ANNONS

Kärleksastro 2013. Oxen

/

Oxen- 21/4- 21/5

Saturnus bootcamp i ditt kärlekshus

Oxarna har haft en riktigt prövande tid bakom sig när det gäller kärlek. Saturnus den mest strikte planeten av dem alla, har härjat fullkomligt fritt i Oxarnas kärlekshus sedan oktober 2012. De Oxar som är födda tidigt i tecknet, mellan den 21 april och den 5 maj,  känner av detta mest. De som är födda senare kommer att känna av detta starkare under 2014. Saturnus önskar alltid rensa upp där det finns sprickor i murarna. Detta kan vara en starkt stressande situation- äktenskap och relationer testas (och som om det inte vore nog- passar han också på att testa företagsrelationer). Minns att vad som än sker, syftar till att få ett kärleksliv som står på säker grund, även om det kan kännas svajigt just nu. Lever du i en stark, kärlesfull relation är det troligt att ni går vidare relativt smärtfritt men finns där problem under ytan, kan Saturnus få er att överväga om ni ska fortsätta tillsammans.

Förmörkelserna

Två gånger kom er kärlek att testas lite extra under 2013. Den första gången var den 25 april och den andra gången den 3 november. Oväntade, plötsliga förändringar kan ha varit aktuella. Omständigheter som kan ha varit dolda, kan ha kommit till din kännedom kring dessa datum och därmed varit startsignalen för att du eller din partner gjort plötsliga förändringar i er relation.

Pluto, som är Oxarnas kärleksplanet, befinner sig under en stor del av året i en ansträngd relation med Uranus (förändringarnas planet). Jag är så ledsen att säga det, men Oxarna har det tufft i kärleken just nu.

Det positiva

Visst finns det positiva sidor att trösta sig med också. Det är inte förrän man verkligen fått kämpa och anstränga sig för sin kärlek som man kan njuta av att den finns där. Om omständigheterna känns tunga men du och din partner fortfarande vill ha varandra, så är er kärlek stark, verklig och värd att slåss för med näbbar och klor även i framtiden. Det är just detta som Saturnus vill ha reda på när han besöker ditt kärlekshus. Han vill ha det bästa för dig: din bästa partner, en som står tryggt även när det blåser. Alla andra avser han att blåsa bort från ditt liv.

Kärleken kommer inte lätt utan axlas med ansvar. Var beredd att arbeta för din kärlek och den växer sig bara starkare. Tack vare att Saturnus rör sig långsamt över stjärnhimlen behöver ni inte utstå en sådan här prövning igen förrän om sisådär 29 år.

Även för företagare

Det sjunde, äktenskaps- och partnerskaps-huset, styr även just företagssamarbeten. Om du inte känner igen några av de tendenser till kärleksproblem som jag beskrev, kan det alternativt ha varit ditt företags ”äktenskap” med andra företag som fått sig en skopa prövningar.

Håll ut, kära Oxe, om ett år är du klokare, starkare och på tryggare mark med din kärlek!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00