Kärleksastro 2013. Vågen

Vågen 24/9 23/10

Hur många har kommit och gått sedan mars 2011?

Sedan mars 2011 befinner sig förändringarnas planet, Uranus, i Vågens kärlekshus. Kärlekslivet (men även sammanslutningar med företagspartners) präglas av något som bubblar under ytan och när som helst riskerar att explodera. Kärleksförhållanden testat om och om igen, de som inte håller måttet, byts ut mot nya relationer. Många Vågar fann troligen kärleken under 2011 eftersom Jupiter passerade kärlekslivet med tur, lycka och flyt också. Relationerna präglades dock av att föränderlighet. (Detta gäller även företagssamarbeten och det sociala livet. Hur många relationer har kommit och gått sedan mars 2011?)

Annorlunda är bra för äktenskapet

Stark kärlek klarar alla utmaningar, även om det är en utmanande resa. Att tillsammans med maka/make resa till andra kulturer och öppna sig för sådant som är helt nytt och annorlunda, från vad ni normalt gör tillsammans, hjälper kärleken. Uranus avskyr när allt går på gammal vana- han gör uppror mot den!

Vanligt med ett flertal förhållanden på rad

Singlar har troligen haft det rätt roligt- kärleksmöjligheter har dykt upp lite överallt. (Men visst kan det vara så jobbigt också när man inte vill något annat än att hitta rätt partner.) Inget ställe har varit för konstigt för att träffa en ny potentiell date. Man experimenterar i kärlek när Uranus hälsar på. Ett flertal förhållande sedan 2011 är därför inget konstigt för de som letar efter ”rätt” partner sedan 2011.

Här finns kärleken:

För Vågen är livet inte värt att leva utan relationer, det är vad hela livet går ut på, enligt zodiakens diplomater. Vågen kommer outtröttligt fortsätta att leta efter relationer för att uppnå den balans som de så behöver. Allt som känns annorlunda är attraktivt för Vågen just nu: folk som inte tillhör normen av vad som anses vara normalt är spännande. Stora åldersskillnader, partners med yrken som anses som mindre vanliga i samhället (tänk uppfinnare, astronomer och olika typer av genier och underbarn) och utlänningar attraherar just nu. Den som vet att visa en ny verklighet för Vågen, har allt att vinna. Uranus är trots allt banbrytare i sitt universum och just nu har han alltså Vågens kärleks- och relationsvärld i sitt grepp.

PS Om du vet vilket ascendenttecken du har, läser du även för det.

LOADING..