ANNONS

Projekt Inre Styrka. Utmaningar vecka 3.

/

Efter två veckor med nya, godare vanor både för kropp och själ samt eget agerande för att få kontakt med potentiella arbetsgivare tycks det gå ganska bra. Ändå kan man falla tillbaka i tankar som ” Men det händer ju ingenting!” och ” Vad ska jag göra nu?”. Bästa botemedlet är att känna att jag hela tiden håller ögonen öppna. Denna vecka ska jag därför fortsatt hålla koll på lediga jobb och även våga känna tillit till att allt löser sig på precis det sätt som det ska lösa sig. Nu till den officiella utmaningen.

Veckans utmaning

1. Var öppen för tecken, tips och ledtrådar!

Okej, så jag gör allt jag kan. Jag tackar och är öppen för alla vägar möjliga som kan tänkas visa sig. Men ser jag allt, eller missar jag något?

Jag läste en väldigt spännande bok i somras, Pinch Me av Bernadette Logue. Den handlar om hur Bernadette upplevde att hon fick signaler från universum om vad hon skulle göra för att förändra sitt liv så att hon nådde balans och kände sig lyckligare.  Kanske hade namn och vägledning kommit till henne hela tiden, men att hon missat dem innan?

Finns det tecken på det som ska komma?

Kan detta stämma?, tänkte jag och öppnade mig för den möjligheten. Så några veckor senare befann jag mig på ett flyg och hamnade bredvid en kvinna som jag började tala med. Vi pratade om livet och om vad vi arbetade med. Jag snubblade in på mitt skrivande och vad jag hoppades få kunna göra med det. Då säger kvinnan plötsligt: ”Du ska kontakta Bonnier Tidskrifter.”

Utmärkt, tänkte jag och log. Efter åratal av förlagsletande tänkte jag att det inte var rätt ställe att börja om man letade barnboksförlag. Men, ni kan ju gissa vilket företag det var som bara en månad senare gav mig förtroendet att skriva här på Amelia… Just det, Bonnier Tidskrifter!

Jag testar!

Jag kan inte låta bli att undra om det var ett tecken? Och om det var det, finns det fler? Den här veckans utmaning kanske därför verkar en aning för flummig men eftersom jag redan rent praktiskt gör allt jag kan för att hitta ett arbete, ska jag roa mig med att öppna mitt sinne för tecken, tips och vägledning. Faktum är att jag ska tacka för dem i förväg. Om en vecka får vi se om det ger någonting.

Tror ni på tecken? Kommer någon av er andra också att testa det här?

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00