ANNONS

Projekt Inre Styrka. Resultat vecka 4.

/

Vilken härlig vecka!

Resultat:

Veckans utmaning nummer 1, att promenera fick fart på både min energi och vågen! Ett kilo ned (samma som jag gick upp när jag föll i LCHF-fällan med nötter och mejeriprodukter veckan innan) och en fantastisk känsla av välbefinnande efter varje promenad.

Blev alltid mer än 30 minuter

Kroppen ville inte alls lägga av efter 30 minuter. Jag gick SNABBT och kände att lagom tid att sluta istället var runt 40 minuter. Då var jag både rödrosig om kinderna och rejält varm. Detta tänker jag absolut fortsätta med!

Nr 2.

Utmaning nummer två, att vara snällare mot mig själv har jag använt så fort jag noterat negativa tankar. Jag har fokuserat på tre positiva saker jag åstadkommit, i de situationer där jag känt mig missnöjd. Det har fungerat!

Resultat:

En klar humörvändare och värd att fortsätta ha med sig i överlevnadskitet i framtiden.

Hur gick det för er?

Nu är jag så klart väldigt nyfiken på att höra om det var några andra av er som också hoppade på ”promenad-utmaningen”? Och i så fall, hur gick det? Ni vet att jag verkligen VILL veta allt!

På måndag eftermiddag väntar som vanligt nästa veckas utmaning för mig, och er som vill, här på bloggen!

Ha en fortsatt underbar lördag!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00