Kärleksastro 2013. Jungfrun

Jungfrun 24/8 -23/9

I backspegeln: En tid av förändringar

Uranus älskar plötsliga förändringar. Under sju (7) års tid, år 2003- 2010,  skakade han om ditt kärleks- och sociala liv. När Uranus har ett finger med i leken infinner sig lätt en känsla av att man vandrar på mark som när som helst hotar att brista. Det är plötsligt, dramatiskt och ofta oväntat. Tack och lov är det lugnare sedan år 2011. Du lärde dig mycket under Uranus-åren. Relationer med både kärlekar och företagspartners genom gick prövningar för att du skulle hitta rätt.

Dags för rosafärgad romantik

Drömska Neptunus är Jungfruns kärleksplanet och sedan mars 2011 är det hon som befinner sig i det kärleks- och sociala hus. Neptunus är andlig, godhjärtad men också en aning naiv. Hon vill gärna måla allt i rosa. Att sätta sin kärlek på piedestal är mycket vanligt när Neptunus får bestämma.

Rent generellt har Jungfruns kärleksliv 2013 varit mer stabilt, mindre komplicerat och stressigt än på länge. Tiden då kärleken dök upp som gubben i lådan, och sedan försvann lika snabbt, är över. Lite gammal hederlig säkerhet och förutsägbarhet, är välkommet nu. Neptunus befinner sig i sitt eget tecken, Fiskarna. Detta innebär för Jungfrun att dina ideal i kärlek är rätt höga nu. Du söker en själsfrände och är redo att ta emot honom/henne i ditt liv.  Jungfrun nöjer sig inte med mindre. De goda nyheterna är att Neptunus kommer hjälpa dig att hitta rätt. Det är mycket möjligt att din själsfrände och du hittar varandra under de kommande åren.

Ditt ideala jag, vill hitta din idela, andra hälft

Oavsett om du har en kärlekspartner eller söker efter en, innebär Neptunus andliga sida, att din kärlek har viktiga kunskaper med sig i bagaget till dig. Man kan dras till en person, som helt klart känns som ”så hemma” eller som en själsfrände, för att våra liv behöver lärdom inom vissa områden. Det handlar mer om oss själva, än partnern egentligen. För att kunna gå samman med den ideala kärleken, behöver vi först själva vara vårt bästa. Förhållande som får oss att se djupare inom oss själva, för att göra oss bättre, är med andra ord aktuella.

Här finns kärleken:

Eftersom Jungfruns hjärta bankar för själslig och upplyst kärlek är personer som hanterar dessa ämnen extra attraktiva. Neptunus styr allt från medium, präster, gurus och poeter till kreativa musiker eller artister. Här kan du finna din kärlek. Glöm barer, det är spirituella kretsar som välgörenhetsmöten, meditationsresor, kreativa kurser, musikkonserter och andliga föreläsning där kärleken frodas. Befinner du dig redan i ett äktenskap eller förhållande kan dessa områden berika er extra mycket.

Enda varningen i kärlek och företagande

Som jag nämnde ovan har Neptunus en förkärlek för att sätta på sig sina rosafärgade glasögon och låtsas att verkligheten är som i hennes drömmar. Var noga med att vara realist när du avser att börja ett förhållande eller inleda ett företagssamarbete. Neptunus kan luras och din partner kanske inte är så bra som du tror. Lägg in en gnutta realism och sunt förnuft (varför inte be om en utomståendes ärliga åsikt?) innan du bestämmer dig för att gå nedför altargången eller skriva samarbetsavtal med den där intressanta företagaren och du kan bespara dig svårigheter. Din partner kan dölja något för dig eller få dig att ignorera något, som normalt är viktigt för dig.

Massor av nytt folk!

Jungfrun har sedan sommaren 2013 fullt upp på den sociala agendan. Jupiter expanderar era vänskapskretsar, grupptillhörigheter och nätverksmöten. Att möta nytt folk kommer vara regel, snarare än undantag, ända fram till sommaren 2014. Kärleken och/eller potentiella samarbetspartners kan mycket väl finnas bland alla andra som minglar!

LOADING..