ANNONS

Projekt Inre Styrka. Resultat vecka 2.

/

Ännu en vecka har passerat och utmaningen för veckan var att kontakta minst tre intressanta företag och/eller personer för att komma ett steg närmare mitt mål: ett nytt arbete.

Resultat:

I min maillista över skickade mail finns mail till två nätverk, fyra företag, en bokning till en entreprenörsmässa för kvinnor och mailväxling med en konferensbokare på ett hotell. Jag har brainstormat och sedan sållat en hel del för att hitta rätt personer och företag att maila. Bästa lärdomen den här veckan var att man under sökandets gång hittar andra intressanta sidodörrar. Om man gläntar lite på dom kan man hitta helt andra vägar som faktiskt tar en till samma slutliga mål.

De gyllene tre

De andra tre målen som övergripande gäller också; att våga drömma STORT, befria mig från begär (socker) och att tänka tio tacksamma tankar varje dag- hur gick det med dom?

Tack, tack, tack, tack… och TACK!

De tio tacksamma har utökats. Jag mår så otroligt bra av att skänka tacksamma tankar åt saker som jag har och som sker i mitt liv. Jag tackar nu inte bara när jag stiger upp utan även då jag promenerar med hundarna. Det får mig på toppenhumör!

Dåligt beteende i skafferiet denna vecka

Det finns tyvärr en notering om ”dåligt beteende i skafferiet” denna vecka. Jag föll för frestelsen Tomteskum efter drygt en vecka utan några kolhydrater alls. Jag var beredd på att kroppen skulle skrika efter kolhydrater och tog saken med ro. Det är okej att gilla godis men det är inte okej att äta det varannan timme. Mitt mål var att bli av med okynnestuggandet på karameller och bakverk. Det har lyckats. Har inte rört en enda kolhydrat sedan Tomteskums-festen. Kroppen mår bättre, vågen visar mindre och jag kan dra åt ett snäpp till i skärpet. Jag känner mig nöjd.

(Hur går det för er andra? Ni vet att jag är så nyfiken! :-) )

Dream on, Dream on!

Att drömma stort har gått bra. Jag gottar mig i alla möjliga drömmar om att få skriva för en stor publik, gå till ett arbete som jag ÄLSKAR, glädjas över fortsatt god hälsa, tillbringa tid med min familj och att få fortsatt härliga mail från fina bloggläsare här på Amelia. Allt är möjligt!

Sammantaget en bra vecka. På måndag är det dags för nästa utmaning.

Ha en underbar lördag!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00