Den Norra Månnoden- ledtrådar till din livsväg. (Hur du tyder ditt horoskop. Del 5.)

Karma och livsväg

Månens noder är spännande att titta på om man undrar över sin livsväg. Månnoderna hör till det som man kallar karmisk astrologi. Den södra noden avslöjar, beroende på placering vid födelsetidpunkten, vad man klarat av och uppnått i tidigare liv. Den norra norden visar istället på var man, i detta liv, har störst chans till utveckling. Ens livsväg, kan man uttrycka det.

Hitta mer information om din norra nod!

Om du tycker att detta låter intressant kan du hitta mer information om var du har din norra nod HÄR.

 1. Hej Marie!
  Jag tolkar det som att du ska frigöra dig ekonomiskt från en partner ekonomisk och bli helt självständigt gällande det du äger och användandet av dina förmågor och talanger. Du kan även ha kommit till denna världen med en viss kunskap inom esoteriska, andliga ämnen.

  Googla ”north node in second house” samt ”south node in 8th house” så får du mer kött på benen.
  Lycka till!
  Kram
  Helena

 2. Marie skriver:

  Jag har norra noden i skorpionen i andra huset och södra noden i tvillingarna i åttonde huset.
  Vad har jag med mig från tidigare liv och vad behöver jag sträva efter?

  Kram Marie
  .

 3. Maria skriver:

  Beskrivningarna som perioden om när Merkurius var i retro, de är toppenbra.
  Mer sådant!
  Läste dem tyvärr efteråt, lite försent för min del, den perioden var full av missförstånd och dålig kommunikation, jag kommer definitivt att ligga lågt nästa gång en sådan period kommer.
  När kommer den igen ?
  Hur ofta, ca, är det så , per år ?
  Hur är läget för kärlek / socialt liv / kommunikation den 18/12 ?
  Läste något om att den 21/12 är det sämre med den saken?

  1. Hej Maria! Tack för dina kommentarer! Ja, visst är det lite snurrigt när Merkurius bestämmer sig för att ligga lågt… Tack och lov sker det endast 3-4 gånger per år.

   Nästa tillfälle Merkurius tar semester påverkar i stort sett hela februari 2014. Den 18 december ger Merkurius (kommunikation) och Neptunus (fantasi och storytelling) alla med drömmar om att förmedla en grandios historia de bästa förutsättningarna. Mars, planeten som symboliserar manlighet i horoskopet, beger sig in i Stenbockens tecken strax efter 21 december. Det innebär snarare hög fart i arbete och/hälsa/träning än på datingscenen. Men, beroende på vilka planeter som styr ditt kärlekshus är detta individuellt.

   I december 2013 och januari 2014 är det många astrologer som tror att stora världomvälvande händelser kommer äga rum. Det krafter som lyser starkast på himlen på nyårsafton/nyårsdagen kommer inte vara nyårsfyrverkerierna utan ett s k T-kors. Arge krigaren Mars, de plötsliga förändringarnas planet, Uranus och nymånen i arbetssamme Stenbocken möts så att det slår gnistor om det. Ledorden är ”historiskt event”.

   Hoppas vi hörs vidare här i cyberrymden och, återigen, tack för dina kommentarer. De betyder mycket för mig och för hur den här bloggens inlägg utformas. :-)

   Kram Helena

 4. Här hänger jag inte med ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..