ANNONS

Horoskop vecka 48, 2013

/

Ta chansen!

Solen har precis tagit plats i optimistiska Skyttens tecken. Allt ljus är på internationella kontakter/resande, böcker, skrivande och förläggande samt högre studier. Filosofiska tankegångar gynnas också- Skytten älskar att funderar över stort och smått. (Här finner ni en snabbgenomgång för vad Solens position i äventyrlige Skytten innebär för alla stjärntecken under tiden mellan den 23 november till den 23 december.) Skytten kan anses vara naiv eller kanske någon som bara borstar av sig det som är jobbigt för att istället sikta mot nya mål. Låt det blir er ledstjärna den kommande månaden: våga chansa på att kontakta drömföretag, personen ni beundrat i hemlighet eller visa världen vad ni arbetat på. Skytten gör det hela tiden och när hon blir rädd lugnar hon sig alltid med orden ”Äh, vad är egentligen det värsta som kan hända?”. Skytten är också starkt förknippad med tur och därför är det än mer anledning till att följa sina drömmar och våga hoppa nu. Börja redan idag!

Veckans turdag!

På torsdag den 28 november möts kommunikationsplaneten, Merkurius, och Skyttens styrare, turgossen Jupiter. De båda planeterna befinner sig exakt 120 grader ifrån varandra. Detta anses vara ett mjukt, positivt möte mellan två planeter. De samarbetar och ger varandra energi, kan man säga.

Merkurius befinner sig i djuplodande Skorpionen (känslor, det dolda, psyket och het passion). Jupiter (tur, expansion, utland, entrerenörskap, filosoferande och högre studier) befinner sig i kvinnliga familjetecknet Kräftan. Vad Merkurius än väljer att tala om, kommer Jupiter välja att kabla ut till så många som möjligt. Att presentera idéer är kalas på denna dagen! Du kommer troligen vara nyfiknare än vanligt och suga åt dig som en svamp av ny information och kunskap som kommer till dig. Oro eller negativitet tycks som bortblåst tack vare Jupiters ”Äh, vad gör väl det om 100 år”– attityd. Att tänka en aning banbrytande, ligger i energin. Detta är verkligen dagen då du lyssnar till din inre röst (Skorpionen) och ger den en chans ute i den stora världen.

Kraft till förändringar- tänk banbrytande!

Som om veckans turdag inte vore nog, har vi på söndag den 1 december ännu ett toppenmöte på stjärnhimlen. Det är livsgivande Solen och de plötsliga förändringarnas planet, Uranus, som ger varandra energi. Även de två har då exakt 120 grader mellan sig. Uranus älskar att gå i spetsen för sådant som aldrig gjorts förut. Solen tycker att detta är värt att ge extra kraft. Det är betoning på jaget, personliga projekt och att ta världen med storm. Står du i startgroparna för något som är helt nytt inom ditt arbete, i ett sätt att studera/lära på eller när det gäller träning. Du kan göra skillnad, inte bara för dig själv, utan bli en sann inspiration för andra. Satsa!

Övergripande energi

Som ni hör präglas veckan av stark optimism och framtidstro. Är det något som går emot er under veckan, våga ha tillit till att det istället väntar något bättre runt hörnet; en ny date, ett nytt arbete, en ny möjlighet. Skyttens kappa är rymlig och där man först tror att man gått på en nit, kan det sedan visa sig finnas guld.

Amore, amore y libertad

Kärleksmässigt är det nu fullt möjligt att partners och herrar ni dejtar, visar upp en ungdomlig, lekfull attityd men, framförallt, frihetsälskande livstil.(Att låsa in en Skytt ger reaktionen ”Nobody puts ME in a corner” i rekordfart. Sen ser ni bara fotsulorna när han eller hon traskar vidare.) Det bästa ni kan göra är att följa med på upptågen, ta dagen som den kommer och hoppas på det bästa. Det är vad Skytten gör mest hela dagarna.

Ha en underbar vecka!

Idag firar jag 37 år av levnad och några av klokhet. Igår såg köksbordet ut så här innan vi gav oss av för att fira en annan glad kvinna som fyllde (futtiga) 30 år! I paketen dolde sig ett fint halssmycke samt ett doftljus från Edblad. (Edblad tycks ha expanderat till att göra allt från kläder och accessoarer till heminredning- jag älskar´t!) Maken kompletterade med rosa champagne.

PS- Vad tycker NI?

I veckan kom ett mail med förfrågan om mer kärleksastro här på bloggen. (Naturligtvis kommer det- redan den här veckan!) Jag tar med glädje emot konstruktiv kritik! Vad vill ni läsa mer om? Vad tycker ni är bra respektive mindre bra? Era kommentarer är guld värda och en av mina få ledstjärnor när det gäller att veta om det jag skriver är bra eller bara så där lagom bra. Var inte blyga nu! Jag vill veta allt vad ni tycker så att jag kan skriva bättre och ännu mer inspirerande i framtiden. Önska på!

Kramar till er alla!

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00