ANNONS

Solen i Skytten- så påverkas alla tecken!

/

Dags för expansion, tur och humor!

Det är dags för Solen att lämna zodiakens hemliga agent, Skorpionen, och istället packa resväskan och ta på sig optimsisternas glasögon. Solen flyttar in i glade, lättsamme och äventyrlige Skytten den 23 november. Skyttens styrare är Jupiter vilket gör Skyttarna till ständiga sökare efter frihet, expansion och kunskap. Skyttar älskar att resa, helst väldigt långt borta och till något som är helt olikt deras egen verklighet. Kan de inte avverka mil i distans, reser de i sinnet; ett bibliotek proppat med kunskap eller filosofiföredrag kan verka lika tilldragande för en Skytt, som socker för en geting. Skytten är inte måttlig, varför enda risken under månaden som kommer vara att vi överdriver på olika sätt.

Vad betyder Solen i Skytten för just dig?

Nedan finner ni en snabblista över vad Solen i Skyttens tecken betyder för er under månaden som kommer- var vill Jupiter att ni expanderar? (Känner ni till ert ascendenttecken, läser ni även för det.)

Perioden som gäller är den 23 november- 23 december:

Väduren– får besök av Solen i sitt nionde hus. Detta är Skyttens, och Jupiters, eget hus och alltså förknippat med allt jag nämnde i inledningen. Att resa över världen och gnugga hjärncellerna för att komma fram till en affärsplan, kommer tilltala dig. Kläcker du en superidé? Och sedan ännu en, och ännu en? Fall inte för frestelsen att försöka göra allt- utan välj den idé som har mest potential. Då har du störst chans att lyckas.

Oxen– får sitt åttonde hus upplyst av Solen. Sex, passion och känslor är ledorden när du skapar starka band till andra. Solen här vill hjälpa dig att genomgå en personlig analys av vad du verkligen ska prioritera och ha kvar i ditt liv. Det är bara genom att lämna något som du kan komma vidare där du tidigare suttit fast. Har du speeddejtat fler än en herre? Nu är det dags att bestämma sig!

Tvillingarna– kommer få en rejält social månad. Det är kärlek, vänner och affärspartners som strömmar in från alla håll. Solen i Skytten är ärlig, öppen och lite av festen clown- detta är rätt väg att gå för att lyckas i kärlek, affärer och på glöggfesterna. Eftersom det sjunde huset, där Solen nu tar plats, styr äktenskap, kanske det är dags att dansa till Beoyncés ”Put a ring on it”? Alternativt kan det bli aktuellt att satsa på en affärsidé tillsammans med en partner.

Kräftan– Känslosamma Kräftan, som redan har besök av Skyttens styrare Jupiter, får sig ytterligare en dusch av Skyttens superoptimistiska energi. Området som berörs är Kräftornas sjätte hus- det som styr dagligt arbete och hälsa. Vägen till lycka och tur på kontoret är att ta saker och ting lite grann med en klackspark och fokusera på att tänka positiva tankar. Dina arbetsdagar kommer bli så mycket lättare då! Du har tur och flyt med dig om du bestämmer dig för att satsa på ett nytt sätt att ta hand om din hälsa- oavsett om det handlar om att hitta rätt läkare eller rätt träningstyp och/eller diet.

Lejonet– Oh, dear, kära Lejon! Detta kan bli månaden då du flirtar mer än under din älsklingsperiod, sommaren. Solen flyttar in i ditt kärlekshus. Önskar du dig en bebis är detta verkligen månaden att försöka. Om inte, vet du vad du ska göra. Vill du hellre satsa på kreativa projekt kommer du kunna leka dig fram till något helt fantastiskt! Solen kommer bringa tur till alla dessa tre områden; kärlek, kreativitet och barn. Lejonet älskar att få framträda inför en publik- den här månaden kan du få mångas ögon på dig!

Jungfrun– får besök av Solen i sitt fjärde hus, samma hus som styr familj och hus/hem. Att känna trygghet och nå en punkt då man känner att man nått en lugn hamn, efter en guppig dag ute till havs är något som Solen i Skytten kan hjälpa dig med. Vilka finns där för dig och ger dig kraft? Uppmärksamma dem och sände dem tacksamma tankar. Släng sedan in en uppiffning av hemmet också- ju grandiosare, desto bättre.

Vågen– får ett rejält uppsving när det gäller kommunikation under den kommande månaden. Med Solen i ditt tredje hus är föreläsningar, kurser, lärande och kortare resor på agendan. Håll inte inne med det du kan- det kan vara redan guldgruvan både för dig och andra. Varför inte undervisa, och tjäna lite pengar, på det ämne som alla dina vänner alltid tycks fråga dig om? Du sitter inne på mer spetskompetens än du tror.

Skorpionen– Solen besöker ditt andra, ekonomiska hus, och siffrorna på ditt bankkonto vill växa! Du har en fantastisk månad för att öka din ekonomiska trygghet men även för att expandera när det gäller dina egna förmågor. Var försiktig så att optimistiske Skyttens energier inte får dig till att slösa med dina pengar dock. När mitten av december är här är det mycket troligt att du har gått en personlig, snabbkurs i hur du ska hantera dina tillgångar på bästa sätt.

Skytten– kommer att le och skratta när han checkar in sin väska. Det är alla Skyttars personliga födelsedag. Hurra! Du, Skytt, passar på att fira det med att funderar över vem du är och vad du anser möjligt att uppnå. Hur vill du att folk ska uppfatta dig? Vad vill du kunna säga att du har åstadkommit i ditt liv? Följ din positiva känsla och våga hoppa när tillfälle ges till expansion- chansen kanske inte kommer förrän om ett år igen.

Stenbocken– kan få sig en riktigt övernaturlig månad. Solen lyser upp dina drömmar, känslor och intuition. Finns det något där ute som liksom dallrar i luften och vill säga dig något? Börjar din magkänsla att pocka på uppmärksamhet- lyssna då till den under den kommande månaden. Den kan ha mer rätt än synliga faktorer. Om tanken på att vara ensam hemma och läsa böcker från självhjälpshyllan tilltalar dig mer än glammiga glöggpartyn och julfirande med hela tjocka läkten, kan du skylla allt på Solen. Om en månad är du redo att visa världen allt du kommit fram till.

Vattumannen– tänker satsa alla sina kort på att mingla och möta folk. Att nätverka står högst på din agenda när Solen besöker ditt elfte hus som styr grupper och nätverk du tillhör, eller vill tillhöra. Det elfte huset sägs också representera drömmar man vill uppnå. Din väg till framgång den här månaden går via alla dina kontakter. Dags att bli galet aktiv på Face Book, Twitter och Linkedin! Vattumännen är pionjärerna och banbrytarna på stjärnhimlen, de som vågar ta steget innan någon annan gör det. Du kan kläcka en fantastisk idé som är helt ny på marknaden.

Fiskarna– får besök av Solen i sitt tionde hus som styr karriär och status i arbetet. Framgång såsom en löneförhöjning eller bättre ställning på arbetet väntar Fiskarna. Att fundera över vad som egentligen definierar framgång för dig, är också intressant. Nu kan en chans komma att få starta den där nya, karriärvägen som du drömt om så länge. Ta chansen att skicka ut CV och spontanansökningar till dina drömarbetsplatser. Solen och turen är med dig!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00