium)

Puh, vilken morgon! Tre (3) samtal om frågor om andlighet, medium, övernaturligheter och meddelanden från den andra sidan.

Jag skyller allt på Skorpionens sol. Det är en enorm betoning på det inre, andliga livet just nu. Även om detta är en astrologiblogg ska jag gärna berätta lite om vad jag svarade på en av frågorna jag fick idag. Kanske kan det glädja även någon av er idag? Jag har tidigare frilansskrivit på just temat ”Andlighet” så, shoot, här får ni lite av den sidan också!

När jag inte jobbade med juridik gjorde jag bland annat det här för att kunna fylla spaltmeter om sådant som ögat inte alltid kan se:

Satt vid en pool i Spanien och badade fötterna med Terry Evans när vi talade spöken och framtid, följde med kvinnor och tolkade spanska/svenska när de besökte en fantastisk healer som utförde mindre mirakel framför mina ögon och skrev om 1900-talets största paranormala händelse (som just tog plats i Spanien).  Ni kan ju ana att mitt dagjobb som jurist krockade en aning med dessa intresseområden…

Jag tror på sådant man inte kan se, på hjärtats godhet och på att det man ger till andra, alltid kommer tillbaka till en. Jag tror på teori, vetenskap och akademiker och jag tror att dessa två världar kan mötas med hjälp av sunt förnuft,  nyfikenhet och ömsesidig respekt.

Känner du till ett bra medium?

Detta var en av de frågor som jag fick per telefon idag. Och visst finns det någon jag kan rekommendera. Men innan dess vill jag säga några kloka ord som jag tycker borde vara obligatoriska att läsa innan man går för att ”få höra sina framtid”:Låt ingen annan än du själv diktera vad som ska ske i ditt liv. Se ett besök hos ett medium/astrolog/rådgivare som någon som kan visa på dina möjligheter men låt dig ALDRIG begränsas i vad någon annan säger dig ska hända, eller inte hända, i ditt liv.

Var den power kvinna du vill vara, inte vad någon annan säger att du är! Våga följ ditt hjärta och din glädje så hittar du rätt.

Så.

Ett medium jag ringt några gånger är Mark Bajerski. Han befinner sig i Spanien och jag har aldrig träffat honom annat än per telefon. Han har varit fantastisk för mig, om han är det för dig, vet jag inte. Såg dessutom att han precis släppt en bok om sin egen väg. HÄR kan ni se den fina boktrailern. Kika runt på hans sida och läs han vittnesmål- det är rätt skoj bara det!

Ha en underbar dag!