Kärleksastro 2013. Skorpionen

Skorpionen 24/10- 22/11

Jupiter passerade Skorpionernas kärlekshus under perioden 2011 och 2012. Många av er gifte er eller inledde ett seriöst förhållande. Efter perioder av intensiv fokus på kärlek och socialt liv kan det vara skönt med en paus. (Även om Skorpionerna är kända för att vara riktiga mästare på att hantera just intensitet.) Situationen kan betecknas som en aning status quo, just nu. Situationen fortsätter så som den är; man förblir i sitt äktenskap eller relation utan större förändringar där.

Bara arbete, och aldrig nöje, eller?

En sak som påverkar kärlekslivet, kanske främst för singlar, är det faktum att den dystre Saturnus tagit boning i Skorpionernas tecken. Saturnus flyttade in i oktober 2012 och kommer att stanna fram till och med nästa jul. Många Skorpioner kan som en effekt av Saturnus halvdeppade och gravallvarliga inställning till livet, ha känt sig en aning ledsna. Som om man hellre har lust eller tvingas att fokusera på mängder av ansvar, struktur och så mycket mindre passion och lattjolajban än vanligt. Singlar som rör sig ute i hopp om att hitta en kärlek kan, omedvetet, ge ett sken av att skapa distans eller att de håller folk på avstånd.

Botemedlet…

är tack och lov mycket enkelt; när du ger dig ut för socialt liv, släpp allt ansvar och tankar på arbete och kommande pensionsparande.  Inget blir bättre av att huvudet maler tankar om saker du i alla fall inte kan påverka när du tar en Cosmopolitan med väninnorna. Genom att försöka minnas detta, att ta fram din varma, kärleksfulla sidan, kan kärleksmöjligheterna öka avsevärt.

Prata dig till kärleken i december

Venus, som är Skorpionernas kärleksplanet, befinner sig i praktiske Stenbockens tecken i det tredje kommunicerande huset. Att klicka med någon rent mentalt är det som attraherar Skorpionerna i december. Möjliga platser för att finna kärleken under årets sista månad är alla miljöer där kunnande och utväxlande av tankar och teorier florerar; kurser, föreläsningssalar men även på internet. Äktenskap mår bättre av att få roa sig via stimulering.

Här finns kärleken i december:

Singlar attraheras mer än vanligt av skrivande folk såsom författare, journalister och lärare. PR, försäljning och kommunikations-relaterat folk och miljöer är också helt rätt för kärlek.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..