Kärleksastro 2013. Lejonet

Lejonet  24/7- 23/8

Lejonens kärleksplanet är Uranus. När Uranus är inblandad kan man alltid räkna med förändringar, gärna plötsliga sådana. Vi lever och utvecklas och våra önskningar och behov i kärlek förändras även de över tid. En del har tur att finna en partner som lever i samklang med behoven av förändringar, så att de kan göras tillsammans. Andra behöver bryta sig fria för att kunna följa den inre rösten när den börjar viska: ”det är dags att gå vidare”.

Från hunk till intellektuell

Mellan åren 2003- 2011 befann sig Uranus i Fiskarnas tecken och det åttonde huset. Sexuell attraktion och åtrå stod högt på intresselistan. Nivån av fysisk attraktion var det som framför allt fick Lejonen att bestämma sig för om det var dags att inleda en relation eller inte. Sexuell kemi var oerhört viktigt under de åren.

Sedan i mars 2011 har Lejonens prioriteringar i kärlek dock ändrats. Lejonen söker nu istället efter en själsfrände, någon som man intellektuellt kan nå högre höjder med. Att finna en partner att filosofera med är viktigare än alla snyggingar i världen. Det är viktigt för Lejonen att ha en partner som delar samma intressen för högre gott, skrivande och rättvisa, för att det ska bli en seriös relation av flirten.

Magistern är HET!

Lejonen vill alltid ha kul, de styr trots allt det s k ”rolighetshuset”, det femte huset. Roligt i kärlek just nu är en partner som du kan lära dig något av. Bästa tipsen för att finna kärleken är i undervisande miljöer, såsom universitetskurser inom juridik och språk, men även bland förlags-och TV-relaterat folk. Välgörenhetsorganisationer och advokatbyråer erbjuder även de möjligheter till kärlek. Lejonen kan mycket väl bli förälskade i lärare och föreläsare och utlänningar. Allt som är annorlunda från dig själv (kultur och land) är attraktivt, för att det kan lära dig något nytt.

De här tendenserna i kärlek är aktuella, inte bara för 2013, men ända fram till 2019.

P.S Lejonens stora tur-år startar snart!

Lejonens stora tur-år väntar ju nästa år- detta kommer skapa flyt och glädje på ett sätt som ni inte sett sedan mitten av 2002-september 2003. WOW!  HÄR kan ni få en förhandstitt om vad som väntar Lejonen 2014.

LOADING..