ANNONS

Kärleksastro 2013. Väduren

/

På begäran startar jag idag en liten kärleksastro-serie. Jag tar det i den ordning som zodiaken instiftat: Väduren först, Oxen sedan och så vidare. Ett tecken per dag de närmaste tolv dagarna. Vissa tecken har mer fokus på kärlek än andra under vissa år- jag markerar intressanta perioder.

Väduren- 21/3- 20/4

Det har tumlat runt rejält, generellt, för Vädurarna sedan 2011. Uranus, har travat runt i era hem med ett litet plakat med orden ”Förändring nu!”. Halvkul och utmanade men väldigt givande i efterhand.

Under åren 2009- 2011 var det FULL FART med bistre Saturnus i kärlekshuset. Kärleken var full av utmaningar, separationer och skilsmässor när Saturnus flyttade in för att rena hela ditt kärleksliv. Urk. Ser du tillbaka, har du nu nått en helt annan nivå och känner dig troligen mer balanserad i kärlekslivet.

2013- Inte ett klassiskt jag-mötte-kärleken– år

När det gäller kärlek i år är det sjunde, kärlekshuset, inte ett hus som är fullpackat med action. Och tack och lov för det- ni har nog på annat håll, t ex genom att upptäcka er egen personliga frihet. Ni behöver frihet i ett förhållande under 2013. Detta är viktigt för era partners att förstå.

De som är gifta kommer troligast att förbli så, de som är letar efter kärleken kommer troligen att fortsätta spana under 2013. (Notera nu, om det redan är någon som protesterar ”men jag skilde mig, eller träffade min man, gifte mig…” att det kanske i era respektive personliga horoskop finns aspekter som triggar just detta. Det här horoskopet är ställt rent generellt.)

Självklart har det under året funnits och kommer att finnas perioder under detta år där kärleken är mer aktiv. En av dessa perioder var:

16/17 augusti- 23 oktober

Vackra Venus, Vädurarnas egen kärleksplanet, flyttade då in i Vågen. Det är mycket möjligt att du märkte att du tycktes ha något slags flöde, att folk (läs herrar!) noterade dig. Det var som om du hade en dragningskraft kring dig. Det var troligen flirtigt och roligt men kanske inte så seriöst.

Nästa kärleksperiod 2013: 7 december- nyårsafton

Håll ögonen öppna när glöggmingel och julbordet med företaget med blir aktuella. Venus befinner sig i Vädurarnas karriärhus. Ni minglar och attraheras av chefer och personer i höga positioner. (Advokater, universitetslärare, förläggare och företrädare för stora bolag är särskilt intressanta.) Venus, styr även er ekonomi, varför ni kan känner er en aning ambivalenta- minglar jag för kärlek eller nöje?

Fram till den 23 december är utland, utlänningar och ”annorlunda” dates på tapeten. Att bli kär i utlandet eller åka med en kärlek till utlandet kan bli aktuellt. Ni är flirtiga fram till den 23 december, för att sedan från och med julafton och fram till nyårsafton anta en mer ”torr” ton i kärlek. Ni tycks mer attraherade av företagande än kärlek.

Juli 2014- 2015- Flirt, flirt och barnmöjligheter!

Året 2014 lovar massor av flirt och kärlek. Allt startar den 16 juli. Hurra! Mer om det i det kommande årshorosopet för 2014 som jag kommer publicera med pompa och ståt i december månad! :-)

Ha en underbar dag!


0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00